• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 52 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
1
Daimon
0
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
5
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Marie Killen


Pént. Márc. 16, 2018 11:12 pm
☇ Játszótársat keresek!


Vas. Márc. 11, 2018 8:44 pm
☇ Sheilah × Matthias


Vas. Márc. 11, 2018 7:31 pm

nyerteseink
gratulálunk az ősz legjobbjainak!

Avery

Sardothien
női karakter
Mortdecai

Wolsey
férfi karakter
William

Rofocale
előtörténet
Stella

Argent
művész
Kol

Mikaelson
bohóc
Malachai

King
rosszfiú
Tessa

Gray
szépség
Lynne &

Malachai
párkapcsolat
Baby &

Kol
játék
Avery &

Malachai
őrangyal
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Geralt & Camilla ~ Funny Crush


avatar


: :


Join date :
2018. Mar. 02.

Tartózkodási hely :
Here and there

Foglalkozás :
angel of revenge


Hétf. Márc. 12, 2018 11:17 pm
boszorkánymester: varázslat szülötte, szíve fehér vagy feketeCamilla & Geralt


Visszatértem. Nyolcvan kerek esztendő után. A város sokat fejlődött azóta, de a kisvárosi hangulatát a mai napig megőrizte. Az öreg kúria még mindig ott áll, ahol azelőtt. Nyolcvan éve kihasználatlanul, elzárva a külvilágtól. Még nem mertem belépni az ajtón, mert akkor minden egyes múltbáli emlék megrohamozná a koponyám, talán bele is roppannék. Amíg itt voltam, sem akartam unatkozni vagy tétlenül ücsörögni vagy csak vásárolgatni, gondoltam összekötöm a kellemeset a hasznossal, így a csak az inkognitó lapban megnyitható titkos weboldalamat már Beacon Hillsben is elérhetővé tettem. Reklám nélkül is terjed a híre a kis magánvállalkozásomnak, mert a nők szeretnek pletykálni, mítoszokat, regéket kreálni. Csak el kellett hintenem pár apró információt az egyik fodrászatban, plusz adni egy névjegykártyát és máris beindult a gépezet vasfoga. Már ketten is felkerestek. Az egyik egy gimnazista lány volt, akinek a 16 éves húgát tette tönkre egy hormonok láncára vert Rómeó. Teherbe ejtette, aztán meg persze elmenekült és a lány most egyedül maradt egy csecsemővel. A másik egy szerencsétlenül járt negyvenes milliomos volt, akit egy tesztoszterontúltengéses gigolo szépen kisemmizett a vagyonából, ígért neki fűt-fát, hogy majd ő befekteti a pénzét, aztán felmarkolta, amit csak tudott és lelépett. Összeszedtem minden lehetséges információt az első két jelöltemről.
Rhys Carter, 18 éves, végzős gimnazista. Elhúztam kicsit a számat, nem szeretem a kisfiúkat, akiknek még a tojáshéj is a sejhajukon van, én mindig is az idősebb férfiakat kedveltem. De tönkretenni midenesetre jó kis móka lesz, majd sír még ő, hogy bárcsak az anyja szoknyája mögött maradt volna. Vagy ki se bújt volna belőle...A második jelöltem Rafael Poretti, 30 éves olasz giggolo. Jó nyálas lehet. De majd visszanyalom én tőle azt a pénzt, amit jogtalanul birtokol. Ajkaimra ördögi mosoly húzódott, miközben a hotelszobámban, a fésülködőasztal előtt mázoltam bordóra őket. Aznap a takarítószemélyzet vezetőjével volt találkozóm, akiket felbéreltünk arra, hogy rendbetegyék a kúriát.
- Tökéletes!- cuppantottam egyet, majd befújtam magam a kedvenc parfümömmel, ami természetesen Dior Hypnotic Poisonje volt. Csak egy-két fújás, semmi több, nem akartam úszni a parfümben, csak szépen, finoman, nőiesen, szexisen illatozni. Felhúztam a fekete kis magassarkúmat, majd a kabátomat is begomboltam, a vállamra vettem a táskámat és elindultam. A lift előtt megálltam, megnyomtam a gombot és vártam. Nemsokára ki is nyílt egy csengés kíséretében és beléptem. Már éppen benyomtam volna a földszint gombját, mikor valaki gyorsan beszáguldott mellém.


☽ Remélem Kezdésnek Megfelel ☾
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


: :Join date :
2018. Jan. 06.

Age :
33

Tartózkodási hely :
Beacon Hills

Foglalkozás :
hunter


Yesterday at 4:22 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
To: Camilla


Mindig történik valami, soha egyetlen egy napom se telik el úgy, hogy ne kerülnék bajba vagy katasztrófa helyzetbe. Bár, szinte már észre sem veszem olyannyira általánossá váltak ezek az események. Egyszerűen a körülöttem lévők azok, akik nem képesek feldolgozni ezt, különösen akkor, ha ott maradok a közelükben amíg meg nem oldódik a szituáció és bizony, ez roppant kínos és hosszú órákba szokott telni. Talán emiatt nincsenek barátaim, mert nem bírják a gyűrődést, az izgalmakat. De, ha ennyire képtelenek alkalmazkodni az élet váratlan eseményeihez, ha mindenen folyton izgulnak, akkor egyáltalán minek vesznek levegőt? A világ tele van izgalommal. Elég rám nézni.
Rya is egyike a befordult alakoknak, akik egyszerűen képtelenek ellazulni, csakis a munkára és más teendőikre fókuszálnak és emiatt rémes társaságnak bizonyulnak. Rohadt unalmasak! A mai nap is annak indult, már-már kezdtem azt hinni, nem fog történni semmi és ez a kihagyás valami különleges okhoz vezethető vissza, de aztán rá kellett én tényleg vonzom a bajt és nem telik el nap nélküle, a kilátástalanság mindig, bármilyen, sőt, a legváratlanabb körülmények között tudja megmutatni magát.
Kilépve a lakosztály ajtaján elengedtem egy hatalmas sóhajt. Saját testvérem néha a világ másik felé kívánom, most is konkrétan kidobott addig húztam az agyát. Pár zsebkendő, egy papírdoboz és már apróságok repültek ki velem együtt szállodájának folyosójára. Egy kissé gyűrötté tette öltözetemet, de be kell lássam, csak javított rajta. Már indultam el a lift felé, hogy távozzak mit sem törődve a rendetlenséggel amit utánam zúdított, mikor hallottam kinyílni szobája ajtaját és egy dühödt mondatot elhagyni egyébként formás ajkait. Megfordulva vettem észre egy notesz, ami tele van jegyzetekkel és más egyebekkel egyenesen felém repül. Alig tudtam elhajolni előle. Vigyorogva kiáltotta vissza: „Nem talált.” Hát persze, hogy csak rontottam a dolgon! Rya feje egyre vörösebb lett, mintha leforrázott volna egy retket vagy más vöröses zöldséget. Azt mondanám mulatságos volt őt így látni, meg az egész helyzet, de inkább gyorsan felkaptam a földre esett bőrkötéses noteszt és felvéve a nyúlcipőt az éppen becsukódó lift felé rohantam. Az utolsó pillanatban estembe a fülkébe és nyomtam meg a földszintre vezető gombot, hevesen bökdöstem az ajtócsukó gombot amíg el nem indultunk és fellélegezve megengedtem egy sóhajt magamnak. Megúsztam.
Fel sem tűnt, hogy van más is a fülkében, ellenben a tükör annál inkább felkeltette érdeklődésemet. Felé fordultam, kacéran belebámultam saját arcomba, gesztikuláltam és őszintén elhittem magamról, nincs nálam szebb a földön. Szabad kezemmel végigsimítottam államon, beletűrtem hajamba, megigazítottam ruhámat, ami gyűrötten állt rajtam, sőt, úgy néztem ki mint akire csak rádobtak pár göncöt: farmer, cipő, ing, bőrkabát.
- Milyen gyönyörű vagy ma is, Geralt. – mondtam magamnak tükörképem vizsgálgatva és kacsintottam. Csak ezek után vettem észre nem vagyok egyedül. Kék íriszeim a nőre ugrottak, majd hirtelen megfordulva élőben is végigmértem.
- Azért te sem panaszkodhatsz. – engedtem meg magamnak egy kisebb bókot - Helló. – elléptem a tükörtől, mellé léptem, mintha most jönne el az a pillanat, hogy úgy teszünk mint két udvarias ember akik vadidegenek egymásnak és türelmesen, csendesen megvárják amíg leér a lift. Aha. Persze. Mert én pont erről vagyok híres. Mikor kinyílik ez az ajtó a nő is gyűrött lesz, sőt, kócos és talán… khm. Vajon van elég bátor hozzá vagy ő egy szende kis szobalány? Áh, úgyis örülne neki.

zene × 527 × megjegyzés × @

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Geralt & Camilla ~ Funny Crush
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Viccesnek szánt dolgok (viccek, vicces chat idézetek, vicces képek)
» Avatarfoglaló [ÚJ]
» Humor
» [Küldetés] Candy Crush

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Belváros-
Ugrás: