• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 2:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 9:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 1:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Hétf. Ápr. 15, 2019 11:59 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 Vérjaguár


Admin


: :
Vérjaguár Tumblr_mqk716cxRZ1scwulzo1_500

Age :
6


Vérjaguár Empty
Vas. Feb. 25, 2018 10:37 pmVérjaguár
falka nélküli fenevad, ki lesből támad


Eredet

A vérjaguárok története többszáz évre nyúlik vissza. Az azték legenda szerint istenek voltak, akik át tudtak alakulni egyes éjszakákon jaguárrá. Otthonuknak egykoron a La Iglesias nevezetű azték templomot tartották, mely mára inkább már csak alapjaiban maradt meg, és inkább egy templom romjaira emlékezteti az embereket.


Átváltozás

Többféle legenda létezik arra, hogyan lehet valakiből vérfarkas. Ezek közül, ami a vérjaguárokhoz kapcsolható, az a karmolás. Ugyanis, ha a karmolás elég mélyre megy, akkor a mondák szerint vérfarkas lesz az áldozatból. De ez nem így van. Így csak és kizárólag vérjaguárokat lehet létrehozni. Csakhogy ez meglehetősen ritka jelenség, ennek esélye nagyjából egy a százhoz, hogy valaki így váljon vérjaguárrá.
Ezen kívül még születés és harapás útján is lehet valakiből vérjaguár, noha nem sűrűn találkozni ilyen lényekkel manapság, mivel ez a faj nem szívesen változtat át embereket, és két vérjaguár szülő kell ahhoz, hogy egy teljes értékű vérjaguár utód születhessen. Bizonyos értelemben véve kihalásra ítélt fajnak számít.


Képességek

A vérjaguárok gyorsak, erősek, jó a szaglásuk, a hallásuk, a látásuk, és gyorsabban is gyógyulnak, mint az átlagos emberek. Abban viszont különböznek a vérfarkasoktól, hogy nem csatlakoznak senkihez, nem alkotnak falkát, nem tartanak tiszteletben senkit és semmit. A vérjaguárok önmaguk ura, s úgy érzik, magányosan erősebbek, mint csapatban. Veszélyhelyzetben épp ezért gyakran magukra maradnak, túlélési esélyeik azonban jobbak az átlagnál.
Nekik sokkal több időbe telik megtanulniuk kontrollálni a jaguár felüket – ez akár hónapokig is eltarthat -, valamint a hold átka rájuk is nagy hatással van, ilyenkor gyakran elveszíthetik az önuralmukat.
A többi alakváltóval ellentétben a jaguároknak van némi mágikus képességük, mely kissé hasonlít a varázslathoz, azonban mindez megmagyarázhatatlan. Ezeket a varázslathoz hasonló képességeiket a La Iglesias nevezetű templomukban végezhetik. A templomban lévő csontok segítségével a vérjaguárok képesek berserkereket létrehozni, majd irányítani is őket. Ezen kívül a falba vésett Tezkatlipoka – a jaguár isten szimbóluma – is hatalommal bír, például képes valakit visszafiatalítani fizikailag és mentálisan is. Ennek segítségével képesek megőrizni örökfiatalságukat is, így nem látszik rajtuk a valódi koruk.


Kinézet

Ha átváltoznak, sok mindenben hasonlítanak a vérfarkasokhoz, de mégis különböznek tőlük. Hosszú karmokkal és hegyes tépőfogakkal rendelkeznek, ezek azonban valamivel hosszabbak, mint a vérfarkasok esetében. Szemeik élénkzöld színben pompáznak. Ilyenkor bőrük lilás-kék színű lesz sötét foltokkal.
A vérjaguárok nem képesek teljes átváltozásra.


Kapcsolat a többi fajjal

A vérjaguárokat többnyire nem érdeklik más természetfelettiek. A vérfarkasokon és a vámpírokon kívül egy fajjal sincs különösebb problémájuk, azonban ezt a két fajt rettentően lenézik, és kisebb rendűnek tartják saját maguknál, elvégre ők csak a vérjaguárok másolatai voltak kezdetekben. Nyilvánosan nem fejezik ki mindezt mások előtt, azonban ha szembe kerülnek egy vérfarkassal, vagy egy vámpírral, érezhetőek ezek az érzések a vérjaguárok részéről.


Fontos információk

A vérjaguárok élettartama eltér az emberekétől, életük hossza nincs megszabva. Mondhatni örök életűek.
A legidősebb vérjaguár, ami beregisztrálható, maximum 200 éves lehet!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://farkasborben.hungarianforum.net
 
Vérjaguár
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Bestiárium-
Ugrás: