• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @dan.nichols4


Yesterday at 1:32 pm
☇ Stories


Szomb. Márc. 23, 2019 4:34 pm
☇ @thelast_dodo


Csüt. Márc. 21, 2019 3:27 pm
☇ Játszótársat keresek!


Csüt. Márc. 21, 2019 1:52 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Charlotte & Joseph


 :: Játékok
AnonymousSzer. Dec. 05, 2018 5:07 pm
Vendég
Vendég

Kiállod a próbát?


Charlotte & Joseph


Csönd. Csontig hatoló síri csönd honol a városban. Felkészül, összegyűjt, tervez. Előkészítő műveletek a nagy vihar előtt, ami képes elsöpörni mindent és mindenkit. Igen, erre számítottam amikor átléptem a város határvonalát. Csak úgy vágni lehet a feszültséget, a megbízhatatlanságot, a paranoiát. Bizalmatlan emberek, természetfelettiek. Nem lehet tudni, hogy éppen ki fog hátba támadni, hogy ki fog elárulni, hogy ki metszi el a torkod egy sikátor, hideg és nyomasztó árnyékában. A halandók pedig értetlenül állnak a halálesetek, állattámadások előtt és nem tudják hova tenni a problémát, keresik a forrást, fejtörést okoz nekik, de az igazságot nem fogják kideríteni pedig ott van az orruk előtt. A vadászok tehetetlenek, kevesen vannak és erőtlenek. Nem ők maguk azok, hanem a lelkük. A gyenge pont a szeretteik, az ösztönös védelem. Vesztésre állnak, de talán én segíthetek. Azért jöttem, hogy felkavarjam az állóvizet és egy kis lökést adjak a káosznak, hogy aztán keblére ölelje azt, aki ellenáll. Ezer évet töltöttem a színfalak mögött, figyeltem és feljegyeztem mindent az elmémben, hogy aztán felhasználhassam a céljaim elérése. Nem vágyom világuralomra, nem vágyom több hatalomra pusztán kíváncsi vagyok. Megakarom tudni azt, hogy mi van ebben a kisvárosban? Mi vonzott ide engem is, és a többi természetfelettit. S ehhez nem elég körbekérdezni, irányítani kell. Mindennek úgy kell történnie, ahogy én akarom. Így hát cselekednem kell, amint leszáll az éj. Körbe kell járnom a települést, mert még nem volt alkalmam rá. Egyes egyének mindennapjait meg kell jegyeznem, ki kell puhatolnom azt, hogy ki az aki rendelkezik valamiféle hatalommal és azoknak is meg kell keresnem a lyukat a páncélján, hogy aztán kihasználhassam. Sok időbe fog telni, de türelmes vagyok és tudom, hogy az pedig meghozza a gyümölcsét. Nem fogom elárulni azt, hogy ki vagyok mármint az igazi nevemet. El fogok hinteni egy kis hazugságot és bízok benne, hogy az szájról-szájra fog terjedni és aztán eljut a megfelelő fülbe. Mert az illetőt nem én fogom megkeresni, hanem neki kell engem. Ez nagyon fontos része annak, hogy minden úgy menjen, ahogy kell.
Hallottam egy bárról a közelben, elég sokan szokták meglátogatni így esténként s hát mi lenne a megfelelőbb hely arra, hogy ismerkedjek? Félre kell tennem az igazi oldalam és egy kicsit nyitottabbnak kell lennem a társalgásra. Mindenkinek kell áldozathoz hoznia, igaz? Reményeim szerint összefutok egy fajtársammal, sőt lehet, hogy egy olyannal aki a vérvonalamba tartozik. Nem lehet tudni. De egy dolgot viszont tudok. Szórakoztató estének nézünk elébe!
A szórakozóhelyhez érve máris egy félmosoly varázsolódik az arcomra. Mennyi minden játszódik itt le az emberekben. Kéj, düh, fájdalom. Alkohol, drog. Mennyire szánalmas és mégis csodálatos. Az én időmben a tűz körül táncolva döntöttük magukba a piát, hogy utána meghozza a kellő hatást egy orgiához vagy netalántán egy mészárláshoz. Rengeteg fejlődött az emberiség, viszont egy dolog megmaradt. Sokan nem képesek magukat kontrollálni, ha felöntenek a garatra így hát elkövetik azt a hibát, hogy egy olyanba kötnek bele akibe nem kéne. Ahogy belépek az ajtón máris egy vállat érzek az enyémnek ütve. Nem teszek semmit, csak megjegyzem az arcot. Azt, aki ma este a vacsorám lesz. Vagy talán az eszközöm egyszer. Nem felejtek, tervezek.
Pultnál kikérek magamnak egy pohár whiskyt tisztán és aztán helyet is foglalok egy távolabbi asztalnál, hogy onnan pásztázzam az eseményeket. Az ujjammal játszok a pohár szegélyével, amikor felkapom a fejem egy énekhangra. Gyönyörű orgánum és igazán pezsdítő. Feldobja ezt az unalmas helyet. Viszont valami még felkeltette a figyelmemet. A mozdulatai, minden rezdülése nagyon hasonlít a miénkhez, vámpírokéhoz. Emberi szem ezt nem veszi észre, viszont az enyém igen.  Illatát nem érzem, hiszen itt annyiféle szag keveredik, hogy lehetetlen lenne bármit is érzékelni viszont talán valamivel tesztelhetem. Fel is állok az italommal a kezemben, és hirtelen nyúl a kezem, hogy felém fordítsak egy alakot. Azt aki az érkezésemkor belém vállalt.
- Amikor vége a számnak és pihenőt vesz, akkor odamész hozzá úgy, hogy ne vegye észre senki és egy vágást ejtesz a csuklódon s a poharába csurgatod. Mondd neki, hogy egy csodálója ajándéka. Igézem meg a pasas és aztán visszaülök a helyemre, hogy onnan figyelhessem. Vége a zenének, nagy pillanat. Jól gondoltam, drágám? Vagy még sem vagy közénk való? Most megtudjuk.
Remélem tetszik | kevés | Razz | ×
Vissza az elejére Go down
 
Charlotte & Joseph
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: