• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @dan.nichols4


Yesterday at 1:32 pm
☇ Stories


Szomb. Márc. 23, 2019 4:34 pm
☇ @thelast_dodo


Csüt. Márc. 21, 2019 3:27 pm
☇ Játszótársat keresek!


Csüt. Márc. 21, 2019 1:52 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 3 survivors


Calcifer Belmont


: :Age :
38

Tartózkodási hely :
Beacon Hills

Foglalkozás :
alpha and priest


Vas. Júl. 22, 2018 9:25 pm
Tisztavérű: vérfarkas, kinek szíve a telihold rabjaNév alkotóra bízva
barát, bajtárs, falka tag
Becenév: meglátjuk
kor: 17-38
Nemi identitás: rád bízva
faj: tisztátalan vérfarkas
play by: választható karakter: szabad (3/2)

Három darab teljesen személyre szabható vérfarkasról lenne szó. Saját jellemük, történetük lehet. Az egyetlen dolog ami megköti az ember kezét, hogy egy kisvárosból jöttek és a közösen átélt tragédia miatt sokkal összetartóbb az alfával együtt, jelenleg négy fős társaság. Egy nő és két férfi kerestetett, azóta megérkezett Arikan és Louis, tehát már csak egy férfira lenne szükség.
Erdélyből jöttek Cal-al együtt, már 15 éve egy falkába tartoznak, azóta mióta Cal legyőzte a korábbi alfát párbajban. A lapom bevezető, első részében ez is olvasható, de inkább azt emelném ki ide, hogy miért jöttek a városba új otthont keresni. Fontos, itt nem ők az egyetlen falka, mint korábbi helyükön.

"...Tekintete ide-oda járt a város főutcáján, melynek egyik végében hirtelen megtorpant. A vadászok eltűntek. Utoljára egy fehér lovat látott elvágtatni hátán idegen alakkal, kit nem tudott szemügyre venni a távolságtól, de tudta, hogy a gyilkosok egyike.
A lakosok mind meghaltak. Nők, gyermekek még az emberek is holtan hevertek. Testek tucatjai feküdt az utakon, néhány áthajolva egy korláton, kitört ablakon. Berúgott ajtók, vér és csend. A lágy szél nem hozott hangokat csupán halált. Nem számított nekik senki. Egy jól szervezett rajtaütés volt, melynek célja nem csak a város farkasainak kiirtása, hanem az egész közösség eltörlése. ...
Neki lódulva szinte beesett a templom kétszárnyú, hatalmas ajtaján. Odabenn minden rendben volt, egyetlen dolgot kivéve. A folyosó végén az oltár előtt egy hatalmas vértócsában ott feküdt a tiszteletes. ... Több sebből vérzett. Megkínozták és már nem volt sok hátra az életéből és még így is, hogy minden bizonnyal tudta mi vár rá nem védekezett, nem próbált ellenállni. Szívébe már rég beengedte az Urat. Az ezüst és a jó szaglásnak hála bizonyosra vehette Cal, hogy meg is mérgezték az öreg farkast. Tudta a regenerálódás szóba sem jöhet. Bármelyik másodpercben elveszítheti azt, aki apja helyett apja és tanítója volt. A mesterét, a város gyógyítóját és lelki támaszát. Neki köszönhetően még a legmakacsabbak is keresték az Urat, még Calcifer is. Szívében a keserűség haraggal vegyült, összeszorított foggal meredt az egyre élettelenebb szempárba. ...
Maga temette el az összes holtat. Mindegyiküknek külön sírt ásott, egyedül az egy családba tartozókat temette ugyanazon gödörbe, hogy a túlvilágon együtt lehessenek. Mindegyikükért imát mondott, a templom temetője megtelt, sűrű erdővé nőttek a fejfák, de a férfi nem maradt egyedül. Miközben a testeket gyűjtötte össze és megbizonyosodott róla, valóban nem kíméltek senkit az idegenek, kik minden bizonnyal messzi földről jöttek elpusztítani egy kisvárost, mely sosem ártott senkinek és távol maradt a világtól és attól elzárt kis közösségben élt, úgy tűnt Marcus imája meghallgattatott és hárman túlélték a támadást.
Három farkas, egy nő és két férfi, kik az alfához csapódva egy hónappal később teljesen felépültek sérüléseikből és készen álltak új otthont keresni maguknak, ahol elfeledhetik mindazt ami történt. Calcifer nem maradt egyedül és mindennap viseli a keresztet, ő lett a vele együtt négy fős társaság lelke, a pásztor ki vigyázz rájuk, egyengeti útjukat és tudja, hogy bármilyen nehéz is legyen az út, Marcus Atya mindig vele lesz Odafentről és oltalmazza. Mutatja az irányt, ahogyan azt is megmutatta hová menjenek. A hatalmas kereszt hátulján egy régi, kopott véset állt. Innen tudta az alfa Beacon Hills ahová menniük kell..."


//Kérdés esetén lehet írni PM-ben, de igazából a közös kapcson kívül semmit sem szeretnék megkötni a karakterekkel kapcsolatban. Smile //
Cal as your alpha and The Father
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
3 survivors
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Keresett karakterek-
Ugrás: