Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 31 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
4
Ember
2
Diclonius
1
Daimon
2
Pokolkutya
3
Vadász
3
Hibrid
5
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
1
Warlock
3
Wendigo
2
Vérjaguár
1

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Gyilkos és a tettető - Jack & Arikan

Calcifer & Elesis - Midnight Drink EmptyArikan Nox
Yesterday at 5:17 pmRobin & Fawn;; Prank wars

Calcifer & Elesis - Midnight Drink EmptyRobin Atterberry
Yesterday at 4:08 pmKéső esti testedzés// Scarlett & Jack

Calcifer & Elesis - Midnight Drink EmptyJack Longshadow
Yesterday at 11:42 amNem vagyok itt!

Calcifer & Elesis - Midnight Drink EmptyMathias Powell
Yesterday at 6:13 amWorld of Shadowhunters

Calcifer & Elesis - Midnight Drink EmptyVendég
Vas. Okt. 20, 2019 7:38 pmDodo and Stella; we are up to no good

Calcifer & Elesis - Midnight Drink EmptyStella Argent
Szomb. Okt. 19, 2019 2:16 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 

 Calcifer & Elesis - Midnight Drink

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Hétf. Júl. 23, 2018 11:02 am

Elesis Noah
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló ôre

"And everywhere Girl went...
...Hellhound was sure to follow."

Calcifer x Elesis

Mióta a városba jöttem tanácsadóként dolgozom a rendőrségen. Jó kis meló, szeretem és sokszor nagyon hasznosnak is bizonyul már ami a mi kis magántevékenységünket illeti Balthierrel. A munkahelyem a belső infók melegágya. Infószerzés céljából jobb helyen nem is lehetnék. A kollégák nagyon kedvesek, befogadóak voltak az első perctől kezdve, mégis félve nyitok feléjük. Általában közvetlen vagyok és könnyen barátkozom. Hamar megtalálom a közös hangot az emberekkel, HA nem kell napi szinten találkoznom velük, mint a munkatársaimmal. Ez már egy másik szint.
Meg akarom őrizni a titkom. A TITKUNK. A szövetséget, ami köztem és a pokolkutya között kötettett. Vajon akkor is ilyen kedves mosollyal néznének rám, ha tudnák, hogy egy démon lakik bennem? Nem hiszem. Azt hinnék, hogy egy szörnyeteg vagyok, valami elcseszett mutáns. Félnének, tartanának tőlem és bár attól kevésbé tartok, de lehet, hogy még bántatának is. A barátságos ölelések helyét hűvös távolságtartás és bizalmatlan suttogás venné át.  Mintha a puszta tény, hogy természetfeletti vagyok, bármit változtatna. De ilyenek az emberek, amit nem ismernek, attól félnek. Megelőzve a bajt, igyekszek a napi találkozások sűrűjében emberszerű maradni, a tőlem telhető legbarátságosabban fogadni a közeledésüket, szigorúan ügyelve arra, hogy meg ne neszeljenek semmit.
Minden pénteken azzal válunk el, hogy ugorjak el velük italozni. A kis társaságnak volt egy törzshelye, ahol minden szombaton összegyűltek. Annyiszor mondtam nemet, hogy ezúttal már nem maradt több kifogás. Vonakodva bár, de beleegyeztem hát, hogy szombaton én is csatlakozom a bandához és megiszok velük pár italt.
Biztos vagy benne Elesis? Kérdezi a kutya, mint aki tart valamitől. Nyilván a lebukástól.
Tudod jól, hogy nem vonhatom ki magam örökké. Felelem igazgatva a blúzomat a tükör előtt. Voltak olyan szociális kötelezettségei egy halandónak, amit ő soha nem érthet meg. Amúgy is úgy voltam vele, hogy ha most elmegyek egy ideig leszállnak rólam. Egy estét kibírok.
Már majdnem menetre kész állapotban voltam. Az órára pillantok, még időben vagyok. Megigazgatom a hajam, majd felkapom a táskámat és a kabátomat és kényelmesen a talihely felé veszem az irányt. Már kezdett sötétedni, mire az utca végére értem a lámpák fényei felgyúltak. Onnan már nem volt messze a bár.
Jól van. Pár óra csak. Sugalltam magamnak, majd erőt véve magamon beléptem a helyiségbe.
Hangulatos. Állapítom meg orrom alatt, alig hallható motyogással. Épp csak végigfut a tekintetem a belső téren Mirka már ott áll mellettem, a hóna alá csap és megborzolja a fejem.
Nem hiszek a szememnek, kislány. Hát tényleg eljött. Tom, lógok neked 5 ronggyal. Szól nevetések közepette egy távolabbi asztalhoz, ahol néhány kolléga ül és cigarettázik. Egy fél pillanatra elképedek. Ezek fogadtak rám? Mirka úriember üzemmódba kapcsol, elveszi tőlem a kabátom és felakasztja az egyik ajtó mellett álló fogasra, majd a karját nyújtja, s amikor bizonytalanul belekarolok az asztalunkhoz vezet.
Szia Lézi! Tök jó, hogy eljöttél. Köszöntenek vidáman a kollégák. Gyorsan helyet szorítanak nekem és maguk közé ültetnek. Ravaszul azért, hogy nehogy hamar elszökjek, ha már rávitt a lélek, hogy betévedjek ide. Egy itallapot is a kezembe nyomnak, amin széles kínálat olvasható. Míg böngészem a választékot, feltűnik milyen közkedvelt a hely. Rengeteg fiatal, idős. Alig találni egy szabad ülőhelyet. Zsúfolásig megtelt a hely. 

Elesis Noah
Calcifer & Elesis - Midnight Drink JQrDvNz
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
rendőrségi tanácsadó

Calcifer & Elesis - Midnight Drink Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szomb. Júl. 28, 2018 3:07 pm

Calcifer Belmont
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye


Elesis & Calcifer

Ne az ellenségeidtől félj, akik megtámadnak,
hanem a barátaidtól, akik hízelegnek!

A
z Úr hatodik napja sem kevésbé mozgalmas Calcifer számára, mint az előtte való öt, melyen a legtöbb halandó szorgoskodik. Számára a szombatok ugyanolyanok, a vasárnapok mikor még a Teremtő is megpihent még annál is sűrűbbek. Sosem volt könnyű pásztornak lenni és még nehezebb azt helyesen tenni. Ezzel tisztában van és a legkevésbé sem bánja, hogy átvette nagybátyja helyét, sokkal inkább a hogyan nyomja lelkét. Alig néhány hete érkezett a városba kicsiny falkájával és rá pár napja a helyi templom papja eltűnt. Gyanúsnak találta ezt a középkorú vérfarkas, több kellett legyen véletlen egybeesésnél. Az atya befogadta őket. Pontosan tudta a vénember, hogy kicsoda volt Marcus, felismerte a keresztet. Állítólag még ő adta neki hosszú évekkel ezelőtt. S most ez a hagyaték ott lógott Cal nyakában. Sosem vette le csak mikor aludni vagy mosdani tért.
A Nap eltűnt, lebukott a horizont mögé és sötétség ült Beacon Hills köré. Különféle szórakozóhelyek fényei, utcák lámpái tették kevésbé hátborzongatóvá az utcákat. Hosszúra nyújtott, határozott léptekkel haladt előre egy bizonyos épület felé, ahol mindenféle lények húzták meg magukat baráti társalgásokat remélve. Ám, a farkas nem jól érezni magát indult oda, hanem öntörvényesen nyomozni, kutatni állt szándékában. Hosszú kabátja zsebébe rejtette kézfejeit. Sötét ruhája titokzatossá tette őt. Inge felett pisztolytáska simult hozzá benne egy lőfegyverrel, amit gondosan elrejtett a kíváncsi szemek elől. Amikor nem a templomban tartózkodott mindig nála volt, töltve fából készült golyókkal. Rövidre nyírt fekete haját nem védte semmi az éjszaka kellemes hűvösétől, elegáns cipője halkan kopogott a betonon. Az egyetlen dolog ami lerítt róla, hogy keménykötésű alak, kinek nyakában ennek ellenére jól láthatóan egy hosszú láncon tenyér nagyságú kereszt lóg. Szabadon lökve el magát a férfi felsőtestétől minden egyes lépésnél, majd ismét neki ütközött. Valamivel feljebb inge gallérja alatt szinte világított a fehér kolláré. Mikor belépett az épületbe alig állt meg egy pillanatra. Egyenesen a pulthoz lépdelt és rendelt. A csapos alig hitt a szemének, de kiszolgálta Calcifer-t, ki csak bizonyos alkalmakkor ivott alkoholt, ám erről a szokásáról is igyekezett leszokni. Alig két hónapja lépett rá a papi pályára, még csak nem is hivatalosan, hanem öntörvényesen. Lesz még elszámolnivalója az egyházzal, de nem most. Nagyobb gondjai vannak annál, hogy mit szól hozzá a többi szentfazék, akik még annyira sem élnek erényes és szelíd életet, mint ő. Pedig sokuk ember.
Miután megkapta a kért teát és leküldött belőle egy kortyot érdes torkán, lassan kabátja belső zsebébe nyúlt. Figyelt nehogy gyanút keltsen, és még inkább ne lássák a fegyverét. Egy gyűrött fényképet vett elő, amin egy férfi volt látható. Nem a korábbi pap, hanem valaki aki gyakran megfordult erre. Remélve, a pultos felismeri ad róla némi információt, de hiába fektette az asztalra a képet, olyan régi volt már, hogy a mára már minden bizonnyal megöregedett alak nem volt felismerhető rajta. Legalábbis, elég nagy valószínűséggel akkor se tudna segíteni a fiatalos alkalmazott, ha akarna. Vállat vonva felelet a kérdésre:
— Ismeri ezt az embert? — Cal hangja mélyen, érdesen csengett. Se játszadozós, se szelíd papi hangulatban nem volt.
— Nem én. Még sosem láttam. — törölgette az egyik poharat közben.
Enyhén összeráncolta szemöldökét a választ hallva, de nem szólt többet. Visszafordult a pohara felé miközben kifejlett érzékeivel a környezetét vizsgálta. A helyi pap eltűnése előtt egyszer volt szerencsére a megőszült férfit látni, kiről a jóval fiatalabb kép készült. Nem tudja ki ő, mi a neve és milyen kapcsolatban állt a tiszteletessel, de ez volt az egyetlen nyom amin elindulhatott. Valami volt az üggyel kapcsolatban, ami nem hagyta nyugodni lelkét.

Humming theme ▪️▫️ megjegyzés ▪️▫️ 569 ▪️▫️ made by


Calcifer Belmont
Calcifer & Elesis - Midnight Drink Giphy
Calcifer & Elesis - Midnight Drink Tumblr_oua0r7R1Rx1upx418o7_250
Age :
38
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
alpha and priest

Calcifer & Elesis - Midnight Drink Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pént. Aug. 03, 2018 7:22 am

Elesis Noah
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló ôre

"And everywhere Girl went...
...Hellhound was sure to follow."

Calcifer x Elesis

Nem világom az éjszakai élet, sosem volt az. Éjszakázni és megvárni a pirkadatot többedmagaddal, hol alig van levegő és, ahol a cigarettafüst és alkoholszag keveredik egy emberektől zsúfolt zárt térben. Ahol mozdulni sem lehet, mert test testtel szorosan összeér. Ahol csendes beszédnek nincs helye, mert a zenedoboz hangos üvöltése elnyom minden emberi szót. Ezek a helyek nem a normális kapcsolatteremtésre hivatottak. Nem szerettem őket. Kérdés, mit is keresek mégis itt, ha ennyire távol esik tőlem ez a világ? A válasz nagyon egyszerű. Kötelesség. Ez a kötelesség már másfél órája tart. Némán üldögélek a pad közepén vidám hangulatú kollégáim körében, miközben virágmintás szoknyám szélét gyűrögetem. Néha lopva emelem távolabbra a tekintetem, nézve az időt, amit a bejárat melletti falióra mutat. Ahogy múlnak a percek és vándorol az óramutató, egyre csak nő bennem a mehetnék. A talpam bizseregni kezd, jelezvén hogy indulni kéne már és ez a sürgető érzés lassan átsugárzik a lábszáramba is egészen a térdemig, de erőt parancsolok magamra és nyugton maradok mielőtt fészkelődésem a kollégáimnak szemet szúr. Hangos nevetés tör ki, mikor egy régi sztori a csattanóhoz ér. A jókedv kiül az arcokra, a szemekbe örömkönnyek szöknek, de én csak egy halovány zavart mosolyt villantok, mert nem értem a viccet. Emiliből kitör a röhögés. Kezeit az asztalra csapja és felborít egy poharat, amiből az ital az ölembe ömlik. Testem ösztönösen rezzen össze, a jéghideg folyadék nyomán.
Bocsánat... Felállok a helyemről és az illemhely felé veszem az irányt. A mosdó üres és nyugodt. A külvilág zaja a küszöb előtt véget ér. Csak egy lány üldögél a kézszárító alatt, háttal a hűvös csempének félig álomba merülve. Kezemet a csap felé emelem, mikor a tükörbe nézve meglátok egy apró ablakot.
Elesis, mondd, hogy nem akarsz kimászni rajta?! Morogja kérdését Balthier, de azt hiszem erre már tudja a választ.
Tennék egy próbát. Szabadulnál te is, vagy tévednék? Hangzik válaszul. Nem jön rá felelet, csak egy sokatmondó pillantás. Ezt igennek veszem. Elindulok a kabinok felé, ügyet sem vetve a szoknyámon lévő foltra. Reménykedve lépek fel a vécé tetejére, de amint az ujjam az ablakkerethez ér csalódás fogad. Zárva. Nem lehet kinyitni. Lassan visszaindulok az asztalunkhoz, de az ajtón túl durva embertömeg. Alig vagyok több 1,5 magas, a bározók hegyként, vagy sűrű fásként tornyosulnak előttem.
Bocsánat. Elnézést. Bocsi. Elnézést. Dulakszok át a tömegen, bújok át a hónok alatt, hogy visszajussak a székemig. A bárpult mellett kiejtem a zsebemből a telefonom, ami a padlóra esik. Nem hallom, hogy földet ér, mert a zsivajban elvész a hang. Leguggolok és érte nyúlok de egy láb utamat állja, egy másik belerúg és pörögve csusszan odébb a készülék a bárszékek közé.
Jaj ne. Letérdepelek és a párpult fala mellett szorosan négykézláb vetem magam a telóm után, a pultnál ülő lábak mellé.
Megvan. Úgy látom nem törött össze. Megsimítom a kijelzőt, s egyúttal meg is nyugszom. Fel akarok állni. Lábaim ösztönszerűen mozdulnak, de fejem beverem a pultba.
Auuu. Nyögök fel a pult alól és a fejemhez kapom a kezeim. Egy hosszabb lélegzetvételnyi ideig még lent vagyok, várom hogy elmúljon a hirtelen jött fájdalom, majd mihelyst a fejemből múlik a zsibbadás feltápászkodok. Belekapaszkodok egy üres bárszékbe és felhúzom magam. Majd meglátok egy férfit közvetlen mellettem. Zavartan mosolyodom el ezen az estén már sokadjára. A következő pillanatban meglátok egy keresztet lógni a nyakából, mire szemeim kikerekednek és a szemöldököm magasra emelkedik.
A papok alkoholizálnak? Szalad ki a mondat a számon minden ítélkezést mellőzve egy őszinte kérdésben. Csak ezután merül fel bennem, hogy mi van, ha nem is pap? Csak szeret nagy kereszt formájú fluxokat hordani. Mégis inkább az első gondolatomat érzem reálisnak, hogy a férfi az egyház kötelékében áll.

Elesis Noah
Calcifer & Elesis - Midnight Drink JQrDvNz
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
rendőrségi tanácsadó

Calcifer & Elesis - Midnight Drink Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vas. Aug. 26, 2018 3:12 pm

Calcifer Belmont
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye

Elesis & Calcifer

NE AZ ELLENSÉGEIDTŐL FÉLJ, AKIK MEGTÁMADNAK,
HANEM A BARÁTAIDTÓL, AKIK HÍZELEGNEK!

S
úlyos gondolatok nyomták lelkét, behálózták elméjét és nem hagytak nyugtot neki. Ébren aludva is a múlt nehézségei, valamint a kifürkészhetetlen jövő titokzatossága olyan erővel préselték össze mellkasát, hogy néha napján halott embernek érezte magát. Calcifer még sem adta fel. Nap mint nap igyekezett felszegett fejjelé járva jót tenni a világban, gondoskodott a templom körül játszadozó gyerekekről, kiknek nem adatott meg az iskolába járás kiváltsága. Némelyiküket maga tanítgatta, míg másoknak lelkipásztorává válva segített meggyónni bűneiket. Mindennapos papi teendői mellett nem feledkezett meg másokról és a nyomozását mind végig másodsorba helyezte. Elsőbbséget élveztek azok, akik ott voltak körülötte és szükségük volt őreá. De most nem papi tisztségében foglalt helyet, még ha keresztje most is ott függött nyakában. Hosszú kabátját nem vetette le, annak gallérját mereven az ég felé állítva bújt el mögötte. A képet a pulton hagyta miután megkapta a semmit mondó választ. Nem jutott előrébb, de a teát nem hagyja itt. Gondosan ügyelt rá, hogy alig látszódjon belőle valami és még annál is inkább senkiben se merüljön fel a „fegyver van” nála gondolat.
Épp a poharáért nyúlt egy újabb torok nedvesítés erejéig, mikor valami vagy valaki hozzáért lábához és alig egy pillanattal később megremegett a pult egy alulról jövő lökéstől. Cal meglepetten dőlt egy kissé hátra, hogy íriszeivel megkeresse az esemény forrását. Nem volt nehéz megtalálni, amint megpillantotta már hajolt is hozzá közelebb és hozzá közelebb eső kezét nyújtva próbált segítséget adni az ismeretlen nőnek.
— Jól van? Nem ütötte meg magát túlságosan? — hangja mélyen csengett, érdesen, de valahogy mégis volt benne valami amitől bizalomgerjesztőnek hatott. Talán a végén odabiggyesztett apró mosoly volt az oka. — Ha nem veszi tolakodásnak; Mit keresett odalent? — próbált beszélgetést kezdeményezni miután a fiatal nő sikeresen feltápászkodott a fölről az ő segítségével vagy anélkül, már nem számít, ugyanis a szavaira válasz helyett valami egészen mást kapott. A kérdés hallatán a pillanat tört részének idejére hirtelen elkerekedett szemekkel nézett a másikra, majd vonásai egészen barátságossá váltak.
— Minden attól függ, hogy az illető mely felekezethez tartozik. Személy szerint valóban tartózkodnom kell tőle és így is teszek. — ekkor megemelte poharát megmutatva a nőnek. Egy kicsit meg is mozgatta oldalirányba, így a benne lévő folyadék mozgásba lendült egy kissé — Látja?! Tea. — a lehető legbizarrabb dolog amit egy ilyen helyen fogyasztani lehet, de hát ki róná ezt fel egy tiszteletesnek? Bár, lehet nem ártana mindig frissen borotváltan mutatkozni, hogy többen elhiggyék foglalkozását és a nem-emberi teremtmények közül kevesebben higgyék róla hobbiból vadászattal foglalkozik és otthonában farkas fejek lógnak a falon, karperecét pedig vámpír meg wendigo agyarakból készítette. Micsoda egy őrült gondolat.
— Mondja… Hölgyem, ön hisz az Úrban? — egy pillanatra megakad szava, hiszen most jön csak rá, még nem tudja újdonsült ismerőse nevét, emiatt nem is szólíthatja azon. Szerencsére egy kis rögtönzött javítás után sikerül feltennie kérdését ezzel folytatva a megkezdett társalgást.
Talán mégsem marad egyedül, netán céltalanul a mai estén. Vagy, egyszerűen az Úr akarata eme találkozás és ez egy sokkal nagyobb terv apró morzsája. Bármi is legyen mögötte: szimpla véletlen vagy valami egészen nagyszabású terv előszele, a kérdésre csupán az idő adhat választ: Hová fog vezetni eme találkozás?

Humming theme ▪️▫️ megjegyzés ▪️▫️ 509 ▪️▫️ made by


Calcifer Belmont
Calcifer & Elesis - Midnight Drink Giphy
Calcifer & Elesis - Midnight Drink Tumblr_oua0r7R1Rx1upx418o7_250
Age :
38
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
alpha and priest

Calcifer & Elesis - Midnight Drink Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pént. Aug. 31, 2018 10:46 am

Elesis Noah
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló ôre

"And everywhere Girl went...
...Hellhound was sure to follow."

Calcifer x Elesis

Kezdtem úgy érezni, hogy Fortuna beintett nekem, ugyanis reggel óta, pontosabban azóta, hogy kitettem a lábamat az ágyból semmi nem jön össze, hogy ne mondjam azt, "balszerencse ér". És a legszebb, hogy én még tetézem is. Minek is kellett nekem ide jönnöm? Miért nem mondhattam most is nemet, ahogy mindig? Ezen kérdések pörögtek a fejemben, miközben a poros padlón négykézláb másztam a telefonomért. Balthie bezzeg megmondta, hogy ne tegyem. Most röhöghet a markába. Már várom mikor dörgöli az orrom alá, hogy ezúttal is igaza volt. Fortuna viszont mégsem hagyott el, csak épp félrenézett egy kicsikét, mert a telóm ott hevert a széklábánál egyetlen karcolás nélkül.
Huuuuh. Hatalmas kő gördül le rólam, miként felsóhajtok, de nem figyelek és emiatt ügyetlenül belefejelek a pultba. A fejemet fogom, ott ahol az ütés ért, mikor egy figyelmes férfihang érdeklődik hogylétemről.
Persze, igen. Jól vagyok. Köszönöm. - fogadom el a segítségét, és hagyom, hogy felsegítsen a porból.
Csak ügyetlenkedem. Ez már csak egy ilyen nap. - legyintek, miközben a telefonomat a pultra helyezem. Ostoba kérdésemre is megkapom a választ. Megtudom, hogy az atya teát fogyaszt. Kicsit furcsállva veszem a válaszát, de hiszek neki.
Nem is tudtam, hogy teával is szolgálnak itt. Bezzeg erről a kollégák mélyen hallgattak, mondjuk náluk az nem is számít piának, amiben nincs valamennyi alkohol. A férfi kérdése kicsit meglep, ugyanakkor gondolkodóba is ejt. Milyen választ is adhatnék erre? Hazudni semmi esetre sem akartam, elvégre egy papnak nem illik.
Gyerekkoromban hittem, manapság már nem annyira. Vallom be töredelmesen a férfinak. Kislányként nagyon be akartam jutni a Mennyországba, elhitették velem, hogy nem kell mást tennem, csak jónak és engedelmesnek lennem, és sokat imádkozni. Az élet viszont sokkal másabb gyermeki szemmel, mint felnőttként. Idősödve rájön az ember, nem olyan könnyű jónak és engedelmesnek lenni, mint azt naiv gyermekként hitte. És lassan az imák is elmaradnak. Először csak egy-egy imát sunnyogunk el, aztán már csak étkezésekkor adunk hálát, végül már a vasárnapi misét is ellógjuk. Jönnek a pofonok, a csalódások, a hibák, és egyre távolabbra kerül a Mennyország kapuja. Mióta ez a Balthier nevű pokoli lény a testemben és a tudatomban él, le is tettem erről a gyermeki álomról.
Atyám, maga szerint a Pokolra jutok? Kérdezem kíváncsian, mire Balthier hangos nevetésben tör ki. Még szerencse, hogy a fejemben és csak én hallom, máskülönben elég kínos lenne.
Hagyd abba! Nincs ezen semmi nevetnivaló. Rivallok rá morcosan, de a szemtelenje csak röhög tovább, mintha csak az évezred viccét hallotta volna.
Tudja, vannak "démonjaim", amiktől nehéz szabadulni. Konkrétan az én démoni társamra gondolok, de ezt az atya nem tudhatja. Neki és bárki másnak ez a mondat inkább valami rossz szokásra utalhat.
Jaj. Kapok észbe. Milyen illetlen vagyok. Fárasztom itt a butaságaimmal és még csak be sem mutatkoztam. Elesis Noah, de hívjon nyugodtan Lézinek vagy Elnek. A döntést rábíztam.

Elesis Noah
Calcifer & Elesis - Midnight Drink JQrDvNz
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
rendőrségi tanácsadó

Calcifer & Elesis - Midnight Drink Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szer. Május 01, 2019 2:20 pm

Calcifer Belmont
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye

Elesis & Calcifer

NE AZ ELLENSÉGEIDTŐL FÉLJ, AKIK MEGTÁMADNAK,
HANEM A BARÁTAIDTÓL, AKIK HÍZELEGNEK!

E
gy hosszú és fárasztó nap után mindenki megérdemel egy kis pihenést, némi lazítást és az idegei ellazulása után talán némi plusz kényeztetés is belefér. Ám, úgy tűnik a minap Calcifer nem csupán a nyugalom megtalálásban vallott kudarcot, de még a kispadra helyezett nyomozásában is egyre nehezebb dolga akad. Nem talál újabb nyomot, a régiek egyre hidegebbek és a remény, bár az hal utoljára, veszi látszik. Hiszen, ha elrabolnak valaki az első huszonnégy óra a legfontosabb és az már régen elmúlt. Persze, a tiszteletes halott. Ezt biztosra lehetett venni és nem is agyalt rajta sokat a farkas, sokkal inkább érdekelték az okok, a miértek és a kifürkészhetetlen jövő baljóslatú árnyai melyek egyre nagyobbra nőnek minden egyes nappal s éjjel. Ez megrémisztette.
Szerencsére hamar elterelődtek gondolatai eme negatívumokról, ugyanis a sors vagy valami egészen más, de lehet csupán a puszta véletlen az, mi útjába sodort egy új személyt. Az idegen meglehetősen kellemetlen körülmények között esett be az életébe, ám ebből nem következik egyenesen, hogy ne lehetne az estét megmenteni és valami jobbá, szebbé tenni.
Mihelyt felsegítette a fiatal nőt nem volt rest elkezdeni ismerkedni vele, szóba elegyedni a most még ismeretlen alakkal, aki úgy tűnik viszonozta a felé tett gesztust.
— Attól, még mert a napja nem egészen úgy alakul ahogyan Ön eltervezte, még lehet történik valami amiért később hálás lehet. Az én helyzetemben, kifejezetten üdítőnek találom, hogy megismerhettem egy új embert. — nem hagyta szó nélkül a balszerencse említését, maga is nagyon jól ismerte azt. A peches napokat, a rossz híreket és azt mikor minden összejönni látszik. Negatív értelemben.
— Jó helyen kell kerseni. — küldött egy mosolyt felé az italról csevegve, majd hozzátette — A megfelelő szavakkal bármit elérhetünk. Hatalmuk van eme csodálatos hangoknak. — hangja kellemesen csengett a maga mély tónusában és szavai kedvesek voltak. Végül a beszélgetés átterelődik valami egészen másra, ami sokkalta fontosabb még a leghitetlenebb ember számára is, mint egy ital. Valami, ami mindannyiunkat foglalkoztat még ha azt ki nem is mondjuk. A kérdésére kapott válaszra mindössze egy ’rendben’ lesz felelte, majd belekortyolva italába mérte végig a nőt, ki hirtelenjében tett fel neki egy kérdést. Egy ilyen helyen. Érdekes.
Calcifer ajkai mosolyra húzódtak mielőtt felelt volna.
— Nem gondolom, hogy így lenne. Bizonyosan oka van, hogy magad így gondolod. Ha szeretnél róla beszélni… — kabátja belső zsebébe nyúlva vette elő tárcáját és húzott ki belőle egy névjegykártyát — …szívesen látlak a templomban. Még egy hétköznapi beszélgetésre is. Egy tea mellett. — bizalomgerjesztő kisugárzásán igyekezett dobni a miniatűr poénnal, amely a tea említését jelentette, bár ha úgy alakulna valóban megkínálná egy csészével. Ha valaki, akkor ő nem fukar és nem is tagadja meg azt, hogy ott álljon valaki oldalán legyen az bármilyen szerzet és bárféle bajban. Olykor egy egyszerű beszélgetés az időjárásról és a kertről éppen elég, hogy megnyugodjon kissé az ember lelke s éppen ezt ajánlotta fel arra az esetre, ha a nő nem szívesen beszélne arról mi nyomja igazán a szívét, mitől gondol rossz sorsot magának, de leginkább, ha nem szeretne vallásos dolgokba belemenni.
— Mindenkinek vannak démonai és mindenki tesz olyan dolgot, amit később meg bán vagy netán rossz hatással van a környezetére. Ám, ez még nem jelenti azt, hogy automatikus tűzben kell égnünk vagy vérfolyóban úsznunk. Személy szerint nem is ilyennek képzelem a Poklot. — gondolkodott el egy röpke pillanatra a legvégén és ekkor kivillant egy pillanatra Calcifer valója: nem egészen olyan, mint a többi hívő. Másként, lazábban, ugyanakkor valahol nagyon elhivatottan elmélkedik a világ dolgairól. Persze, az ő közösségét mindig is a hit tartotta egyben, a család és nem mindenféle boszorkányégetés. Csak azért, mert valaki római katolikus még nem kell keresztes hadjáratot vívnia vagy inkvizíciót hirdetnie. Arról már nem is beszélve, hogy ő maga nem is ember. Vérfarkas, vadásznia kell és egyben tartani az övéit, vigyázni rájuk, nem pedig faliszőnyeget készíteni belőlük.
— Ugyan! Kérem. Örömest vagyok a hallgatótársa. — feleli, majd jobbját nyújtva mutatkozik be ő maga is — Calcifer Belmont atya. Örülök, hogy megismerhetem, Elesis. — s ím most már nevén szólíthatja és úgy keresheti az elveszett bárányt. A bemutatkozást követően a pulton lévő fényképért nyúlva egyszerűen eltette azt kabátja belső zsebébe, majd visszafordult a nőhöz.
— Kérem, foglaljon helyet. Szívesen meghívom egy italra. — noha szívesen mondott volna inkább teát, azt jobb lenne egy újabb találkozás alkalmával felszolgálni neki. Szerencsére akad itt más alkoholmentes frissítő is, így a helyszíntől eltekintve még van lehetőségük egy kellemes beszélgetést folytatni.

Humming theme ▪▫ sokára lett meg, bocsánat :00: ▪▫ 716 ▪▫ made by


Calcifer Belmont
Calcifer & Elesis - Midnight Drink Giphy
Calcifer & Elesis - Midnight Drink Tumblr_oua0r7R1Rx1upx418o7_250
Age :
38
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
alpha and priest

Calcifer & Elesis - Midnight Drink Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kedd Május 07, 2019 4:46 pm

Elesis Noah
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló ôre

Calcifer & Elesis
"AND EVERYWHERE GIRL WENT...
...HELLHOUND WAS SURE TO FOLLOW."
Hátrapillantok egy futó pillantást vetve a díszes társaságra, a kollégáimra, kiknek körében alig pár perce még magam is üldögéltem. A jókedv és a hangos nevetés töretlen, szinte fel sem tűnik a hiányom. Ezt örömmel észrevételezem. Kezdett terhes lenni az asztal körüli bormámoros hangulat. Inkább a pap társaságát választom. A bennem élő démon újfent szóvá teszi, hogy hibát követek el.
Ha nem vetted volna észre...Elesis, ez egy pap. Biztos van nála szentelt víz is. Az árt nekünk, ne felejtsd el. Aggodalmaskodik Balthier gúnyos hangvétellel. Nem vagyok egy könnyelmű lélek, tisztában vagyok a világ veszélyeivel...legalábbis tetemes részével. Mégsem fogok félelemben élni. Attól rettegni milyen veszedelmek lesnek rám a következő utcasarkon. Hagyom, hogy farkasom kedvére morgolódjon, ehhez úgyis nagyon ért. Helyette inkább a férfi szavaira figyelek, miközben helyet foglalok az egyik széken.
Köszönöm. Elfogadom a névjegykártyáját. Nem vagyok egy nagy templomba járó, de ki tudja, lehet hasznomra válik még. Isten útjai kifürkészhetetlenek. Ha már az Úr kifürkészhetetlen útjaira terelődik gondolatom...Balthier kimondja a nevem figyelmeztetve az újonnan érkezőre. Tekintetem automatikusan az ajtó irányába téved és meglátom őt. Petert. Ösztönösen húzom összébb magam, és lapulok meg az Atya takarásában. Feleslegesen, mert a nagy tömeg miatt kevés esély van rá, hogy észrevegyen. Amúgy sem biztos, hogy emlékszik rám. Több mint valószínű, hogy nem. Csak egy arc vagyok a sok közül. Évekkel ezelőtt sodort össze minket a véletlen egy házibulin, ahová a legjobb barátnőm, Angie rángatott el. Még ma is bánom azt az estét. De ki gondolta, hogy a házigazda egy wendigo és hogy felfalja a barátnőmet. Nem tehettem semmit, Balthier nem hagyta, kezdő pokolkutyaként nem volt elég tapasztalatom, hogy szembeszálljak vele és ez sajnos, Angie életébe került. Megfogadtam, hogy Peter ezért még megfizet. És most újra egy légtérben vagyunk. Balthier nyugalomra int, amikor megérzi dühömet. Szívem szerint azonnal nekiesnék és kitépném a szívét, de jogos a démonom intelme, nem kelthetek feltűnést. Óvatosan kukucskálok Petert figyelve a pap vállai felett, majd észbe kapok, talán furcsának találhatja viselkedésemet.
Csak egy....egy régi kellemetlen ismerős. Magyarázom, miközben szememmel végig követem Peter útját az egyik belső asztalig, ahol egy férfi ül. Talán őt várta. A wendigo vele szembe ül le. Kicsit összevonom a szemöldököm, miközben ők úgy üdvözlik egymás, mint ezeréves cimborák. A másik férfi is ismerősnek tűnik, és nem is kell sokat gondolkodnom, honnan. Bevillan az arca a képről, amit a pap mutatott.
Atyám, az a férfi ott...a sarokban, Peterrel szemben. Úgy néz ki, mint a fotón, amit mutatott. Lehet, hogy őt keresi?
Kérdezem félredöntött fejjel.

Elesis Noah
Calcifer & Elesis - Midnight Drink JQrDvNz
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
rendőrségi tanácsadó

Calcifer & Elesis - Midnight Drink Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szomb. Aug. 31, 2019 7:37 pm

Calcifer Belmont
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye

NE AZ ELLENSÉGEIDTŐL FÉLJ, AKIK MEGTÁMADNAK,
HANEM A BARÁTAIDTÓL, AKIK HÍZELEGNEK!

Elesis & Calcifer

H
osszú út vezet a Pokolba. Megannyi számtalan lehetőséget kínál az Élet hibáink jóvá tételére és legalább annyit, hogy az elképzelt szakadékba levessük magunk. Egy véget nem érő zuhanásba taszítjuk magunk. Önként. Ürességet, netán elégedettséget… nem is! Megnyugvást lelve szállunk alá a sötétségbe és mosollyal ajkainkon vesszük tudomásul: otthon vagyunk. Mily’ érdekes is az emberi lét s elme. A hús börtönéből kiszabadulva még a végtelen mélységet is üdítőnek találjuk. Képesek vagyunk azt hinni oda tartozunk, ott van a helyünk és ez még boldogsággal is eltöltheti lelkünk. Az egyesülés a hőn megérdemelt s talán éppen vágyott lángokkal, a Kárhozat és Megtisztulás Tüzével egymás keblére borulva sikoltunk fel megérkezvén, mintha csak egy anya ölelő és óvó karjaiba borulva megérkeznénk. Ám, valóban erről lenne szó? Az őrület határán megvilágosodva felismerjük sorsunk, helyünk a világban és tényleg képesek vagyunk elhinni, hogy az égő hús s lángok birodalmában van helyünk vagy az a hely valójában valami egészen más? Lehet-e az úgy nevezett Pokol inkább egy fagyos verem vagy egy börtön, ahol nem be kell nézzünk Önnön lelkünkkel? S mikor elénk áll saját igaz valónk; vajon képesek leszünk a szemébe nézni? Nem-e gyötör szégyen, megbánás? Vajon tudunk büszkén arcunk mutatni neki és azt mondani: Így kellett lennie. S ha igen. Tényleg így kellett lennie? Valódi utat mutat nekünk értékrendünk, gondolkodásunk vagy mindvégig rossz úton jártunk és a sötétség minden mit el kellene dobnunk magunktól!?
Olykor ezen elmélkedett az Öreg Farkas. Ezen s még sok más dolgon. Keresztjét összekulcsolt ujjai között tartva, tenyerébe fogva óvón mondott el imákat újra meg újra. Nem könyörgött, nem szánt s bánt, csupán válaszokat keresett és az Urat dicsőítette csendes magányában. Átadta magát benső énképének és megpróbálta felidézni nagybátyja szavait melyek mindig útmutatásul szolgáltak néki s bölcs tanáccsal. Éppen ezt tette azelőtt, hogy elindult volna ma éjjel. Mielőtt kilépett volna a templom kapuján. Úgy tűnik valami hatalmasabb erő vagy a puszta véletlen a megfelelő témát sugallta számára elmélkedni, mert éppen idevágott. Akkor eszmélt rá, ismerte fel mikor az újonnan megismert Elesis tekintetét követve meglátta menedékének korábbi gondozóját. Némiképp változott az évek alatt s minden bizonnyal az eltűnése óta is, de bizonyosra vette, az egykori tiszteletest látja.
A biccentést követően némileg szokatlanul kezdett viselkedni újdonsült ismerőse, az elveszett bárány, így megkérdezte tőle nincs-e valami baj. „…régi, kellemetlen ismerős.” Jött a felelet, ám valami többről kellett szóljon mint egy csekélyke kellemetlenségről. Így mikor ezt az „ismerőst” város egykori katolikus papjával látta egy asztalnál valahol hátul szinte megszólalt benne benső énképe, a farkas, a bestia és nyugtalansággal, de mindenképpen gyanakvással töltötte el. Talán látszott valami arcának vonásain, annak komolyságán, meglehet semmi sem, de világos tekintete akkor se maradt barátságos. Mintha a mélyén ott ült volna némi ragadozó jellem és tettre készség.
— Minden bizonyossággal állíthatom, hogy őt. Ugyanakkor… valami nincs rendben. Megváltozott. — meredt a távoli párra, majd Elesis felé fordult — Mennyire ismeri őket? — mielőtt bármit tenne több információra van szüksége. Túl sok helyen kereste már a minden bizonnyal útjáról letért tiszteletest, hogy csak úgy elszúrja.  Különösen azért, mert olyannyira képes volt eltűnni, Calcifer már azt hitte egy halottat kerget. Vajon mi történhetett vele?
"I LED US TO THE NEW WORLD,
I THOUGHT IT WOULD BE GLORIOUS…
I WAS WRONG."

Calcifer Belmont
Calcifer & Elesis - Midnight Drink Giphy
Calcifer & Elesis - Midnight Drink Tumblr_oua0r7R1Rx1upx418o7_250
Age :
38
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
alpha and priest

Calcifer & Elesis - Midnight Drink Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hétf. Szept. 02, 2019 12:19 pm

Elesis Noah
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló ôre

"And everywhere Girl went...
...Hellhound was sure to follow."

Calcifer x Elesis

Peter feltűnése megzavar. Alakja olyan emlékeket szakít fel bennem, melynek sebei még be sem gyógyultak igazán. Nem az a férfi volt, akit feledni akartam. Épp ellenkezőleg, mindent megtettem, hogy emlékezetemben tartsam őt. Volt egy közös ügyünk, s habár ő könnyen túllépett Angie halálán, részemről még közel sem volt vége. Bár célul tűztem ki, hogy elnyerje méltó büntetését, mégsem üldöztem őt tébolyult erőkkel az egész világon át. Tudtam, ha a sors is úgy akarja, egy nap még útjaink keresztezik egymást, és ha alkalmam nyílik rá, betartom ígéretemet. Amikor kinyílik a kocsma ajtaja és megpillantom őt, lélegzetem két ütemre elakad és a vérem szinte belém fagy. Mintha egy szívdobbanásnyi időre elfelejtenék létezni. Az Atya kérésére régi kellemetlen ismerősként írom le a férfit. Tekintetem, amivel a jövevényt követem viszont jóval többről árulkodik. Mintha ősi, halálos ellenségem lépett volna színre. Tekintetem mégsem gyűlölettel teli, még annak ellenére sem, hogy egy szerettem lelkét ragadta el mellőlem. Pillantásom felé sokkal inkább tettrekészséget sugall, bár szándékaim még kicsit homályosak. Magam sem tudom pontosan, mit fogok tenni, ha szemtől szemben állok majd vele, de nem számíthat happy end-re. Fontolóra vettem, hogy fájdalmas kínzásnak vetem alá és hagyom, hogy egy életen át nyomorultként éljen, a wendigok szégyenfoltjaként. Pokoli társam viszont azonnali és gyors pusztulásra ítélné. Talán neki van igaza...A férfi egy asztalnál foglal helyet csatlakozva egy már ott iszogató alakhoz. Az idegen egyértelműen hasonlatos ahhoz, akit az Atya fotóján láttam. Majd megerősítést nyer. Ő az, akit a szentember keresett. Vajon, mi közük lehet egymáshoz? Talán véletlen, hogy az Atya által keresett személy és Peter ismerősök? Ezernyi kérdés fogalmazódik meg bennem eme fura helyzet láttán. Hát ez kezd érdekessé válni. Morog gondolataim közt a pokolkutya.
-Az a fiatal férfi...ő Peter. Peter Castillo. Csak futólag ismerem, de nagy gazembernek tartják. A barátnőm, Angie pár éve randizott vele, de...nem sült el jól. - mesélem az Atyának, majd hosszabban elhallgatok.
-Meghalt. - teszem hozzá, ám egyelőre nem mondtok többet.
-A másik férfit, eddig még soha nem láttam. - térek át a Peterrel szemben ülőre.
-Viszont...lehet figyelmeztetnie kellene a barátját...Peter nem az a fajta "ember", akivel bölcs dolog egyezkedni. - fordulok aggodalmas arccal a pap felé. Elég árnyaltan próbálok fogalmazni, ennek ellenére értheti szavaimból, hogy Peter egy veszélyes alak, és a vele kötött ismeretség gyakran emberéleteket követel.


Elesis Noah
Calcifer & Elesis - Midnight Drink JQrDvNz
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
rendőrségi tanácsadó

Calcifer & Elesis - Midnight Drink Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Calcifer & Elesis - Midnight Drink Empty
Vissza az elejére Go down
 

Calcifer & Elesis - Midnight Drink

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Belváros :: Evermore Kávézó-
^
ˇ