Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 55 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
3
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
6
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
5
Warlock
5
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Apró civakodás/ Danny & Rachel

Arikan and Cal EmptyDaniel Nicholson
Today at 8:43 amTesi bá' akcióba lendül - Danny & Lara

Arikan and Cal EmptyDaniel Nicholson
Today at 8:17 amScott & Daniel; Game of Survival

Arikan and Cal EmptyScott Henderson
Today at 2:31 amMeadow Carmilla Carrow

Arikan and Cal EmptyMeadow Carrow
Today at 1:36 amRobin & Fawn;; Prank wars

Arikan and Cal EmptyRobin Atterberry
Today at 12:24 amElisha

Arikan and Cal EmptyElisha Grant
Yesterday at 9:28 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég

Daniel Nicholson, Delsin Aver, Dorcas Irwin, Hugo Marlowe, Stella Argent, Stephen Hunt-Kozma


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Arikan and Cal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Vas. Szept. 23, 2018 1:53 pm

Calcifer Belmont
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye

Arikan & Calcifer

Az ember mindig megérzi annak a hangulati rezdüléseit, akit szeret. Ha érzi, hogy nyomasztja valami, szeretné átvállalni a terheit, ha bántják, megvédené, ha öröme van, meg akarja osztani örömét. S a lányoknak ehhez valahogy nagyobb tehetségük van, mint a fiúknak.

A
délutáni napsütés kellemesen cirógatja a férfi arcát, ki jól öltözötten és meglehetősen ráérősen sétál Beacon Hills templomának kertjében. Nagy odafigyeléssel gondozott virágok árasztják magukból a különféle illatokat, melyek lágysága még egy meglehetősen jó szaglással megáldott lényt sem zavar meg. Calcifer jól esőn jár az apró kövek alkotta úton és világos íriszeivel a tájat kémleli. Óvón vizslatja környezetét, hogy azon kevés személyt ki éppen erre jár biztonságban tudhassa. Többnyire halandók és vérállatok keresik fel a helyet különféle okokból, ám van valami ami mindannyiukat összeköti legyenek bármifélék, különböző jelleműek más-más élettörténettel ez a kapocs elszakíthatatlan. Hit. Sokak észre sem veszik milyen fontos szerepet tölt be életükben ez a megfoghatatlan dolog, melyet gyakorta összetévesztenek a reménnyel.
Egy olyan személy számára, mint a város templomának vezetését átvett pap, a remény és hit szorosan összekapcsolódik. Sokat megélt, életében rengeteget küzdött és mégis rengeteg tanulni való áll még előtte. A jól ismert otthontól távol, idegen tájon járva ezernyi veszély les nem csak rá, de szeretett falkájára is és az út igencsak hosszú. Még nem érkeztek meg, noha helyileg nem utaznak már el, a történetük közel sem ért véget. Új nehézségek elé kell nézzenek, ismeretlen kihívások elé állnak és szembe kell nézzenek nem csupán az idegennel, de önnön magukkal is és ezt az ifjú farkas nagyon jól tudja. Érzi a közelgő változást és ez némi aggodalommal tölti el. Magányos perceiben elmélkedés útján keres válaszokat, olykor az Úrhoz imádkozva kér útmutatást és bízva egykori tanítója gondviselésében átadja magát hitének.
Léptek zaja zökkenti ki gondolataiból az immáron ücsörgő férfit. A rózsák között lévő padon foglalt helyet időközben. Tekintetét a hangok irányába fordítja és egy ismerős arcot vesz észre a bokrok között. Ajkaira halvány mosoly ül ki és szelíden fogadja a fiatal nőt. Egyik kezét felemeli combjáról és kinyújtja felé, majd egy intéssel közelebb hívja.
— Arikan. Jöjj, ülj le mellém! — bátorítja kedvesen társaságának csatlakozásához ezzel is jelezve a farkas felé, hogy nem zavarja semmiben pásztorát. Cal ennek megfelelően szorít is maga mellett némi helyet az egyébként nem túl széles ülőrésszel rendelkező padon.
— Mond csak, mit tehetek érted? — kérdezi törődőn, mint mindig. Rikan még fiatal volt, mikor Cal átvette az őt illető helyet a falkában, így tulajdonképpen a nő számára mindig is egy alfa létezett. A vallásos közösséget inkább az előző pap halála rázta meg, aki nem csupán szellemileg segített rajtuk, de valóban mindig ott állt a fiatalok mellett, mint bölcs tanácsadó és önzetlenül állt mindenki háta mögé amikor csak szükség volt rá. Akár belátta ezt az illető akár nem, Marcus mindig tudta ha valakinek szüksége volt rá. Nem tudni mi okozott nagyobb fájdalmat a falkának, az otthonuk, bajtársaik vagy Pásztoruk elvesztése. Egy bizonyos, azon a napon mind hármat elvették tőlük és eme tragédia után már csak ők négyen maradtak.
De meddig?

zene ▪️▫️ megjegyzés ▪️▫️ 454 ▪️▫️ made by


Calcifer Belmont
Arikan and Cal Giphy
Arikan and Cal Tumblr_oua0r7R1Rx1upx418o7_250
Age :
39
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
alpha and priest

Arikan and Cal Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kedd Szept. 25, 2018 2:52 pm

Arikan Nox
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye


Mindenkinek szüksége van egy kis pihenőre.
Calcifer & Arikan

A korház területét elhagytam egy munkatársam kíséretében. Meghívott egy kávéra, hogy kicsit jobban megismerhessen, hiszen nem töltök túl sok időt a korházi munkatársakkal. Nekem elsődleges a falkám nem az emberek. Ennek ellenére elfogadtam az invitálást, veszteni nem vesztek semmit. Még időm is van rá. Viszont... az nem annyira tetszik, hogy meg szeretnének ismerni. De nem lökhetek el mindenkit magamtól. Kisebb csacsogás kíséretében vezetett egy sarki kávézóhoz. Egy kinti asztalt pécéztünk ki magunknak és ott foglaltam helyet, míg ő leadta a rendelésünket.
-Kávé, három cukorral, tejjel és habbal... Ez az én adagom. Lehet nem kellene annyit kávéznom munka közben. Helyét foglalt előttem és mosollyal az arcán ecsetelte a mai napi teendőit és dolgait mik még rá várnak. Aranyos mosolyt varázsoltam arcomra, némi érdeklődést színleltem.
-Neked mi van hátra a nap folyamán? -szegezte nekem a kérdést, mire alig észrevehetően nagyot nyeltem. Fogalmam sincs... Nem emlékszem, hogy Cal adott volna valami feladatot, de ennek jobb lesz utána járnom. Ami biztos, hogy a mai vacsora az én reszortom.
-Háát... öm... azt hiszem, hogy a főzés rám hárul. Meg valószínűleg kicsit letakarítom a papucsom.  válaszolok és a lábamnál heverő sporttáskára mutatok. A kávémat egyhúzóra megiszom, miközben figyelek munkatársamra.
-Úgy iszod a kávét mint mások a gyors italokat. - mosolyog miközben figyelemmel kíséri a koffein eltüntetését.
-Megesik. Köszi a kávét, de most rohannom kell. Elfelejtettem valami... nagyon fontosat. -mosolygom vissza és zsebemből előhúzom a kávé árát, saccolva. Leteszem elé, felveszem a táskám és indulnék, de még hátra nézek. -Köszi a kávét még egyszer és további szép napot!  - intek neki és már az utca forgatagával egyesülve indulok meg a templom fele. A délutáni órák ellenére egész sokan vannak a templom körül, de lehet csak képzelődőm. Vagy az új pap teszi. Egy pillanatra galád mosoly virít arcomon, de azonnal le is törlöm, ahogy belépek a templom kertbe és közelítem meg a hatalmas ajtót. ~Erre se szívesen csattanék neki, ahogy a konyhaajtónak szoktam.~ Ám mielőtt léphettem volna, egy barát lépett ki.
-Dicsértessék a Jézus Krisztus!  - köszön, kezeit továbbra is összekulcsolva és fejét enyhén meghajtva.
-Dicsértessék! Calciferl atyát keresem.-mosolygom és igyekszem ezt szépen tenni.
-A kertben találja!  - válaszolja egy mosollyal az arcán. Illedelmesen elköszönők és a kert kövein lépkedve közelítem meg az illetőt. Egy rózsabokron keresztül figyelem egy darabig, mint valami kölyök állat, mikor próbálgatja erejét szülein. Beleértve az osonás művészetét, de a következő lépteimet már meghallja. Ő barátságosan fogad és mosolyom még szélesebb lesz.
-Szia Cal! Ó, maradj csak! Sok jó ember kis helyen is elfér! - mosolygom rá és helyet foglalok mellette.
-Az igazat megvallva, azért, hogy kicsit faggassalak. Manapság feszült vagy. Érezni rajtad. Ezért arra gondoltam, hogy ma estére egy ici-picit tedd félre a gondjaidat és érezd jól magad, ezért... - mosolyom, ha lehet még szélesebb lett, majd folytatom - -Ma olyan vacsit készítek amit biztosan szeretsz, de ehhez az kell, hogy eláruld.  - nézek rá szépen, kérlelőn. Valóban ráférne egy kis pihenés. Számomra olyan fáradtnak tűnik. De akkor is ott áll mellettünk. Mindenki mellett.
-Támogatunk és segítünk, amiben csak tudunk. De ha nem szólsz, nem tudunk mit tenni, csak végig nézni, ahogy magadat őrlöd. - szólalok meg nem sokkal a kérésem után és bátorítón tekintek rá. Lehet a többiekkel több mindent megoszt, de én valahogy kimaradok ezekből. De ki tudja? A tudatlanság áldás is tud lenni olykor.

Fúj a szél ⁞ 559 ⁞ Megkésve bár, de törve nem Smile
×

Arikan Nox
Arikan and Cal 237e4464d853ba7ade0f2ffb69c46fd5

Arikan and Cal F5173d78d46a746460e4ac13f148bb683e357f59
Age :
20
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Masszőr

Arikan and Cal Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pént. Ápr. 12, 2019 4:51 pm

Calcifer Belmont
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye

Arikan & Calcifer

Az ember mindig megérzi annak a hangulati rezdüléseit, akit szeret. Ha érzi, hogy nyomasztja valami, szeretné átvállalni a terheit, ha bántják, megvédené, ha öröme van, meg akarja osztani örömét. S a lányoknak ehhez valahogy nagyobb tehetségük van, mint a fiúknak.

E
lmerülve gondolataiba, lassan a felszín alá bukva ásott mélyre és keresgélt. Kutatott egy jelért, egy útmutatásért, tanácsért, bármiért, ami segíthetett neki a következő lépés megtételében, ami jobbá tehette mind a falka, mind az emberek életét. Sosem vallaná be, de elveszett. Marcus olyan bölcsességekkel rendelkezett, amelyekről úgy hitte sosem fogja elsajátítani. Ráadásul ott ült elméjében egy figyelmeztetés, egy megérzés miszerint a látszólag nyugodt város fölébe borús felhők gyülekeznek, és sötét idők következnek mindahányuk számára. Nyugtalanná tették érzései és bárhogy fohászkodott az Úrhoz vagy nagybátyja szelleméhez, senkitől nem kapott útmutatást.
Mély levegőt véve sóhajtott fel hangosan, magányosan. Évekkel ezelőtt is sejtette, tudta, hogy el fog jönni azaz idő mikor már nem lesz velük a pásztoruk és valakinek át kell vennie a helyét, de nem számított rá, hogy ez ilyen korán esik meg. Próbált rájönni arra miért éppen akkor, miért úgy és próbált felelősöket keresni a történtekre, a kisváros pusztulására, ám egyre csak apja roppant idegesítő szavait hallotta fejében. Önmaga ellen szerette volna fordítani gyűlöletét, de a racionalitás visszarántotta a földre és arra sarkallta keressen megnyugvást és nézzen előre. A múltból tanulhatunk, bölcsebbek lehetünk általa és teteink súlyát magunkon cipeljük a jelenben, ám nem szabad hátra néznünk, mert nem arra megyünk. Tudta ezt nagyon is jól.
Csendes magányában léptek apró nesze zavarta meg. Egy számára kedves személy jött el hozzá, tett látogatást, melyet örömmel fogadott. Megmaradt aprócska falkájának minden tagját imádta, hiszen csakis egymásnak maradtak és ettől még szorosabb lett a közöttük lévő kötelék. Családdá lettek… nem. Mindig is az voltak.
— Hmph. — mosolyodik el a mellé ülő nő szavai hallatán — Kedves tőled, Arikan. — rá emeli világos íriszeit, majd a velük szemben lévő rózsabokrok csodás virágaira. Elgondolkodik egy pillanatra a válaszon, majdan így felel:
— Gulyás leves. — fordul ismét társa felé — Gulyás leves. Azt szeretem. — az igazat megvallva mindannyian szerették, amellyel Calcifer nagyon is tisztában volt. Európa egy olyan vidékéről származtak, ahol ezen fogás már-már hagyomány. Laktató és felmelegíti az ember belsejét, a kellemes ízéről nem is beszélve. Éppen tökéletes lesz. Igen, erre gondolt mikor megadta a választ. Még mikor őérte tennének is, valójában jó pásztor módjára ő tesz a nyájért.
Nem sok időbe telt és téma egy másik pontja lett megragadva és valami más felé kezdtek evezni a beszélgetések folyóján. Némán hallgatta Arikan szavait, majd ajkaira ismét kiült egy lágy mosoly. Maga elé pillantott mielőtt válaszolt volna, majd egy mély lélegzetvétel után reá emelve kedves tekintetét szólalt meg mély, de kellemes hangján.
— Tudom, hogy így van, Arikan. De hadd legyen az én dolgom vigyázni rátok. — hagyott egy kis szünetet mielőtt ő maga is témát váltott volna. Nem akart a benne rejlő dolgokról beszélni, mert még ő maga sem volt tisztában azzal mit is érez, mit is mondhatna el. S az ismeretlent nehéz megragadni.
— Mond, hogyan telt a napod! Kár lenne, ha ezt a szép napsütéses időt, mely kellemesen cirógatja lelkünket bármi is elrontaná. — nézett fel egy pillanatra a tiszta égboltra, majd a mellette ülő nőre.

zene ▪️▫️ ideje volt :00: ▪️▫️ 485 ▪️▫️ made by


Calcifer Belmont
Arikan and Cal Giphy
Arikan and Cal Tumblr_oua0r7R1Rx1upx418o7_250
Age :
39
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
alpha and priest

Arikan and Cal Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am

Arikan Nox
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye


Mindenkinek szüksége van egy kis pihenőre.
Calcifer & Arikan

Furcsa még mindig ez az új hely. Még nem érzem otthonomnak, nem érzem a területemnek. A sok idegen, a másik falka közelsége és ez a női intuíció, mely minden idegvégződésembe félelmet és aggódást generál. Falkám iránti aggodalmam talán nem is alaptalan. Calcifer a maga módján mindig ilyen volt... de most, mintha áradna belőle egyfajta bizonytalanság. De lehet neki is az új környezettel van baja. Vagy a helyi közösséggel, kik élére ő állt. Velünk is meglehet a gondja, hisz szeretjük egymást, de olykor házon belül akad marakodás. Természetesen csak játékosan s a vége, hogy mindenki megölel mindenkit.
De ez így van rendjén. Egy nagy kis család vagyunk hatalmas hűséggel és szeretettel a másik iránt.
-Gulyás leves? Esetleg valami másodikat mellé?- nézek rá kikerekedett szemeimmel. Jól tudom, hogy apró falkánkban mindenki oda és vissza van ezért a nem szokványos ételért. Persze a mi tájunkon igen is gyakori étek volt, havonta biztosan került az asztalra. Itt viszont elég furcsák a szokások. De a küszöbön kívül történhet akármi, bent megtartom azokat a szokásokat, amiket anyám hagyott rám örökül. Mert e is én vagyok. Nem csak a Nox család sarja, hanem egy erdélyi leány is. Egy vadócka leányka, ki a maga módján szerethető. A második pedig csak rutinból jött. Míg otthon éltünk anya vagy hat emberre főzött, de mindig elfogyott. Apa is tudott rendesen bélpoklos lenni, engem sem kell e téren félteni. De ha jól emlékszem nagyapám házi főztjéből még van pár üveg az ágyam alatti reteszben. Lehet este felavatom.
-Rendben. Csak szeretném, hogy kicsit pihenj. Lehet mások vagyunk a többieknél, de nekünk is kell pihennünk. Az utóbbi időben pedig, mintha sokkal később feküdnél, de korábban kelsz a Napnál is. Szeretünk és ép ezért aggódunk is érted. - osztom meg vele aggodalmam kicsit jobban kifejtve. Szinte látni  a karikákat világos íriszei alatt, majd fejem vállára hajtom. Nem bújhatok hozzá annyira, hiszen mégis csak pap, meg templom kert. Ennyit azért megengedhetek magamnak. kérdésére lassan emelem el fejem, hogy nehogy megfejeljem. Kellemetlen lenne mind a kettőnknek.
-Hmmm... Reggel készítettem reggelit, aztán mentem csak dolgozni. Egyes emberekkel, viszont ki van a hócipőm.  A kezelő lapján az volt, hogy a combját kell átmasszíroznom, míg ő váltig állította, hogy a hátát. Visszaküldtem a orvoshoz, hogy akkor ezt beszéljék meg, mert a lapon a comb szerepel, nem a hát. - rázom meg fejem mérgesen. Az emberek mindig ilyen... buták és értetlenek?
-Utána elmentem egy kollégával kávézni és most melletted ülök. Ha gondolod este átmasszírozlak. Neked hogy telt a napod? - kérdezek vissza, miközben keresem kellemes, nyugtató világos íriszeit.

Fúj a szél ⁞ szószám ⁞ Megkésve bár, de törve nem Smile
×

Farkas látogatott meg az éjjel.
Egy gyönyörű farkas,
Kinek bundája akár a vörös ég,
Mikor a nap is nyugovóra tér.

Szívemben láng lobbant, ahogy suhant előttem.
Szívemben, hol eddig nem volt helye se mosolynak, se jó kedvnek,
Most szürke helyet élénk színek költöztek be.

Lehunyva szemem őt látom.
Mintha csak egy álom lett volna találkozásunk,
Vagy éppen a sors keze?
Ki tudja.

Amit tudok, hogy neved és arcod öröké szívemben hordom...
Arikan.

Arikan Nox
Arikan and Cal 237e4464d853ba7ade0f2ffb69c46fd5

Arikan and Cal F5173d78d46a746460e4ac13f148bb683e357f59
Age :
20
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Masszőr

Arikan and Cal Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szer. Május 01, 2019 3:35 pm

Calcifer Belmont
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye

Arikan & Calcifer

Az ember mindig megérzi annak a hangulati rezdüléseit, akit szeret. Ha érzi, hogy nyomasztja valami, szeretné átvállalni a terheit, ha bántják, megvédené, ha öröme van, meg akarja osztani örömét. S a lányoknak ehhez valahogy nagyobb tehetségük van, mint a fiúknak.

H
osszúnak tűnnek a napok. Kimerítőek a teendők, jobban, mint máskor, de ez sosem zavarta. Mindig készen állt dolgozni, elvégezni a teendőket és sosem volt rest kicsit több időt fordítani valamire ha annak szükségét látta, még akkor sem, ha az a szabadidejéből ment rá. Tudta, amit tesz az fontos és hatással van másokra, a világra, a közösségre amelyben él és önmagára is. A vezetője eme kicsiny családnak, egyedül vannak egy idegen országban, ismeretlen földön és az a minimum, ha jó példát mutat nekik. Különösen ezekben az időkben.
A Nap sugarai kellemesen melengették bőrét, a kertben lévő virágok illata cirógatták orrát s miközben igyekezett egy aprócska szünetet tartani teendői sorában és élvezni a pillanatot egy rövid időre sem feledkezett meg társaságáról.
— Túrós palacsintát. — vágta rá gondolkodás nélkül, majd megeresztett mellé egy mosolyt. Ó, igen, azok a hazai ízek. Az alapanyagok, a némelyik saját kezűleg előállított hozzávaló és a sok éves tapasztalat mely generációról generációra szállt. Jóleső érzés kerítette hatalmába a nosztalgiázás gondolatára, ami kivételesen nem honvágyat vagy fájdalmat, hanem pozitív emlékeket csalt elő belőle. Sok mindenen mentek keresztül és az olyan pillanatok, mint ez is kifejezetten kellettek az életükbe, hogy ne veszítsék el magukat és továbbra is tudják tartani magukat, meg egymást is.
— Valóban, jók a megfigyeléseid. Jól esik, hogy foglalkozol ezzel, ám az aggódást hagyd rám. Te meg a többiek foglalkozzatok azzal, hogy ne keveredjetek bajba és beilleszkedjetek ebbe a kisvárosba. Minden más legyen az én gondom. — feleli Arikan szavaira, majd belátva azok igazságát hozzáteszi — Köszönöm. — hangja kellemesen zeng a maga mély tónusán, érezni benne a kedvességet és törődést, a szeretet melyet családja, a falka iránt érez. Miként a mellette ülő nő az ő vállaira hajtja fejét ajkain a mosoly kiszélesedik, tekintete az ölében összekulcsolt ujjaira téved. várt, hagyott némi szünetet és kiélvezte a pillanat legapróbb másodperceit is, annak boldogságát mielőtt kérdésével teret engedett volna némi baljóslatú feltételezésnek, egy megérzésnek, melyet jobb szeretet volna elhessegetni.
— Ennél nagyobb gondod ne legyen! — kívánta a mellette ülő számára miközben hallgatta beszámolóját a mai napjában történtekről. Örült, hogy nem volt semmi olyasmi, ami nagyobb kellemetlenséget okozott volna bármiknek is. Mi több, kissé mulatatta Arikan az elhivatottságából adódó bosszankodás, mérgelődés amit azaz apróság okozott a munkahelyén. Tényleg azt kívánta ne legyen ennél nagyobb gondjuk, ám sajnos meg volt benne azaz érzés, hogy ez hamarosan meg fog változni. Talán holnap, de lehet csak pár hónap múlva ám valami közeleg és nem fog tudni ellene mit tenni, csak túlélni benne. Alkalmazkodni, ahogyan eddig is. Ugyanakkor, jelenleg nem foglalkozott ezzel a gondolattal. Elhessegette, eltemette jó messzire, mélyre és csakis a mának, a pillanatnak és ennek az egészen aprónyi boldogságnak élt. Igen, így kellett legyen s így kellett tegyen.
— Kollégával? Bizonyos vagy benne, hogy erről van szó? — utalt arra, talán több is lehet a dologban. Nem mintha bánta volna. Sőt, talán jót is tett volna Arikan-nak ha nem a falka gondjaival van elfoglalva és kiépíti a maga kis életét a városban. Erre egy udvarló éppen tökéletes, még ha nem is marad hosszú távú a dolog, bár ezt nem kívánta volna. Csalódást nem, de valami pozitívat annál inkább.
— Eddig egészen kellemes. Bár, még nem ért véget. — felelt a feltett kérdésre miután szándékosan nem vette figyelembe az ajánlatot amit kapott, ugyanakkor elraktározta elméjében az információt. Talán él vele. Lehet még ma éjjel, de lehet majd csak egy másik alkalommal. Még ő maga sem tudja.

zene ▪▫megjegyzés ▪▫ 557 ▪▫ made by


Calcifer Belmont
Arikan and Cal Giphy
Arikan and Cal Tumblr_oua0r7R1Rx1upx418o7_250
Age :
39
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
alpha and priest

Arikan and Cal Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Csüt. Május 02, 2019 8:33 am

Arikan Nox
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye


Mindenkinek szüksége van egy kis pihenőre.
Calcifer & Arikan


Hiába vagyunk itt régóta nem tudom hova kellene tartoznom. Múltam, hogy egy kicsit "elfelejtsem", munkába temetkezem. Talán Cal is ezt teszi. Nekem ez túl idegen még. Nem akarok kötődni senkihez és semmihez, ami  a falka és közém állhat. A munka pedig kényszer cselekedet, hogy elvonjam a figyelmem.
-Rendben! - felelem hatalmas mosollyal, ugyanis egyik kedvenc étkem. Megint csak. Mondjuk inkább a hortobágyi palacsinta, mely pörkölttel van töltve. Anya nagyon finomra csinálta. Remélem-e téren is a nyomdokaiba tudok lépni és el tudom látni falkám azokkal az ételekkel, mik az otthont jelentették nekünk. Anya ágáról kicsit jobban kedvelem a zsíros, húsos kellemes magyaros ételeket. Kicsit fáj visszagondolni, hogy mennyire lelkesen ugrottam segíteni neki a fűszerek előkészítésében. Korohantam apró mezítelen lábaimmal és rohantam is be kezemben kakukkfűvel és rozmaringgal.
-Igazad van. De félek... sötét fellegek gyülekeznek felettünk. - nézek rá némi aggodalommal. Azok a bizonyos női megérzések, mik minden idegemet uralják. A farkaslét pedig mintha felerősítené ezeket. Mintha, minden ilyen belső hangom igazat mondana, mit sem törődve a többi dologgal a külvilággal. Nem csak arra gondolok, hogy egszer csak elkezdek rohanni s pont az orrom előtt vált zöldre a lámpa, hanem a többi emberrel kapcsolatban is. Nem kellene közel engednem magamhoz sokakat. A munkám viszont megköveteli.
-Igazán nincs mit. Azért vagyunk család, hogy figyeljünk egymásra és segítsük egymást. Köszönöm, hogy itt vagy és vigyázol ránk. Főleg rám. - mosolygom rá a  legutóbbi beszélgetésünkre utalva. Mit a templomban ejtettünk meg, megmutatva rémült énem.
-Igen. Mióta itt vagyunk nem igazán beszélgetek másokkal, csak a kötelező beszélgetéseket. Mint a köszönés és érdeklődés hogy léte felől. - felelem kérdésére, bár kicsit bánt, hogy ezt feltételezi. Tudom, hogy csak jót akar, de akkor sem esik túl jól. Egy valakim volt, ki ott maradt. Földel hantolva.
-Remélem azért tudtam némi kedvességet és gondoskodást csempészni bele. - vigyorgom rá szeretet teljesen. Kék szemeim virgoncan csillog, mint akármelyik élettel teli kölyök.


Fúj a szél ⁞ szószám ⁞ Remélem megfelel Smile
×

Farkas látogatott meg az éjjel.
Egy gyönyörű farkas,
Kinek bundája akár a vörös ég,
Mikor a nap is nyugovóra tér.

Szívemben láng lobbant, ahogy suhant előttem.
Szívemben, hol eddig nem volt helye se mosolynak, se jó kedvnek,
Most szürke helyet élénk színek költöztek be.

Lehunyva szemem őt látom.
Mintha csak egy álom lett volna találkozásunk,
Vagy éppen a sors keze?
Ki tudja.

Amit tudok, hogy neved és arcod öröké szívemben hordom...
Arikan.

Arikan Nox
Arikan and Cal 237e4464d853ba7ade0f2ffb69c46fd5

Arikan and Cal F5173d78d46a746460e4ac13f148bb683e357f59
Age :
20
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Masszőr

Arikan and Cal Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szomb. Aug. 31, 2019 9:41 pm

Calcifer Belmont
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye

AZ EMBER MINDIG MEGÉRZI ANNAK A HANGULATI REZDÜLÉSEIT, AKIT SZERET. HA ÉRZI, HOGY NYOMASZTJA VALAMI, SZERETNÉ ÁTVÁLLALNI A TERHEIT, HA BÁNTJÁK, MEGVÉDENÉ, HA ÖRÖME VAN, MEG AKARJA OSZTANI ÖRÖMÉT. S A LÁNYOKNAK EHHEZ VALAHOGY NAGYOBB TEHETSÉGÜK VAN, MINT A FIÚKNAK.

Arikan & Calcifer

P
róbára tesznek minket a mindennapok. Még a legjelentéktelenebb dolognak is, a legapróbb lélegzetvételnek is hatalmas jelentősége van a világban. Lenyomatot hagy mindenen és ezen lábnyomok, ujjlenyomatok behatással vannak mindahányunk életére. Ekképpen sokkal nagyobb súlyként nehezedik az Öreg Farkas vállára mindaz mi körülötte történik és az, mit legszívesebben elrejtene apró családja elől. Épp elég h eme terhet ő cipeli. Számtalan gondjuk van az eltelt idő ellenére is s így a döntés felelőssége, a tettek következménye, a jövővel való szembenézés és a falka védelme mind rá marad. Büszkén, erősen áll ki értük. Noha, olykor éppen úgy tűnik beleroskad a feladatba ő még sem adja fel. Hite erősebb minden akadálynál. Legalábbis szeret ebben bizakodni, majd az ehhez hasonlatos percekben, netán órákban mély levegőt véve folytatni a harcot.
— A város épp úgy megváltozik, ahogy mi magunk. Nem csak a benne lévő emberek, de az épületek is másként festenek egy idő után. A változás szele mindig el jő, újra meg újra. A kérdés mindössze annyi: hogyan reagálunk mindarra ami vele jön? Rajtunk múlik miként ragadjuk meg az új lehetőségeket és mi mindent hozunk ki belőle az új Nap alatt. Mert mindig lesz holnap, mindig lesz új és rajtunk áll mihez kezdünk vele; balsors vagy jószerencse ér vele, csakis magunk válaszolhatjuk meg a kérdést. Úgyhogy, ne félj Kedves. Talán azok a „sötét” fellegek nem is olyan borúsak. — felelte lassan és nyugodtan a maga mély, kellemes hangszínén. Bár, maga sem volt biztos abba lesz-e napsugár a közeledő viharban, de azt tudta, helyt kell álljanak, túl kell élniük és akkor, mikor minden lecsendesedik újra megláthatják a Fényt.
A következő szavak megmosolyogtatták. Ösztönösen nyúlt Arikan kezéért, hogy atyai gondoskodással végigsimítson kézfején és egy elégedett, apró hümmögő hangot engedett el. A falka nem csupán egy közösség vagy egy felelős társaság számára, hanem a családot is jelenti. Noha, egy kissé zavarja, talán néha magának se vallja be miszerint azok, akikkel idejött közelebb állnak szívéhez, ő mégis igyekszik mindenkit egyformán óvni, szeretni és tisztelni a maga szigorúságával és alázatával egyaránt. Az együtt töltött pillanatok pedig sokkal értékesebbé válnak az idő múlásával szemében, mint bármi más amiben részese lehet vagy volt eddigi élete során.
— Tudom. Én csak… — kezdett volna szabadkozni, de végül nem tette. Elengedte egy mély sóhajjal. Pontosan tudja kit milyen veszteségek értek és milyen nehéz újra kezdeni az ismerkedést ezen az idegen helyen, illetve túllépni a történteken. Ugyan végül nem mondta ki, hogy aggódik, ám szavait mégis lezárta a következővel: Reméltem.
Remény. Valami amit oly’ nehezen veszítünk el. Mely erőt ad, bizakodni ösztökél minket. Remény, hogy a másik tovább lépett, egyel kevesebb ok a féltő atyai gondoskodásra és esély a normális megtalálására. Mmm. Mily’ botor kit ez tart életben s mily’ elveszet ki már meg nem lelheti azt.
— Mindig. — nézett rá fáradt mosollyal a lányra, majd magához húzva őt felé eső karjával átölelte, szabad kezével végig simított orcájának puha bőrén — Mindig.

music ▪▫ note ▪▫ 473 ▪▫ made by"I LED US TO THE NEW WORLD,
I THOUGHT IT WOULD BE GLORIOUS…
I WAS WRONG."

Calcifer Belmont
Arikan and Cal Giphy
Arikan and Cal Tumblr_oua0r7R1Rx1upx418o7_250
Age :
39
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
alpha and priest

Arikan and Cal Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vas. Szept. 01, 2019 8:43 pm

Arikan Nox
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye


Mindenkinek szüksége van egy kis pihenőre.
Calcifer & Arikan

Valahogy kezdem úgy érezni, hogy a Pillangó hatásnak van valami igazsága. mintha minden kicsiny falka összetartását kívánja próbára tenni és Calcifer vezetői képességeit. mikor fogja azt mondani elég? Mikor fog megremegni a rá nehezedő terhektől. vagy ami rosszabb... mikor fogja a szervezete azt mondani elég? Még belegondolnom is borzalmas mi lenne velünk, ha valami érné... kényelmetlenül nyelek nagyot. Szavaira próbálom felvenni vele a szemkontaktust. Elgondolkodva figyeltem az arcát és belsőmben cikázó gondolatokat próbálom szavakba önteni. Elhúzom szám és szám sarkába harapva próbálok értelmes mondatokat összeállítani.
-Persze... mindig van menedékünk és támaszkodhatunk a másikra, de... jobb szeretném, ha ez a vihar eltűnne. Nem tudom megmagyarázni, de nagyon félek valamitől, ami közeledik. - sóhajt egy nagyot és újra a férfire tekint. Bár hangja nyugalmat árasztott és valamilyen szinten meg is nyugtatta, de félelme továbbra is ott volt. Figyeltem, ahogy kezébe zárja kézfejem. A hümmögésre mosoly kúszik arcára és valami kis elégedettséget kezdett érezni. Bár Cal mindig kimért, szigora is érthető, de valahogy ezt csak a szeretete jeleként értelmezem. Így próbál védeni minket és talán magát is. De az idő mégis képes dolgokat megszépíteni. Ahogy elhagyták közösen volt hazájukat, s itt, idegenben mégis képes volt mindenki összefogni és megmaradni szeretetben. kicsit úgy érzem megbántottam, de tudom, hogy neki is hatalmas érvágás volt a tiszteletes halála, a falka szinte teljes felszámolása... Talán ő több mindent veszített el akkor, mint mi, többiek. ~Reméltem.~ Milyen egy furcsa dolog. A fuldokló és a haldokló utolsó dolga mibe kapaszkodhatnak. Valakinek semmit nem jelent, mikor mindent elveszített s új életet kezd, nincs miben reménykednie, ha a holnap is csak egy újabb kín.
-Míg Magyarországon tanultam pár községünk bélivel, minden hajnalban kiültünk a kollégium tetejére és néztük a felkelő napot. Valahogy az volt az igazi ígéret egy jobb napra. - mosolyodom el butaságunkon, de valahogy mindenkit reménnyel töltött el egy-egy áttanult éjszakát követően. Szavára és ölelésére egy melengető mosollyal felelt és azzal, hogy közelebb húzódott hozzá. Ráemeltem fiatal és élettel teli tekintetem. Talán ezért szeretnek az idősek a fiatalok körében lenni. Még megkaphatják tőlük nyaruk maradványait és megfürödhetnek életkedvükben, boldogságukban és megélt intenzív érzelmeikben, mit ők már kevésbé érezhetnek. Az idő mindenkit kíméletlenül marcangol, így szép lassan elfelejtik megélni érzelmeiket.

Fúj a szél ⁞ 358 ⁞Remélem megfelel
×

Farkas látogatott meg az éjjel.
Egy gyönyörű farkas,
Kinek bundája akár a vörös ég,
Mikor a nap is nyugovóra tér.

Szívemben láng lobbant, ahogy suhant előttem.
Szívemben, hol eddig nem volt helye se mosolynak, se jó kedvnek,
Most szürke helyet élénk színek költöztek be.

Lehunyva szemem őt látom.
Mintha csak egy álom lett volna találkozásunk,
Vagy éppen a sors keze?
Ki tudja.

Amit tudok, hogy neved és arcod öröké szívemben hordom...
Arikan.

Arikan Nox
Arikan and Cal 237e4464d853ba7ade0f2ffb69c46fd5

Arikan and Cal F5173d78d46a746460e4ac13f148bb683e357f59
Age :
20
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Masszőr

Arikan and Cal Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hétf. Szept. 09, 2019 9:59 pm

Calcifer Belmont
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye

AZ EMBER MINDIG MEGÉRZI ANNAK A HANGULATI REZDÜLÉSEIT, AKIT SZERET. HA ÉRZI, HOGY NYOMASZTJA VALAMI, SZERETNÉ ÁTVÁLLALNI A TERHEIT, HA BÁNTJÁK, MEGVÉDENÉ, HA ÖRÖME VAN, MEG AKARJA OSZTANI ÖRÖMÉT. S A LÁNYOKNAK EHHEZ VALAHOGY NAGYOBB TEHETSÉGÜK VAN, MINT A FIÚKNAK.

Arikan & Calcifer

S
enki sem képes oly’ örömet csempészni szívünkbe, mint azok akik igazán fontosak a számunkra. Meglehet, azt, mire a leginkább vágyunk ebben az életben egy idegentől kapjuk meg, ám annak a valaminek nem vagyunk képesek úgy örülni, mintha egy szerettünk hozta volna el nekünk. Egyszerűen ott van ez nem csupán az emberi lényekben, de az állatvilágban is: a család. Hűség, kötődés, törődés és szeretet. Egymásról gondoskodunk és ha csak meglátjuk egymást máris mosoly görbül orcánkra. S valaki, aki olyan neveltetést kapott mint Calcifer Belmont, abban mindez sokkal erősebben él. Minderre rá téve azt, hogy vérfarkas és falkatag, mi több, egyenesen a csapat vezetője akkor könnyedén világossá válik számunkra milyen fontos mindez neki. Család. Összetartozás. Szinte meg kell fogni és soha el nem engedni ezen köteléket különben elveszünk a sötétben, mint nyájától elkóborolt bárány. Éppen ezért, látván Arikan nyugtalanságát az Atya sem érezhette magát kényelemben. El akarta venni a nő feszélyeit, megnyugtatni és azt mondani nem lesz semmi baj. Ám, pontosan tudta mire gondol. Ő maga is érezte már ezt. Korábban is és most is. A legelső dolog amit tehetett az ügy érdekében, ha ő maga erős marad és összeszedett, ha terelgeti az övéit, óvja őket amíg ereje engedi. Aztán… aztán…. Nincs tovább.
— Valóban csodálatos dolog figyelni a Nap felkeltét. Hiszen… „Még a legsötétebb éj után is felkel a Nap.” — szavai kellemesen mélyen csengtek. Halkan, miközben egy kellemes bizsergés fogta el bensőjét. Eszébe jutott mikor először hallotta e szavakat és ez megmosolyogtatta. Egy kedves emlék, melyet örökre megőrizne az idők végezetéig és azon is túl, magával vinne a Halál utánra és ebbe ölelkezve várná a Fényt.
Mihelyt magához húzta a nálánál fiatalabb farkast, ő maga csendben maradt. Egyszer végig simított a nő orcáján, majd leengedte azt a kezét és világos íriszeivel még egyszer rá tekintett a velük szemben lévő rózsabokor virágaira mielőtt lehunyva pilláit magába szívta volna a jó levegőt, a napfényt és a csendes elszigeteltséget a világtól s annak minden gondjától. Ott ült ölelve őt, ajkán egy halvány mosollyal.

music ▪▫ note ▪▫ 329 ▪▫ made by"I LED US TO THE NEW WORLD,
I THOUGHT IT WOULD BE GLORIOUS…
I WAS WRONG."

Calcifer Belmont
Arikan and Cal Giphy
Arikan and Cal Tumblr_oua0r7R1Rx1upx418o7_250
Age :
39
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
alpha and priest

Arikan and Cal Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kedd Szept. 10, 2019 7:00 pm

Arikan Nox
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye


Calcifer & Arikan

Mindenkinek szüksége van egy kis pihenőre


Neveltetésemből adódóan fontos számomra a család. Elmondhatatlan, ahogy az is mennyire rosszul esett, hogy apa kámforrá vált, míg Cal túlélők után kutatott, én pedig anyám sírjára készítettem csokrot. Mintha azt a pengét megforgatták volna bennem. Felszaggatva minden izmot, ideget és inat. Saját véremmel pecsételte meg sorsom akkor mikor se szó, se beszéd eltűnt. Viszont tudom, hogy Cal mellett biztonságban vagyunk. Olykor úgy érzem apámmá lépett elő. Bár nem vagyok Belmont mégis olyan mintha egy vérből lennénk. Akárcsak a másik két férfi. Fontosak annyira számomra, hogy életem adjam értük. Gondolkodás nélkül. Viszont, hogy a férfi teljes nyugalmat áraszt, ez rám is átragad.
-Tudom jól, hogy igazad van. - mosolygom a férfire, ezzel igazat adva neki. Valami különös oknál fogva hatalmas erőt vagyok képes nyerni a többiek biztatásából, kitartásából, hitéből és erejéből. Szorosan bújik a férfihez, ki ebben a szorult időben is képes övéiért aggódni.  A csendesség pillanatát nem akartam megzavarni. Egyszerűen túl tökéletes volt ahhoz, hogy bármi és bárki is tönkretegye. Behunytam szemeit, fejem a férfi vállának támasztottam és lelki szemei előtt feltűnt a jól ismert ház. A jól ismert házban kellemes illatok keringtek és egy nő sürgölődő lépteinek zaja törte meg a csendet. Ahogy belépek a vörös hajú nő üdvözöl, leguggolva hozzám s a rőt hajba borostyán koszorút helyezek, mibe búzavirágokat fűztem. Milyen rég volt, milyen csendes, nyugodt... s elmúlt. Szomorúan sóhajtok halkan és kinyitom szemeim. Meglepetésemre viszont fátyolosan látok, így gyorsan pislogok párat, apró mozdulatokkal tisztítom meg szemem világát. Talán riadalmam, talán a visszagondolás az, ami megzavarta törékeny egyensúlyát életemnek. Remélem Cal-t nem zavarom meg ezzel és megpróbálom elterelni a figyelmet erről a dologról.
-Véletlen nem tudod Cain-nak mivel kedveskedhetem? - nézek némi gondoskodással a férfire. Tudom, hogy a fiatal fiú világ életében ilyen volt.

 Jegyzet:Remélem megfelel, ha nem javítom

Zene: Napköszöntő
 
Farkas látogatott meg az éjjel.
Egy gyönyörű farkas,
Kinek bundája akár a vörös ég,
Mikor a nap is nyugovóra tér.

Szívemben láng lobbant, ahogy suhant előttem.
Szívemben, hol eddig nem volt helye se mosolynak, se jó kedvnek,
Most szürke helyet élénk színek költöztek be.

Lehunyva szemem őt látom.
Mintha csak egy álom lett volna találkozásunk,
Vagy éppen a sors keze?
Ki tudja.

Amit tudok, hogy neved és arcod öröké szívemben hordom...
Arikan.

Arikan Nox
Arikan and Cal 237e4464d853ba7ade0f2ffb69c46fd5

Arikan and Cal F5173d78d46a746460e4ac13f148bb683e357f59
Age :
20
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Masszőr

Arikan and Cal Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Csüt. Nov. 21, 2019 6:20 pm

Calcifer Belmont
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye

AZ EMBER MINDIG MEGÉRZI ANNAK A HANGULATI REZDÜLÉSEIT, AKIT SZERET. HA ÉRZI, HOGY NYOMASZTJA VALAMI, SZERETNÉ ÁTVÁLLALNI A TERHEIT, HA BÁNTJÁK, MEGVÉDENÉ, HA ÖRÖME VAN, MEG AKARJA OSZTANI ÖRÖMÉT. S A LÁNYOKNAK EHHEZ VALAHOGY NAGYOBB TEHETSÉGÜK VAN, MINT A FIÚKNAK.

Arikan & Calcifer

Ó
, odanézz! Mily’ békesség telepedett meg eme virágos kertben. A város járműveinek zaja teljesen eltompult s az egyre növekvő gyilkosságok mintha sosem lettek volna. A nap kellemes fénysugarai melengetik minden halandó bőrét s hitük urának szolgálója oly’ alázattal él nap mint nap, percről percre, hogy bár néha úgy viselkedik akár egy szelíd szerelmes, valójában beéri hölgyének puszta társaságával is.
Lehetséges, hogy napról napra éhezze a nőt és jóllakjék a puszta látványától? Úgy vélem, lehet. De a nő vajon képes-e rá, hogy viszonozza ezt a vágyat?
Mily’ botor e tett mindkettejüktől. Színtiszta gyönyör s gyötrelem e fertelmes nász melyet az éjsötétjében vörösen izzó szempár egy rőtbundában lát, majd kielégülvén látványában önnön maga is bűnössé válik. Farkas vezet nyájat. Pokolból kelt lény mi fényt szolgál, de beleszeret a tűzbe, felemészti lelkét és mire feleszmél már réges-rég felfalt maga körül mindent. Ó, mily’ csodás! Mily’ szépséges e látomás mely gonosz kacajra késztet! Vér és tűz, vezető holdfény ezüstje mutasson utat teneked s féld mielőtt elemészt a sötét, Farkas. Meg ne téveszd önnön magad, mert azzal együtt másokat is bolonddá teszel. Bajod nagyobb lesz, mint képzeled és árulás áll küszöbödön, de észre nem veszed. Szolgálj és félj mielőtt Ő mutat neked utat s nem az, kit követnet kell.
Halk hümmögés tör fel torkán, szűrődik át zárt ajkain, majdan csukott pillái megemelkednek a mellette ülő rezdülésére és jámbor szelídséggel pillant le reá kék íriszivel. Nem szól hozzá, csupán figyeli őt csendesen, míg a róka feléje nem emeli tekintetét és vöröslő fürtjei mögül szemei utat nem találnak a fenevadhoz. Sem ember sem más nem sejtheti micsoda erő, micsoda bestia lakozik a szerény külső mögött, a bárány gyapjúja alatt miféle veszély leselkedik a világra. Nem, hiszen mind bedőlnek a látszatnak és hinni remélnek, még ő maga is hazugsággal eteti elméjét. De ha tudná… ha tudná…
— Hmm… mmm… — fordítja félre tekintetét míg elgondolkozik egy pillanatra a vén farkas, majdan válasszal fordul vissza nősténye irányába — Az apróbb tárgyakban, kisebb szimbólumokban sokkal több erőt és értéket lát, mint bármely más földi dologban. Kifejezetten vonzó számára a Holdasszony, az ezüst fényű útmutató. Talán valami hozzá foghatóval kellene kedveskednek neki. A kézzel készített ajándékok is nagybecsben találják magukat nála, úgy vigyáz kevés holmijára, mintha fontosabbak lennének tulajdon életénél. De, ami még ennél is több számára, az a család társasága és az emlékek. — hangja szokatlan tónusa magában őrizte mélységét és oly’ hívogatónak, földöntúlinak hatott, mely elcsábította volna a legalattomosabb szörnyeteget is. Feltekintett a napsütötte égboltra s szokatlan válaszát, mely egyszerre mond el mindent s semmit sem, így egészítette ki:
Tölts vele egy kis idő.
"I LED US TO THE NEW WORLD,
I THOUGHT IT WOULD BE GLORIOUS…
I WAS WRONG."

Calcifer Belmont
Arikan and Cal Giphy
Arikan and Cal Tumblr_oua0r7R1Rx1upx418o7_250
Age :
39
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
alpha and priest

Arikan and Cal Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pént. Nov. 22, 2019 9:39 am

Arikan Nox
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye


Calcifer & Arikan

Mindenkinek szüksége van egy kis pihenőre


Furcsa ez a különös béke, mi most ránk telepedett. Mintha a világ egy pillanatra megállt volna ezzel is minket támogatna vagy kárpótolni akarnának az égiek. Amennyit Cal-nak szenvednie kellett, amennyit nekünk szenvednünk kellett. S most? Most itt van a nyakába szakadva minden. A különös dolgok mik itt működnek, a sok természetfeletti, megannyi titok mi erre a városra nehezedik, mint egy hatalmas pók hálója. De ami most engem leginkább foglalkoztat, mi zajlik le benne? Mi az amivel meg kell békélnie? Vívódik? Küzd? Mi az mit nem mer megosztani, hiszen... vannak terhek miket nem képes elbírni egymaga senki. Ilyenkor pedig a körülötte lévőkre támaszkodhat, ha mer. Hiába izzanak fel vöröslő szemei, ha az eget a Hold uralja, nem képes elbírni mindent. Bár könnyíthetnék terhén! Bár segíthetném valahogy! Hiszen hiába néz ki úgy mintha a poklokból lépett volna elő szén fekete bundával, lángoló tekintetével, nem gonosz teremtés. Nem lehet az. S valakiknek rémálmaikból kilépett sötét démon lehetne, nekem a biztonságot nyújtó szerettem. Valaki olyan,akihez ragaszkodom, s nem engedném, hogy bármi baja essen vagy hiányt szenvedjen valamiben. Ha pedig csak egy pillanatra is, de el tudom vonni figyelmét a rá nehezedő súlyoktól, már boldog vagyok. Legalább ezt a kis pihenést megengedhesse magának. Ezt a kis kikapcsolódást virágok mézédes illatában. Egy pillanatot mi az övé, mit nem vehet el tőle semmi. Mindenféle hamisság és rontás nélkül. Bár fajunk a pokolból emelkedik fel, mi mégsem hagyjuk, hogy a sötétség magával húzzon. Keressük a fényt, keressük a bocsánatot, mit e világ minden teremtményének igértek. Kérdésem után válaszára figyelek. Szemeim mint a téli égbolt, kristályos, jeges, halványkék, rá emelem, arcát figyelem, míg elfordítja rólam tekintetét. Dallamos hümmögése gondolkodásra enged következtetni, s fakó szemeimmel kíváncsian várom válaszát. Válasza után pedig újra vállára helyezem fejem. A kellemes túlvilágias hanghordozás nyugalmat kelt bennem. Lehet más már rég a falat kaparná, nekem stabilitást jelenti. S a válasz hiába mond el mindent, mégis semmit sem. Mégis, a legigazabb, mit a másiknak szerezhet az ember fia, leánya, farkas a farkasnak pedig pláne. Mert egymásra vagyunk utalva.
-Töltsek vele egy kis időt. - szólalok meg rébuszát követően, mintha a megfejtése lenne. Mintha nem lenne szabadna senkinek sem tudnia mi lenne az. Aki viszont sok mindent elveszít, tudja jól, milyen érték a másiknak kellemes emlékeket okozni. ~Sírva jössz a világra, s körülötted mindenki nevet. Úgy élj, hogy mosolyogva távozzál és körülötted mindenki sírjon!~
-Igyekezni fogok. - felelem lehúnyt szemeimmel és bizalmasan hozzá bújva, arcom vállába temetve. Talán meg is ölelném, ha nem a templomkertben ücsörögnénk. De így is magamba tudom szívni jellegzetes illatát, rajtam marad halovány jele. Amit minden más hozzánk hasonló megérez. Az illatot mely nyugalommal áraszt el és bizalmat jelent számomra.
-Ahogy azzal kapcsolatban is, hogy rád is odafigyelhessek. Fontos vagy nekem és szeretlek. - az utolsó mondatokat a város lakói számára érthetetlen nyelven beszélem, s saját anyanyelvemnek mondom, mely még az európai régióban is egyedül álló és számomra a legszebb. Az itteniek nyelvében egy dologra sok-sok szó van, mégsem lehet olyan választékos, mint a magyar.

Jegyzet:Remélem megfelel ❤

Zene: majd vadászom valamit
 
Farkas látogatott meg az éjjel.
Egy gyönyörű farkas,
Kinek bundája akár a vörös ég,
Mikor a nap is nyugovóra tér.

Szívemben láng lobbant, ahogy suhant előttem.
Szívemben, hol eddig nem volt helye se mosolynak, se jó kedvnek,
Most szürke helyet élénk színek költöztek be.

Lehunyva szemem őt látom.
Mintha csak egy álom lett volna találkozásunk,
Vagy éppen a sors keze?
Ki tudja.

Amit tudok, hogy neved és arcod öröké szívemben hordom...
Arikan.

Arikan Nox
Arikan and Cal 237e4464d853ba7ade0f2ffb69c46fd5

Arikan and Cal F5173d78d46a746460e4ac13f148bb683e357f59
Age :
20
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Masszőr

Arikan and Cal Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hétf. Jan. 27, 2020 6:02 pm

Calcifer Belmont
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye

AZ EMBER MINDIG MEGÉRZI ANNAK A HANGULATI REZDÜLÉSEIT, AKIT SZERET. HA ÉRZI, HOGY NYOMASZTJA VALAMI, SZERETNÉ ÁTVÁLLALNI A TERHEIT, HA BÁNTJÁK, MEGVÉDENÉ, HA ÖRÖME VAN, MEG AKARJA OSZTANI ÖRÖMÉT. S A LÁNYOKNAK EHHEZ VALAHOGY NAGYOBB TEHETSÉGÜK VAN, MINT A FIÚKNAK.

Arikan & Calcifer

R
émséges lény ő maga, egy valódi bestia ki táncot lejt sötétséggel és fénnyel egyaránt. Vizet prédikálva bárány gyapjúval melengeti az elesetteket, kik bedőlve a látszatnak észre nem veszik az ottan vér, vér mely az áldozatokból kifreccsent és ében bunda az, mi felemészti önnön valójukat és eggyé válva a bestiával ők maguk is szörnyetegekké lesznek. Mert senki sem gyanakszik a jámbor koldusra, ki kérvén ad másoknak. Ott van a legnagyobb lakomán, hogy szelíden könyörögjön elemózsiáért és ott leled egy mészárszék kapujában is, mintha csak segítene kin még lehet, de meg nem fordul senkiben… neeem, mind gyanútlan fordulnak szegény párához, noha ha tudnák… ha tudnák, hogy Ő a dögvész, Ő a Halál mely sötétben lecsap és magáévá téve uralkodik mindenek felett. Oh, Uram… Bocsáss meg a vétkezőnek, miként… Mielőtt fel-nem-falatik.
Az Ördög a részletekben rejlik. Abban, mi ott van előttünk mindvégig, de észre nem vesszük. Nem látjuk meg amíg nem lesz túl késő. Most még a napon sütkéreznek, melengetik bundájukat, de hamar eljő’ a dermesztő hideg és vonyítva él túl a legerősebb.
— Drága Arikan… Bókkal kísérteni valakit épp akkora bűn, mint fogadni a bókot. S én mégis azt mondom neked, csodálatos vagy. — idegenként csengnek a szelíd, mély hangok melyek egy földöntúli nyelvet idéznek. Neki mégis játszi könnyedséggel megy a szavak formálása. Bűnt fűt a hamis való és álszentté válva egy pillanatra megmutatja magát a lény mely más gúnyáját magára öltve reménnyel tölti meg a Nagy Templom falait napról napra, imáról imára, miséről misére. De minden hamisság, minden igazságtalanság egy magasztosabb célt szolgál: általa a jellem, az egyén erősebbé válik. S csakis egy igazán erős karakter viheti véghez célját.
— Mmm… — kellemes, hívogató morgás tör fel torkából, préselődik át a hang csukott ajkain miközben orcáját a vörös tincsekre helyezi. Hümmögött még egyet mielőtt egy kis szünet után szóra nyitotta ajkait melyen mérgező szavak szöktek szárba — Megtennél nekem valamit?
"I LED US TO THE NEW WORLD,
I THOUGHT IT WOULD BE GLORIOUS…
I WAS WRONG."

Calcifer Belmont
Arikan and Cal Giphy
Arikan and Cal Tumblr_oua0r7R1Rx1upx418o7_250
Age :
39
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
alpha and priest

Arikan and Cal Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Csüt. Feb. 13, 2020 10:40 pm

Arikan Nox
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye

C
a
l
c
i
f
e
r

&

A
r
i
k
a
n
Míg kint, az utcák élettel teltek. Járókelők apró neszei, a madarak karmainak csattogása, egy - egy kutya vakkantása... mind mind kívül van. Ami most számít a rózsabokrok közti pad, melyen kettecskén ülünk. Melyen elférünk kényelmesen, s nem zavarhat meg minket talán senki. Mint a vihar elől menekült farkasok, kik fa alá vonulva bújnak össze, hogy egymást melegítsék. Hogy a vihar mindenképp érjen mindenkit és mégis senkit. S a vihar előtti csendben ott a feszültség, mint idegre helyezett vessző, mely bármely pillanatban süvítve repül ki, kis eséllyel tévesztve célt. Cupido vajon képes pontos találatra, hiba nélküli végzetes lövésre? Vagy csak szórja vesszőit, boldog boldogtalannak vigaszt nyújtva egy rövid időre, majd hagyva összeomlani, ha a vessző eltűnik.?
-Köszönöm, de... mivel érdemeltem én ezt ki? - s így ketten viseljük a keresztet. Akár bók, akár őszinte vélemény, mely szavak formájában ilyen furcsán cseng. Az oka viszont nagyon is érdekel. Mert az ő szavára igen is adok, ahogy a többiekére is. S azt is tudom, hogy vannak napok, mikor kiálthatatlan vagyok, ők mégis elviselik szeszélyem és morgásom.
Különös morranásaira hegyezem fülem majd kérdésére óvatosan emelem fel fejem, nehogy megfejeljem vagy ilyesmi. Kezemmel övét keresem, majd rá mosolygom. Szelíden és odaadón.
-Mond csak bátran, miben lehetek segítségedre. - készségesen ugrom egyetlen szavára. Ha azt mondaná ugorjak kútba két kérdésem lenne felé csupán: miként és hogyan?

Farkas látogatott meg az éjjel.
Egy gyönyörű farkas,
Kinek bundája akár a vörös ég,
Mikor a nap is nyugovóra tér.

Szívemben láng lobbant, ahogy suhant előttem.
Szívemben, hol eddig nem volt helye se mosolynak, se jó kedvnek,
Most szürke helyet élénk színek költöztek be.

Lehunyva szemem őt látom.
Mintha csak egy álom lett volna találkozásunk,
Vagy éppen a sors keze?
Ki tudja.

Amit tudok, hogy neved és arcod öröké szívemben hordom...
Arikan.

Arikan Nox
Arikan and Cal 237e4464d853ba7ade0f2ffb69c46fd5

Arikan and Cal F5173d78d46a746460e4ac13f148bb683e357f59
Age :
20
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Masszőr

Arikan and Cal Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Arikan and Cal Empty
Vissza az elejére Go down
 

Arikan and Cal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Külváros :: Beacon Hills Nagy Templom-
^
ˇ