• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 2:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 9:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 1:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Hétf. Ápr. 15, 2019 11:59 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 Boszorkánymester


Admin


: :
Boszorkánymester Tumblr_mqk716cxRZ1scwulzo1_500

Age :
6


Boszorkánymester Empty
Vas. Feb. 25, 2018 10:53 pmBoszorkánymester
varázslatok gyermeke, kiknek szíve fehér vagy fekete


Eredet

Boszorkánymesterek mindig is léteztek. Nem tudni, hogy pontosan mikor jelentek meg először a történelemben, de mindig is jelen voltak, egészen a kezdetektől, mikor az emberek még csak sámánokként vagy táltosokként emlegették őket. Nevük az idők, a történelem változásával együtt alakult át és vette fel a mai formát, amit mind csak boszorkánymesterként ismerhetünk.


Átváltozás

Varázslatok ismerői, akiknek vérében mágia csörgedezik, ebből is látszik, hogy boszorkánymesterré csak születés útján válhat valaki.


Képességek

Kapcsolat fűzi őket a világhoz, a természethez és a természetfelettihez egyaránt. Ösztönösen érzik a körülöttük lévő mágiát, s képesek abból erőt is meríteni. Bár a varázslat bennük él, arányosan a korukkal együtt növekszik, a saját hatalmuk sosem lesz önerőből akkora, hogy nagyon nagy erejű varázslatokra legyenek képesek vele. Éppen ezért hoznak létre varázsköröket, talizmánokat és olyan mágikus jelekkel ellátott tárgyakat, melyek képesek magukba gyűjteni bizonyos mennyiségű mágiát, amiket felhasználva tehetnek szert minél nagyobb hatalomra.
Ám ennek a hatalomnak ára van, és csak az adott boszorkánymesteren múlik, hogy mennyit hajlandó fizetni érte, ám ez minden esetben befolyással lesz a szívére. Az a boszorkánymester, aki a természet tiszta erejéből igéivel kér, s így merít a sajátjához, annak szíve fehér marad, de az, aki erőszakkal vesz el, vért áldoz, szíve sötétbe fordul, s a végén fekete marad.
Vékony a határ a fehér és a fekete mágia között, így a legtöbb mágiahasználó ügyel arra, hogy a határ jó oldalán maradjon, mert az, aki egyszer áttévedt a sötétbe, nem biztos, hogy valaha visszatérhet a fénybe, és tetteit a jó szándék, valamint önzetlenség helyett, immár az önzőség, hataloméhség, esetenként pedig, ártó szándék vezérli.


Kinézet

A boszorkánymesterek külseje semmivel sem tér el az átlagos emberekétől.


Rangok

A boszorkányok nincsenek semmilyen módon rangsorolva, egyikőjük sem ér többet a másiknál. Azonban a vérvonalaikban vannak különbségek. Voltak olyan kivételes ősi családok, akiknek tagjai képesek voltak rácsatlakozni a világot körül ölelő a ley-vonalakra és abból erőt meríteni maguknak bárhol és bármikor. Az ő leszármazottaik a mai napig képesek rácsatlakozni a ley-hálózatra, minden más boszorkánymester viszont, csak a hálózat bizonyos csomópontjainál, Beacon Hills esetében a Nemetonnál, képesek egyedül erőt meríteni ebből a mágikus energia folyamból.


Kapcsolat a többi fajjal

Alapjáraton a boszorkánymesterek feladata, hogy segítsék a természetfelettiek életét, gyógyítsák őket, és ha kell, tanácsot adjanak, főleg az újonnan átváltozott lények esetében. Néhányan ennek ellenére vadászok szövetségesei is, különleges szimbólumokkal ellátott tőröket, úgy nevezett athamét készítenek nekik, amik a nagyobb hatalmú teremtményeket is legyőzik, de hogy ebből mi hasznuk származik, már csak rajtuk múlik.
A különleges kapocs fűzi őket a daimonokhoz, mégpedig több okból is:

• Az első, hogy a daimonok szívesen állnak a szolgálatukban, segédkeznek nekik a varázslatokban, cserébe némi mágiáért (legyen az egy személyre szabott varázslat, vagy csak mágiával feltöltődött tárgy, kellék, stb).
• A második, egyben a legfontosabb és legerőteljesebb kapocs a lelki kapocs. Minden boszorkánymesternek megvan a lélekpárja egy daimónban, az élet pedig előbb vagy utóbb, óhatatlanul is egymáshoz sodorja őket. Ez a kötelék mindennél erősebb lesz köztük, elválaszthatatlanok lesznek, egymásból nyerik az életerejüket. Ha bármelyikük súlyosan, életveszélyesen megsérül, a másik képes lesz életben tartani a saját erejéből, azonban az életét egyik sem áldozhatja azért, hogy a másik élhessen. A daimon nem öleb, vagy simogatni való házikedvenc; az adott boszorkánymester lelkének másik fele, amely segít fenntartani a boszorkánymesterben lévő jó és rossz egyensúlyát, megtalálni az arany középutat.


Fontos információk

A boszorkánymesterek maximum 150 évet élhetnek! Azonban, ha a lélekpárjuk életét veszti, ők maguk is vele vesznek.
Fontos kiemelni, a lélekpároknak nem kötelességük szeretniük, kedvelniük egymást, hiszen mégis csak saját személyiséggel rendelkeznek, saját élettel és értékrendekkel bírnak, saját véleményt alkotnak. Ettől függetlenül, kötődni fognak a másikhoz és minden esetleges ellenszenvük ellenére keresni fogják egymást.
Egy boszorkánymester lélekpárja akár egy hibrid daimon is lehet!
Kérünk mindenkit, hogy aki boszorkánymester karaktert hoz, próbáljon némi határt szabni varázslatok terén. A boszorkánymesterek sem képesek megszegni minden íratlan szabályt a természetfelettiek világában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://farkasborben.hungarianforum.net
 
Boszorkánymester
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Bestiárium-
Ugrás: