Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 55 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
3
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
6
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
5
Warlock
5
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Apró civakodás/ Danny & Rachel

ártatlanka & acélember - round one EmptyDaniel Nicholson
Today at 8:43 amTesi bá' akcióba lendül - Danny & Lara

ártatlanka & acélember - round one EmptyDaniel Nicholson
Today at 8:17 amScott & Daniel; Game of Survival

ártatlanka & acélember - round one EmptyScott Henderson
Today at 2:31 amMeadow Carmilla Carrow

ártatlanka & acélember - round one EmptyMeadow Carrow
Today at 1:36 amRobin & Fawn;; Prank wars

ártatlanka & acélember - round one EmptyRobin Atterberry
Today at 12:24 amElisha

ártatlanka & acélember - round one EmptyElisha Grant
Yesterday at 9:28 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég

Daniel Nicholson, Delsin Aver, Julia Hunt-Kozma, Stella Argent, Stephen Hunt-Kozma


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 ártatlanka & acélember - round one

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Kedd Aug. 27, 2019 6:55 pm

Steel Danforth
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
to stella;;
i'm so sorry but i have to do this
Betörtek. Nekünk pedig időnk nem volt arra, hogy egy kicsit nyalogassuk a sebeinket, - pedig sokan megsérültek, jó páran életüket is vesztették - mert meg kell találnunk azokat akik bent jártak. Nem tudom kik lehettek, a lány arca az egyetlen ami dereng. Jól megnéztem magamnak, a lányomra emlékeztettek a nagy barna szemeivel, kedves vonásaival, és éppen ezért haraptam majdnem fűbe. Nem tudtam meghúzni a ravaszt, csak figyeltem őt, mint valami őrült, vagy csak szimplán valaki aki szellemet látott. Szinte olyan is volt. Be kell vinnem a központba őt, és a másik srácot is meg kell találnunk. Gondolom tudni akarják, hogy mit tudnak, mennyit láttak és nem mellesleg mi a francot gondoltak magukról amikor betörtek. Nem tűnt többnek a lány tizennyolcnál, még gyerek basszus, de már ilyen komoly létesítményekbe tör be, és nem igen hiszem, hogy csak heccből. Még elképzelésem sincs, hogy mi okuk lehetett rá, de az biztos, hogy meg fogjuk tudni. Remélem a könnyebbik úton, és nem fognak ártani ennek a lánynak. Jézusom, hogy mondhatok ilyet, lehet ő is egy vérengző fenevad, nem szabad, hogy eltántorítson az emlék ami róla eszembe jut.
Beacon Hillst úgy ismerem, mint a tenyeremet, így hiába nem ez a legkisebb város, minden pontját ismerem, hiába nem tudom ki ez a lány, a korosztályához igazított helyeket mind körbenéztem. Egész nap csak lejártam a lábamat, de estére sikerült rálelnem. Annyira átlagos, hétköznapi lánynak tűnik, semmi olyat nem látok rajta, amivel kitűnne az emberek közül. Mint egy tini, egy igazi, hús vér tini, de nem tudom, lehet csalóka a külső, ezt már tapasztaltam.
Nem közelítettem eddig meg, hiszen olyan területen voltunk, ahol sok volt az ember, de ahogy haladunk kifelé a kertváros felé úgy vagyok egyre közelebb hozzá. Nem tudom észrevett-e már vagy sem, de jelét eddig nem láttam, mondjuk nagyon igyekszem láthatatlan maradni a sötétben. Haloványan villognak az utcai lámpák, néhányon látni, hogy nem sok hiányzik ahhoz, hogy az izzó felmondja a szolgálatot. Egészen beleolvadok ebbe a félhomályba, de az a baj, hogy a lány is, így néha még szem elől is tévesztem, de nem könnyű engem lerázni akaratlanul vagy akarattal sem. Az egyik sarkon érem be, és hátulról kapom el őt.
- Ne sikolts, és ne ellenkezz, nem akarlak bántani, csak volna egy kis elintéznivalónk - nem is kicsi, így csak nagyon remélem, hogy hamar letudhatom ezt az estét és bevihetem magammal. Bár sajnos van egy olyan érzésem, hogy ez nem fog egykönnyen menni. Igazán makacs kis hölgynek tűnt a múltkor.

Steel Danforth
ártatlanka & acélember - round one KnK6RK9
Tartózkodási hely :
beacon hills

ártatlanka & acélember - round one Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Csüt. Szept. 19, 2019 8:07 pm

Stella Argent
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
◆ Acél & Ezüst
Haunted by the shadows of the past

El voltál varázsolva egész nap. Azóta, hogy tegnap visszatértetek Portlandből, pont úgy viselkedtél, mint aki valamiféle bűbáj hatása alatt állt. Jobban belegondolva… ez nem is állt annyira távol az igazságtól. Még mindig a győzelmi bulin történtek hatása alatt álltál és a gondolataid is csak akörül forogtak, mindegy mit csináltál épp. Nem bírtál koncentrálni se az órákon, se Megan hülyeségeire, amivel egész álló nap fárasztott, a szurkoló edzésre meg aztán végképp nem. Csoda, hogy egyáltalán végig bírtad csinálni a gyakorlatokat anélkül, hogy bárki balesetet szenvedett volna, annyira nem figyeltél oda. Aztán végül a lányok – Fawn és Meg – megelégelve ezt a dolgot addig nyüstöltek, hogy menj és beszélj Dannyvel, míg meg nem tetted. Igaz, hogy gyakorlatilag elé kellett lökdösniük, és olyan rohadt zavarban voltál, hogy még véletlenül se tudtál vele normálisan kommunikálni, de legalább váltottál vele néhány szót. Ami haladás, mert eredetileg úgy tervezted, hogy estig a szeme elé se fogsz kerülni, ugyanis addig akartál bátorságot gyűjteni hozzá, hogy valahogy előhozakodj majd a részegen való csókolózás témakörével. Jó lett volna tudnod, hogy hányadán álltok ezek után; hogy ő rendben van-e vele vagy esetleg zavarja a dolog? Emlékszik-e egyáltalán? Mondjuk ez utóbbit próbáltad valamiféle enyhe célozgatással kideríteni, de továbbra se voltál benne biztos, hogy mi a helyzet. Ráadásul még azt is meg kellett volna beszélnetek, hogy továbbra is nála fogsz-e lakni. Engedné, hogy maradj, vagy inkább azt akarja, hogy minél hamarabb elhúzz a fenébe? Hamarosan talán választ kapsz ezekre, csak érnél már haza végre.
Edzés után Megannal töltötted az időt. Mászkáltatok a városban, beültetek a kedvenc kávézótokba és századjára is kibeszéltétek milyen volt összecuppanni a tanárotokkal és, hogy mihez kéne kezdened ezzel az egésszel. Megnek elég határozott véleménye volt arról, hogy Göndörkét megbabonáztad, szóval most kellene megragadnod a lehetőséget és valamivel komolyabbra fordítanod a kettőtök dolgát, de te közel sem voltál ennyire biztos ebben. Kételyeid voltak, és vagy száz olyan érved, ami azt hivatott alátámasztani, miért ne akard ennél is jobban bonyolítani a viszonyod Dannyvel. Csakhogy a mellkasodban verdeső ketyerét rohadtul nem érdekelték az érveid, ez pedig baromira megnehezítette a helyzeted.
Teljesen besötétedett, mire ezekkel a gondolatokkal a fejedben elbúcsúztál a barátnődtől és elindultál hazafele. Ahhoz képest, mennyire nem volt már idegen számodra éjszakánként járni ezeket az utcákat és már rég nem féltél a sötétben lapuló lényektől se, mióta az Árészos bagázs újra felbukkant az életedben, egyre többet néztél a hátad mögé, attól tartva, hogy rád találnak.  
Most is így tettél. Időről időre körbepillantottál az egyre üresedő utcákon; ahogy a sétáló emberek lassan eltűntek mellőled, s csupán néhány autó húzott el az úton, úgy váltál te is egyre óvatosabbá. Volt valami az esti levegőbe, ami a szokásosnál is jobban nyugtalanított, de egészen addig nem tudtad volna megmondani mi volt az, míg a semmiből rád nem rontott.
Nem sikítottál, nem azért, mert az ismeretlen hang erre utasított, hanem mert a meglepettségtől nem is volt erre időd, a következő pillanatban meg már azon járt az eszed, hogyan szabadulhatnál ki a fogásából.
- Nahát, ez milyen rendes tőled… - gúnyolódtál – Akkor intézzük el – erre a kijelentésedre jól megtapostad az egyik lábát, ezzel egy ütemben pedig belekönyököltél a gyomrába, hátha elenged és ki tudsz csusszanni a kezei közül. Nem állt szándékodban engedelmesen megadni magad, ezt nyilván elég egyértelművé tetted számára, szóval ha téged akart, kétszer át kell gondolnia, hogy továbbra se akar-e bántani. Neked ugyanis nem voltak ilyesfajta aggályaid.now i'm stained by you

Stella Argent
ártatlanka & acélember - round one Tumblr_pvualzXxO51uek0c7o2_r1_250
SHE'S A DARK ROAD
ártatlanka & acélember - round one Tumblr_inline_orlgwlFN051r25xgk_540
WITH A LOT OF DANGEROUS CURVES
Age :
17
Tartózkodási hely :
beacon hills

ártatlanka & acélember - round one Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 

ártatlanka & acélember - round one

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Belváros-
^
ˇ