Csüt. Aug. 22, 2019 12:16 am |
| boszorkánymester: varázs szülötte, szíve fehér vagy fekete Stephen Hunt-Kozma my dear, older brother
Becenév: Steve, Stevie Kor: 31 Nemi identitás: alkotóra bízva Faj: boszorkánymester Play by: Bob Morley vagy Brendon Urie (???) Aki várja: én nagyon Karakter állapota: Szabad I need you Életed első 4 évét Beacon Hills-ben töltötted, miközben alig tudtad mi is történik körülötted, és azt se értetted miért mehet be annyi idegen a panzió vendég fogadó pultja mögött lévő szobába, te pedig nem. Aztán jött a meglepetés, hogy jönni fogok én, és Budapestre költöztetek. Bár ez neked nagyon nem tetszett, főleg, mert csak annyit mondtak a szüleink: Ez felnőtt ügy, te úgy se értenéd. A mai napig is csak annyit tudunk, hogy valami régi ügyet zárt le apánk. Bár az elején szinte gyűlölted Magyarországot, de akárcsak én, te is beleszerettél az országba, a nyelvbe, és a városba. Aztán amikor 12 éves voltál visszaköltöztünk Beacon Hills-be, ahol végre a szüleink a panzió újranyitása után bevittek végre abba a szobába, és elmondtak neked mindent. Már azt is csak pár éve tudtad mit is jelent igazán boszorkánymesternek lenni, de most megtudtad mi vár rád majd, miért is jár annyi idegen apához. Te lettél volna a következő Eladó. Éveken keresztül felkészítettek téged a feladatra, majd egy balesetben meghaltak mindketten 6 évvel ezelőtt. Egyikünk se tudta hogyan fogja ezt fel, hogyan is érezzen, hiszen bár anyánk még valamennyire szülőként viselkedett, inkább csak a tanítványaink voltak. De úgy tűnik te sokkal jobban hozzájuk voltál kötődve, mert a temetés utáni reggel mindennel együtt eltűntél, még tőlem se köszöntél el. Azóta csak pár képeslapot küldesz, mindig épp ahol vagy, de semmi lényeges kapcsolattartás nincs kettőnk között. Nem tudom mi történt veled, amíg elvoltál ebben a 6 évben. Lehet kerültél engem, mert otthagytál a legnagyobb kavalkádban, vagy csak nem bírtál ott lenni, ahol a szüleinkkel éltünk. De annyi szent, hogy nemrég Budapestre mentél, családi ismerősöket meglátogatni, emlékeket felidézni. Ott hallottad először azt, hogy apánknak mégse sikerült olyan jól lezárnia azt az ügyet annyi évvel ezelőtt, és, hogy a haláluk mégse baleset volt. Kutatni kezdtél, és valóban olyan információkat fedtél fel az akkori évekről, és, hogy mi is történhetett, ami miatt azt fontolod visszajössz ide, és engem is belevonsz a nyomozásba. Bár te már azt se tudod ki vagyok, vagyis inkább azt, hogy mivé váltam az elmúlt években, de tényleg ideje lenne egy kis testvéri találkozóra. Főleg, hogy én meg megtaláltam apánk nyakláncát, amit mindig magán hordott, és elvileg rajta kellett volna lennie akkor is, amikor eltemették. Valami mindenképp előttünk áll Stephen, készen állsz? //Az alap pontok a történetben fontosak, de hogy pontosan mit is csinált utazgatásai közben azt a megalkotóra bízom, valamint azt is, hogy jelenleg milyen a jelleme. Az et-met mindenképp érdemes elolvasni plusz információkért, valamint az Eladó feladatáról is többet írok benne. A Stephen név se muszáj egyébként, ha nem tetszene esetleg, az et-t tudom szerkeszteni, a csere nem nagy gond;) A pb igazából főleg ötlet, csak valami barna hajú személyt keresnénk, aki korban illik a karakterhez, de majd lebeszéljük pm-ben  Bármi kérdés felmerül a karakterrel kapcsolatban, bátran lehet zaklatni. Ha meg megérkeztél, végképp zaklass  I'm a bad person and I'm okay with that
|
|
◐ Been through some bad shit, I should be a sad bitch ◑Age : 28
Foglalkozás : ◐ shop and b&b owner ◑
 |