• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @dan.nichols4


Yesterday at 1:32 pm
☇ Stories


Szomb. Márc. 23, 2019 4:34 pm
☇ @thelast_dodo


Csüt. Márc. 21, 2019 3:27 pm
☇ Játszótársat keresek!


Csüt. Márc. 21, 2019 1:52 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 best friend in training


 :: Egyéb
AnonymousPént. Márc. 30, 2018 5:34 pm
Vendég
VendégScott/Arthur ???
kapcsolat megnevezése
Becenév: Scottie vagy Artie
kor: 22 vagy 23
Nemi identitás: ezt majd megbeszéljük
faj: megbeszéljük
play by: dacre montgomery karakter: szabad

Ugyan abban a városban nőttünk fel, ugyan abba az iskolába jártunk, ráadásul ugyan abba az évfolyamra, de állításod szerint addig nem is fogtad fel, hogy létezem, amíg el nem raboltak. Persze azután se törődtél velem sokat, hiszen visszahúzódó lettem, na meg utolsó év volt, senkinek nem lett volna valami random csajjal ismerkednie, aki csak a tanulásba, meg titokban az alkoholba ölte minden idejét.
Aztán végül ugyan azon az egyetemen kötöttünk ki. Csak amíg te építész mérnöknek készülsz, addig én informatikai rendszerelemző szeretnék lenni. A nehezén, úgymond a legnagyobb magolásokon már túl vagyunk, de eleve se megy nekünk nehezen az egyetem. Mondjuk még szerencse, mert annyit járunk bulizni, hogy abba talán bele is dögölhetnénk lassan. Egy bulin is ismerkedtünk meg, ahol isten tudja már hogy, de szóba elegyedtünk, végül elszívtunk egy füves cigit is együtt. Na igen, az ivás, a sima cigi, meg a füves cigi mindegyik partink alapja, mióta lassan egyre többet kezdtünk el lógni.
Egyre közelebb és közelebb kerültünk egymáshoz, persze családi ügyekbe még nem mélyedtünk bele túlságosan, meg a lelki dolgokban is eléggé óvatosan másztunk még csak bele. Még azt is eltűröd, hogy mennyire odavagyok a motorokért, és a macskámért. Ja igen, a drága macskám, akit te csak Daginak szólítasz. Ezt meg én tűröm el. Arról meg fogalmad sincs, hogy mi is vagyok igazából. Legalábbis még eddig nem buktam le előtted semmivel.
Lassan igazából úgy érzem talán legjobb barátok is lehetünk, de nem tudom te is így vagy-e vele. Mindig úgy tűnik másokkal többet beszélsz. Persze ez az én hülyeségem valószínűleg, sose tudtam rendesen érzékelni kinek mennyire vagyok fontos.
Bár igazából jelenleg jobban aggaszt az a tény, hogy egyre többször kérdezel rá félig-meddig viccelődve, hogy nem költözhetsz-e be mellém a lakásomba, hiszen tudod, hogy van egy szabad szobám. Én mindig csak viccelődve megkérdezem, hogy kidobtak-e a szüleid, vagy beütött valami. Persze fogalma sincs, hogy valóban kidobtak, és összevissza vetődsz, ott alszol, ahol épp van hely. Bár, ha ezt elmondanád, akkor talán be is fogadnának minden ellenérv ellenére. Csak talán a macskámmal tanulj meg kijönni, az a kritérium megmarad.


Az alaptörténet ennyi lenne. Emellett jellemileg nem is rossz, nem is jó. Kicsit bunkózni szeret, főleg az idegenekkel, és az biztos, hogy nagy a szája. Skye-al is néha csípősen viccelődik, de vele általában kedves, védelmező. Meg persze szegénynek se időérzéke, se szerencséje nincs sokszor. Mindenhonnan elkésik, és döntésekben nem feltétlenül a legszerencsésebb. Megesett már, hogy egy apró hülye döntés miatt elrontott egy rakat más dolgot, pedig érezte, hogy nem azt kellene választania, amit végül választott.
Jelenleg egy biztos pont kellene Skye életébe, akinek talán azt is elmondhatja, hogy micsoda, és segítséget is kaphat majd tőle, hogy ne legyen többé gond teliholdkor.
Persze e mellé bejöhet nehezítésnek az is, hogy Scott mi lehet. Vámpírnak és pokolkutyának nem szeretném, a többi dolog viszont alkotható, de ezt majd megbeszéljük Wink
A pb-t szeretném tartani, mert vannak közös képek, meg szerintem illik is a karakterhez ez az arc. De ha nagyon nem tetszik, várom az érveket más pártjára Razz
Várom *-*
Kis biztatás a pb felé:
én, de nagyon is *-*
Vissza az elejére Go down
 
best friend in training
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: