• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 2:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 9:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 1:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Hétf. Ápr. 15, 2019 11:59 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 Diclonius


Admin


: :
Diclonius Tumblr_mqk716cxRZ1scwulzo1_500

Age :
6


Diclonius Empty
Vas. Feb. 25, 2018 11:00 pmDiclonius
mutáns, ki láthatatlan karjaival halálos ölelésbe von


Eredet

A dicloniusok az Eichen Házban végzett emberkísérletek eredményeiként születtek meg az 1800-as években. Hosszú éveken keresztül titokban tartották a faj létezését, azonban ahogy egyre több egyedet hoztak létre, úgy megnövekedett az esélye annak, hogy a faj tagjait képtelenek lesznek megfigyelés alatt tartani, valamint a szökés esélye is nőtt, ami évtizedekkel ezelőtt be is következett, s az óta a faj egyre rohamosabb arányban kezdett elszaporodni szerte a világon. Azonban még így sem jeleníthető túl nagy szám az egyedeket nézve, illetve az Eichen Ház dolgozói is folyamatosan azon munkálkodnak, hogy visszazárják a faj minden tagját, így megakadályozzák, hogy még több utód születhessen.
Az egyedeknél erős az erőszakra való hajlam, legtöbbjük belső késztetést érez arra, hogy elpusztítsa az emberiséget, valamint bármely más fajt, így a saját fajtája legyen az egyeduralkodó.


Átváltozás

Annak módja, hogy valakiből diclonius legyen, pusztán születés útján lehetséges, leszámítva, ha valaki emberkísérlet áldozatává válik.
Ha a gyermek legalább egyik szülője diclonius, akkor az újszülött biztosan rendelkezni fog a faj egyediségeivel, azonban kisebb eséllyel örökli a faj erőszakos jellemvonását, valamint a képességük is sokkal korlátozottabb, mint azon fájtársaié, akiknek mindkét szülője diclonius génekkel rendelkezik.
Az utód születésén kívül még egy módszer lehetséges, mely segítségével valaki gyerekei dicloniusként jönnek a világra, az pedig az, ha az egyik egyed megfertőz egy felnőtt férfit a „vírussal”, mely a faj képességeinek köszönhetően lehetséges. Ebben az esetben azonban ezek az egyedek már nem képesek tovább adni a vírust, illetve nem képesek a szaporodásra sem.


Képességek

A dicloniusok telekinetikus képességgel rendelkeznek, melynek kulcsa az agyban található tobozmirigy. Ez a telekinetikus képesség az ő esetükben láthatatlan karokat jelentenek, amiket vektornak neveznek. Ezekkel képesek megfogni, felemelni vagy elhajítani dolgokat, emellett keresztül is hatolhatnak velük bármin. A vektorok segítségével képesek vágásokat ejteni ellenfeleik testén. Általában ezek hatótávolsága csak pár méter, de az egyedek közt ennek értéke eltérő lehet, ahogy a láthatatlan karok száma is.
Vektoraikkal képesek a felnőtt férfiak megfertőzésére, akiknek gyermekei is dicloniusok lesznek. Ezek az egyedek azonban már nem képesek továbbadni a vírust, illetve nem képesek a szaporodásra sem.
A faj nem rendelkezik természetfeletti gyorsasággal, vagy erővel, sem gyors regenerálódó képességgel, hiszen a láthatatlan karjaik elegendők ahhoz, hogy könnyedén végezzenek az ellenfeleikkel, vagy akár kivédjenek egy támadást, illetve hatalmas előnyre tesznek szert, amiért nem kell ellenfeleik közelébe kerülniük, ha harcra kerül a sor.
Egyetlen gyenge pontjuk a szarvuk; ha egy letörik, a vektorok száma a felére csökken, illetve kis ideig elvesztik az eszméletüket. Azonban, ha mindkét szarvukat elvesztik, az összes vektoruk eltűnik egészen addig, amíg a szarvak vissza nem nőnek, ez viszont hetekbe is telhet, az egyedek addig pedig teljesen védtelenek.
A dicloniusok képesek megérezni fajtársaikat, illetve a többi faj és az emberek számára láthatatlan vektorok számukra láthatóak.


Kinézet

Teljesen emberszerű mutáns lények, leszámítva két kis szarvat, mely a koponyájukból nő ki. Ezek azonban csak pár centiméter hosszúak, így könnyeden képesek azt eltakarni, hogy elvegyülhessenek az emberek között.


Kapcsolat a többi fajjal

A dicloniusok egyike sem fér meg túl jól bármely más fajjal, beleértve az embereket is, hiszen egy belső késztetés hatására ők akarnak lenni az egyeduralkodók a Földön. Ebből és az agresszivitásukból adódóan a saját fajtájukon kívül szinte senkivel sem szimpatizálnak.


Fontos információk

Ha egy mód van rá, ne essünk túlzásokba a fajt illetően, és ne használjuk ki a képességüket, hiszen könnyedén átlendülhetünk a ló túl oldalára, hogy legyőzhetetlen karakterek szülessenek, ezért a dicloniusokkal kapcsolatban két kikötésünk van;

• maximum 10 vektorral rendelkező karakterek hozhatók,
• maximum 10 méter lehet a vektorok hatótávolsága.

A vektorok száma minden esetben páros szám!
A dicloniusok egyszerű mutánsok, ezért élettartamuk megegyezik az átlagos emberekével.
A vektorok számát és hatósugarát kérjük, mindenki írja bele az előtörténetbe!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://farkasborben.hungarianforum.net
 
Diclonius
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Bestiárium-
Ugrás: