Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 31 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
4
Ember
2
Diclonius
1
Daimon
2
Pokolkutya
3
Vadász
3
Hibrid
5
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
1
Warlock
3
Wendigo
2
Vérjaguár
1

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Gyilkos és a tettető - Jack & Arikan

3 survivors EmptyArikan Nox
Yesterday at 5:17 pmRobin & Fawn;; Prank wars

3 survivors EmptyRobin Atterberry
Yesterday at 4:08 pmKéső esti testedzés// Scarlett & Jack

3 survivors EmptyJack Longshadow
Yesterday at 11:42 amNem vagyok itt!

3 survivors EmptyMathias Powell
Yesterday at 6:13 amWorld of Shadowhunters

3 survivors EmptyVendég
Vas. Okt. 20, 2019 7:38 pmDodo and Stella; we are up to no good

3 survivors EmptyStella Argent
Szomb. Okt. 19, 2019 2:16 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 

 3 survivors

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Vas. Júl. 22, 2018 9:25 pm

Calcifer Belmont
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye
Név alkotóra bízva
barát, bajtárs, falka tag


Becenév:
meglátjuk
Kor:
17-38
Nemi identitás:
rád bízva
Faj:
vérfarkas
Aki várja:
Cal as your alpha and The Father
Karakter állapota:
Szabad (2/1)

I need you


Két darab teljesen személyre szabható vérfarkasról lenne szó. Saját jellemük, történetük lehet. Az egyetlen dolog ami megköti az ember kezét, hogy egy kisvárosból jöttek és a közösen átélt tragédia miatt sokkal összetartóbb az alfával együtt, jelenleg négy fős társaság. Egy nő és két férfi kerestetett, azóta megérkezett Arikan, tehát már csak egy férfira lenne szükség az eredeti csapatból, ugyanis a harmadik túlélő farkasra NJK személyében van szükségem az Atya mellett. Részlet róla privátban.
Erdélyből jöttek Cal-al együtt, már 15 éve egy falkába tartoznak, azóta mióta Cal legyőzte a korábbi alfát párbajban. A lapom bevezető, első részében ez is olvasható, de inkább azt emelném ki ide, hogy miért jöttek a városba új otthont keresni. Fontos, itt nem ők az egyetlen falka, mint korábbi helyükön.

"...Tekintete ide-oda járt a város főutcáján, melynek egyik végében hirtelen megtorpant. A vadászok eltűntek. Utoljára egy fehér lovat látott elvágtatni hátán idegen alakkal, kit nem tudott szemügyre venni a távolságtól, de tudta, hogy a gyilkosok egyike.
A lakosok mind meghaltak. Nők, gyermekek még az emberek is holtan hevertek. Testek tucatjai feküdt az utakon, néhány áthajolva egy korláton, kitört ablakon. Berúgott ajtók, vér és csend. A lágy szél nem hozott hangokat csupán halált. Nem számított nekik senki. Egy jól szervezett rajtaütés volt, melynek célja nem csak a város farkasainak kiirtása, hanem az egész közösség eltörlése. ...
Neki lódulva szinte beesett a templom kétszárnyú, hatalmas ajtaján. Odabenn minden rendben volt, egyetlen dolgot kivéve. A folyosó végén az oltár előtt egy hatalmas vértócsában ott feküdt a tiszteletes. ... Több sebből vérzett. Megkínozták és már nem volt sok hátra az életéből és még így is, hogy minden bizonnyal tudta mi vár rá nem védekezett, nem próbált ellenállni. Szívébe már rég beengedte az Urat. Az ezüst és a jó szaglásnak hála bizonyosra vehette Cal, hogy meg is mérgezték az öreg farkast. Tudta a regenerálódás szóba sem jöhet. Bármelyik másodpercben elveszítheti azt, aki apja helyett apja és tanítója volt. A mesterét, a város gyógyítóját és lelki támaszát. Neki köszönhetően még a legmakacsabbak is keresték az Urat, még Calcifer is. Szívében a keserűség haraggal vegyült, összeszorított foggal meredt az egyre élettelenebb szempárba. ...
Maga temette el az összes holtat. Mindegyiküknek külön sírt ásott, egyedül az egy családba tartozókat temette ugyanazon gödörbe, hogy a túlvilágon együtt lehessenek. Mindegyikükért imát mondott, a templom temetője megtelt, sűrű erdővé nőttek a fejfák, de a férfi nem maradt egyedül. Miközben a testeket gyűjtötte össze és megbizonyosodott róla, valóban nem kíméltek senkit az idegenek, kik minden bizonnyal messzi földről jöttek elpusztítani egy kisvárost, mely sosem ártott senkinek és távol maradt a világtól és attól elzárt kis közösségben élt, úgy tűnt Marcus imája meghallgattatott és hárman túlélték a támadást.
Három farkas, egy nő és két férfi, kik az alfához csapódva egy hónappal később teljesen felépültek sérüléseikből és készen álltak új otthont keresni maguknak, ahol elfeledhetik mindazt ami történt. Calcifer nem maradt egyedül és mindennap viseli a keresztet, ő lett a vele együtt négy fős társaság lelke, a pásztor ki vigyázz rájuk, egyengeti útjukat és tudja, hogy bármilyen nehéz is legyen az út, Marcus Atya mindig vele lesz Odafentről és oltalmazza. Mutatja az irányt, ahogyan azt is megmutatta hová menjenek. A hatalmas kereszt hátulján egy régi, kopott véset állt. Innen tudta az alfa Beacon Hills ahová menniük kell..."


//Kérdés esetén lehet írni PM-ben, de igazából a közös kapcson kívül semmit sem szeretnék megkötni a karakterekkel kapcsolatban. Smile //

Calcifer Belmont
3 survivors Giphy
3 survivors Tumblr_oua0r7R1Rx1upx418o7_250
Age :
38
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
alpha and priest

3 survivors Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

3 survivors

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Karakteralkotás :: Keresett karakterek-
^
ˇ