• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 2:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 9:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 1:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Hétf. Ápr. 15, 2019 11:59 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 Daimon


Admin


: :
Daimon Tumblr_mqk716cxRZ1scwulzo1_500

Age :
6


Daimon Empty
Vas. Feb. 25, 2018 10:44 pmDaimon
a kapzsiság mestere, csalóka üzletek kötőjeEredet

A daimon egy boszorkánymester lelkének egy része, lélekpárja. Ahányszor egy boszorkánymester a világra jön, vele együtt, valahol a világban születik egy daimon is, akivel a fél-fél lélek darabon osztoznak. Sorsuk a születésüktől fogva összefügg, és csak idők kérdése, míg egyszer egymásra találnak.
A daimon nem öleb, vagy simogatni való házikedvenc; az adott boszorkánymester lelkének másik fele, amely segít fenntartani a boszorkánymesterben lévő jó és rossz egyensúlyát, megtalálni az arany középutat.  A daimonok álltalában ellenkező neműek emberi társukkal, de nem kizárt, hogy azonos neműek legyenek.


Átváltozás

Daimonnak csak és kizárólag születni lehet. Pontosan nem tudni, mi okozza ezt a fajta „mutációt” esetükben, de az biztos, hogy boszorkánymesterek gyermekei, ugyanis a daimonok nem tudnak szaporodni.


Képességek

Roppant fogékonyak a különböző varázslatokra, érzékenyek a mágiára, így vonzódnak is hozzá, magukba is szívják azt. Gyakorlatilag kétlábon járó mágikus energiahordozók, akik nem csak magukba képesek szívni ezt az energiát, de használni is tudják, tárolni, és ha úgy adódik kedvük, akkor éppen átadni, vagy másba belevezetni. Tudják hol húzódnak a ley vonalak, ismerik a csomópontjukat, hogy hol a legerősebb a mágikus energia, képesek rá is csatlakozni és abból is energiát meríteni. Éppen ezért nagyszerű kereskedők is, könnyen megtalálják az adott mágikus energia forrását, s ahogy csak tudnak, hasznot húznak belőle a maguk kis természetfeletti „feketepiacán”.
Kisebb, nem túl bonyolult varázslatokhoz ők maguk is értenek, de erejük sehol sincs a boszorkánymesterekéhez képest. Roppant kapzsik és nagyon ravaszak, így vigyáznia kell velük annak, aki üzletelni próbál velük, legyen az természetfeletti, vagy egyszerű átlagember, bárkit kiforgatnak a vagyonukból, ha lehetőségük adódik rá.


Kinézet

Emberi alakjukban látványos külső ismertető jegyeik sem igen vannak, így azért nem olyan könnyű kiszúrni őket. Az egyetlen, ami mégis különlegessé teszi külsejüket, az a szemük. Az, aki nem tudja, hogy mit kell keresni rajtuk, szinte észre sem veszi, hogy örvénylően kavarog a tekintetük. Mintha elnyelhetne bármit, amire csak rávetül a pillantásuk. Ám valójában ez csak külső kiütközése annak, hogy ezek a lények képesek magukba szívni a mágiát, bármiből, ami csak egy kevéske varázzsal is rendelkezik, legyen az tárgy, vagy élőlény.
Ezen kívül ezek a teremtmények is alakváltoztatók; képesek felvenni bármilyen állat alakját, amelynek mérete egy katica és egy szibériai tigris nagysága között mozog. Az átváltozásuk gyorsan és fájdalommentesen zajlik, lévén hogy boszorkánymesterek rokonai, tulajdonképpen egy szempillantás az egész. Szemük ilyenkor kék fényben felizzik, amit egy gyors, testüket körül ölelő villanás követ és már kész is. Átváltozva pedig teljesen az állatnak megfelelő tulajdonságok jellemzőek rájuk, a tudatuk pedig természetesen, teljesen a sajátjuk marad.
Amikor a daimonok rátalálnak a lélekpárjukra, akkor szép lassan megállapodnak és - az emberi mellett- felveszik végleges állati alakjukat. Hogy miért az lesz egy daimon végleges állati alakja ami, az nincs különösebben okhoz kötve. Néhányan saját, vagy lélektársuk belső tulajdonságukra legjobban hasonlító állatot választják, mások azt, amelyik formában a legjobban érzik magukat, és vannak, akik választani sem tudnak, csak megtörténik velük.


Kapcsolat a többi fajjal

Közvetlen teremtmények, nem ellenségeskednek senkivel és nem rejtegetik magukat senki elől, még abban is csak a hasznot látják, ha mások tudnak a kilétükről.
A boszorkánymesterekhez különleges kapocs fűzi őket, mégpedig két okból is:
• Az első, hogy szívesen állnak a szolgálatukban, segédkeznek nekik a varázslatokban, cserébe némi mágiáért (legyen az egy személyre szabott varázslat, vagy csak mágiával feltöltődött tárgy, kellék, stb), amivel szintén kereskedhetnek.
• A második, egyben a legfontosabb és legerőteljesebb kapocs a lelki kapocs. Minden daimonnak megvan a lélekpárja egy boszorkánymesterben, az élet pedig előbb vagy utóbb, óhatatlanul is egymáshoz sodorja őket. Ez a kötelék mindennél erősebb lesz köztük, elválaszthatatlanok lesznek, egymásból nyerik az életerejüket. Ha bármelyikük súlyosan, életveszélyesen megsérül, a másik képes lesz életben tartani a saját erejéből, azonban az életét egyik sem áldozhatja azért, hogy a másik élhessen.


Fontos információk

Öregedésüket a boszorkánymesterekhez hasonlóan ők is képesek lelassítani, megállítani, így ők is maximum 150 évet élhetnek. Azonban, ha a lélekpárjuk életét veszti, ők maguk is vele vesznek.
Fontos kiemelni, a lélekpároknak nem kötelességük szeretniük, kedvelniük egymást, hiszen mégis csak saját személyiséggel rendelkeznek, saját élettel és értékrendekkel bírnak, saját véleményt alkotnak. Ettől függetlenül, kötődni fognak a másikhoz és minden esetleges ellenszenvük ellenére keresni fogják egymást.
Egy daimon lélekpárja akár egy hibrid boszorkánymester is lehet!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://farkasborben.hungarianforum.net
 
Daimon
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Bestiárium-
Ugrás: