• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 2:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 9:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 1:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Hétf. Ápr. 15, 2019 11:59 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 a lone wolf


 :: Egyéb
Michael Reid


: :
a lone wolf 3110853-20190409-RvxVmo
a lone wolf 3110854-20190409-5Yqu5n
Look at the world around you.
It's coming apart.


Age :
34

Tartózkodási hely :
Beacon Hills

Foglalkozás :
hunter


a lone wolf Empty
Pént. Márc. 30, 2018 2:28 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenekJohn S. Ross
bűntárs
Becenév: róka
kor: 48
Nemi identitás: hetero
faj: vérfarkas
play by: ethan hawke karakter: szabad

Számodra nem vagyok más csak 'A fiú' vagy másik általad rám akarszott becenevemen 'Cowboy' amit nem értek, hogy lett az ikertestvérem, Rya, 'A nő'. Mi van közöttetek? Esküdni mernék, hogy semmi és csak vonzónak tartod, de ez akkor is... gyanúsak vagytok, túl nagy az egyetértés köztetek. De, ki vagy nekem? És, a világnak? Jó kérdés.
Embernek, nem is, vadásznak születtél, egy igazi amerikai ranger vagy, az egyik legjobb stratéga, legképzettebb, legtapasztaltabb vadász. Évekkel ezelőtt, mikor az Államokba jöttem és egyedül maradtam egy csúnya kisvárosi kocsmás verekedés után, kihajítottak, mint a szar, te voltál az aki egyből levágta a szitut. Nem csupán egy nagyszájú, ütődött gyerek vagyok, egy kölyök, de vadász is. Nem tudom miből jöttél rá, de állítólag rögtön lerítt rólam. Ápoltad a sebeimet és tovább fejlesztetted képességeimet. Rengeteget tanultam tőled, mégha sokszor úgyis tűnik smemit, valójában az életem köszönhetem neked, "mester". Mindenki úgy ismert téged, a Róka, mert ravasz vagy, sunyi, eszelős és bár egy véncsataló lettél önkényes nyugdíjazásod óta mindig van tartalék terved, saját trükkjeid, titkos ellátmányod, alvilági befolyásod és törvényes egyaránt. Rengeteg életet mentettél meg a kilencvenes években, igazi nagymenő voltál. Kissé poros a história, tele hihetetlen szinezettel, de ettől még mind igaz. Vagy még sem?
36 voltál, immáron 12 éve annak, hogy felhagytál a vadászattal. A technológiát amúgy sem szeretted soha, régivágású vagy, néha igazi kéjenc, de tiszteled a nőket, tapasztalatot az élet minden területén szereztél. Miért vonultál nyugdíjva és keztél bele piti üzletekbe, alvilági informátorkodásba és néha ingyen, olykor meg rengeteg pénzért cserébe szivességeket teszel meg nekem. Egyre több a whisky, kerülöd a társaságot. Régen nagyszerű csapatvezető voltál, igazi főnök, remek játékos most megy kivénhedt magányos farkas lettél. És ez az oka mindennek. Volt egy végzetes este, egy vadászat, amit nem sikerült a terveknek megfelelően kivitelezni és pár nappal később otthagytad az elitek elitjét. Szinte alig van egy-két élő személy aki tudja miért. Vérfarkas lettél és úgy érzed, itt a vége. Leáldozott neked, megporosodtál, elvonultál, már nem vadászhatsz többé. Nem lenne fair. Fenébe is! Itt az ideje, hogy megmozdulj végre és ne csak a kiskuckódban gubbasz egész nap és éjjel! Ezekben a vészterhes időkben szükség van rád, a komoly és sokat látott, legendás hősre. Kellenek az eszelőss nevetéseid, a terveit, az elletmány, amit szerezni tudsz, a kapcoslataid. Csak van még egy pár ember, aki nem halt még meg a régiek közül. Emeld fel a segged az istenit!

//Nagyon várlak, szerintem Rya is örülne neked. Ha szeretnéd, beszélj Avery-vel a csapatról, amit szervez, elkélne oda egy stratéga, egy vén harcos. Ha többet akarsz tudni PM, változtatásokra és egyéni ötletekre vevő vagyok.//
Geralt Holmes elsősorban, Rya és talán még Avery is, de sokan állnak még sorba
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
a lone wolf
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: