• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Hétf. Szept. 17, 2018 6:14 pm
☇ Kingsley Arts School

Vendég

Szer. Szept. 12, 2018 8:28 pm
☇ World of Witchers

Vendég

Hétf. Szept. 10, 2018 7:25 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Karmella Hawking


 :: Characters :: Kitsune
avatar


: :


Join date :
2018. Jul. 23.

Age :
25

Tartózkodási hely :
Beacon Hills

Foglalkozás :
Felszolgáló egy kávézóban


Kedd Júl. 24, 2018 2:41 pm
kitsune: sose bízz egy rókában, aurája felemészthetKarmella Hawking
Egy csillag táncra perdült, s az alatt születtem én.
Becenév: Kar, vagy amit szeretnél
születési hely: Kramer Hills
kor: 25
Nemi identitás: Hetero
faj:Víz Kitsune (Nibi)
play by: Emma Stone karakter: Saját

Az éjszaka tiszta égboltját lestem, melyet a hold ragyogva világított meg és ezzel nem csak a korom feketeség színezte be az eget, ha nem kék foltok amik pompájukkal még elragadóbbá tették a számomra már ismert látványt. Nem vagyok egy éjszakai személy mégis városról, városra kiülök a várostól kicsit távolabb, hogy a házak fényei ne zavarják meg e látványt, melyen nem túlzok, ha azt mondom ezen nőttem fel. Szinte már élőlénynek tekintem, ki meghallgat és vigaszt nyújt szívemnek, ha úgy adódik. Egy személynek, ki végig kísér utamon bármerre is menyen az. Hisz ő mindig is itt lesz velem, hogy az én szememben lelki támaszt nyújtson az én kicsi, magányos szívemben, ki azon van, hogy a lelkében található űrt betöltse.
Gyermekként a legjobban a teliholdat vártam. Mikor a hold kerek egészében uralja az eget arra a kis időre, amíg nap testvére nem veszi át a helyét, hogy az embereket munkába indítsa. Vártam az estéket, hogy a drága égitest a fáradt élőlényeket alvásra és pihenésre hívja őket.
De vannak olyanok, akik éjszaka aktívak. Mint azok a ragadozók és egyéb állatok akik éjszaka mennek élelmet keresni, hogy vagy magát, vagy azokat, akik fontosak számára eltudja látni őket, amíg egy vadász rájuk nem talál.
Persze nem felejtem szülő városomat sem, hisz nem csak, hogy kedves volt számomra a hely, de a nevemet is róla kaptam. Hiába a szívem csücske mégis elhagytam. Elhagytam mert nem éreztem ott helyem és e miatt is akarom betölteni az űrt.
Hon vágyam sincs, miért is lenne, ha pont azért mentem el mert nem volt helyem ott? Nem érzem a késztetést, hogy visszatérjek oda. Nem érzem, hogy oda tartoznék. Egyedül az emlékek azok, melyek oda kötnek, de azok is eltörpültek mikor a távozás kérdése merült fel bennem. Hisz legbelül mindig is emlékezni fogok rá a jóra és a rosszra is. Az érzések emlékei mind ott lesznek bennem. A fájdalom, amit az váltott ki amit eltöltöttem egyedül gyerekként, a boldogság, ami abból született, hogy volt valaki aki gondomat viselte azon az időszakon mikor még csak kúszni voltam képes, a melegség, mely abból adódott, hogy nem egyedül nőttem fel, hanem mind akik ott voltunk a mesék és a fantázia világában együtt játszottunk magunk mellé képzelve minden féle lényeket, melyekről úgy tudtuk, hogy a fantáziánk szüleményei csupán.
meet me halfway

A vezetéknév ma már egy alapvető dolog manapság, de mi van azokkal akik az árvaház falai között nevelkedtek szülők nélkül? Mi van azokkal akik csak magukra számíthatnak nem ismerve azokat akiktől vannak? Nos nekem szerencsém volt azzal kapcsolatban, hogy a városban volt még valaki aki ismerte az anyámat. Mikor elég idős lettem a nevelő mesélte mi lett édesanyámmal és, hogy tud valakit aki ott volt a temetésen és, ha gondolom elmehetek hozzá. El is mentem a nőhöz aki a kollégája volt anyámnak és jó barátok. Útközben elmesélte, hogy hogyan is érte utol az, ami elkerülhetetlen ebben a világban.
Olyan volt külsőre, mint én és mikor teherbe esett egy ismeretlentől már akkor szeretett, hisz a kötelék bennünk van már születésünk előtt is. De eljött a nap amikor megszülettem. Kicsi városról beszélünk így nem meglepő, ha időnként az egészségügyi ellátások nem megfelelőek és ez anyámnál is így volt. Legyengült a szervezete így kicsi volt rá az esély, hogy túléli. Utolsó erejével nevezett el engem ezzel megerősítve a vér kötelékét, melyben egy árva részesülhet.
Mikor felnőttem felvettem anyám nevét, majd eltöltöttem egy kis időt még a városban. Időt akartam hagyni, hogy még egyszer utoljára járjam végig önszeretet otthonom azon részeit amik hatással voltak rám és elbúcsúzzak.
El is indultam hát. Barangoltam össze-vissza városokba, motelekbe mentem, volt, hogy a szabad ég alatt aludtam. Folyamatosan kerestem. Kerestem egy helyet amit új otthonomnak hívhatók, ahol elkezdhetem az életem azon részét ahol talán belecsöppenek az emberek hétköznapi életébe. A tipikus életbe ahol szerelmes leszek, megállapodom és a gyereknevelés mellett élem le az időmet. De erre kevés esélyt láttok. Eddig senki nem került hozzám olyan közel, így maximum csak barátok lehettünk. De a változás vágya ott van bennem is. Hisz ahogy mondták is "A változás folyamat, s nem tulajdonság és, hogy ezt ne folyamatos tragédiának éljük meg, csak elkel fogadnunk, hogy a változás nem tulajdonság."
Elfogadni. Ezt tettem én is, elfogadtam, hogy ilyen vagyok, elfogadtam, hogy nincs helyem ott ahol születtem.
you're still have all of me

Sok ideje, hogy jártam az utamat megfáradt porcikáim már kérlelték, hogy telepedjek le végre. Még, ha így is tettem nem maradtam sokáig csak kipihentem magam. Még most is barangolnék, ha nem találtam volna meg jelenlegi városom, ahol meghúztam magam: Beacon Hills. Nagyon emlékeztetett szülőotthonomra már csak a név hasonlóság miatt is. Először úgy volt mint a többinél, hogy csak pihenek utána tovább állok, de az űr szépen lassan eltűnt itt, így itt maradtam. Kellett egy kis idő mire megszoktam a várost és annak lakóit. Vettem magamnak egy kis lakást és elrendezkedtem ott.
Már egy éve, hogy itt vagyok és jelenleg egy kávézóban találtam melót. Egyszerű, de elég ahhoz, hogy megéljek és ennyi elég nekem. Közben hallok pletykákat mikor a vendégek beszélgetnek. Nem mintha hasznát venném, vagy érdekelne, de, ha netán úgy adódik akkor talán a hasznomra lesznek az infók, vagy csupán a pletykák. Hisz az emberek folyamatosan beszélnek akárcsak a madarak olyanok. Ha tudnák mibe is kerülhet az, hogy pusztán beszélnek, hisz, ha rosszkor vannak rossz helyen és elszólják magukat akkor annak megkapják az árát. Hisz ahogy mindennek úgy a szavaknak is ára van. És nem feltétlenül tudja azt az árat megfizetni puszta bankokkal. Vannak akik máshogy adják fel a számlát és be is hajtják.
De ez egy kicsi város nincs semmi baj. Ugye?
when i was younger...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


: :


Join date :
2016. Dec. 06.

Tartózkodási hely :
❖ beacon hills ❖


Szer. Júl. 25, 2018 11:06 am
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenekElfogadva!
üdvözlünk az oldalon!


Karmella!  úúú
Először is; had köszöntselek hivatalosan is köreinkben, örülök neki, hogy te is itt vagy! :3: Másodszor pedig, engedd meg, hogy megdícsérjem a választott pb alanyodat, passzol ehhez a karakterhez. *-*
Ugyan már mondtam neked, itt is szeretném elmondani, hogy szépen fejlődsz az írásban, ugyan még vannak apróságok, amikre később oda kell majd figyelned, én büszke vagyok rád. :3:
Ami a történetet illeti; jól összeszedett, egyszerű, könnyű olvasmány, így ébredés után abszolút a legjobb, gyorsan be is faltam az egészet. Very Happy
Eddig nem volt nagy szerencséd a kapcsolatokkal, remélem a mi kis városunkban nagyobb sikerélményekkel fogsz gazdagodni, és megtalálod a helyed. Figyelni fogom az életed, mert én már csak ilyen kiváncsi típus vagyok. Rolling Eyes Ezennel el vagy fogadva, foglalózás után irány játszani! Érezd jól magad! Szottyongat
avatarfoglaló játékpartner kereső
then she began to breathe, and live,
AND NO ONE CAN STOP HER NOW


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Karmella Hawking
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Kitsune-
Ugrás: