Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Meadow & Silas ▪ Sleepless night

Steel Danforth EmptySilas Phelps
Today at 8:40 amDylan Hicks

Steel Danforth EmptyDylan Hicks
Today at 12:45 amLettie & Silas ▪ Wow, I didn't expect to see you

Steel Danforth EmptyScarlett Atkins
Today at 12:42 amFawn & Ethan ;; you're so annoying

Steel Danforth EmptyEthan Wayne
Today at 12:30 amAaron & Julia × fate is inevitable

Steel Danforth EmptyJulia Hunt-Kozma
Today at 12:07 amJulia & Hugo

Steel Danforth EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 11:28 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

Hugo Marlowe, Nicholas Harden, Silas Phelps


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Steel Danforth

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Hétf. Aug. 26, 2019 12:36 am

Steel Danforth
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
Steel Danforth
everything inside you is dark and twisted


Becenév:
Steel
Születési hely:
beacon hills
Kor:
35
Nemi beállítottság:
heteroszexuális
Faj:
vadász
Play by:
chris evans
Karakter típus:
saját

Gotta Know Me Better

Meet Me Halfway:
Teljesen átlagos harmincas évei közepén járó ember vagyok, aki küzd az öregedéssel, az ízületi fájdalmakkal, és olykor a derékgondokkal is. Ágyba még ugyan nem vizelek, az nem lenne egy kellemes érzés, főleg, hogy nincs aki pelenkázzon amikor öntudatlan állapotba kerülök. Oké, oké, bevallom túloztam, semmi baj sincsen a testi egészségemmel, minden leletem rendben van, nem fáj a hátam, nem ropognak a csontjaim - ha éppen nem próbálod eltörni őket -, és annyira öntudatlan állapotba sem kerültem még, hogy nem jutottam volna el a mosdóba. Nem, inni sem ittam annyit, az alkoholt alapjában véve szeretem, de megvetem azokat akik önkívületig isznak. A szüleim illedelmes gyereknek neveltek, még most is annak tartom magam, átadom a helyem a metrón, elengedem magam előtt azokat akiket el kell, és mindig köszönök, és ismerem azokat a szavakat, ami manapság már hiányzik az emberek szókincséből. Sosem voltam erőszakos, és a voltam a kulcsszó, mert az életem amikor a feje tetejére állt a kedves, és segítőkész én egy csöppet háttérbe szorult. Az emberekkel még mindig olyan vagyok amilyennek lennem kell, tudom, mit szabad és mit nem, de amint valami nem emberivel találom szembe magamat, nem tudok megértő lenni. Kiveszett belőlem a hit, ami sokáig élt, ami tartotta bennem a lelket hosszú éveken át. Tudtam, mindig is, hogy ez a város nem olyan amilyennek lennie kell, de inkább csendben voltam, szeretek hallgatni, hiszen a tudatlanság olykor áldás. Ebben éltem, tudatlanságban és tagadásban, mert azt hittem, hogy ezzel minden rendben lesz, de nem így lett. Mondhatni azóta a sötét korszakomat élem és ez egyhamar nem fog változni ebben biztos vagyok.


You're Still Have All Of Me:
Sosem házasodtam meg, volt egy jegyesem, hosszú évekig mellette voltam, de a házasság nem jött össze nekünk. Álompár voltunk, a középiskola második éve alatt találtunk egymásra, és utána is együtt voltunk, hiába mondta mindenki, hogy majd elmúlik. Esély sem volt rá sokáig hiszen már a ballagásunkon tudtuk, hogy teherbe esett. Egy percig nem gondolkoztunk, se ő, se én nem akartunk hallani az abortuszról, szerettük egymást, és elég érettnek éreztük magunkat arra, hogy fel tudjunk nevelni egy gyereket. Nagyon szépen ment is nekünk, én annyira beleszoktam az apaszerepbe, hogy el sem tudtam képzelni az életem a csöppség nélkül. Nem volt időnk a házasságra még azután sem, hogy nagyobb volt a mi Hercegnőnk, minden időnket ő foglalta le, és az ő boldogsága volt a legfontosabb. Sosem hittem volna, hogy vissza kell térnem egyszer egy olyan életbe ahol ő nincs mellette, pedig egy szülőnek nem szabadna túlélnie a gyermekét, az a kín elviselhetetlen. Én már csak tudom, senkinek sem kívánom ezt... Mondjuk, hogy senkinek sem. A jegyesemmel volt egy nehéz időszakunk nem ugyanaz volt a nézőpontunk, és elköltöztem tőlük, nem sok időre, talán két vagy három napja lakhattam egy motelban, amikor az éjszaka közepén csörgött a telefon, nem tudtam elképzelni mi történhetett, de a rendőrség volt. Szerintem soha nem hajtottam olyan gyorsan, mint akkor este, tudtam, hogy hatalmas baj van, csak arra nem számítottam, hogy akkora amibe belesétáltam. Mikor a házhoz értem mindenhol csak a villogó fényeket láttam, az ajtó fel volt tépve, mintha egy medve akart volna beszabadulni, egyenruhás alakok rohangáltak fel-alá, és engem kikérdeztek. Nem volt hajlandó a rendőr azonnal elmondani, hogy mi történt, nyugtatott, kérdezte hol voltam, mikor jártam utoljára itthon, én pedig éreztem, hogy csak fel megy a pumpa bennem. Tudni akartam mi történt, de mire felháborodva megérdeklődhettem volna egy hordágyon kitoltak egy testet egy hullazsákban. Mintha kirántották volna a talpam alól a talajt úgy rohantam oda mindenkit arrébb lökdösve. Senkinek sem kívánom, hogy szétmarcangolva lássa a halott jegyesét, kevés rosszabb látvány van annál.
Mint valami őrült úgy kezdtem a lányom nevét kiabálni mikor megjelent a korábbi rendőr, és megint arra kért, hogy nyugodjak meg, szerintem ha nem tettem volna, még egy lónyugtatót belém is nyom, csakhogy kiüssön. Ezek után mondta csak el amit tudtak, a jegyesem valószínűleg valami állat támadta meg, a lányom pedig eltűnt. Nincs nyoma a házban, az erdőben keresik, és a többi, de szinte semmit sem hallottam meg attól, hogy nincs meg a lányom. Heteken át kerestem, az erdőt jártam, plakátoltam, de semmi eredménye sem volt. Valószínűleg ha nem kerül elő a holteste még a mai napig is őt keresném, és nem adnám fel.
When I Was Younger...


Mit keresek itt? EZ az egy milliódolláros  kérdés, amit én is nap, mint nap felteszek magamnak, de a válasz nem olyan egyszerű. Mondhatnám, hogy csak az Árész-program miatt vagyok itt, hogy az adott új értelmet az életemnek, hogy megbosszulhatom a családom halálát, és megmenthetek más családokat ettől. De magam sem tudom pontosan, hogy mi az Istenért jöttem ide vissza. Elvileg majd itt megtalálom aki végzett a családommal, de az a helyzet, hogy kezdek ebben kételkedni. Városról városra járok, és mindenhol azt mondják majd itt megtalálom, majd ott megtalálom, de eddig egyszer sem lett meg. Abban sem vagyok biztos, hogy az a lény él még, mégis itt vagyok. Ha egy pici esély is van rá, hogy itt lehet, akkor nem tántorítok, kitartok, és talán majd most sikerül. Hogy utána mi lesz? Nem tudom, lehet nem is akarom ezt az életet így folytatni, kezdek belefáradni, öregszem ez tény, és már sok éve csinálom ezt. Lehet már nem kellene, csak letelepednem, és meghalnom csendben. De az én lennék? Már magam sem tudom, hajt a bosszú és a fájdalom, de néha még abba is belefáradok. Nem tudom mit kéne tennem.
Egy biztos, maradok ebben a városban, ide születtem, akármi is történt itt, ez az otthonom, itt nőttem fel, és itt is kell maradnom. Lehet pont a Sors keze, hogy itt kell most lennem, és tényleg véget vethetek ennek az egésznek. Akkor már csak az a kérdés, hogy innen is olyan nehéz kilépni, mint a katonaságból, vagy még rosszabbak a feltételeik.


Steel Danforth
Steel Danforth KnK6RK9
Tartózkodási hely :
beacon hills

Steel Danforth Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hétf. Aug. 26, 2019 2:42 am

Stella Argent
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
Gratulálunk, elfogadva
Teen Wolf FRPG

Steel!  úúú

Először is; ne haragudj, amiért nem ugrok a nyakadba, de szét akarod rúgni a hátsófelemet, szóval óvatosnak kell lennem... Rolling Eyes De nagyon örülök neki, hogy itt vagy!
Már jó rég írtam elfogadót, pöppet berozsdásodtam, nézd el nekem, ha kicsit bénácska lesz. Mondjuk ezt a pofit látva, lányos zavaromban is csak dadognék össze vissza. Very Happy
Kicsit komolyabbra véve a szót; üdítően hatott rám a lapod olvasása, így estére kimondottan kellemes volt valami olyat látni, ami a szomorú téma ellenére, kis könnyedséget és komolytalanságot is hordoz magában. Nagyon szeretek olyan lapokat olvasni, amik olvastatják magukat, és ez ezt tette. Pedig már elmúlt reggel három is, alig lázok ki a fejemből, de te megfogtál és ide ragasztottál a képernyő elé. És abszolút megérte. *-*
Nagyon sajnálom, hogy ilyen szörnyű dolgon kellett átesned, a szeretteink elvesztése mindig nehéz, különösen egy gyermeké, az életre szóló sebet ejt.  Sad Az ilyen tragédiák megváltoztatják az embert; van, hogy a jobb, de előfordul, hogy a rosszabb irányba. Elkeserít, hogy téged ez az eset a bosszú felé vezetett, de nem tudom azt mondani, hogy nem értelek meg. Nem tetszik, hogy pont az Árészosok között kötöttél ki, és ezért még összeakasztjuk a bajszunkat rukiddin, de megértelek.
Remélem, hogy egy napon sikerül megnyugvást találnod, talán pont itt ebben a városkában. Beacon Hills sok meglepetést rejt magában, ki tudja, te mire fogsz itt bukkanni.   33
Nem is húzom tovább az idődet, ideje utadra engedjelek! El vagy fogadva, nyomás foglalózni, aztán irány a játéktér! Jó szórakozást nálunk!  Szottyongatnow i'm stained by you

Stella Argent
Steel Danforth Tumblr_pvualzXxO51uek0c7o2_r1_250
SHE'S A DARK ROAD
Steel Danforth Tumblr_inline_orlgwlFN051r25xgk_540
WITH A LOT OF DANGEROUS CURVES
Age :
17
Tartózkodási hely :
beacon hills

Steel Danforth Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Steel Danforth

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Lakosságunk :: Vadász-
^
ˇ