• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 2:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 9:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 1:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Hétf. Ápr. 15, 2019 11:59 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 Hibrid


Admin


: :
Hibrid Tumblr_mqk716cxRZ1scwulzo1_500

Age :
6


Hibrid Empty
Vas. Feb. 25, 2018 11:04 pmHibrid
félvér lény, ki áthág minden szabályt


Átváltozás

A hibrid két különálló faj kombinációja - ezek a lények csak születés útján lehetnek félvérek, vagy valamilyen kísérlet, illetve orvosi beavatkozás következtében (például egy szervátültetés).


Képességek

Mivel két természetfeletti lény DNS-e is megtalálható bennük, sokkal több képességre tesznek szert, mint az átlagos természetfelettiek, hiszen mindkét faj összes képességével rendelkeznek, azonban a velük járó gyengeségeiket is megkapják. Ha elég ügyesek és képesek elfogadni, hogy nem tartoznak igazán egyik fajhoz sem, könnyedén erősebbé is válhatnak, mintha átlagos természetfelettiek lennének csak.
A képességek értelemszerűen azon múlnak, melyik két faj keresztezéséből jött létre a hibrid, illetve néhány esetben az egyik faj képességeit felülbírálja a másik faj képessége. Például ha a hibrid félig diclonius, félig pedig vérjaguár, akkor a vérjaguár gyorsaságát, és minden olyan képességét is megszerzi, ami pluszt adhat. Persze lehetnek kivételek is, hogyha például a másik fél dominál. Ez a legtöbb esetben azon múlik, milyen módon lett valakiből hibrid.
Természetesen nem csak két természetfeletti lény kereszteződéséből jöhetnek létre hibridek, az egyik felük lehet emberi is, ez azonban azt jelenti, hogy gyengébbek fajtársaiknál, a képességeik pedig korlátozottak, és egyedenként eltérő módon jelennek meg.
A félig ember lényeknek is van azonban egy átkuk, mely megnehezíti a hétköznapjaikat a vadászok, ellenségeik vagy egyszerűen csak a többi természetfeletti között, hiszen minden újhold alkalmával elveszítik minden erejüket, s hosszú órákat kell egyszerű, sebezhető emberként eltölteniük. Ezzel ellentétben azonban minden egyes teliholdkor, a természetfeletti énjük veszi át az irányítást, ilyenkor azonban könnyedén a bennük lakozó szörnyeteg irányítása alá kerülhetnek, amit képtelenek megfékezni.


Kinézet

A külsőre vonatkozóan a félvérek többnyire mindkét faj külsőleges tulajdonságát öröklik, azonban ha felveszik a természetfeletti lények alakját, nem tudják szabályozni, melyik vonások legyenek dominánsabbak, ilyenkor megjelenik rajtuk minden vonás, melyből azonnal észrevehető, hogy nem átlagos természetfeletti lényekről van szó.


Kapcsolat a többi fajjal

A hibridek számára rettentő nehéz beilleszkedni a természetfelettiek világába, elvégre nem tartoznak egyetlen fajhoz sem teljesen, ami miatt a többiek megvetik őket, és sehova sem igazán akarják befogadni ezeket a félvér lényeket. Többnyire lenézik és korcsnak nevezik őket.


Fontos információk

A hibrid lények élettartama mindig attól függ, hogy valamelyik részük „örökéletű” lény-e. Ha igen, akkor életük hosszát tőlük öröklik, nem pedig a másik felüktől. Azonban ez csak születés útján működik így!
Ha valaki orvosi beavatkozás árán válik hibriddé, akkor az élettartama attól függ, mi volt eredetileg. Ebben az esetben az élettartamot nem befolyásolja.
Ha pedig kísérlet áldozatává válik valaki, életének hossza megegyezik egy egyszerű emberével.
Egy hibrid egyik választott faja NEM lehet pokolkutya!
Ha valaki félig kitsune, az csak úgy lehetséges, ha születés útján válik azzá, így örökli a képességeket, viszont NEM költözhet bele egy rókaszellem sem, így ezek a hibridek nem képesek az átalakulás második fázisára!
Félig daimon lénynek is lehet lélektársa!
Félig boszorkánymester lénynek is lehet lélektársa!
Félig daimon és boszorkánymester egyszerre senki sem lehet!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://farkasborben.hungarianforum.net
 
Hibrid
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Bestiárium-
Ugrás: