• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @lilargent


Vas. Márc. 17, 2019 8:48 pm
☇ @thelast_dodo


Vas. Márc. 17, 2019 3:25 am
☇ @dan.nichols4


Szomb. Márc. 16, 2019 11:53 pm
☇ Stories


Csüt. Márc. 14, 2019 11:29 pm
☇ @coolestharden


Csüt. Márc. 14, 2019 4:15 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Sheilah × Matthias


 :: Játékok
AnonymousVas. Márc. 11, 2018 7:31 pm
Vendég
Vendég
we have a wild night ahead of us
SHEILAH AND MATTHIAS

Végre ismét péntek volt, és ez azt jelentette, hogy elmehettem szórakozni minden következmény nélkül. Másnap nem kellett a másnaposság miatt aggódnom, aludhattam, meg szenvedhettem, amíg akartam. Bár egy vadászat igazából most jobban esett volna, ha őszinte akarok lenni, de ha összetudok szedni valami csajt, akkor még az ivás is megfogja érni. Szerencsémre Claudia elment a városból, családi látogatást tett. Az mondta valami történt, és kell a támogatás a családjának. Nem tudom mire gondolt konkrétan, azt mondta ne is kérdezzem, így nem tettem. Volt bennem azért annyi, hogy, ha már ő nem kutakodik a sok titkomban, én se fogok, amikor neki akad pár.
Már csak azon kellett gondolkoznom, hogy hova akarok menni. Nyilván olyan helyre kellett mennem, ahol a diákjaim annyira nem fordultak elő, bár őszintén szólva, szinte ez se érdekelt túlzottan. Ha meglátnak, úgyis vagy odajönnek hozzám, vagy elrohannak onnan. Ha az első lesz, akkor csajozni úgy se lesz időm, nem lesz botrány. A második eset meg eleve is a valószínűbb volt. Egyik diák se akar a tanárával együtt bulizni szinte, főleg, hogy 21 alatt voltak. Igaz, hogy nem szemét tanár voltam, de nem tudhatták, hogy beárulom-e őket a szüleiknél, vagy sem.
Ezeket átgondolva már nyugodt szívvel vágtam neki az éjszakának, és az első szórakozóhelyre be is tértem. Nem siettem el a dolgokat, először körbenéztem, majd miután tisztának véltem a terepet, a pulthoz sétáltam. Kérten egy dupla whiskyt jéggel, majd egy darabig csak iszogattam. Hallgattam a zenét, figyeltem az embereket, és kerestem valaki megfelelőt. Így pillantottam meg a pult túlsó végén ülő lányt, sötét hajjal. Egy pillanatig csak néztem, ahogy ült ott egyedül, majd tekintetem a pohárra siklott, amit épp az ajkaihoz emelt. Már majdnem üres volt, így fogtam is a lehetőségen. Leintettem a pultost, és megkértem, adjon neki még egyet abból, amit előzőleg kikért. Amikor már láttam, hogy az ital lassan kész, a poharamat megfogva indultam el az irányába. Körülbelül pont akkor értem mellé, amikor kikapta az általam fizetett italt.
- Úgy tűnt, rád férne egy kis társaság. - széles mosolyt villantottam rá, ahogy egyenesen a tekintetét kerestem. Majd a pultnak dőlve vártam mit is fog reagálni, bár csak remélni tudtam, hogy jót fog. Valami belül nagyon késztetett arra, hogy ma este megszerezzem magamnak.

365 × deadcrush × remélem elmegy egynek × credit


A hozzászólást Matthias Browning összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 30, 2018 1:29 am-kor.
Vissza az elejére Go down


Sheilah Blackwood


: :


Tartózkodási hely :
BH

Foglalkozás :
Hunting, killing, whatever makes me feel better


Vas. Márc. 25, 2018 1:40 am
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabálytmatt & shei
- the night is still young and so are we


Még mindig semmi. Se meló, se valami rejtély, se nyom, ami a program ex-tagjaihoz vezetne. Kezdtem haszontalannak érezni magam, mivel az égvilágon semmi máshoz nem értettem, csak ahhoz, amit még anno megtanítottak a kiképzésen. Már lassan arra vetemedtem volna, hogy keressek magamnak egy rendes munkahelyet, ahol levezethetem a felesleges energiáimat... Csak aztán elképzeltem magam, ahogy végigsuhanok az asztalok között és kihordom másoknak a kávét. Egyből el is engedtem a gondolatot.
Ha már annyi szabadidőm akadt, gondoltam végre kikapcsolok kicsit, italba fojtom a belső feszültségeimet. Ha már eddigi életem nagy részét szórakozástól mentesen kellett töltenem, legalább ilyenkor szánjak rá időt. Persze a legideálisabb az lett volna, ha minden péntek este így ment volna el.
Társaságom természetesen nem volt, nem is szerettem volna igazából. Nem hiányzott az életemből, hogy barátokat szerezzek, az meg pláne nem, hogy részeges idióták vegyenek körül. Ha ez lett volna minden álmom, jelentkeztem volna az egyik bár álláshirdetésére.
A pultnál kerestem magamnak helyet, és egy pohár megjegyezhetetlen nevű itallal kezdtem ismerkedni. Minden egyes korty végigmarta a torkomat, de pont erre volt szükségem. Erre a keserű csodára, ami lassan ellazította a kényelmetlen görcsöket, melyek korábban folyamatosan csak idegesítettek. Néhány pillanat erejéig még arról is megfeledkeztem, hogy miért jöttem ebbe a városba.
Az utolsó pár cseppnél jártam, amikor meglepetésemre a pultos elém pakolt még egy pohárral a korábbi italból. Jobb szemöldököm megugrott, de a bennem felötlő kérdésre azonnal meg is kaptam a választ, ahogy mellőlem megszólalt valaki. A hang irányába fordultam, és szembe is találtam magam egy széles mosollyal, amihez egy csillogó szempár is tartozott bónuszként. Szinte biztos voltam benne, hogy ez a sármos pofi nem most jött le a szélvédőről, és idősebb is nálam. Nem mintha érdekelt volna, már rég levetkőztem a gátlásaimat ilyen téren.
- Tényleg rám férne. - füllentettem, egy kisebb mosollyal az arcomon. Bár... Kezdtem meggondolni magam, és már egészen kedvem is lett hozzá, hogy ne egyedül töltsem azt a dögunalmas estét. A szüleim nem tanították meg, hogy ne keveredjek idegenek közé, vigyázzak a nyomulós pasikkal, így nem is volt ellenemre az ilyesmi. Ha csak belegondolok, hányszor kellett már elcsábítanom valakit egy kis infóért... Vagy vérfürdőért... - Egyébként kösz az italt. - tettem hozzá, miközben megragadtam a poharamat, és koccintásra emeltem. - Csirió! - Fejben azonnal meg is háláltam a minimális vonzerőmnek, hogy segített még egy adagot szerezni ebből a löttyből.
Ugyan könnyűszerrel belementem volna bármibe, nem szerettem volna olyan könnyen odadobni magam egy vadidegennek. Ha már meg akar kaparintani magának, tegyen érte egy kicsit - a legtöbb nőben benne van ez az ösztön, még akkor is, ha vérprofi gyilkosoknak nevelték őket.


bones × 423 × lesz ez hosszabb is × @get knocked down, get back up

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


AnonymousPént. Márc. 30, 2018 2:33 am
Vendég
Vendég
we have a wild night ahead of us
SHEILAH AND MATTHIAS

Nem szoktam sokszor csak úgy felszedni valakit, hiszen veszélyes volt ezt a saját városomban játszani, ahol majdnem mindenki, ha nem mindenki ismert, és ráadásul sokan tudták, hogy van feleségem is. Persze sokak nem másztak bele mások ügyébe, így nem sokszor volt gondom, sőt, igazából soha. Legalábbis Claudia sose vágott a fejemhez üvöltözve semmit eddig. Pedig biztos azt csinálná, ha bármi is kiderülne.
Bár semmi ilyen nem tudott a fejembe férkőzni, amikor megláttam a barna hajú lányt a pult másik felénél. Csak rendeltem neki egy italt, és felé vettem az utat. Persze közben megköszöntem magamat, hogy elvettem a gyűrűmet. Sokakat elriaszt, így eleve kevesebb lett volna az esélyem. Bár, ez mindig szerencse játék volt, hogy kit tudtam ágyba csábítani, kit nem. Sokak egyszerűen nem voltak benne, valakik már párkapcsolatban voltak, vagy bejött valaki a képbe, aki tudtam, hogy bajba keverhetett volna. De most ezt nem hagytam.
Válaszát csak egy újabb szélesebb mosollyal nyugtáztam. Akár igaz volt, amit mondott, nem küldött el a fenébe, és elsőre csak ez számított. Nem a leg lehengerlőbben indítottam, lehetett volna jobb szövegem is, de ezzel tudathattam a legjobban, mit is akarok. Az eleve adott volt, hogy ilyen helyeken nem a tartós párkapcsolatok kezdődtek, és egy ilyen megnyilvánulás után nem is gondolhatott másra, mint, hogy szeretnék valamit, ami csak egy éjszakáig tart, semmi több.
- Ugyan, nincs mit. - válaszoltam röviden, majd ahogy a poharát emelte, én is úgy tettem. Végképp benne volt a játékban, és ez tetszett.
- Csirió! - ismételtem meg a szavait, ahogy összekoccintottuk a poharainkat. Közben egyenesen a zöld szemekbe néztem, mert hát ez két dolgot is biztosított elvileg. Szerencsét, meg jó szexet. Az utóbbi pedig sose jött rosszul, főleg nem egy ilyen helyzetben.
- Hogyhogy egyedül vagy egy ilyen helyen? Egy magadfajta nő általában körül van legyeskedve. - jegyeztem meg, ahogy belekortyoltam az italomban. Lehet hülye duma, sokat hallott szöveg, de kezdésnek minden megteszi, majd ha kicsit többet tudok róla, legalább valami apróságot, többet is kitudok hozni a felszedős szövegekből.
- Amúgy Matthias vagyok. De nyugodtan szólíthatsz csak Matt-nek is, ha gondolod. - mosolyogtam rá szélesen. Nem nyújtottam kezet, hiszen az eddigi közvetlenség után kicsit furcsa lenne, túl hivatalos. Szerintem nem is bánhatta, hiszen azért elég fiatal volt. Kb ugyan úgy örülhetett egy kézfogásnak egy ilyen szituációban, mintha egy kisgyerek lecsókolomozza.
- És a te neved pedig...? - néztem rá kíváncsian, hiszen ez jobban érdekelt, mint bármi más. Egy ilyen archoz nevet is kellett tudnom kötni.

404 × deadcrush × nekem se a leghosszabb × credit
Vissza az elejére Go down


Sheilah Blackwood


: :


Tartózkodási hely :
BH

Foglalkozás :
Hunting, killing, whatever makes me feel better


Szomb. Márc. 31, 2018 9:36 pm
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabálytmatt & shei
- the night is still young and so are we


Soha nem riasztott vissza, ha valaki rám mozdult. Sőt, ha épp olyan kedvem volt, belementem a játékba és szereztem magamnak egy kellemes éjszakát. Máskor én kezdtem bele a csábításba, bár ilyenkor többségében volt is valami célom vele, nem csak kalandvágyból csináltam. Ha kellett egy kis infó, esetleg így akartam valakit a halálába taszítani, előkaptam az összes létező nőiességemet, és szépen az ujjaim köré csavartam a kiszemeltet.
Bezzeg most... Én lettem becserkészve, és ugyan korábban senki társaságához nem volt kedvem, sármőrünk meggyőzött az ellenkezőjéről. Örültem is, hogy így alakult. Eddig minden napomat tervek szerint éltem, állandó beosztásokkal, taktikákkal. Erre jött ő, és kicsit felkavarta az unalmas hétköznapjaimat - pont erre volt szükségem, az az igazság. Egy kellemes estére, amikor végre kikapcsolhattam a bennem tomboló gyilkos ösztönöket, és elfelejthettem mindent, ami ebbe a városba vonzott. Pedig bőven volt még teendőm... De a legjobbaknak is tartaniuk kell egy kis szünetet időnként. Főleg ennyi év nyűglődés után, nulla gyerekkorral... Nos igen, az ilyen laza napokon kiélhettem mindazt, amiről a program miatt majdnem lemaradtam. Csak majdnem, szerencsére. Bőven előttem állt még az élet, úgyhogy szépen sorjában bepótolhattam mindent.
Beleértve az olyan spontán dolgokat is, mint ez a kis ismerkedés, aminek aztán ki tudja, mi lesz a vége. Az már biztos, hogy egyáltalán nem bántam, és ez meg is látszott a mosolyomon.
Koccintottunk, közben tartottam a szemkontaktust, s lassan elemezni kezdtem a férfi arcvonásait. Nem találtam bennük semmi kifogásolnivalót, pedig azért én is tudtam válogatós lenni.
- Eddig vártam a megfelelő partnerre. - feleltem, egy kisebb korty után - De most már nem vagyok egyedül. - félredöntöttem a fejem, egy csábos pillantással fűszerezve szavaimat. Tipikus flörtölős szöveg, számítottam rá. Bár nem igazán zavart, az első pár perc minden esetben a legnehezebb. Ha azon túllendülünk, onnantól gyerekjáték az egész. - Na és hol hagytad a barátnődet? - kérdeztem jókedvűen, biztos, ami biztos. Elképzelésem se volt, miért nem rabolta még el magának egyik nő sem, hiszen minden eszköze megvolt hozzá, hogy magához vonzza a tekinteteket. Persze ez is csak az én malmomra hajtotta a vizet, legalább nem kellett aggódnom a féltékeny pillantások miatt.
Áh, szóval Matt. Mivel már amúgy is közvetlenül kezdtünk beszélgetni, hülyeség lett volna kezet fognunk. Neki is, nekem is kellemetlenül jött volna ki, úgyhogy eszembe se jutott ilyesmi.
- Sheilah. - mutatkoztam be magam is, szélesedő mosollyal. Az estém hivatalosan is be lett aranyozva, a tetejére pedig a pultos még egy kis cseresznyét is pakolt a megnevezhetetlen italával. Isteni volt, és szép lassan ellazított bennem minden feszengő izmot.


bones × 413 × <3 × @get knocked down, get back up

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


AnonymousPént. Május 18, 2018 12:51 am
Vendég
Vendég
we have a wild night ahead of us
SHEILAH AND MATTHIAS

Tudtam, hogy rizikós már csak az, hogy esetleg szemet vetek valakire, ha csak beszélgetek egy fiatalabb nővel. Bárki észreveheti már csak azt a tényt, hogy nincs rajtam a gyűrűm, és az elég nagy port kavarhatna. Nem csak Claudiaval keverhetnék nagy veszekedésekbe, hanem az iskolába is kirúghatnak. Ennél még ráadásul több ok is volt, amiért az egész kavarós ügyet még veszélyesebb játékká tette, mint a vadászatot, de egyszerűen nem tudott izgatni. Vagyis, egy bizonyos módon igen. Csak jobban akartam csinálni, néha kicsit már túllépve határokat, és veszélyeztetve a lebukást.
Persze ezek az aggodalmak azonnal kimentek a fejemből, ahogy kiszemeltem magamnak valakit. Mondanám azt, hogy az áldozatomat, de az csak csöppet lenne aggasztó, ha emberekről beszélünk.
Szerencsére az ital megvevése és egy kis beszélgetés után se lettem elküldve a francba, így úgy tűnt, az éjszakára már megvagyok. Nem kellett csalódottan hazamennem, vagy új célpontot keresnem. De így csak széles, csábos mosoly kíséretében néztem a mellettem lévő lányra, és figyeltem a szavaira. Kérdése kissé meglepett, ritkán indítanak ilyennel a női nem egyedei, legalábbis tapasztalataim szerint, de ez már azt mutatta meg, hogy nem hiába vonzott valami felé. Tényleg jó ötlet volt ma eljönni ide, és idejönni hozzá.
- Ami nincs, nehéz valahogy hagyni. - néztem a szemeibe, ahogy félig meddig hazudtam egyet, viszont azt is teljesen könnyedén. Igazából nem mondtam nagy hazugságot, barátnőm tényleg nincsen, csak feleségem. A kettő nem ugyan az azért. Én már csak tudom.
- Különben se akarnálak átverni semmivel. Nem tennék ilyet. - emeltem a poharat a számhoz és ittam belőle pár kortyot. Nyilván nem azt szeretik hallani, hogy amúgy feleségem van, és csak egy menetet szeretnék, esetleg kettőt. Nagyon ritka az olyan ember, aki ebbe belemegy tudva a veszélyekbe. De eleve is jobb volt így, hogy hazudok. Egy éjszaka miatt nem fogom elmesélni az egész életemet, és elmondani, hogy mekkora egy mocsok vagyok amúgy. Úgyse fogjuk többet látni egymást, egy jó egymással töltött éjszaka után senkinek nem fáj pár hazugság.
- Sheilah. Szép és különleges név. - jegyeztem meg egy félmosollyal, ahogy magamban ízlelgettem még a lány nevét. Valakinek tudni a nevét, valahogy elindított valamit bennem. Nem tudom miért, de így szinte már biztosan azon az úton voltam, hogy az ágyban végezzük. Csak remélni tudtam, hogy Sheilah is velem fog tartani.
- Mond csak, nem lenne kedved játszani egy kis biliárdot? - szerencsére pont felszabadult az egyik asztal, ahogy láttam, és ez sok mindenre adott lehetőséget. Könyörögtem magamban, hogy ne tudjon játszani, mert az annyi flörtölésre adott lehetőséget, hogy bele se tudtam képzelni. Persze annak is megvolt a maga varázsa, amikor a másik fél is ugyanúgy küzd, mint te. Egyfajta szexuális feszültséget teremthet, ami csak jól jöhetett jelenleg.
- Az italainkat is simán vihetjük, és egy jó játék mindig meghozza a jókedvet. - néztem rá egy széles mosoly kíséretében, tekintetemmel egyenesen az övét fürkészve. Persze annak semmi jelét nem mutattam, hogy szinte könyörögtem neki egy igenért, csak vártam a választ. Akkor is tudunk tovább lépni, ha nincs kedve hozzá. Nem mindenki van benne mindenben.

496 × deadcrush × remélem nem borzalmas × credit
Vissza az elejére Go down


Sheilah Blackwood


: :


Tartózkodási hely :
BH

Foglalkozás :
Hunting, killing, whatever makes me feel better


Vas. Jún. 10, 2018 4:01 pm
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabálytmatt & shei
- the night is still young and so are we


Eredetileg nem azért jöttem, hogy partnert keressek magamnak egy kellemes éjszakára. Csupán az ital vonzott ide, amit bártan a kezembe adtak, minden kérdés nélkül. Nem jutott eszébe senkinek sem, hogy még nem múltam el huszonegy. Mindig is valamivel idősebbnek néztem ki, mint amennyi valójában voltam, de ez egyáltalán nem zavart, főleg ilyen helyzetekben nem. Így legalább volt a gyilkolásnál emberibb mód is, hogy levezessem a feszültséget.
Nem sokáig élvezhettem a magányt, de kőszívem mélyén nem is bántam, az az igazság. Még annak ellenére sem, hogy tudtam, ennek a pasasnak bizony nem az a szándéka, hogy együtt sírjunk a bárpultnál.
Biztos voltam benne, hogy meglepte a kérdésem, méghozzá nem is kicsit. Tudom, nem szokás ilyesmit kérdezni valakitől, aki egy ágyban akar kikötni velem az éjjel, de muszáj volt megbizonyosodnom róla, hogy nincs senkije. Nem sok kedvem volt összeveszni a barátnőjével egy egyszerű hancúr miatt.
Válaszára bólintással feleltem. Igazán nem értettem, miért nincs egy csinos nő az oldalán, aki mindennél jobban szereti. Az ilyen korú férfiak többsége már nincs egyedül, legalább is így tapasztaltam.
Ekkor hozzátette, hogy nem akarna átverni ilyesmivel. Reméltem, hogy igazat mond. Talán nem voltam az erkölcsiesség mintapéldája, de azt nem tudtam elviselni, ha valaki megcsalja a párját. Legalább is legtöbb esetben zavart volna, ezúttal viszont még ez se annyira foglalkoztatott. Épp csak egy kis tudatalatti részem ellenezte.
- Remélem is. - feleltem mosolyogva, majd egy aprót kortyoltam az italomból. Az okosabbik Sheilah már rég elhúzott volna a búsba onnan, érzékelve, hogy valami nincs rendben ezzel a pasival. Én viszont simán hagytam, hogy flörtöljön velem, csábítgasson és bámuljon, amit csak akar. Úgy gondoltam, a sok kínszenvedés után én is megérdemlek egy kellemes éjszakát, még ha azt olyasvalakivel is töltöm, akihez semmilyen érzelem nem köt.
Amikor kisebb voltam, egyáltalán nem így képzeltem el a jövőmet. Azt hittem, majd rám talál a nagy szerelem, aminek nem fogom tudni ellenállni. Kívántam, hogy legyen egy férfi mellettem, aki úgy néz rám, mint a főszereplő pár egymásra egy romantikus filmben. Túl nagy luxus volt ilyesmiről álmodoznom.
- Köszönöm. - feleltem a nevemre tett megjegyzésre. Még nem nagyon hallottam mástól, hogy szép és különleges lenne, így ez a bók kissé meglepett. Szép volt, Matt, egy pont a javadra.
Eztán jött egy tipikus kérdés, amit már annyiszor vetettek be csajozási szándékkal, hogy megszámolni se lehet. Nem csoda, hogy ez olyan népszerű módszer, elvégre rengeteg lehetőséget ad flörtölésre.
- Hmm. - néhány másodpercig gondolkodnom kellett - Igazság szerint még sosem játszottam.
A helyzet az, hogy nagyon is sokat játszottam már. Az Árészban szinte mindent meg akartak tanítani nekünk, amivel közelebb kerülhettünk egy személyhez, így a billiárdhoz hasonló játékokat is ismernünk kellett. Ahogy azzal is tisztában kellett lennünk, hogy néha jobb tapasztalatlannak tettetnünk magunkat, hogy még annál is több flörtre, csábításra legyen lehetőségünk. Persze ez a srácoknak nem okozott gondot, ők egy sármos mosollyal mindent el tudtak intézni. Bezzeg nekem, akinek tükör előtt kellett gyakorolnia a hihető műmosolyt... Istenem, nekem aztán meg kellett szenvednem, hogy megtanuljam mindezt.
- Meggyőző érvek, Matt. - itallal a kezemben lecsusszantam a bárszékről, miközben szabad kezemmel végigsimítottam az állkapcsa vonalán, majd elindultam az üres billiárdasztalhoz. Nem voltam teljesen biztos benne, hogy ő akart elcsábítani engem... Lehet, hogy inkább én akartam őt?


I Got You × 528 × bocsánat a késésért! (a zenénél ne nézd a borítót xd) × @get knocked down, get back up

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 
Sheilah × Matthias
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: