Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 55 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
3
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
6
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
5
Warlock
5
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Apró civakodás/ Danny & Rachel

Árész-program EmptyDaniel Nicholson
Today at 8:43 amTesi bá' akcióba lendül - Danny & Lara

Árész-program EmptyDaniel Nicholson
Today at 8:17 amScott & Daniel; Game of Survival

Árész-program EmptyScott Henderson
Today at 2:31 amMeadow Carmilla Carrow

Árész-program EmptyMeadow Carrow
Today at 1:36 amRobin & Fawn;; Prank wars

Árész-program EmptyRobin Atterberry
Today at 12:24 amElisha

Árész-program EmptyElisha Grant
Yesterday at 9:28 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég

Aramis Czarny, Elisha Grant, Julia Hunt-Kozma, Stella Argent, Stephen Hunt-Kozma


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Árész-program

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Vas. Aug. 25, 2019 2:54 am

Admin
A program
ami fejtetőre állította a világot


Árész-program története

Először kísérleti programnak indult, aminek az emberek és természetfelettiek keverése, különbségeik kiismerése volt a fő célja. Már jóval a második világháború előtt létezett, de akkoriban még minden résztvevője tagadta a létezését. A programot végül egy, az ógörög mitológiát mániákusan követő vadászcsoport buktatta meg, ám ahelyett, hogy minden kutatási anyagot megsemmisítettek volna, a megszerzett ismereteket felhasználva létrehozták a ma is ismert Árész-programot. Ennek már a "tökéletes vadász" megteremtése, majd sokszorozása volt a célja. Évtizedeken át próbáltak rájönni a minden természetfeletti ellen bevethető "katonák" létrehozásának titkára, de csak a huszonegyedik század elejére, a technika fejlődésének felgyorsulásával tudták sikeressé tenni a beavatkozásaikat. Ezután az alanyok testi- és lelkierejét fejlesztve próbálták elérni, hogy a szervezetük befogadja az idegen géneket. Az első sikeres alany 2014-ben jött létre, azonban a teste mindösszesen három hétig tudta elviselni az új erőt, amit szerzett. Ez nem tántorította el a program mostani vezetőit a kísérletek folytatásától, így néhány évvel később két egyént is sikerült átalakítaniuk vérszomjas hibridekké. Ők voltak az első, és egyelőre az utolsó alanyok, akik túlélték a gyilkos beavatkozásokat. De amíg a program működik, várhatóak további sikerek.


Program menete

A "tökéletes vadász" megteremtése céljából, gyilkos hibrid lények megteremtésén dolgoznak, ezt az információt azonban rendre elhallgatják a programban résztvevők elől. A hibrideket ugyanazon elv alapján hozzák létre; az összekevert lények közül az egyiknek távharci képességekkel kell rendelkeznie, a másiknak közelharcinak. Ezen kívül fontos, hogy legalább az egyik faj hajlamos legyen az agresszióra, és valamelyiknek rendelkeznie kell magas gyógyulási képességgel.
A keresztezést pedig, több fázisból álló műtétekkel hajtják végre, és az ezzel járó kínokra éveken át tartó képzéssel készítik fel az alanyokat. A képzés emellett fegyelemre, precizitásra, kegyetlenségre és magas szintű észjárásra neveli az ezen résztvevőket, így abból is remek Árész-katona válhat, aki nem jut el a végső fázisig.


Első fázis: kb. 6-8 éves kortól. Alap önvédelmi és harctechnikai képzések, túlélési ösztön felerősítése. Ismerkedés a fegyverekkel. Parancsteljesítés, fegyelem és hűség kialakításának megkezdése. Ügyesség, hajlékonyság fejlesztése. Feladatot akadályozó érzések kiölése. Választható eb neveltetése a résztvevőkkel.
Első teszt: a hűséget, fegyelmet, elhatározottságot és parancsteljesítést teszteli. Feladat: Lelőni a felnevelt ebet (vaktölténnyel, amiről az alanyok nem tudnak).

Második fázis: Harcművészetek elsajátítása, alapos fegyverhasználati képzés megkezdése, természetfeletti lények ismerete. Nyomkövetés, túlélési módszerek hosszú- és rövidtávra, fájdalomküszöb növelése, gyilkos ösztön kialakítása, kínzási módszerek megismerése és elsajátítása. Tűréshatár feszegetése a feladatok nehezítésével, lelki próbáknak való kitétellel. Gondolkodásmód kifinomítása, logika, nyelvi ismeretek és tudatos szóhasználat maximálisra fejlesztése.
Második teszt: A rátermettséget, határozottságot, meggyőzőképességet, groteszk látványok tűrésének képességét és az alany által használt kínzási módszereket méri fel. Feladat: Foglyul ejtett természetfeletti kínzása, információszerzés.

Harmadik fázis: Gyilkolási technikák megismerése, hulla eltüntetésének módszerei, harci technikák maximálisra fejlesztése, elkötelezettség biztosítása. Testi és lelki erő emelése a lehető legmagasabb szintre, alanyok felkészítése az utolsó fázisra.
Harmadik teszt: A vadászat végrehajtását, az évek alatt elsajátított tudás alkalmazását teszteli. Feladat: Az alanynak egy mellérendelt vadászcsapatot vezetve kell kiirtania egy kijelölt falkát/természetfeletti csoportot.

Negyedik fázis: Az alany felruházása természetfeletti erővel, műtét formájú beavatkozások végrehajtása.
Negyedik fázis megjegyzés: a műtéteket sorozatosan, szüneteket tartva hajtják végre, az alanyokat a beavatkozások között elzárják egymástól, egészségükre különös figyelmet fordítanak.


Fontos információk


Árész-tagok:
@Michael Reid: a kutató csoport vezetője, genetikus
@Steel Danforth: katona

Jelenlegi túlélők:
@Sheilah Blackwood: sikeres hibrid
@Jasper Riggs: sikeres hibrid
@Stella Argent: kiszállt a programból


Árész-ellenes törekvések:
• Évekkel az első sikeres alanyok létrejötte előtt, az Argent család már megpróbált véget vetni a program működésének; az akkor még gyermek Stella, részt vett a kiképzésben, azzal a céllal, hogy információt gyűjtsön a szervezetről, és mielőtt elkapták volna kémkedés miatt, néhány év múlva otthagyta a programot. A megszerzett információval megkísérelték leállítani a szervezet ténykedését, de kézzel fogható bizonyítékok híján, ez nem sikerült nekik, így az rendületlenül működik még most is tovább.

• Jelenleg @Sheilah Blackwood, a program egyik sikeres hibrid túlélője, a program gyökeres kiirtásán dolgozik. Sheilah és @Stella Argent, a program egyik korábbi résztvevője, az erdei újratalálkozásukkor szövetségbe léptek, és most együtt dolgoznak a program felszámolásán. További szövetségeseket keresnek, akik részt vennének az Árészosok megbuktatásában.


Lehet-e Árészos karaktert hozni?
• sikeres hibrid: kettőt várunk belőlük
• túlélő: igen
• tagokat: igen
• vezető alak: engedéllyel hozható
• egyéb módon hozzájuk kapcsolódó személy: igenAdmin
Árész-program Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o3_r1_250
Árész-program Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o4_r1_250
Age :
7

Árész-program Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Árész-program

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Kezdetek kezdete-
^
ˇ