• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Yesterday at 11:39 pm
☇ Charmaine & Jasper - Seriously?


Pént. Május 18, 2018 3:14 pm
☇ Sheilah × Matthias


Csüt. Május 17, 2018 11:51 pm

nyerteseink
gratulálunk az ősz legjobbjainak!

Avery

Sardothien
női karakter
Mortdecai

Wolsey
férfi karakter
William

Rofocale
előtörténet
Stella

Argent
művész
Kol

Mikaelson
bohóc
Malachai

King
rosszfiú
Tessa

Gray
szépség
Lynne &

Malachai
párkapcsolat
Baby &

Kol
játék
Avery &

Malachai
őrangyal
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Camilla & Vance - You shouldn't have seen this


avatar


: :


Join date :
2016. May. 28.

Age :
26

Tartózkodási hely :
╵bh╶

Foglalkozás :
╵i hunt╶


Hétf. Márc. 19, 2018 7:59 pm
wendigo: veszélyes kannibál, kit vérszag fog körbe


i hope you like pain
Kezdett nagyon elegem lenni ebből a városból, és az összes vadászból és természetfelettiből, akiktől elvileg információt kellett volna kapnom. Igazából az összes vagy zsákutca volt, és a lebukásomhoz közeledtem azzal, hogy elraboltam és egy kicsit megkínoztam, vagy egy tucat nevet adtak meg, akiket ki kellett volna hallgatnom. Már más városokban lévő emberek is a listámon voltak, pedig még itt se végeztem. Nem is tudtam, hogyan lehet itt ennyi kötődés elvileg a szüleimhez, amikor ez nem is olyan nagy város. Bár lassan itt semmi se lepett meg. Az se, hogy sikertelen voltam, az se, hogy minden régi ismerősömbe belefutottam, pedig belőlük már nem akadt sok. Lassan elegem volt, de tényleg. Ráadásul nem tudtam eldönteni, hogy ennyire egymás ellen vannak itt az emberek, hogy beköpnek egy rakatot, hogy velük is elbánjak egy kicsit, vagy esetleg a szüleim hagytak direkt nekem ennyi felesleges nyomot. Azt is kinézem belőlük, hogy röhögve hallják velem kapcsolatban a híreket, és arra várnak, mikor fogok ebbe beleőrülni. Mondjuk ezt az örömöt sose adnám meg nekik.
Tudod alig várják, hogy ismét valaki fontos legyen neked, és őt is elvehessék tőled! közölte a legújabb áldozatom velem alig fél órája. Véres pofájából csak a széles vigyort lehetett látni, meg azt hallani, ahogy mániákusan röhög. Az emberek többsége azt mondaná horror filmbe illő jelenet volt, én viszont csak visszahúztam a boxert a kezemre, és egy határozott ütéssel kiütöttem a francba. Miután megbizonyosodtam róla, hogy tényleg nincs magánál, becsavartam egy zsákba, és beraktam a kocsim csomagtartójába. Nem sokat vezettem vele, csak egy elhagyatottabb városrészig mentem, ahol annyira közvilágítás se volt, meg házak se, de azért akadt pár. Először a kocsiban ülve néztem körül, majd úgy láttam nincs senki, így kiszállva mértem végig a terepet még egyszer a biztonság kedvéért. Majd felnyitottam a csomagtartót, kiemeltem a hapsit a zsákból, és lefektettem az útszélére. Reggel majd talán valaki megtalálja, nem hittem, hogy így este fél tizenegykor bárki is erre járt volna már. Egy kicsit álltam felette, gondolkodva, hogy beadjak neki esetleg egy adag nyugtatót, de feleslegesnek tartottam. Sok vért vesztett már, a bal lába nem is kissé volt törött, meg valószínűleg nem is fog feleszmélni egy darabig. Ha mégis, akármilyen őrült is ez a vadász, nem juthatott volna messze. Egy ember akaratereje se ennyire erős. Úgy tűnt, mára ennyi volt a munkám nagy része. Csak el kellett volna takarítanom magam után, és akkor egy kicsit pihenhettem is végre. Bár nem tagadhattam le, hogy most lett volna még egy kicsit kedvem valakivel eljátszadozni.

remélem tetszik puppyeyescruel world ╶ 407 ╶ ©


everyone is a little broken inside
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Camilla & Vance - You shouldn't have seen this
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Külváros-
Ugrás: