• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 2:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 9:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 1:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Hétf. Ápr. 15, 2019 11:59 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 Charmie x Elesis - Döglött akták


Elesis Noah


: :
Charmie x Elesis - Döglött akták Tumblr_ol9w0jqrII1rs3ed1o1_500

Tartózkodási hely :
Beacon Hills

Foglalkozás :
rendőrségi tanácsadó


Charmie x Elesis - Döglött akták Empty
Vas. Júl. 01, 2018 3:55 pm
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló őrzője
"And everywhere Girl went...
...Hellhound was sure to follow."

Charmie x Elesis


~Előzmény~
Beacon Hills. Egy hónappal ezelőtt érkeztem ebbe a csendesnek tűnő városkába egy kárhozott lelket üldözve és úgy hozta a sors, hogy itt ragadtam. Egy időre. Balthier sem bánta, hosszú ideje utazunk már országról országra, városról városra, sok ezer mérföld "tűnt el" a talpunk alatt. Egy külvárosi paneltömb tetőtéri lakásában találtunk otthonra. A szoba kicsi volt, sötét, de megfizethető, a célnak megfelelt. Nem terveztünk sok időt ott tölteni. Éppen csak annyira tértünk "haza", hogy lefürödhessünk és pár órára álomra hajthassuk a fejünk. A lakás már megvolt, de pénzre is szükség volt, amiből a lakhatásunkat fedezhettük, ezért minél hamarabb munkára volt szükségünk. Vettem egy Beacon Aprót az álláshirdetések miatt. Balthier egész nap zsongott a fejemben. Türelmetlenül dörzsölgetem ujjaimmal a halántékomat enyhülést remélve a szúró, apró fájdalomtól.
-Balthier, ne nyomassz! - szólok néha oda, de a kutya hangja nem csitul. Az állásokat, amik nekem tetszettek lehurrogta, amiket ő talált jónak, azt a világ minden pénzéért sem vállaltam volna. A "vita" egészen addig tartott, míg meg nem láttuk AZT a hirdetést, ami mindkettőnknek azonnal megtetszett. A rendőrség keresett adminisztratív feladatokra kollégát, és minden önteltség nélkül bizton állíthatom, hogy nálam alkalmasabb személyt nem is találhattak volna a munkára. Szerencsére nem csak én gondoltam így, hanem az őrs munkaügyise is...megkaptam a melót!
Már majdnem egy hete dolgoztam az őrsön. Papírmunkázásra vettek fel, de hamar rájöttek, hogy több van bennem, mint hogy holmi aktatologatással pazaroljam az időmet. Egy jó ötlet, egy jó mondat a megfelelő helyen és időben, és azon kaptam magam, hogy érdeklődő figyelem övezi minden mozdulatom. Hasznosnak találtak, a hasznukra lehettem. Felismerték az éleslátásomat, a találékonyságomat, így gyorsan tanácsadóvá léptettek elő. Balthier sem bánta, az új pozíció több pénzt hozott a konyhára. >>Taylor nyomozó<< mellé kerültem. Egy középkorú, de már javában kopaszodó, pöndör bajszos férfi mellé, akit a kollégái igazi géniusznak tartottak. Már fiatalon felfigyeltek rá, a rendőrakadémia legjobbjaként végzett és mindig a legnehezebb, legkényesebb ügyeket bízták rá. És a legszebb dolog az egészben, hogy EMBER volt. Mindent emberként érte el. Azt hiszem felnéztem rá.


~Áldozat darabokban...~
Egy nyugodt, eseményteli este az őrsön, míg a város túlfelén valami végzetes dolog van készülőben. Valaki ma éjjel meg fog halni. Hideg, éles fuvallat fut át Silence tó partján, a víztükör zavarosan hullámzik, mintha maga a természet is megérezte volna, hogy az éjszaka ott vér fog folyni. Egy férfi érkezik a síri csend uralta tópartra horgászbotjával, és nem is sejti, hogy ma éjjel ő akad majd a horogra. Az ég tiszta, csak pár kósza felhő kúszik át nagy iramba a hold hatalmas udvarán. A HOLD. A hold ma éjjel síron túli fénye borítja be a tájat. A látvány egyszerre festői és hátborzongató.
A fák között halk moraj. A férfit néma merengéséből egy ág reccsenése rázza fel.
Hahóóóó! Van ott valaki? Kérdi tekintetét a fák felé kapva, de nem lát semmit. Túl nagy a sötétség. Közelebb lép. A szíve hevesebben ver, izmai megfeszülnek, a félelem érzése kezd tanyát verni benne, de nem áll meg. Zihálás hangja szűrődik ki a fák közül. Valaki, valami van ott. Újabb kérdésre nyílna a szája, de nem tör fel onnan hang. Egy világos szempár szegeződik rá, és mereven figyeli őt. Mint vadász a prédát. A férfi megretten, a lábai mintha gyökeret vertek volna. Képtelen mozdulni, elfutni. Mire észbe kap, már a földön hever és egy hatalmas állat tornyosul felette. Karmai mélyen belevájódnak a vállába, a húsába. Kiserken a vér. Segítségért kiállt, de hangja elcsuklik. Segélykiáltását nem hallja senki. Pengeéles fogak marnak a torkába. Fel sem fogja mi történik vele, az állat pillanatok alatt darabokra szedi. Egy utolsó hörgés, és a férfi halott.

Befut egy hívás. Valaki meghalt. Állattámadás történt. A hírre a kollégák arca elsötétül és nyomasztó légkör telepedik az irodára. Értetlenül szemlélődöm, mint aki érzi és tudja, valamiről lemaradt. Nem tévedek, valami történt korábban.
Aaron Jones. Kezd bele Taylor nyomozó mély sóhajt követően, majd miközben megindulunk a helyszín felé, a zsaru elmeséli mi is történt egy évvel ezelőtt ezen a napon. Megtudtam, hogy egy fiatal férfi kempingezés közben életét vesztette a Silence tó partján. A mai nappal pontosan egy éve történt a tragédia. A rendőrség azt gyanította, hogy egy állat támadt rá, egy medve vagy egy megtermett farkas. Megkezdték a nyomozást, de hamar kihűlt a nyom, végül balesetként zárták le az ügyet.
A helyszínre érkezünk. A helyszínelő kollégák már lezárták a tetthelyet. Taylor nyomozó segédjeként én is bebocsátást nyerek a kordon mögé.
Ez nem lehet! Halálra vált arccal tekint a nyomozó az áldozatra é a tetthelyre. Dejavu érzése járja át. Szétmarcangolt ruha és húscafatok szerte szét, minden vastagon beborít a vér. A szája elé kapja a kezét. Orrfacsaró a bűz. Taylor nyomozó hátat fordít és visszaindul, egyetlen szó nélkül. Nem kéri, hogy menjek vele, ezért inkább maradok és alaposan szemügyre veszek mindent.
Balthier, te is arra gondolsz, amire én? Szólok gondolataimon keresztül a pokolkutyámhoz.
Igen, Elesis. Mordul válaszként. Mindketten tudtuk, ezt nem közönséges medve vagy farkas karmai művelték. Itt természetfeletti erők munkálkodtak, de a gyanúmról nem beszélhettem. Nagyon jól tudtam, mit gondolnak a kollégák a varázslényekről. Mese habbal. Vagy csak lazán az ördög művének, esetleg a sors fintorának tudják be az ilyen eseteket. Újonc vagyok még, és mivel még jó ideig a városban terveztem maradásom, nem akartam, hogy bolondnak nézzenek.
Mit fogsz tenni Elesis? Megmondod nekik? Kérdezi Balthier várakozón, s közben tekintetét a távolba emeli, a kordon közelébe. A következő percben éles üvöltés zengi be az erdőt. Olyan sikoly, amibe a szív szinte belefájdul. A férfi özvegye érkezik a helyszínre. Most közlik vele, hogy a szeretett férfi halott. Látni akarja, de nem engedik át. Talán jobb is, ha nem látja azt ami az urából maradt.
Nem. Bizonyítékot kell szereznem. Felelem elgondolkodva, kezemben a Jones aktát szorongatva. A szétmarcangolt testre nézek. Csúnya látvány. A reflektor lámpa fényeinél kinyitom az ügyiratot. Fényképek. Az első ami a szemem elé tárul. Átfutom gyorsan a jegyzőkönyvet.
Nem túlozták el. Fél oldal az egész. Bosszantó az emberi hanyagság. Jegyzi meg Balthier. Ez a tény számomra is kiábrándító.
Rémes képek. Pörgetem át az előző úgy helyszíni fotóit. Az első ami feltűnik, hogy a szerencsétlenül járt férfi ugyanazon a helyen halt meg, mint az egy évvel ezelőtti áldozat. Ez vajon véletlen lenne?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Charmie x Elesis - Döglött akták
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Silence tó-
Ugrás: