• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 2:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 9:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 1:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Hétf. Ápr. 15, 2019 11:59 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 Pokolkutya


Admin


: :
Pokolkutya Tumblr_mqk716cxRZ1scwulzo1_500

Age :
6


Pokolkutya Empty
Vas. Feb. 25, 2018 11:07 pmPokolkutya
a pokol takarítója, a nemeton munkása


Eredet

A pokolkutyák a legenda szerint a démonok csatlósai. Olyan természetfeletti lényeknek tartják őket, melyek egy démon üzletkötésének végrehajtói: a démon üzletet köt egy emberrel, cserébe annak lelkét bizonyos idő múlva a pokolkutyák az alku szerint Pokolra „szállítják”. A görög mitológiában Hádész háromfejű kutyáját, Kerberoszt tartották ilyen lénynek.
A legendákkal ellentétben azonban a pokolkutyáknak valójában sokkal fontosabb szerepük van, ami nem más, minthogy megvédjék a természetfeletti világot bármi áron, s titokban tartsák a létezését a nyilvánosság előtt, hogy az emberek ne szerezzenek tudomást erről a világról, így nehogy kitörjön a káosz.


Átváltozás

A pokolkutyák olyan személyeket képesek megszállni, akik életében valamiféle haláleset következett be. Egy ideig lappanganak a gazdatestben, s eleinte nem tudják, hogy ők micsodák. Valaminek vagy valakinek aktivizálni kell a benne lakozó szörnyet. El kell érni, hogy emlékezzen önmagára. Nagyon erősek, szinte az egyik leghatalmasabb természetfeletti, ebből adódóan azonban nagyon ritka is.


Képességek

Ők azok, akik a holttesteket a Nemetonhoz viszik, hogy aztán ott elégessék őket – hiszen ezek az egyedek a tűz elemet képviselik. S a tűz az egyik legjelentősebb szimbóluma a fajnak. Mivel egy nagyon felelősségteljes feladatuk van, hatalmas erővel vannak megáldva, így jobb, ha senki nem kerül az útjukba, mikor a feladatukat kell végezniük. Ilyenkor arra sem emlékeznek, mit csinálnak, s képtelenek megkülönböztetni a barátot az ellenségtől.
Ezek a lények is rendelkeznek a természetfeletti gyorsasággal, erővel, valamint fejlett érzékekkel.
A pokolkutyákat azonban a többi természetfelettitől eltérő módon lehet csak kiiktatni, hiszen rájuk nem hat a hegyi kőris, vagy a madárberkenye, a telihold, vagy épp az ezüst golyók. Mivel a legenda szerint valamiféle démoni teremtményekről van szó, így a szentelt víz égető hatással van rájuk. A pokolkutya nem képes átlépni a sóval körbeszórt helyet, vagy kilépni a körből, ha éppen köré szórták le. A boszorkánymesterek által használt mitikus szimbólumok képesek megfékezni a pokolkutyákat. Több mágikus kör, vagy szimbólum is hatással lehet rájuk, legyen az bármilyen vallásból származó. A gyógynövények mérgező hatással vannak a pokolkutyákra, azonban ezek nem képesek végezni velük. A leghatásosabb fegyver a pokolkutyák ellen egy különleges penge, melyet athame (boszorkány tőr) néven ismerhetnek a vadászok. Ezek a tőrök különleges szimbólumokkal vannak ellátva, viszont nagyon ritkák. Nagy erejű boszorkánymesterek képesek csak beleégetni tőrökbe ezeket a szimbólumokat, azonban ezeknek egy idő után elmúlik az ereje, s idővel újra meg kell erősíteni azokat.


Kinézet

A pokolkutyák átváltozása elég látványos, hiszen ilyenkor az egész testük lángba borul, íriszeik pedig narancssárgán izzanak, akár a parázs. Miután a pokolkutyáknak sikerül ráébredniük, kik is ők valójában, akkor már tudják irányítani a képességeiket emberi alakban is, valamint képesek irányítani önmagukat átváltozás után is, azonban csak nagy nehézségek árán, s nem kis idő elsajátítani ezt.


Kapcsolat a többi fajjal

Tekintve, hogy a pokolkutyák feladata titokban tartani a természetfeletti világ létezését és benne minden ilyen lény holttestét is ők tüntetik el, eléggé változó lehet, egyedenként más és más. Ha kell, nem tétováznak elpusztítani valakit, aki fenyegetést jelenthet.


Fontos információk

A pokolkutyák élettartama nem hosszabb egy emberénél, hiszen nincs kézzel fogható alakjuk ezen a világon, a gazdatestük pedig kizárólag csak ember lehet. Ha a gazdatestük meghal, ők visszakerülnek a túlvilágra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://farkasborben.hungarianforum.net
 
Pokolkutya
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Bestiárium-
Ugrás: