• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avatarfoglaló


Szer. Nov. 07, 2018 2:37 pm
☇ Játszótársat keresek!


Szomb. Nov. 03, 2018 7:51 pm
☇ Daniel 'Danny' Nicholson


Szomb. Nov. 03, 2018 3:48 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Daniel & Stella; PE goes wrong


avatar


: :


Join date :
2016. Dec. 06.

Tartózkodási hely :
❖ beacon hills ❖


Vas. Nov. 11, 2018 2:09 am
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
Göndi & Stells
it's a beginning of a beautiful friendship

Az iskolapadon fetrengve vártad, hogy végre kicsöngessenek. Ha volt óra, amit alig bírtál ki ébren, akkor Mr. Morrison történelemórája vitte a pálmát. Ennél még a soron következő tesi óra is nagyobb érdeklődést váltott ki belőled azzal a begyöpösödött diktátorral, Mr. Crosby-val, akivel fél éve mást se csináltátok csak futottátok ugyanazokat a köröket. Szó szerint. A lacross pálya körül. Újra, meg újra.
Máskor nem váltott ki lelkesedést belőled ennek az órának a gondolata, de egy ilyen töri óra után, kell valami, ami megint felpörget a nap hátralévő részére. Ráadásul volt még egy különleges dolog ebben a mai testnevelés órában, mintha a többiek pusmogtak volna valamit egy új tanárról. Nem tudtad, hogy ez bármiben is érintett-e téged, de a többi lány indokolatlan izgatottsága rád is átragadt.
Abban a pillanatban, ahogy megszólalt a csengő, már pattantál fel a helyedről és minden holmiddal menekülőre fogtad, mielőtt Mr. Morrisonnak esélye lehetett volna visszaparancsolni a helyedre. Azonnal az öltözőkhöz indultál és még az előtt, hogy az egész helyet feltöltötték volna az osztálytársaid, átöltöztél. Nem mintha bármi bajod lett volna azzal, hogy a többi lánnyal együtt készülődj az órára, egyszerűen csak szerettél hamar elkészülni és a becsöngő előtti szabad perceket nyugiban eltölteni. Már csak a cipődet kötötted, amikor beözönlöttek a lányok, nevetgélésük pedig visszhangot vert az öltözőszekrények sorai között. Az egyikőjük kivált közülük és hozzád lépett.
- Stella! Hallottad a jó hírt? – Vicki, aki mindig naprakész volt a suli összes pletykájából, most sem okozott csalódást.
- Melyiket?
- Crosby edző repült! Az igazgató az óra elején mutatja be az új tanárt. – csiripelte nagy lelkesen és most először örültél annak, hogy meghallgattad a mondanivalóját.
- Na és tudni bármit is erről az új edzőről? – Őszintén? Cseppet sem érdekelt, biztos voltál benne, hogy ezt is megint a seregből szalajtották, ha nem rosszabb. Ugyanakkor Vicki így is, úgyis beavatott volna mindenbe, amit csak megtudott, láttad az izgatott várakozást a tekintetében, alig várta, hogy valaki ezt megkérdezze tőle, tettél neki egy szívességet.
- Azon kívül, hogy fiatal és szuperszexi? – a lány úgy mosolyodott el, mint akinek rengeteg piszkos dolog fordult meg a buksijában egyszerre, te pedig vigyorogva csóváltad a fejed, ahogy a lány tovább haladt, hogy másnak is tovább adhassa, amit megtudott.
Még mindig volt 5 perc az óra kezdetéig, szóval úgy döntöttél előre mész, és dobálsz egy kicsit kosárra relaxálásként. A folyosón haladtál előre, amikor hirtelen kivágódott az edző irodájának ajtaja és egy ismeretlen srác lépett ki rajta. Sosem láttad még őt itt ez előtt, bár nem fordítottál rá túl nagy figyelmet, hogy jobban megnézd, azonban pillantásod alulról felfelé, gyorsan végig siklott rajta, miközben próbáltad elkerülni az ajtót, így jól láttad a kilincset szorongató nagy kezét, fentebb pedig a smaragdként világító szemeit és az enyhén kunkorodó barna fürtjeit. Ahhoz viszont épp eleget láttál, hogy tudd, a szemeivel simán észrevehette volna az üvegen keresztül, hogy ott vagy, a nagy mancsával, meg könnyedén megtarthatta volna az ajtót… ez pedig elég indoknak szolgált rá, hogy dühödten mordulj rá.
- Nem látsz a szemedtől?! – Még egy mérges nézést is társítottál indulatos szavaid mellé, ahogy elhaladtál mellette, meg se várva, hogy esetleg elnézést kérjen, vagy akármi.
A teremben a pálya széli szertárhoz mentél, szereztél egy labdát, majd elkezdted kosárra dobálni. Most már bármelyik percben megjelenhet az igazgató, oldalán az új tanárral, hogy aztán kezdetét vegye az óra.

then she began to breathe, and live,
AND NO ONE CAN STOP HER NOW


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


: :


Join date :
2018. Nov. 02.

Tartózkodási hely :
Beacon Hills


Vas. Nov. 11, 2018 4:59 pm
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló őrzőjeStella & Danny
friendship?

background music ፤ jó lesz ez, érzem xdd

Első nap. Azt hittem, halálosan izgulni fogok és egy percet se fogok aludni az éjjel, de legnagyobb meglepetésemre még a nyálam is kicsordult, úgy kiütöttem magam. Talán a blöki tehet róla, mert ő még az egyetemi vizsgaidőszakot is simán kihúzta volna ép idegrendszerrel. Őt aztán nem kell félteni, ha lazításról van szó. El tudtam képzelni, hogy ebből adott át nekem egy adagnyit, hogy ne legyek stresszes az első igazi tesiórám miatt.
El se hiszem, hogy tényleg kölyköket fogsz tanítani. - kezdett bele Kutyuli, mikor beléptem a gimi területére. Erre a kijelentésére diszkréten körbepillantottam, és próbáltam nem foglalkozni a sok tinilány rám vetülő tekintetével. Úgy bámultak, mintha egy Dávid-szobor lennék.
Tiniket, haver. Tiniket. - húztam a számat.
Tökmindegy. De azt meg kell hagyni, hogy van itt egy-két jó csaj... És nem is olyan nagy a korkülönbség, szóval nem hiszem, hogy lecsuknának érte.
Fogaim egymásnak feszültek. Még mindig nem voltam teljesen hozzászokva, hogy a pokolkutya minden nőt kielemez magának, hogy aztán egész nap velük csesztessen. Kezdett nagyon idegesítővé válni.
Miután nagy nehezen megtaláltam az igazgatói irodát, végighallgattam a szokásos tájékoztatót a gimi szabályairól és a beosztásomról, de a felét alig értettem, mivel a blöki megállás nélkül óbégatta, hogy „DÖ-GU-NA-LOM!”, vagy épp kifigurázta az igazgatót. Ez utóbbin még nevettem is volna, de nem akartam már az első napon elszúrni mindent. Jóban kellett lennem a kollégákkal, hogy a lehető legtöbb konfliktust elkerülhessem.
Ezek után megnéztük a saját irodámat is, ami egyelőre a korábbi edző hátrahagyott plakátjaival volt tele. A kedvenc lacrosse csapatától kezdve az iskolai győzelmeken át mindenféle képek fel voltak ragasztgatva a falra, a mellettük lévő polcokon sorakoztak a díjak és érmek, amiket nyertek. Úgy tűnt, ezeket is maga mögött hagyta, nem csak a gimit.
Egy darabig ismerkedtem a hellyel, majd az igazgató kitessékelt. Viszont legnagyobb meglepetésemre, ahogy kiléptem az ajtón épp csak sikerült lefékeznem, mielőtt egy fiatal lányka ügyesen belém csattant volna. Olyan mérgesen pislogott rám, hogy azt hittem, menten lekiabálja a hajat a fejemről. Alig volt időm megjegyezni az arcát, máris ott hagyott, egy igazán kedves üdvözlés kíséretében.
Várj már, ezt a csajt szerintem ismerem...
- Na de... - nyögtem fel. Ez nehezebb lesz, mint gondoltam.
- Aggodalomra semmi ok, majd megszokják magát. - szólalt meg mögöttem az igazgató. Hinni akartam neki, de a tény, hogy alig voltam idősebb ennél a társaságnál nem igazán segített a helyzetemen. Ilyen fiatalon tanítani elég necces lesz.
- Remélem. - csak ennyit tettem hozzá, mielőtt magam elé engedtem. A diákok nagy része már bent volt a teremben, néhányan dobálóztak valamelyik labdával, vagy nyújtottak, kisebb-nagyobb lelkesedéssel. Ahogy hallottam, a korábbi edző keményen megnyúzta őket, minden órán csak futás volt. Ez az, amit el akartam kerülni.
Követtem az igazgatót, és igyekeztem összeszedni magamat. Ki kellett vívnom az itteniek tiszteletét, de azt is szerettem volna, ha kedvelnek, mint edzőjüket. Nem akartam pokollá tenni a gimnáziumi éveiket, hisz tudom, milyen az, amikor egy tanár elveszi az életkedvemet is.
- Osztály, bemutatom Mr. Nicholsont, az új edzőtöket. - kezdett bele, mikor végre a diákok többsége ránk figyelt. Kényelmes terpeszbe helyezkedtem, és a többieket kezdtem figyelgetni. Kíváncsi voltam, mi lehetett az első benyomásuk rólam. Remélhetőleg nem lesznek olyan „bájosak”, mint az a lány korábban.

× × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × ×

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Daniel & Stella; PE goes wrong
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» [Stella QF] Anatole Saito vs Peter Worker
» Daniel Whitehall

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Beacon Hills High School-
Ugrás: