• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @dan.nichols4


Yesterday at 1:32 pm
☇ Stories


Szomb. Márc. 23, 2019 4:34 pm
☇ @thelast_dodo


Csüt. Márc. 21, 2019 3:27 pm
☇ Játszótársat keresek!


Csüt. Márc. 21, 2019 1:52 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Természetfeletti kisokos


Admin


: :


Age :
6


Pént. Ápr. 20, 2018 11:25 pmVér

Mivel akadnak olyan lények, akik vérrel táplálkoznak, vagy akaratlanul is hozzátartozik az étrendjükhöz, nem árt, ha tudják, miből isznak éppen és milyen hatással lesz rájuk az adott vértípus elfogyasztása.

Vámpír: Ízre nem különbözik egy emberétől, azonban hideg. Minden vámpíré ilyen, ellenben, a sajátja íztelen, míg azé, aki átváltoztatta negédes és csábító, mivel tőle kapta mindazt, ami végül ebbe a fajba küldte.

Lidérc: Se íze, se szaga, se más egyebe. Sajátos védő mechanizmusuk a ragadozó lények ellen. Így, ha meg is sérülnek, nem követhető a nyomuk.

Ember: Az olyan hétköznapi ízek, mint a sós, édes, keserű, többnyire egy egészséges ember vérét jelentik. Az eltérés vércsoportjukban keresendő. Idővel, tapasztalás útján megállapítható halandók vérének ízéből, melyikük beteg, függő, stb…

Kitsune: Mindegyik kitsune más elemet képvisel, így pedig, mindegyik elem más hatást vált ki a vámpírból.
- A víz elemének uráé kissé kellemetlen, híg.
- A levegő fullasztó hatású, mint mikor félre nyel az ember és a tüdejébe kerül az itala.
- A földé olyan, mintha sarat kóstolnánk.
- Az energia kitsune vére felpezsdítő. Új erővel látja el a fogyasztóját, egy egészen apró adag is teljesen felfrissítheti, rápöröghet. Egyesek akár függőjévé is válhatnak a hatásának, az ízének, mintha egyenesen drogot fogyasztanának.
- A tűz kitsunék vére, csípős, kissé égető hatású.

Pokolkutya: Égető, maró hatású. Ám az esély, hogy megharapjanak egyet vagy beszerezzenek tőlük mintát… nos, igen csekély.

Diclonius: Tömény édes íz.

Fehér boszorkánymester: Édes, csokis süti érzését kelti

Fekete boszorkánymester: Fűszeres, sokrétű

Daimon: Frissítő, gyümölcsös

Vérjaguár: Vérük mérgező. Mivel íze bódító, a fogyasztója csak akkor eszmél fel ballépésére, mikor már olyan sokat ivott, hogy teljesen lebénítja vele szervezetét, és ha a jaguár addig nem tépi szét, hát a méreg öli meg, szépen lassan.

Vérfarkas/Prérifarkas: Borsmenta, valamilyen oknál fogva különösen csábító a vérfogyasztók számára.

Wendigo: Tömény, ihatatlan, mintha csak alvadt vért kóstolnánk.

Hibrid: Az ő vérük ízösszetétele a legérdekesebb, igazából majdhogynem minden példányé különbözik. Ennek oka egyszerű, vérük ízét a bennük keveredő fajok vérének sajátos mixtúrája adja. Az így kapott keverék lehet a mámorítóan ínycsiklandozótól kezdve akár kínzóan halálos is.


Illat

Sok olyan lénnyel találkozhatunk, aki különleges, nagyon jó érzékszervekkel rendelkezik, számukra roppant könnyű, már csak illat alapján megkülönböztetni, miféle lény áll vele szemben.

Vámpír: A halál keserédes illata.

Lidérc: Leginkább „tavasz” illattal jellemezhetőek.

Ember: Az ő illatuk a legkülönlegesebb illat mindközül. Annyira egyedi, hogy nem lehet mihez hasonlítani, de az biztos, hogy minden ragadozó számára csábító.

Kitsune: Mindegyik kitsune más elemet képvisel, így pedig, mindegyik elem más aromájú.
- A víz elemének uráé tengerre/óceánra emlékeztet, nagyobb víztömeg illatához hasonló.
- A levegőé a trükkös, neki semmiféle illata nincs, mondhatjuk úgy is, hogy „tiszta”.
- A tűz kitsune illata enyhén szenes, de kellemes.
- A földét egyszerű felismerni, hiszen enyhén föld illatot áraszt.
- Az energia kitsune illata leginkább a kávéra hasonlít.
 
Pokolkutya: enyhe kénkő aroma lengi körbe, de egyáltalán nem kellemetlen.

Diclonius: Enyhe méz illat vonja körbe őket.

Boszorkánymester: Mézeskalács aromáját el se lehet téveszteni. Az azonban nem eldönthető, hogy fehér vagy fekete-e a gazda szíve.

Daimon: Tuti-fruttira emlékeztet.

Vérjaguár: Macskamentára emlékeztető illata úgy csalogatja magához a kíváncsi lényeket, mint légycsapó a legyeket.

Vérfarkas/Prérifarkas: Az erdők friss, tiszta illatát érezni rajtuk.

Wendigo: Bódító illatuk van, mindenki olyannak érzi, mely számára a legkedvesebb, ezzel könnyebben édesgeti magához a kiszemelt prédáját, különlegessége, hogy az emberekre nézve is ilyen hatással bír.

Hibrid: Az ő illatuk az egyik legkülönlegesebb, igazából majdhogynem minden példányé különbözik. Ennek oka egyszerű, illatuk a faji "összetevöiknek" sajátos, de kellemes mixtúrája.


Ley-vonalak

Mágikus energia hálózat, amely a földben, majdhogynem annak felszínén húzódik, s ami az egész bolygót körül öleli. Nem lehet se látni, se megfogni, a legtöbb teremtmény nem is tud és nem is érzékeli ezek létezését, de néhányan képesek érezni és rácsatlakozni. Ez egy olyan energiafolyam, melynek hatására teremtetett meg a természetfeletti világ. Ezekből a vonalakból nyeri minden ilyen teremtmény az erejét, és ezeknek a vonalaknak a kereszteződéseiben, csomópontjaiban élnek belőlük a legtöbben. Beacon Hills is egy ilyen csomópont köré épült, történetesen az egyik legnagyobb köré, ezért tartják ezt a várost nagyon a sokan a természetfelettiek gyűjtőhelyének.


Nemeton

Beacon Hillsben összefutó ley-vonalak csomópontja. Tulajdonképpen egy nagyon öreg fának a hatalmas átmérőjű tönkje, amit a földben összefutó vonalak tartanak életben és töltenek meg mágikus energiával. Az erdő mélyén található, de nem mindenki képes megtalálni. Csak akkor és annak mutatkozik, ha az illetőnek igazán szüksége van rá. Néhány természetfeletti teremtmény rituális helyszínként alkalmazza, mert itt a legerősebb a mágia.


Mágikus tárgyak, eszközök

Rúna: Mágikus jelek, szimbólumok, amik különböző erővel és hatással bírnak. Egyes rúnák adnak, míg mások elvesznek a viselőjéből/hordozójából, legyen az élőlény, tárgy, vagy akár egy marék föld, amibe rajzolták. A rúnáknak különböző fokozataik vannak, nem képes minden boszorkány, minden rúna elkészítésére és használatára, ráadásul minél erősebb egy rúna, annál több erejébe kerül egy boszorkánymesternek a használata.  

Talizmán: Aktív energiát nyújt. Védelmet, energiát, erőt, bátorítást adnak a viselőjének és tulajdonságainak.

Amulett: Passzív energiát nyújt. A veszélyek ellen, mágikus támadás ellen védenek, betegséget és mérgezéseket is képesek elhárítani.

Pecsét: Pentagramhoz hasonló jelképek, lehetnek ártó vagy éppen jó szándékúak is. Lehetnek bármilyen méretűek. Mágikus erőket képesek magukba zárni és koncentrálni. Boszorkánymesterek előszeretettel használják ezeket a rituálék felerősítésére, a ley vonalak erejének egy pontba való összegyűjtésére, vagy akár mágikus „börtönök” készítésére. Azt azonban fontos megemlíteni hogy hatásukat csak is a pecsét körvonalain belül fejti ki.

Athame: Boszorkánymesterek által készített mágikus tőr. Különböző rúnákkal van ellátva, erős mágiával van átitatva, ez teszi lehetővé, hogy minden létező lény sebezhetővé váljon vele. Beszerzése nem olyan egyszerű, mert hát melyik boszorkánymester készítene önként olyan fegyvert, amivel ő maga is megölhető?!


Mágikus növények

Sisakvirág: Más néven farkasölő. A vérfarkasok, vérjaguárok, daimonok,  számára kis adagban hallucinációt, gyengeséget okoz, nagyobb adagban akár halált is okozhat.

Fagyöngy: A fagyöngy az emberek számára is lehet gyógyító vagy éppen mérgező hatású, azonban egy természetfeletti lény szervezetébe jutva kétszer olyan gyorsan fejti ki halálos hatását.

Hegyi kőris: Sok kultúrában tartják úgy, hogy megóv a természetfelettitől. Legtöbbször por formájában használják, vagy építőanyagként és nyersanyagként, de igazából bárhogy is alkalmazzák, ez az anyag egy láthatatlan „energiaburkot” képez minden körül, amit csak bevonnak/körbe szórnak vele és az biztos, hogy egy természetfeletti lény sem tud áthatolni az általa védett területen, mi több, megrázza őket, ha csak hozzáérnek (hibridek, boszorkánymesterek és a daimonok az egyedüli kivételek). Egyszerű emberek számára teljesen ártalmatlan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://farkasborben.hungarianforum.net
 
Természetfeletti kisokos
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Bestiárium-
Ugrás: