• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 52 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
1
Daimon
0
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
5
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Marie Killen


Pént. Márc. 16, 2018 11:12 pm
☇ Játszótársat keresek!


Vas. Márc. 11, 2018 8:44 pm
☇ Sheilah × Matthias


Vas. Márc. 11, 2018 7:31 pm

nyerteseink
gratulálunk az ősz legjobbjainak!

Avery

Sardothien
női karakter
Mortdecai

Wolsey
férfi karakter
William

Rofocale
előtörténet
Stella

Argent
művész
Kol

Mikaelson
bohóc
Malachai

King
rosszfiú
Tessa

Gray
szépség
Lynne &

Malachai
párkapcsolat
Baby &

Kol
játék
Avery &

Malachai
őrangyal
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Seth & Rose - Please help me out of this mess


avatar


: :


Join date :
2017. Jun. 14.

Age :
114

Tartózkodási hely :
beacon hills

Foglalkozás :
librarian


Hétf. Márc. 12, 2018 1:02 am
kitsune: sose bízz egy rókában, aurája felemészthetseth and rose
they are coming to bring me down What's hope with no savior

S
zinte rutin volt már, hogy munka után vacsoráztam valahol, majd az erdőbe indultam el. Ez most se volt másképp, mivel az ég egy adta világon semmi dolgom nem volt. Maximum egy lakást kereshettem volna, vagy esetleg egy jobban fizető állást. Bár őszintén szólva a könyvtár megfelelően leterhelő volt számomra, és még szerettem is. A könyvek mindig is közel álltak hozzám, és körülöttük lenni egész nap egy kicsit feltöltött. Ez igazából nem segített rajtam, mert amint kiléptem az épületből, mindig eszembe jutott, hogy igazából semmi dolgom nincs, semmi kapcsolatom, igazából az is teljesen érthetetlen, hogy miért vagyok még a városban. Még nekem is. Nem tudtam, miért maradtam, csak egyszerűen úgy éreztem, majd jó lesz itt nekem, és én ebben bíztam is. Hiszen végül is már nem volt túl rossz a helyzet. Volt ahol lakhattam, ahol dolgozhattam, és az erdőben való esti séták is elég sok megnyugvást biztosítottak számomra, bár nem mintha annyira ideges lettem volna én valaha is.
Most is olyan jól éreztem magam, ahogy magamba szívtam a növények, és a talaj illatát, és hallgattam az éjjeli neszeket. Egyszerűen eltudtam volna így élni az életem hátralevő részét. Az egész szinte tökéletes volt, amíg hirtelen egy már általam túl ismert hang ütötte meg a fülemet. Egy íj süvített az irányomba, én pedig az utolsó pillanatban léptem el előle, de így is megkorcolta a bőrömet. Egy pillanatig csak kikerekedett szemekkel néztem a rubinvörös csíkot, ahogy egyre lejjebb ér a karomon, viszont hamar rájöttem, nincs idő ácsorogni. Mikor futásnak eredtem, hallottam magam mögött, ahogy egy fába csapódott bele a következő nyíl helyettem, és hálát adtam annak, hogy ma lapos talpú cipőt vettem fel.
Egyre több nyíl süvített el mellettem, vagy éppenséggel talált el valamit mögöttem, így kicsit kezdtem félni. A családomból mindenkit vadászok kaptak el, talán engem is ugyan az a sors várt volna? De nem. Nem gondolhattam ilyenekre, amikor még bőven volt esélyem. Bár nem értettem, valaki miért lőne csak úgy rá valakire, amikor azt se tudja kicsoda, micsoda. Bár már néhány vadásznál nem lepődök meg semmin, és az is előfordulhatott, hogy telihold van. Mondjuk ezt nem volt esélyem leellenőrözni. Igazából azt se tudtam egyedül van e üldözőm. Inkább nem megkockáztatva a dolgokat csak futottam előre, majd egy hirtelen éles fordulatot vettem pár fánál.  A távolban egy emberi alak formája kezdett el kirajzolódni, és csak remélni tudtam, hogy nem egy újabb vadásszal van dolgom, és nem kerültem egy óriási kelepcébe. De ahogy közeledtem, láttam, hogy a sétáló alaknál semmiféle fegyver nincs. A nagy lendületből alig tudtam megállni, ahogy mellé értem.
- Nincs véletlenül a közelben kocsid? - hadartam el gyors a kérdést, de igazából alig, hogy kimondtam, a mellettem lévő fában megint egy íj landolt, majd szinte hallani is véltem a következőt, így nem vesztegettem az időt, kézen ragadtam az idegent, és magam után húzva őt futásba kezdtem ismét. Nem tudtam mennyire volt jó ötlet ezt csinálni, azt se tudtam kicsoda, vagy micsoda, de azt se tudhattam, hogy a vadász bántaná-e, vagy inkább utánam jönne. Majd úgyis meglátjuk.
Talán még gyorsabban futottam, mint eddig, egészen addig, amíg kicsit jobban le nem hagytuk a vadászt egy két perc után, és meg nem láttam egy pár magas bokrot, amik között nem voltunk annyira láthatóak. Csak ekkor engedtem el végre az idegent és néztem rá. Lihegve próbáltam figyelni esetleg lépésekre, de annyira hangosan hallottam a saját szívem dübörgését, hogy ez szinte lehetetlen volt.
- Bocs, hogy így magam után rángattalak, de féltem, hogy bántana, ha csak úgy otthagylak. - ejtettem ki a szavakat alig hallhatóan, és kissé még mindig lihegve, ahogy felnéztem az idegen férfira. Csak remélni tudtam, hogy se nem valami őrültbe futottam bele, vagy mégiscsak egy vadászba, aki bármelyik pillanatban kést ránthat a torkomhoz.


remélem tetszik *-* » medusa» ©
all i wanted was to be wanted
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Seth & Rose - Please help me out of this mess
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» White Rose [KÖZÖSSÉGI CÉH]
» Part 14 / 1
» anastasia rose steele

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Külváros-
Ugrás: