Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 55 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
3
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
6
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
5
Warlock
5
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Apró civakodás/ Danny & Rachel

Daniel 'Danny' Nicholson EmptyDaniel Nicholson
Today at 8:43 amTesi bá' akcióba lendül - Danny & Lara

Daniel 'Danny' Nicholson EmptyDaniel Nicholson
Today at 8:17 amScott & Daniel; Game of Survival

Daniel 'Danny' Nicholson EmptyScott Henderson
Today at 2:31 amMeadow Carmilla Carrow

Daniel 'Danny' Nicholson EmptyMeadow Carrow
Today at 1:36 amRobin & Fawn;; Prank wars

Daniel 'Danny' Nicholson EmptyRobin Atterberry
Today at 12:24 amElisha

Daniel 'Danny' Nicholson EmptyElisha Grant
Yesterday at 9:28 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég

Aramis Czarny, Delsin Aver, Elisha Grant, Julia Hunt-Kozma, Stephen Hunt-Kozma


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Daniel 'Danny' Nicholson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Pént. Nov. 02, 2018 1:55 am

Daniel Nicholson
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló ôre
Daniel 'Danny' Nicholson
woof woof - says the other guy and you better


Becenév:
Danny, "tanár úr", Mr. Nicholson, vagy ami jólesik
Születési hely:
Phoenix, Arizona
Kor:
20-1*2/2=19?
Nemi identitás:
hetero
Faj:
pokolkutya
Play by:
Harry Styles
Karakter típus:
Saját

Gotta Know Me Better

Meet Me Halfway:
Őszinte leszek, egy igazán nyugodt ember vagyok. Türelemből ötös, jó modorból ötös, humorérzék...
Ugye ezt te se gondoltad komolyan? Dan, haver, ne add már a szentet! Két szó: UN-CSI! - Öhm... Az „UN-CSI” egy szó, te agyalágyult. - Tökmindegy. Jobb lesz, ha én mutatkozom be, engem legalább nem fog senki halálra unni. Tehát, átvéve a szót ettől a szerencsétlentől... Három dolog van, amit jobb, ha tudsz rólam: nem vagyok türelmes, nyugodt pláne nem, és ha felhúznak, nagy szemét tudok lenni. Ha végiggondolom, kettőnk közül csak én vagyok életképes, Dan azt se tudja, merre van a jobb meg a bal. Még csajozni is én tanítottam meg, de azzal se ment sokra, ami azt illeti... Bezzeg ha átadná nekem néha a kormányt, olyan nőket felszednék neki, hogy kettőig se látna utána. Mindene megvan hozzá, jó séró, csáberő, egészen elviselhető vigyor, és azért a hangjától se szokott bevérezni senki füle. Ráadásul minden csaj nagy örömére van egy kis akcentusa, amivel aztán hódíthatna bőven, de nem, ő „nem akarja eszközként használni a nőket.” Sok gondom van vele, az biztos... Főleg, miután egyszer majdnem sikerült egy randi valami kezdő modellel, erre ez az idióta...
Na, na! Elég lesz most már. Épp eleget mondtál így is. Először is, rá kell cáfolnom az előzőekre, igenis életképes vagyok. Az meg pláne nem igaz, hogy te tanítottál meg csajozni, mert már előtted is pontosan tudtam, hogy kell. Tudod, mekkora hírem volt a gimiben? Mindegy, nem pazarolok rád több időt, már így is túl sokáig hagytalak beszélni.
Lényeg a lényeg, hogy - szerintem nem lesz meglepő - a másik tag egy vérbeli bunkó, és kicsit se hasonlítunk egymásra. Többnyire nem szokott gondot okozni a kettőnk közti különbség, bár a fejemben néha hatalmas káosz keletkezik, amikor valamiben nem értünk egyet. Olyan méretű zűrzavar, mint ami egy félmeztelen Zac Efron kép körül szokott lezajlani. Mindenki megvadul, és egymást oltják a rajongók, arra pedig egyikük se gondol, hogy közben mindenki más hülyének nézi őket. Az pedig csak rontani szokott a helyzeten, hogy tőlem távol áll az erőszak, a pokolkutya pedig bármikor szívesen nekimegy annak, akit nem talál szimpatikusnak. Ezért örülök, hogy leginkább én irányítok. De amikor nem... Hát, fusson, ki merre lát.

You're Still Have All Of Me:
Ha a családomra gondolok... Hát, el kell keserítenem minden ismerőst, aki hálaadáskor ezzel zaklat, ugyanis már nagyjából két éve nem találkoztam velük, és nem is tervezek semmilyen összeröffenést sem most, sem később. Persze nem bennük kell keresni a hibát. Ellentétben sokakkal, nekem semmi gondom nem volt gyerekkoromban, nem vertek otthon, nem dobtak ki az utcára és nem kiabáltak velem minden apró mozdulatomért. Az egyetlen ok, amiért nem mehetek haza, az az egyszerű kis „baleset”, ami miatt jelenleg fél Arizona a hullámat keresi. Ennek fejében hülye lennék meglátogatni a szüleimet, hogy aztán az egész világukat felborítsam. Így is gyakran megy a fikázás az akcentusuk és a szokásaik miatt - a két öcsémről nem is beszélve -, nem hiányzik nekik, hogy még a halálból feltámadt fiukról is elinduljanak a pletykák. Jobb lesz nekik nélkülem, még ha ez rettentő mód önzőnek is hangzik.
Mégis, ha már így szóba kerültek, mondanék róluk pár szót. Csak hogy képben legyen mindenki, akit érdekel.

Anyám, nevén nevezve Elain Nicholson egy walesi kiscsalád legfiatalabb tagja. Egyetlen megélhetésük egy kertészeti üzlet volt Cardiff városában, amit végül kénytelenek voltak eladni, hogy a nagynéném, Aderyn egyetemre járhasson. Ő a család büszkesége, belőle sikeres ügyvéd lett, ahogy az apja akarta. A pénzügyi gondok hamar elszálltak, és a nagyapám végre megnyugodhatott, hogy legalább az egyik lánya engedelmeskedett a kéréseinek. A másikat pedig megállás nélkül szidta, amiért a művészetek mellett döntött, és inkább festészettel foglalkozott, mint joggal. Egészen addig ment ez, míg anyám beleunt és elhagyta Walest.

Apám, Grant Nicholson egy vidám, népes skót családot tudhatott maga mellett. Anyagi gondban sose szenvedtek hiányt, a felmenőiktől szép vagyont örököltek meg, valamint egy egész üzletláncot szerte Skóciában. A két nagybátyám úgy döntöttek, tovább viszik a családi vállalkozást, míg apám és a másik nagynéném saját úton indultak el. Margaret Párizsba költözött, hogy beleáshassa magát a divat világába, apám pedig Arizona államba, hogy állatorvosnak tanuljon. Az egyetemi évei alatt gabalyodott össze anyával, aminek három neveletlen kölyök lett a végeredménye.

Dylan és „Ifjabb” Grant Nicholson nevei gyakran felbukkannak a szülőknek rendezett iskolai nyílt napokon, néhány szép szitokszóval társulva. Emlékszem, már általánosban is csak „ördögi ikreknek” hívták őket a tanáraik, főleg a nagy halloweeni balhé után. Ez a két bolond ugyanis megállás nélkül töri a fejét újabb szívatásokon, és általában mindegyiknek katasztrófa lesz a vége. Míg mások videojátékokkal élik ki magukat, ők azzal szórakoznak, hogy tojással dobálják az autókat, füstbombát tesznek az igazgatói irodába, kémia órán direkt felrobbantanak egy vegyületet... Sorolhatnám tovább, de akkor itt leszünk még egy darabig.

Elképzelésem sincs, mi lehet most velük. Néha igazán jó lenne benézni hozzájuk, megkérdezni, hogy vannak és mi történt velük az elmúlt két évben... De nem lehet, így kénytelen vagyok bízni a sorsban és hagyni, hogy ő rendezgesse az életüket.When I Was Younger...

A „phoenix-i mészárlás” mindenkit megrázott. Tizenhárom áldozat, hat sérült, legalább negyven lelki traumában szenvedő diák, egyetlen gyilkos. A nyomozás a mai napig nem zárult le, mivel a halottak közül háromnak nyoma veszett, és egyet még mindig nem találtak meg. Tippelj, kit.
A mészárlás története nagyon egyszerű: az egyik harmadikos lány nem sokkal korábban szakított a barátjával, aki - mint később kiderült -, nem egyszer megcsalta már, és volt is némi zavar a fejében. A drogok pedig még rátettek egy lapáttal. Tehát, ez a drága külsős srác egy nap megjelent a gimi kapujában, és őrült módjára ordibálni kezdte az exbarátnője nevét. Amint a lány kilépett az épületből, előkapta a stukkert, és tüzet nyitott. Mivel elsőre nem sikerült eltalálnia, Emily - azt hiszem így hívták - berohant, és egyenesen az igazgatóhoz sietett. A pszichopata pedig utána, de a nagy diáktömeg láttán „pusztán önvédelemből” összevissza lövöldözni kezdett. Én pedig mindennek a közepén, az egyik haveromat próbáltam a veszélytől minél messzebb vinni, amikor felém fordult a pisztoly. Éles zaj, szép lyuk a gerincem kellős közepén, és képszakadás. Állítólag nem sokkal utána értek ki a rendőrök, mivel az igazgató volt olyan talpraesett, hogy azonnal hívta őket, amint hallotta az első lövést.
Ezek után egy kórházi köpeny leégett maradványaiban ébredtem, a Sonora-sivatag egyik kaktuszának tövében. Egy darabig eltartott, mire összeraktam a képet arról, ami a mészárlás után történt, ebben pedig a váratlan lakótársam szíves örömest segített. Persze miután a nevét nem volt hajlandó elárulni, és folyamatosan szerencsétlennek, idiótának vagy nyomorultnak becézgetett, rájöttem, hogy nem is áldás az ő létezése, hanem egy valóságos átok. Később még be is ismerte, hogy „mindkettőnkkel kicseszett az élet”, amikor egymásra találtunk. Szerinte túl jó arc vagyok ahhoz, hogy egyedül életben maradjak, és csak ezért hajlandó segíteni. Na meg azért, mert ha én szívok, akkor bizony ő is, márpedig nem akarja tönkretenni az elkövetkezendő néhány évtizedet, amit együtt fogunk tölteni. Épp elég fájdalom neki, hogy lekorlátozom, és nem élheti ki magát.
Alig fél év kellett, mire összeszoktunk és Kutyuli - ehem, Véreb - elfogadta, hogy egy testnevelési egyetemen fogunk elidőzni. Mindig is érdekeltek a sportok, legalább is jó buli volt az öcséimmel kosarazni, amíg a szüleink rendet raktak a szobáinkban. Ennek emlékére döntöttem úgy, hogy ebbe az irányba indulok tovább.
Végül elérkezett a nap, amikor választanom kellett egy helyet, ahol a szakmai gyakorlatot ledolgozom. Egy darabig vacilláltam, de a másik tag gondolkodás nélkül rábökött a Beacon Hills High School nevére. Gondoltam biztos azért, mert egyetlen betű választja el a helyet attól, hogy szalonnának hívják, és ez valamiért belefér még Kutyuli csavaros humorába.
Khm, átvenném a szót. Először is, a humorom nem csavaros, hanem beteges, és ennek köszönheted, hogy legutóbb összehoztam neked azt a kocsmai verekedést. - Hát nagyon jó volt, mondhatom. - Tudom, hogy egy kis részed... Az egyetlen férfias részed marhára élvezte. Másodszor. Lehetne, hogy egy kicsit felpörgesd a sztorit? Az előbb majdnem elaludtam, pedig tele vagyok energiával. Komolyan mondom, ha tovább kell ezt hallgatnom, inkább én magam végzek veled! Remélem a következő gazdatest izgisebb lesz, mint te... Ne vedd sértésnek. Vagy vedd annak, nekem édesmindegy.
Szóval, ahogy azt korábban Dannyboy említette, úgy döntöttem, Beacon Hillsbe költözünk. Neki legalább két hétig eltartott volna, mire jó helyet választ. Nem akartam megkockáztatni, hogy valami dögunalmas várost szúrjon ki magának, ahol az emberek be vannak fásulva és nincs semmi, ami néha felrázná a csőcseléket. Szalonnaváros legalább rejteget egy-két meglepetést, amiről persze Dannek nem kell tudnia... Egyelőre.
- Csak úgy szólok, hogy nem tűntem el, és mindent hallottam. - Az lehet, de akkor se tudod, mire céloztam. Vagy igen?
- ... -
Hallgatás beleegyezés.
Daniel Nicholson
Daniel 'Danny' Nicholson Original
Daniel 'Danny' Nicholson Tumblr_pz84heFQKG1u96lrwo3_540
Tartózkodási hely :
Beacon Hills

Daniel 'Danny' Nicholson Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szomb. Nov. 03, 2018 3:48 pm

Stella Argent
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
Gratulálunk, elfogadva
Teen Wolf FRPG

GÖNDI  úúú


El se hiszem, hogy ezt tényleg megcsináltad... imádlak érte.  luv
Már az elejétől fogva tudtam, hogy nagyon fogom szeretni ezt a karaktert, ezt a különös osztottságot a blöki és Danny között, de így egészben látni valami fantasztikus. Hihetetlenül humoros és laza, egyszerűen imádom, ezt a belső civódást.  <3 Azt pedig még inkább szeretem, hogy az egész lapodban megtartottad ezt a fajta laza humort, és nem estél vele túlzásba még úgy sem, hogy az életed egy ilyen tragikus részletét osztottad meg velünk, ahol talán viccelődésnek nem is lett volna helye, te megoldottad hogy ez a kettő együtt tökéletes összhangban működjön és szuper legyen.  *-*
Alig várom, hogy többet láthassak belőled, hogy újabb színt vigyél jelenléteddel kicsiny városunkba, a közös tesiórákat pedig ezentúl pirosbetűs ünnepnek könyvelem el, izzasztó lesz, ezt megígérem...  Vihogi
Na, el vagy fogadva, futás foglalózni, aztán mars játszani!  Szottyongatnow i'm stained by you

Stella Argent
Daniel 'Danny' Nicholson Tumblr_pvualzXxO51uek0c7o2_r1_250
SHE'S A DARK ROAD
Daniel 'Danny' Nicholson Tumblr_inline_orlgwlFN051r25xgk_540
WITH A LOT OF DANGEROUS CURVES
Age :
17
Tartózkodási hely :
beacon hills

Daniel 'Danny' Nicholson Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Daniel 'Danny' Nicholson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Lakosságunk :: Pokolkutya-
^
ˇ