• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @thelast_dodo


Yesterday at 3:27 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm
☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Hétf. Márc. 18, 2019 1:47 pm
☇ @lilargent


Vas. Márc. 17, 2019 8:48 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Everything for the eye, nothing for the hand - Danny & Helga


 :: Játékok
AnonymousCsüt. Nov. 08, 2018 9:46 pm
Vendég
VendégDanny & Helga
~ What a cute puppy you have! ~
Candles and lanterns | 590 |  yey  | @


- Nem, nem veszem lejjebb! Kénytelen leszel így megérteni. ... Kate, imádom ezt a számot, nem fogom lejjebb venni! ... Jó... Akkor majd holnap segítek, de szólj időben, mikor menjek, merrt nem akarok úgy járni, mint legutóbb! ... Hát, mikor bementem a házatokba, mert nyitva volt az ajtó, és ott voltál azzal a sráccal. ... Neeeem, nem akarok részleteket! ... Nem vagyok prűd, de amiket Te csinálsz, barátném, néha még engem is meglep! ... Igen, volt... Nem? Hát, na, nem mesélek csak úgy exekről... Jó... Jó, majd mesélek, de most le kell tennem! Hadet! - Te szentséges Thor, Kate! Miért ilyen nehéz letenni azt a telefont?! Jó, tudom, miért, mert unatkozik, de hát na, én nem unatkoznék, ha nyugton hagyna a magam kis csendességében végre egy kicsit! Nem mintha akkora csend lenne, mert szól a zene, de... Eh, mindegy.
A lábamhoz dörgölőző Haraldra pillantok.
- Nya, mi van, Cicám? Hallom ám, hogy tüsszögsz a portól! Ne aggódj, hamarosan végzek és szép tisztaság lesz! - igen, épp nagytakarításban vagyok. Vagyis, hát, nem annyira nagy, de legalább hetente kétszer muszáj port törölnöm és rendet raknom, mert csak tikkelni kezd a szemem, ha valami nem úgy van itt, ahogy én azt szeretem. Ez főleg a tisztaságra igaz, hisz boszorkánykuckó szerű kis boltomban azért a rendezettség nem feltétlenül jellemző. Mondjuk elég csak körbenézni: annyiféle mütyűr, meg mindenféle mágikus cucc van itt, hogy nehéz lenne olyan óriási rendet tartani... De azért igyekszem átlátni a káoszt és rendszerezni.
Nem telik egy órácska és már egész tűrhetően is néz ki a hely. Azon gondolkodtam közben, hogy ha már úgyis őszi dekoráció van kint mindenütt, a Halloweenról maradt töklámpásoktól kezdve a színes levelekig mindenféle, arra gondoltam, hozhatnék az udvarról friss ágakat és egyebeket. A levelek amúgy is mehetnek a kukába, mert lassan elporladnak szegények. Jó is, hogy eszembe jutott, hozok kintről még párat. Feldobja a hangulatot idebent és kellemes földillatot ad az egész atmoszférának.
Őszi kabátom magamra kapva ki is megyek az udvarra szedegetni. Egyetlen tölgyfa van csak kis kertemben, de van pár bokrom is, illetve itt van az erdő is mellettem, nehéz lenne nem elég őszi dekornak valót összeszedni. Szerintem megint úgy fogom csinálni, hogy füzérre fűzöm a leveleket és úgy teszem fel őket a polcokra. Ezeket a lehullott makkokat pedig elrendezhetném az asztalon lévő kis fatálban néhány levéllel. Mondjuk abban cukorkák vannak, amiket Halloweenról gyűjtöttem még össze. Hmm... Akkor keresek egy másik tálat. Túl jó ötlet ez ahhoz, hogy hagyjam elveszni néhány cukor miatt.
Kisvártatva megint felcsörren a telefonom. Nem hiszem el... Ki az megint? Az összegyűjtött természetet leteszem magam elé a fűbe, majd rápillantok a fehér fénnyel izzó képernyőre. Agnes az.
- Hei, Agnes! ... Hát, épp az udvaron gyűjtögetek, mint egy ősasszony. Miért? ... Ja, nem, mondd csak nyugodtan! ... Igen? ... Ó, az jó ötlet! De jó, most megihlettél! Köszi, Agnes! A többit megbeszéljük még, okés? ... Jól van, puszi, szia! - elteszem gyorsan a telefont, majd a kerítésem melletti fához sietek. Vadgesztenyefa. Agnes, zseni vagy! Ezekből tündéri kis manócskákat lehetne csinálni Yule ünnepre! Hmm, szerintem én majd amolyan Nisse-szerűen csinálom majd meg. Legyen egy kis norvég is benne. Összegyűjtök jópárat hozzá, aztán majd odabent csinálok ilyen kis őszmanókat néhányból. Legalább elfoglalom magam, ha már ma úgy alakult, hogy a takarításon kívül nincs más dolgom. Mondjuk, az üzlet is nyitva van, szóval ha jön egy vendég, akkor természetesen ki kell szolgálnom.
Hmm, rakhatnék fel csipkebogyó teát. Azon a szomszédos bokron gyönyörű szemek nőnek! Abból is szedni kéne majd, mert lassan elfogy, ami bent van eltéve. Heh, csinálok én magamnak programot, nem kell félteni!
Vissza az elejére Go down


Daniel Nicholson


: :


Tartózkodási hely :
Beacon Hills


Vas. Nov. 11, 2018 3:31 pm
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló őrzőjeHelga & Danny
trust me, love...
he's not cute at all.

sneaky snitch ፤ <3 ፤ 557

Beacon Hills teljesen más, mint képzeltem. Azt hittem, csak egy tipikus amerikai kisváros, ahol mindenki ismer mindenkit, és megy a pletyka a legfrissebb családi drámákról, de nem; ez a hely tényleg csupa meglepetés, Kutyuli nem viccelt. Elég csak a sok eltűnésre és gyilkossági ügyre gondolni, amikkel tele van plakátozva a környék. Arról már nem is beszélve, hogy mindezek ellenére az ittenieknek eszében sincs elköltözni. Ha én éltem volna egy ilyen helyen... Ó.
Nekem legalább van akkora szerencsém, hogy a blökinek hála meg tudom magam védeni. Ha valaki nekem támadna, csak átadom az irányítást, és probléma letudva. Persze az már részletkérdés, hogy utána egy hétig könyörögnöm kell, mire a másik tag hajlandó lesz visszaadni a kormányt.
Mi jár a fejedben? - kérdeztem gondolatban, miközben a mellettem lévő házakat lestem. Már egy ideje feltűnt, hogy a lábam teljesen másfele vitt, mint amerre eredetileg menni akartam, így feltételeztem, hogy Kutyulinak van valami terve, amibe nem hajlandó beavatni. Ilyenkor szeret szó nélkül belekontárkodni abba, amit épp teszek, de azért az irányítás nagy részét meghagyja nekem. Épp csak annyit nyúl le tőlem, amennyire szüksége van.
Nyugi, Dannyboy. Csak meg akarok nézni valamit... - felelte, és szép lassan lekanyarodott az egyik utcánál. Már bőven a lakónegyed sűrűjében jártunk, messze a lakásomtól. Eleinte nem értettem, mit akar ennyire látni, hiszen egyáltalán nem ismertük a várost, vagy annak lakóit. Csak az utolsó néhány percben esett le, hogy a hülye megérzéseit követi, mint általában. Imádkozni kezdtem, hogy ne járjunk úgy, mint eddig - mivel akárhányszor az ösztöneire hagyatkozott, bajba kerültünk, méghozzá nem is kicsibe.
Egy idő után kitisztult, melyik házat nézte ki magának a blöki. És legnagyobb szerencsétlenségemre épp az udvaron volt a tulajdonosa, így esélyem se lett volna megúszni a találkozást. Már távolról kiszúrtam, hogy egy nővel van dolgunk, így azonnal eszembe jutott a legrosszabb végkimenetel, ami kisülhetett ebből.
Kérlek mondd, hogy nem flörtölgetni akarsz vele... - sóhajtottam, még mindig fejben. Nem hiányzott, hogy mindenki skizofrénnek nézzen, amiért magamban beszélek. Jó kis kezdés lett volna a helyi gimi új tanárától. Egyből repítettek volna az elmegyógyba, vagy hasonló.
Nem, te ba... - egy pillanatra elhallgatott, mikor közelebb értünk - Űh, lehet, hogy mégis. Elég jó nő...
Homlokom egy pillanatra ráncba szaladt. Nem akartam elhinni, hogy pont egy ilyen idiótával hozott össze a sors. Az ilyen húzásai miatt könyörögtem egy blöki kikapcsoló gombért. Persze értettem, miért próbálkozott volna nála, tényleg csinos volt. De ennek a dögnek ő is csak szórakozás lett volna, semmi egyéb.
- Üdv! - köszöntem a hölgynek, miután Kutyuli igen határozottan megtorpant a kerítés előtt.
Kérdezz rá a boltjára. - mormogta, mintha ez olyan egyértelmű lett volna. Egyáltalán honnan tudott ő arról, hogy ennek a nőnek van egy üzlete valahol? - Ide érzem a mágia szagát. Kérdezd már meg, vagy én fogom!
És mit mondjak, honnan tudok róla, he? Egyáltalán minek kellett...
- Jól tudom, hogy Önnek van egy boltja a környéken? - csusszant ki a kérdés a számon, mielőtt még bármit is tehettem volna. Na ez az, amit utáltam. A blöki pontosan tudta, mikor vagyok gyengébb pillanataimban, és ilyenkor azonnal közbevágott, akármit is csináltam épp. Ezért buktam meg először az autós vizsgámon... Csak mert idegesítette a piros lámpa, és inkább áthajtott rajta, a vizsgáztató szeme láttára. Mekkora idióta.
Ennyi. Belehaltál? - gúnyolódott. Erre inkább nem is válaszoltam, a végén még összebalhéztunk volna az utca kellős közepén. Vicces látvány lett volna, ahogy magamat fojtogatom.

× × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × ×i know, i'm such a gentleman. but the other guy?
oh god.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Everything for the eye, nothing for the hand - Danny & Helga
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: