Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Drew Lamarck/Masanori

Mortdecai and Rya - first meet EmptyDrew Lamarck
Today at 9:57 amAvatarfoglaló

Mortdecai and Rya - first meet EmptyHugo Marlowe
Today at 1:09 amHugo

Mortdecai and Rya - first meet EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 7:25 pmElkészültem!

Mortdecai and Rya - first meet EmptyHugo Marlowe
Yesterday at 4:27 pmFawn & Ethan ;; you're so annoying

Mortdecai and Rya - first meet EmptyFawn Olossë
Yesterday at 2:32 pmVale & Angus - night at the museum

Mortdecai and Rya - first meet EmptyVale Pedersen
Yesterday at 12:31 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

Delsin Aver, Drew Lamarck, Elisha Grant, Stephen Hunt-Kozma


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Mortdecai and Rya - first meet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Vas. Aug. 26, 2018 7:55 pm

Rya Wolsey
boszorkánymester: varázs szülötte, szíve fehér vagy fekete

Mortdecai & Illirya


G
azdagok és csillogás, hamis látvány. Minden csak máz, egy precízen megrendezett káprázat melyet varázslattal sem lehetne ennél tökéletesebbé tenni és éppen ez lesz az, ami olyannyira elrontja az összképet. A világ tökéletlen, tele van gyönyörű hibákkal és ettől lesz olyan valódi, élő ami erről az estélyről egyáltalán nem volt elmondható. A város elit krémje, a vagyonosabb réteg és azon szolgálói jártak és keltek ma éjjel a hatalmas, puccos kúria területén. Bájologtak, csevegtek, mint jó bábúknak illik. Mosolyukról minden elmondható csak őszintének és vidámnak nem volt nevezhető. Kuncogások csilingelő hangon, hamis bókok és suhogó ruhák. Rya egyszerűen úgy érezte, hogy hánynia kell. Mélységesen gyűlölte a hamis ragyogást. Tudja mit jelent nemesnek lenni, tehetősnek, aki bármit megtehet a világon és hogyan kell valódi elit módjára élni és nem pedig… így. Undorodott tőle és ebben az egy pontban, ha másban nem is, de tökéletesen egyet tudott érteni testvérével. Apropó, ha már szóba került a fejfájás, amit a boszorkánymesternő nem fivére jelenléte miatt érzett, kivételesen, a mai egy magánküldetés volt. Geralt egyébként is elrontaná a dolgot. Már a puszta levegővételeivel is képes kilógni egy tömegből annak ellenére, hogy éppen úgy van öltözve mint bárki más. Hálát adhatott Rya amiért erre a kis kalandra nem kísérte el őt másik fele. Jobb volt így, még ha ezzel nem is akadt őszinte társalkodó partnere.
A fiatal nő igyekezett minden vendéget szemügyre venni és mielőbb a házigazda közelébe férkőzni, aki egy korábbi üzlettársa halála óta valamiért sokkal elővigyázatosabb lett az idegenekkel. Egy újabb ok Geralt távollétére. Így is elég bosszantó volt, hogy még egy köszönés erejéig sem tudott odamenni a vendéglátóhoz, miközben mindenki más megtalálta magának a csinos hölgyeményt. Hosszú, fekete haját kontyba fogta így tökéletesen látszottak fülbevalói, melyek fekete keretbe tett vörös ékköveként vonzották magukra a figyelmet, éppen olyan árnyalatban, mint az estélyi ruhája a hozzá illő nyakékével, na meg a rúzzsal. Világoskék szemeit sötétárnyalattal emelte ki, karjain hosszú, fekete kesztyű simult bőréhez.
Épp egy pezsgős poharat tartva kezében próbált társalgást színlelni egy vendéggel, mikor az valami olyasmit emlegetett, amiből Rya egyetlen szót sem értett, sőt, kellemetlenül érezte magát, mert tudta, hogy az ő testéről mond valamit a fiatal, magányos férfi, de a biológia és a tudomány egy olyan nyelvén, amit a szakemberek is felvont szemöldökkel hallgattak volna. Talán bókok akartak lenni, de ebben egy cseppet sem volt biztos, csak az illető lelkesedésében amiért akadt valaki aki egy félpercnyi időre hajlandó lett hallgatóságnak állni mellette. Így egy kellemetlen arckifejezéssel figyelve a szemüveges alakot próbált valami mosolyt erőltetni magára. Inkább úgy nézett ki mintha az öklendezést igyekezne visszatartani, ráadásul szemöldökei és arcizmai sem mozogtak bíztatóan. Végül ennyivel zárta a dolgot:
— Bocsásson meg, amiért félbeszakítom. Merre találom a mosdót? — vonásain a mosoly „ez ugye nem túl ciki” üzenetet közvetített a világosbarna szempárnak, minek tulajdonosan hirtelen zavarba jött és némán az egyik irányba mutatott. Rya lélegzet visszafojtva indult el és csak pár méterrel odébb fújta ki a benntartott levegőt. Ezt megúszta.
Próbálta összeszedni magát, a gondolatait és felidézni miért jött el erre a helyre, de ezen gondolatok hamar kiszálltak elméjéből mikor benyitva a női mosdóba egy jólöltözött férfit talált a mosdókagylóknak támaszkodva. A világos csempékkel és márvánnyal díszített elegáns helyiségből már majdnem kiküldte az illetőt, csakhogy észrevette annak kicsit sem határozott vonásait az arcán. Így némán belépve a mellékhelyiségbe és közben némi távolságot tartva a szintén feketehajú idegentől egyszerűen megszólította.
— Jól érzi magát? Ne hívjak segítséget? — próbálta kifürkészni a vonásokat, de ebből a szögből kifejezetten nehéz feladatnak bizonyult kinyomozni pusztán külső alapján azt, mégis mi baja lehet az idegennek. Ha kiderül, hogy valami nőci kikosarazta akkor biztos kipenderíti a nő mosdóból, ellenben ha nem… akkor majd még meglátjuk.


music ⋮ 600 ⋮ note ⋮
a strong woman looks a challenge dead in the eye and gives it a wink
she is powerful
Rya Wolsey
Mortdecai and Rya - first meet Tumblr_nsjrvnJHgz1ra7i52o3_250
Mortdecai and Rya - first meet Tumblr_oa708owcrX1ubz4o1o1_500
Age :
35
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
vadász

Mortdecai and Rya - first meet Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Mortdecai and Rya - first meet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Lakónegyed-
^
ˇ