• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 2:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 9:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 1:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Hétf. Ápr. 15, 2019 11:59 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 Vámpír


Admin


: :
Vámpír Tumblr_mqk716cxRZ1scwulzo1_500

Age :
6


Vámpír Empty
Vas. Feb. 25, 2018 11:11 pmVámpír
titokzatos, hátborzongató holt, kit az élők vére éltet


Eredet

Történetük viszonylag rövid múltra vezethető vissza, azonban egy évezredre visszamenőleg szerepel majdnem minden kultúrában olyan tevékenység, amit ma a vámpír fogalomkörrel azonosíthatunk. Az első vámpírokat boszorkányok teremtették egy évezreddel ez előtt, ők az úgynevezett Ősi vámpírok. Az eredeti céljuk az volt, hogy olyan lényeket hozzanak létre, akik képességeikben és erőben hasonlítanak a vérjaguárokhoz, azonban velük ellentétben egy egységet alkotva, az emberek védelme legyen az elsődleges feladatuk minden természetfeletti teremtménnyel szemben. Az első ilyen kísérletek elbuktak, és csak valami még veszedelmesebbet – éjben járó, emberi vérrel táplálkozó szörnyeket - zúdítottak az emberek nyakába, ahhoz pedig, hogy őket megfékezzék, végül megteremtették e faj legnagyobb ellenségeit, a vérfarkasokat.


Átváltozás

A vámpírok nem szaporodhatnak, csakis harapás útján válhat valakiből vámpír, ahhoz azonban vámpírvérrel a szervezetében kell meghalnia az adott embernek. Az új vámpírok általában követik nemzőjüket a kezdetekben, s utána is csak nagy akaraterővel képesek elszakadni, hogy aztán teljesen önállóak legyenek.Rangok

A vámpírok rangja két csoportra osztható. Az egyik rangi különbség, hogy a természetfeletti lény nemes vérű-e vagy sem. Abban az esetben, ha az adott vámpír vagy az ősi vámpír családhoz tartozik, vagy pedig egy ősi vámpír vérétől/harapásától változott át, akkor nemes vámpírról beszélünk. Ha valakit pedig egy szimpla mezei vámpír változtatott át, értelemszerűen maga is az lesz.
Emellett pedig a vámpíroknak is van egy vezetőjük. Többnyire ez városonként megegyezik, s a többiek a klánvezér parancsait követik. Természetesen lehetnek lázadó vámpírok is, kívülállók, azonban a klán tagjai automatikusan ellenségként kezelik ezeket az egyedeket és a céljuk, hogy kiiktassák őket, hiszen nem szeretnének feltűnést kelteni a városban. A klánon belül bárki átváltoztathatja az embereket, azonban a vámpíroknak nem feltétlenül érdekük az új vámpírok létrehozása, maximum akkor, hogyha csatlósokat akarnak maguk mellé. Így ha egy embert átváltoztatnak, azt semmiképp sem hagyják magukra.
A klánon belül nincsenek kimondott rangok a vezéren kívül, leszámítva annak jobb kezét, illetve az újonc vámpírokat, akik függnek átváltoztatójuktól.


Kapcsolat a többi fajjal

Bár boszorkányok által teremtettek az első vámpírok, már hosszú-hosszú ideje nem fűzi őket semmilyen kapcsolat. Ez viszont nem mondható el a vérfarkasokról, velük a teremtésük óta hadilábon álltak, ez pedig továbbra sem látszik megváltozni. Mondhatni úgyis, a vérükben van kódolva ez az ellenségeskedés. Minden más fajjal pedig semleges viszonyt ápolnak.Képességek

Ezek a lények nem barátságosak, nem csillognak a napfényben és nem állati vért isznak, hanem félelmetesek, akik rettegésben tartják a települések lakóit, valamint emberek vérével táplálkoznak az életben maradás érdekében. A legtöbb esetben nem kegyelmeznek áldozataiknak, viszont előfordulhat, hogy ugyanahhoz a személyhez járnak vissza éjszakánként, így nem ölik meg őket.
Képesek befolyásolni, megigézni másokat, ezáltal pedig könnyedén szórakozhatnak mások elméjével és memóriájával. Természetesen csak addig, ameddig nem egy másik vámpír áll velük szemben. Emberfeletti gyorsasággal rendelkeznek, képesek pillanatok alatt köddé válni, valamint erősebbek egy átlagos embernél.
Egyik képességük az alakváltás, ami jellemzően denevér alakban nyilvánul meg, így pedig képesek a repülésre is. Az alakváltás azonban csak állatok külsejére vonatkozik, és ez is leginkább kisebb testűekre szűkül le, hiszen az alakváltás nagy erőfeszítésbe kerül nekik, s sok energiát vesz igénybe, ezért a fenntartásukra sem képesek túl hosszú időn át.
A vámpírok nem léphetnek megszentelt helyekre vagy templomokba, félnek a feszülettől, ami égető hatással van rájuk, ha a bőrüket érinti, ugyanúgy, mint a szenteltvíznek is. Csak úgy lehet megölni őket, ha kitépik a szívüket, vagy karót döfnek abba, elégetik őket, vagy levágják a fejüket, vagy éppen a vérfarkasok – esetleg más hasonló lények – szétmarcangolják őket, hiszen gyors regeneráló képességgel rendelkeznek.
A nemes vámpírok a többi vámpírral ellentétben képesek más vámpírt is megigézni, illetve behatolni annak elméjébe, valamint erősebbek és gyorsabbak is náluk, éppen ezért megölni sem olyan „egyszerű” őket, mint más fajtársukat, ráadásul a tűz sem életveszélyes rájuk nézve, viszont pokoli kínnal jár minden egyes égési sérülés, vagy tűz baleset.  A nemes vámpírok közül pedig még kiemelkedőbbek a legelsők, az Ősi vámpírok, ugyanis rájuk nincs halálos hatással az egyszerű karó sem. A legkönnyebb módja kiiktatni egy ősi vámpírt, hogyha egy bizonyos boszorkánymesterek által készített tőrt a szívükbe döfve elaltatják őket, s csak akkor térhetnek vissza újra az élők soraiba, hogyha a tőrt kihúzzák a mellkasukból. Az ilyen tőr elkészítéséhez azonban több dolog is szükséges, beleértve egy ősi vámpír vérét, így nem egyszerű elkészíteni azt.
Az ősi vámpírok erősebbek átváltoztatott társaiknál, azonban ugyanazokat a gyengeségek korlátozzák őket is, beleértve azt is, hogy ők sem mehetnek ki a napfényre.


Kinézet

A vámpírok sírjukból kikelt holtak, kiknek bőre sápadt, s ha átváltoznak, nagy szemfogaik és hosszú karmaik vannak, íriszeik pedig vörösen izzanak. Félelmetesebb alakjukon túl azonban földöntúli szépséggel, csáberővel felruházott emberszerű alakok. Nem mehetnek ki a napfényre, hiszen azonnal elégnének, ezért éjszakai lényeknek is nevezhetjük őket, akik többnyire elhagyatott helyeken - főként kastélyokban, kúriákban - laknak, és koporsóban alszanak.Fontos információk

A legelső vámpírokat 1000 éve teremtették, s ők még a mai napig is köztünk élnek, ebből kifolyólag, náluk idősebb egy fajtársuk sem lehet.
Ha valaki az ősi vámpír család egy tagját szeretné hozni, mindenképpen egyeztessen először egy adminnal!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://farkasborben.hungarianforum.net
 
Vámpír
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Bestiárium-
Ugrás: