• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @dan.nichols4


Yesterday at 1:32 pm
☇ Stories


Szomb. Márc. 23, 2019 4:34 pm
☇ @thelast_dodo


Csüt. Márc. 21, 2019 3:27 pm
☇ Játszótársat keresek!


Csüt. Márc. 21, 2019 1:52 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Joseph Rich


AnonymousHétf. Dec. 03, 2018 9:15 pm
Vendég
VendégJoseph Rich
"Csak azért, mert valakinek a fejére koronát tesznek, még nem jelenti azt, hogy képes uralkodni."
Becenév: Joseph
születési hely: Bizánci Birodalom
kor: 1019
Nemi identitás: Heteroszexuális
faj: Ősi vámpír
play by: Ian Somerhalderkarakter: saját

Nem vagyok olyan, mint a fajtársaim nagy része. Persze tudom, hogy a legtöbb ezt mondja de hát bennem bízhatsz, öreg vagyok már a játékokhoz. Mindig is kerültem a feltűnést, jobban szeretem a magányt. Nekem nem hiányzik a rivaldafény és az erőm villogtatása így hát nem mondhatnám, hogy sok vámpír ismeri a nevem. Maximum legendákból. Igazából még azt sem tudom megmondani, hogy ismerőseim vannak-e. Nem alakítottam ki úgynevezett barátságokat senkivel, mert hát nem tudnánk egy hullámhosszon lenni. Mert hát vérrel táplálkozom, nem is tagadom és elég nagy az étvágyam. Vissza tudom magam fogni, de nem szeretem. Így hát nálam kilőttek a kapcsolatok. Vérszívóval pedig azért nem, mert szeretném továbbra is azt, hogy az árnyékban maradjak és ha szükséges onnan mozgassam a szálakat. Persze ne értsen félre senki, nem riadok vissza attól, hogy erőszakot alkalmazzak valakin ha nagyon szükséges, de nem a kenyerem. Ha valamit megakarok szerezni magamnak és nem tudom máshogy, akkor megteszem. Sajnos olyankor sok hullát hagyok magam mögött, de legalább odafigyelek a holtestekre és szépen eltüntetem őket. Így hát tőlem is ered a szellemfalu, város kifejezés. Nem is nagyon árulnék el többet magamról, így is a kivételes közé tartozhatsz amiért ennyit megtudtál rólam. Ha óriási csoda folytán összefutnánk valahol akkor legyél velem akkor is kedves ha én bunkó vagyok és lenéző, és nagy valószínűséggel úgyis az leszek. Ha pedig nem fogadod meg a tanácsom, akkor megeszlek.  
meet me halfway

Tehetős családban nőttem fel, apám nagy harcos volt, a hadsereg tábornoka. Mindig is úgy kezeltek, hogy én leszek a következő vezér, aki győzelemre vezeti a csapatokat és elhozza a békét bármi áron. Persze ezt mindenki tudta, hogy itt szó nem volt semmiféle békéről, csakis a területszerzésről. Ha egy háború befejeződik akkor pedig folytatódik a másik, mindig is így lesz amíg világ a világ. Azt csiripelték a madarak, hogy atyám egy szörnyeteg akin nem fog semmiféle fegyver és csak egy pillantásával elveszi az ellenség harci kedvét. Nem, hazugság. Egyszerű ember volt, akit mesék vettek körül. De ellentétben anyám egy nagy erejű boszorkány volt, ki annyira szeretett, hogy a saját életét is feláldozta. Érthető hiszen volt egy bátyám aki a keze között halt meg. Én szerencsére nem ismertem őt, így hát nem hatott meg az amikor mesélték. Hogy értettem azt, hogy anyám az életét adta értem? Ne legyetek már ennyire kíváncsiak.  
you're still have all of me

-Ne legyél már ilyen puhány! Atyám hangja szétrobbantja szinte a dobhártyámat. A porban fetrengek miközben ő felettem áll és úgy ordibál nekem. Az orrom és a szám egybeszakadt, minden végtagom kék, lila foltokban parádézik. Erőt veszek magamon és szépen lassan feltápászkodok. A lábaimat, s kezeimet egy kocsonya mozgásához hasonlítanám. Úgy érzem most magam, mint akinek a nyakába tettek legalább vagy negyven kiló súlyt és úgy kellene lépkednie. Minden fáj, minden mozdulat pokoli. Erősebb leszek, nem leszek ilyen gyenge.
- Mi az? Elfáradtál, öreg? Szemtelenkedek egy félmosollyal az arcomon és a gyakorló kardot felé szegezem és aztán kacsintok egyet. Tudom, hogy vert helyzetben vagyok, rajta egy karcolás sincsen viszont abban reménykedek, hogy sikerül egy kicsit felhúzni az agyát és így találok rajta egy védtelen pontot. Úgy látszik, hogy nem is sikerült ez rosszul hiszen egyből támad, nekem pedig itt a lehetőségem meghúzni a váratlant. Hirtelen hasra fekszek, majd a kardommal ahogy elhalad mellettem egy erőteljes csapást mérek a bokájára.
- Háhh! Legyőztelek!Első csatám, nem vallhatok kudarcot. Most megmutatom mindenkinek, hogy jól gondolták azt, hogy méltó vagyok apám címére. Mellette lovagolok a csatába. Magabiztos vagyok, nem félek. Sokat gyakoroltam, nagyon sokat. A jelre kivonom a kardomat és aztán elindulok vágtában az ellenség felé és már ki is szúrom az első áldozatomat. Lentebb hajolok a négylábú társamról és így egy szúrással már is meg van az első strigulám. Nem hagyom, hogy az örömöm elhomályosítsa a látásom, feszülten figyelek a környezetemre és ha kell akkor vágok, szúrok, kaszabolok. Így is megy ez egy jó darabig, de aztán olyannyira elhatalmasodik rajtam a magabiztosság, hogy leengedem a védelmemet és oldalról átszúrja az egyik nyílvessző a lovamat. Elesik, én pedig szerencsére rá. Megnézhettem volna magam, ha fordítva történik a helyzet. Morogva feltápászkodom és megütögetem picit a kardot tartó kezemet. Elég csúnyán beütöttem. Körülnézek, egyre több az ellenséges csapat. Bekerítenek minket. Innen nincs menekvés. A félelem uralmába kerít és ez látszik is rajtam. Támadnak, az összes erő kimegy a kezemből. Megpróbálom levédeni a fegyveremmel a csapást, de az kiesik a kezemből. Szerencsémre a támadóm megbotlik és így végezni tudok vele. Alig kapok már levegőt, túl nehéz a páncél, a vérszaga, a perzselt bőr. S ez a látvány. Gyomorforgató, és nekem egy ilyen helyen kell meghalnom. Szúró, hideg érzés a hátamban. Féltérdre ereszkedek, a látásom elhomályosul. Érzem a halál leheletét a nyakamon. Ne, nem akarok még veled menni. De közben meg csábító, hisz minden olyan békés. A földre pukkanok és csak egy kezet látok felém nyúlni. Fekete, csontból állót. Itt az idő. De ekkor hirtelen elillan a kép és ami megzavarta az nem más, mint a felmentő seregünk, az erősítés.Zihálva, izzadva térek észhez és egyből a hátamhoz kapok. Nem érzek rajta heget vagy bármi. Álmodtam vajon? Körülnézek, hátha felismerem a környezetemet, hogy hol is vagyok. De nem ismerős. Viszont egy alakot látok a széken ülve, de még egy előre nem veszem ki azt, hogy kivel van dolgom. Csak akkor, amint tűzet rak és kigyúl a fény.
- Apám? Hogy kerülsz ide? Felülök az ágyba és hirtelen a torkomhoz kapok. Mi ez az érzés? Éhes vagyok, kegyetlenül éhes. A hangok felerősödtek, a szagok szintén. Mi történik velem?
- Apám? Szólalj meg! Mi történik velem? Nem szól, csak kimegy az ajtón én pedig próbálom követni, kicsit tántorogva. De ami fogad, az örökre az álmaimban fog kísérteni. Anyám holteste, felvágva az erei és furcsa rajzok előtte. Mintha valami boszorkány rituálé helyszínén állnék. Lefagyok teljesen aztán pedig térdre rogyok és sírni kezdek, keservesen. Nem tudom elhinni, ki ölhette meg? Ki tehette ezt? Felelni fog, esküszöm. Könnyes szemekkel nézek apámra válaszokért.
- Azért halt meg, hogy téged mentsen. Boszorkány volt. Elég hatalma volt, hogy szinte a halál széléről hozzon téged vissza még az élete árán is, de aztán még azt is elintézte, hogy soha ne kelljen félned a végtől. Mi? Nem, ezt nem mondhatja komolyan. Nem tudom elhinni. Miattam? Én tehetek az egészről? De mi ez az éhség? Fájdalmas, szó szerint fájdalmas. Már éppen válaszolnék, hogy elment az esze amikor elém tol egy éppen haldokló férfit. Először nem tudom mire vélni a dolgot, de aztán ahogy ránézek a vérre, teljesen kikapcsol az agyam. A mutatóujjammal a vértócsába nyúlok és lenyalom róla. Szemeim megváltoznak és csak a vérszomj látható bennük, rávetem magam pasasra és addig szívom az éltető nedűt amíg van benne egy csepp is.
Ideje kilépnem a homályból és felfedni magam a világnak. Egy kisvárosban túl sok dolog történik egyszerre, mintha egy természetfeletti csomópont lenne ez. Muszáj vagyok megnéznem magamnak.
- Beacon Hills mit rejtegetsz számomra?
when i was younger...
Vissza az elejére Go down


Stella Argent


: :


Age :
17

Tartózkodási hely :
beacon hills


Kedd Dec. 04, 2018 11:18 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenekElfogadva!
üdvözlünk az oldalon!


Joseph!  úúú
Hivatalosan is üdvözöllek az oldalon, nagyon örülünk neki, hogy jöttél!   Shake it  Engedd meg, hogy örömködjek egy kicsit a választott fajodnak is, mindig jó új vámpírt látni az oldalon, főleg, ha az egy olyan régiség, mint te. Razz
Nézd el nekem, hogy egy kicsit összeszedetlen leszek, de késő van már, téged pedig nem akartalak tovább váratni az elfogadással.  55
Kimondottan érdekes személynek tűnsz, a jellemzéseddel azonnal felkeltetted a figyelmem, különösen az utolsó sorral, az a kedvencem! Pls ne egyél meg. Very Happy
Ráadásul elérted, hogy a figyelmem végig neked szenteljem, pedig hidd el, ilyen álmosan, csoda hogy a szavakat képes vagyok felfogni, így ez nem kis teljesítmény, szóval ezt vedd bóknak, le a kalappal! A történet szépen felépített, tetszik, hogy megfigyelhettem, hogyan lesz a kis puhány, szemtelen kölyökből igazi harcos, végül pedig fenevad. A csata leírása is tökéletes volt, teljesen magába rántott és annak ellenére, hogy sejtettem, hogy na igen, itt fogsz halálos sebet kapni, még a lábujjaimat is összeszorítottam, úgy izgultam érted. Very Happy
Sajnálom, hogy a megmentésed az anyád életébe került, de legalább itt vagy nekünk te, ennek pedig irracionális módon hálás vagyok, pedig egy vérszívónak azért ennyire nem kéne örülnie egy magamfajtának... Rolling Eyes
Összefoglalva, remek jellem, nagyon szépen megírt történet, szép munka! El is vagy fogadva, szaladj foglalózni és sipirc játszani!  Szottyongat

avatarfoglaló játékpartner kereső
she's proof that you can walk through hell
AND STILL BE AN ANGEL


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Joseph Rich
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: