• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Charlie Hunnam


Szer. Jan. 09, 2019 7:52 pm
☇ Tom Hiddleston


Szer. Jan. 09, 2019 7:45 pm
☇ Bae Suzy


Szer. Jan. 09, 2019 7:34 pm
☇ Chris Wood


Szer. Jan. 09, 2019 7:29 pm
☇ Selena Gomez


Szer. Jan. 09, 2019 7:18 pm
☇ Eiza González


Szer. Jan. 09, 2019 7:07 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Mortdecai and Rya - first meet


avatar


: :Join date :
2017. Apr. 13.

Age :
34

Tartózkodási hely :
Beacon Hills


Vas. Aug. 26, 2018 7:55 pm
boszorkánymester: varázslat szülötte, szíve fehér vagy fekete
Mortdecai & Illirya


G
azdagok és csillogás, hamis látvány. Minden csak máz, egy precízen megrendezett káprázat melyet varázslattal sem lehetne ennél tökéletesebbé tenni és éppen ez lesz az, ami olyannyira elrontja az összképet. A világ tökéletlen, tele van gyönyörű hibákkal és ettől lesz olyan valódi, élő ami erről az estélyről egyáltalán nem volt elmondható. A város elit krémje, a vagyonosabb réteg és azon szolgálói jártak és keltek ma éjjel a hatalmas, puccos kúria területén. Bájologtak, csevegtek, mint jó bábúknak illik. Mosolyukról minden elmondható csak őszintének és vidámnak nem volt nevezhető. Kuncogások csilingelő hangon, hamis bókok és suhogó ruhák. Rya egyszerűen úgy érezte, hogy hánynia kell. Mélységesen gyűlölte a hamis ragyogást. Tudja mit jelent nemesnek lenni, tehetősnek, aki bármit megtehet a világon és hogyan kell valódi elit módjára élni és nem pedig… így. Undorodott tőle és ebben az egy pontban, ha másban nem is, de tökéletesen egyet tudott érteni testvérével. Apropó, ha már szóba került a fejfájás, amit a boszorkánymesternő nem fivére jelenléte miatt érzett, kivételesen, a mai egy magánküldetés volt. Geralt egyébként is elrontaná a dolgot. Már a puszta levegővételeivel is képes kilógni egy tömegből annak ellenére, hogy éppen úgy van öltözve mint bárki más. Hálát adhatott Rya amiért erre a kis kalandra nem kísérte el őt másik fele. Jobb volt így, még ha ezzel nem is akadt őszinte társalkodó partnere.
A fiatal nő igyekezett minden vendéget szemügyre venni és mielőbb a házigazda közelébe férkőzni, aki egy korábbi üzlettársa halála óta valamiért sokkal elővigyázatosabb lett az idegenekkel. Egy újabb ok Geralt távollétére. Így is elég bosszantó volt, hogy még egy köszönés erejéig sem tudott odamenni a vendéglátóhoz, miközben mindenki más megtalálta magának a csinos hölgyeményt. Hosszú, fekete haját kontyba fogta így tökéletesen látszottak fülbevalói, melyek fekete keretbe tett vörös ékköveként vonzották magukra a figyelmet, éppen olyan árnyalatban, mint az estélyi ruhája a hozzá illő nyakékével, na meg a rúzzsal. Világoskék szemeit sötétárnyalattal emelte ki, karjain hosszú, fekete kesztyű simult bőréhez.
Épp egy pezsgős poharat tartva kezében próbált társalgást színlelni egy vendéggel, mikor az valami olyasmit emlegetett, amiből Rya egyetlen szót sem értett, sőt, kellemetlenül érezte magát, mert tudta, hogy az ő testéről mond valamit a fiatal, magányos férfi, de a biológia és a tudomány egy olyan nyelvén, amit a szakemberek is felvont szemöldökkel hallgattak volna. Talán bókok akartak lenni, de ebben egy cseppet sem volt biztos, csak az illető lelkesedésében amiért akadt valaki aki egy félpercnyi időre hajlandó lett hallgatóságnak állni mellette. Így egy kellemetlen arckifejezéssel figyelve a szemüveges alakot próbált valami mosolyt erőltetni magára. Inkább úgy nézett ki mintha az öklendezést igyekezne visszatartani, ráadásul szemöldökei és arcizmai sem mozogtak bíztatóan. Végül ennyivel zárta a dolgot:
— Bocsásson meg, amiért félbeszakítom. Merre találom a mosdót? — vonásain a mosoly „ez ugye nem túl ciki” üzenetet közvetített a világosbarna szempárnak, minek tulajdonosan hirtelen zavarba jött és némán az egyik irányba mutatott. Rya lélegzet visszafojtva indult el és csak pár méterrel odébb fújta ki a benntartott levegőt. Ezt megúszta.
Próbálta összeszedni magát, a gondolatait és felidézni miért jött el erre a helyre, de ezen gondolatok hamar kiszálltak elméjéből mikor benyitva a női mosdóba egy jólöltözött férfit talált a mosdókagylóknak támaszkodva. A világos csempékkel és márvánnyal díszített elegáns helyiségből már majdnem kiküldte az illetőt, csakhogy észrevette annak kicsit sem határozott vonásait az arcán. Így némán belépve a mellékhelyiségbe és közben némi távolságot tartva a szintén feketehajú idegentől egyszerűen megszólította.
— Jól érzi magát? Ne hívjak segítséget? — próbálta kifürkészni a vonásokat, de ebből a szögből kifejezetten nehéz feladatnak bizonyult kinyomozni pusztán külső alapján azt, mégis mi baja lehet az idegennek. Ha kiderül, hogy valami nőci kikosarazta akkor biztos kipenderíti a nő mosdóból, ellenben ha nem… akkor majd még meglátjuk.


music ⋮ 600 ⋮ note ⋮

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Mortdecai and Rya - first meet
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Lakónegyed-
Ugrás: