• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @thelast_dodo


Yesterday at 3:27 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm
☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Hétf. Márc. 18, 2019 1:47 pm
☇ @lilargent


Vas. Márc. 17, 2019 8:48 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Camilla & Ren - The Boss Room


 :: Játékok
AnonymousKedd Júl. 17, 2018 10:54 pm
Vendég
Vendég
Camilla x Ren
So don't mess with me, I'll shoot you down
Két hét nyugalom után újra csörrent a piros telefon. Ez azt jelentette, hogy új melót kapunk. Sosem tudtam, hogy örüljek-e ennek vagy sem. A nyomozó mint mindig, most is csak ködösített. Csak a legalapvetőbb infókat közölte. Hányan menjünk, mikor és hol lesz a találka. A többit majd helyben, személyesen. A kis wendigokölyökre ezúttal nem volt szükség. Örülhetett, otthon maradhatott tolni a LOL-t. A kis kocka teljesen bele volt épülve abba a játékba. Így az apácával és a melákkal mentem a megadott címre. Mindig máshol volt a találkozó helye, de most a főnök rendesen beválasztott.
-Mi a... - majdnem dobtam egy hátast, amikor kiderült hogy az utca házszám alatt egy sheriff hivatal áll. Újra megnéztem a papírt, amire felkörmölték a részleteket. Nem volt tévedés. Jó helyen jártunk.
-A főnök most szivat minket? - kérdezte David hullasápadt arccal, akinek szintén volt rendesen a rovásán. Ráadásul számára nem volt ismeretlen a terep. Számtalanszor éjszakázott már itt, és gyanítottam, hogy sok arcot ismer odabent. 
-Ez vicces lesz. - jegyeztem meg inkább magamnak, mint a társaimnak, majd vállat vonva besétáltam az őrsre. Essünk túl rajta. David legszívesebben kint maradt volna, de szó sem lehetett róla, hogy ne jöjjön be. Dülledtek a szemek, amikor végigsétáltunk a rendőrnyomozó irodájához vezető folyosón. A figyelem leginkább a melákra összpontosult. Jól ismerték az arcát, nagy bajkeverő hírében állt. Rólam és az apácáról nem sokat tudtak. Szerencsére. Mi külföldön tevékenykedtünk.
-Üdv Főnök! - nyitott be a nő kopogás nélkül vidám mosollyal. Amint beléptünk az irodába kezdett értelmet nyerni a helyválasztás. A nyomorzó bőrfotelje üresen állt, helyette egy kerekes székben üldögélt.
-Mi történt Főnök? - kérdezte Patrizia aggodalmas arccal. A férfi nem részletezte túlságosan, csak annyit mondott, hogy baleset történt, belerúgott a macskájába. Értetlen tekintettel néztünk rá. Hogy terelje a témát az előző küldetés sikerességéről beszélt, majd hellyel kínált.
-Hallgatjuk Főnök mi a dolgunk? - érdeklődtem.
-Türelem. Hamarosan megtudjátok. - közölte a Főnök, majd hozzátette, hogy még valaki csatlakozni fog hozzánk, akinek a szakértelme elengedhetetlen az új feladatunk sikeréhez. Kíváncsi lettem, ki ez a nélkülözhetetlen tag. De láthatóan nem voltam túl lelkes az ötlettől, ahogy David sem. Míg várakoztunk rágyújtottam, annak ellenére is, hogy az apáca rosszalló pillantásokat vetett rám. Először próbálta magában tartani a véleményét, de végül csak rám zúdította.
-Leszarom, mennyire káros a dohányzás. - elégeltem meg a szentbeszédet. Tisztában voltam a káros hatásaival. Untam a várakozást. Már ott tartottam, hogy megkérdezem a nagykutyát, hol van már a nyerőembere, akit be akar építeni hozzánk, mikor rácsörögtek, hogy megérkezett az illető. Közeledő léptek hallatszottak az ajtó mögül, majd egy fiatal nő lépett be rajta.
Vissza az elejére Go down
 
Camilla & Ren - The Boss Room
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: