• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 52 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
1
Daimon
0
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
5
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Marie Killen


Pént. Márc. 16, 2018 11:12 pm
☇ Játszótársat keresek!


Vas. Márc. 11, 2018 8:44 pm
☇ Sheilah × Matthias


Vas. Márc. 11, 2018 7:31 pm

nyerteseink
gratulálunk az ősz legjobbjainak!

Avery

Sardothien
női karakter
Mortdecai

Wolsey
férfi karakter
William

Rofocale
előtörténet
Stella

Argent
művész
Kol

Mikaelson
bohóc
Malachai

King
rosszfiú
Tessa

Gray
szépség
Lynne &

Malachai
párkapcsolat
Baby &

Kol
játék
Avery &

Malachai
őrangyal
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Hurricane & Maya - The truth is coming


avatar


: :


Join date :
2017. Jun. 23.

Tartózkodási hely :
⚘ BH ⚘

Foglalkozás :
⚘ Student ⚘


Kedd Feb. 27, 2018 9:53 pm
boszorkánymester: varázslat szülötte, szíve fehér vagy fekete
Hurricane & Maya
Are you the hero or the victim?Az a sok hazugság, a bántó szavak ketrecként tartottak fogva, a rácsok pedig egyre csak szűkülni kezdtek körülöttem. Már levegőt is alig kaptam, tetteim súlya folyamatosan nehezedett a vállaimra, míg végül össze nem roppantam... És ezen csak segített a tudat, hogy Hurricane soha nem fog megbocsájtani. Hiába is próbáltam elmondani neki az igazat... Egyszerűen nem hitt nekem. Eszében se volt végighallgatni, minden egyes szavával brutális módon a földbe tiport. Talán ez is volt a célja, nem tudom... De egy életre megtanultam, hogy ha egyszer elszúrok valamit, abból sose fogok tudni kimászni. Így hát együtt kell élnem a tudattal, hogy ő már csak szellem lesz az én világomban, egy árny, ami kísért álmaimban, az utcákon vagy épp a közeli kávézóban... Bárhol, ahol csak megfordulok. Mindenütt az ő arcát fogom látni... És a gyűlöletet, ami a szemeiben égett.
Ki kellett ezt adnom valahogy, és habár semmi kedvem nem volt a létezéshez sem, erőt vettem magamon, hogy elintézzek anyámnak néhány fontos ügyet. Apró semmiségeket, mint a gyógynövény beszerzés, pár régebbi kötet kikeresése a könyvtárból, és más egyéb unalmas feladat. Pont ez kellett nekem, hisz ahol ezeket megtehettem, Hurricane biztosan nem fordult meg, és végre lehetett egy kis nyugtom a kavargó gondolataimtól.
Csakhogy... Nem minden sült el úgy, ahogy terveztem. Az egyetlen forrás, ahonnan be tudtam volna szerezni a szükséges dolgokat, rejtélyes módon felszívódott, és más kontaktom nem akadt a városban. Errefelé pedig nem tartottam valószínűnek, hogy lesz valami titkos kis boltocska, ami a magamfajtának áll nyitva. Ennek tetejében, pont akkor értem a könyvtárhoz, amikor bezárt, így be kellett látnom, hogy egy nagy zsák szerencsétlenség vagyok, piros szalaggal összekötve.
Csalódottan kezdtem a sötétedő eget fürkészni, miközben lassú léptekkel kullogtam a hazafelé vezető úton. Már csak esti buszok közlekedtek, márpedig a legutóbbi incidens óta nem voltam hajlandó ismét tömegközlekedéssel utazni. Épp elég volt a zsúfoltságból, a rémületes hőségből és az oxigénhiányból... No meg aggódtam is, hogy ismét eltévedhetek, mint akkor. Miután Hurricane szépen elküldött melegebb éghajlatra, egyedül kellett visszatalálnom a házunkhoz, zuhogó esőben, könnyáztatta arccal. Akkor megfogadtam, hogy soha többet nem megyek a buszok közelébe.
Valami nem stimmelt. Egy ideje már észrevettem, hogy túlzottan nagy lett a csend körülöttem, s az árnyak között láttam némi mozgolódást. Eleinte próbáltam figyelmen kívül hagyni, de a bennem lappangó félelem arra ösztökélt, hogy óvatos legyek. De mindhiába, ha egyszer egy vámpír kiszemel magának, időd sincs elmenekülni előle. Védekezni meg pláne nem...
Egyik pillanatban még nyugodtan sétáltam, a másikban pedig már csak annyit éreztem, hogy két éles, hegyes valami a nyakamba fúródik, és melegség folyik végig a bőrömön. A saját vérem... Tehetetlennek éreztem magam, hisz olyan váratlanul ért a támadás, hogy gondolkodni se tudtam. És mégis, volt bennem annyi lélekjelenlét, hogy minden erőmet bevetve valamiféle sérülést okozzak neki, legalább annyi időre, hogy elmenekülhessek onnan. Csonttörés zaja ütötte a fülemet, aminek hatására támadóm azonnal elengedett, hogy a sérült testrészéhez kapjon. Talán még el is pattantottam néhány eret, amibe a feje is belefájdult. Ez volt a lehetőségem, hogy eltűnjek onnan.
Futottam, ameddig csak tudtam, de a vérveszteség megszédített. Épp csak eljutottam néhány utcával odébb... Az egyik sikátorban húztam meg magam, s a falnak dőlve tapasztottam tenyeremet a nyakamra. Zihálva kapkodtam a levegőt, látásom néha el is homályosodott. Fogalmam se volt, hogyan tovább. Tudtam jól, hogy vámpírbarátom még nem adta fel, és bármelyik pillanatban felbukkanhat... A vérszag, a zaj, amit csaptam biztos nyomként vezetett hozzám. A helyzeten csakis a csoda segíthetett...
Lépteket hallottam. Egyre csak közeledtek, de elképzelésem se volt, kihez tartozhatnak. Csak a fájdalomra tudtam gondolni, a nyakamon tátongó sebre és a karomon díszelgő véraláfutásokra. Valószínűleg keményen megszorongatott a támadóm, és ezt csak akkor vettem észre, amikor végre sikerült észhez térnem.

everybody knows ⚘ 599 ⚘ remélem megfelel :3 ⚘ @
I am not afraid anymore
standing in the eye of the storm
ready to face this, dying to taste this, sick sweet warmth

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Hurricane & Maya - The truth is coming
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» ›› faith is my sword. truth my shield. knowledge my armor

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Belváros-
Ugrás: