Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 55 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
3
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
6
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
5
Warlock
5
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?



Apró civakodás/ Danny & Rachel

Emrys Malachi Ovesen EmptyDaniel Nicholson
Today at 8:43 am



Tesi bá' akcióba lendül - Danny & Lara

Emrys Malachi Ovesen EmptyDaniel Nicholson
Today at 8:17 am



Scott & Daniel; Game of Survival

Emrys Malachi Ovesen EmptyScott Henderson
Today at 2:31 am



Meadow Carmilla Carrow

Emrys Malachi Ovesen EmptyMeadow Carrow
Today at 1:36 am



Robin & Fawn;; Prank wars

Emrys Malachi Ovesen EmptyRobin Atterberry
Today at 12:24 am



Elisha

Emrys Malachi Ovesen EmptyElisha Grant
Yesterday at 9:28 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Daniel Nicholson, Delsin Aver, Dorcas Irwin, Ethan Wayne, Stella Argent, Stephen Hunt-Kozma


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Emrys Malachi Ovesen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Kedd Aug. 27, 2019 9:45 pm

Emrys Malachi Ovesen
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt
Emrys Malachi Ovesen
idézet helye


Becenév:
goodboy, hachi, tanár úr
Születési hely:
Inbhir Nis, Észak-Skócia, Egyesült Királyság
Kor:
34 év
Nemi identitás:
az erősebb kutya...
Faj:
hibrid: daimon - vérfarkas
Play by:
Chad Michael Murray
Karakter típus:
Keresett / Saját

Gotta Know Me Better

Meet Me Halfway:
Nézzük, hol is kezdjem? Borzasztó ember vagyok. Az első, ami rögvest szembetűnhet számodra, hogy szinte egyfolytában különböző méretű gyerekek vesznek körül. És képzeld, egyik sem a sajátom! Pedig, ha lehetne, ki tudja? Alsó osztályosoktól felső osztályosokon át, még az egyetemen is tanítok vendég előadóként. Biológiát. Igen, jól látod. Ez a szende hibrid farkasember bizony az édes kis kölykeid között mozog nap napot követően, és azon igyekszik, hogy elfogadó felnőtt emberekké cseperedjenek, hogy nyitott szemmel járjanak a világban, és ne ítéljenek el mindenkit a másságáért.

Ám nem volt ez mindig ilyen szép. Az életem nem egy vadvirágos rét, vagy ha az is, már a feléről gonosz ember kezek leszakították a szebbnél szebb szirmaikat csinosító virágokat. Fiatalon, mikor végre hátra hagytam a szüleimet, nagy reményű - kitűnő tanuló és élsportoló voltam, a csajok imádtak, és aki gimiben nem volt meg, azt összeszedtem gimi után. Az egyetemen a természettudományok, kutatási területek, leginkább a genetika vonzott, mivel próbáltam megérteni, hogy miért születtem másnak, mint a családom. Borzasztó sok energiát öltem abba, hogy minél nagyobb tudáshalom tetején üljek, méghozzá minél hamarabb. Az édes cicákat lexikonokra cseréltem, melyek hasonló vidámsággal dalolták elmémbe édes szavaikat.

Az egyetem alatt a WHO-nál kezdtem egyszerű laboránsként, mintegy kisegítő, ami már presztízsnek számított, és innen emelt ki az a cég, amelyik látott bennem elég potenciát. Eladtam magam a pénzért és a még nagyobb elérhető információ halmazért. Senki sem tudta, hogy valójában mi, hogy daimon vagyok, és ez nekem akkoriban így is volt jó. A legtöbb hozzám hasonló ezt valami óriási nagy számnak gondolja, fűvel fával osztogatja, kiírja a névjegykártyájára, kiplakátolja az utcára, mint az örök nagy igazságot. Csodálom, hogy még nem rendezett a fajtám saját Pride-ot. Ám a múltam miatt, én amennyire képes voltam, mindig titkoltam. És jól is tettem.

Bekerültem egy programban, ahol a vérfarkasok DNS-ét kutatták. Legalábbis ezt hittem. Eleinte minden nagyon jól ment, de sose találkoztam az alanyokkal. Aztán egyszer véletlenül összecseréltem a beléptető kártyámat valaki máséval, és kinyílt előttem egy olyan ajtó is, aminek nem kellett volna...


You're Still Have All Of Me:

Oliver Wyatt Ovensen (+): 1984. november 11-én érkezett e vak világra. Ketten voltunk anyám méhében, és mondhatom, mindketten sikerrel kipottyantunk. Alig kis különbséggel, de idősebbnek könyveltek el az orvosok, ami később is meglátszott. Testvérem satnyább volt, már a tejet is nehezebben fogadta el anyánk melléről, akivel szemben én aktív imádója voltam már korai fejjel a domborulatoknak. Öcsém talán nem is élte volna túl a csecsemőkort, ha az anyám szívében nem ég oly hajthatatlanul a mágia. Megközelítőleg hét évvel ezt megelőzően hagyta el a földi világot.

Pilar (+): Anyám komplementere, ki meglepő módon a szokásoktól eltérően nem férfinak született. Olyan volt, mintha a pótanyánk lett volna, és ezt talán már anyám méhén belül is volt szerencsénk átérezni. Különleges összhangja anyánkkal, az egymás iránt érzett mély, lassú patakként csorgó szeretet a legcsodálatosabb dolog volt a világon, melyet valaha láttam. Kávé színű bőre minden ölelésnél úgy ütött el anyám tej színétől, mintha tökéletes ellentétei lettek volna egymásnak, pedig az egyik a zsák volt, a másik pedig a foltja.

Caoimhe Gormlaith Ovesen (+): Egyetlen szülőm, akinek a szeretetét az első üvöltésemtől fogva úgy követeltem, mintha királyi jogom lett volna hozzá. Nehezen viseltem, hogy osztozkodnom kellett rajta az öcsémmel. Ezért is volt szerencse, hogy ott volt a mi Pilarunk, aki elnyugtatta addig a beteges kisebbik Ovesent, míg a nagyobbik megkapta a maga jussát. Közel százötven-kétszáz esztendőt élt, mielőtt lelke örök nyugalomra tért volna. Feltéve, hogy nincs reinkarnáció...

Donnchadh Evander Ovesen (+): Nagyapám. Szerencsére igen hamar kimúlt, mindössze tizenhárom évesek lehettünk, mikor hála a nagy égnek már nem keseríthette tovább savanyú szájával és csípős nyelvével az életünket.

A fél gyermekkoromat azzal töltöttem, hogy a csetlő-botló öcsémre vigyázzak, majd egyszer csak kiderült erről a satnya emberről, hogy örökölte a vért, így kerülhetett ő a helyemre a figyelem középpontjába a családban. Ezzel nagyapánk szemében, aki apánk helyett nevelt minket én csak egy fattyú voltam. De hogy is lenne valaki képes tisztelni egy daimont, aki végleg megszabadult a sajátjától? Fogalmam sincs, hogy hogyan sikerült a lányából, anyánkból olyan nőt nevelnie, aki képes még azon túl is adni, hogy neki már elfogyott.

Ruaidhrí Nicholson: Anyám férje. Bár azt mondhatnám rá, hogy egy mocskos gazember! Átkozottul szerette anyánkat, és ez bosszantott benne a legjobban. Elvette tőlem, amiért örökké haragudni fogok rá! Idézet a tizenhárom és fél éves ifjú Emrys Malachi Ovesen naplójából.

Averie T. Nicholson: Szeszélyes féltestvér húgom, aki sokkal kevésbé irritált, mint az apja, függetlenül attól, hogy ugyan azon a forró keblen lógott, mint amelyikből én ittam fel a tudás elcső cseppjeit.

Steel Danforth: Rossz útra tévedt big half bro'.

Liliana Fieller: Első osztályos gyermek, aki nem is tudja, hogy az igazi apukáját Oliver Wyatt Ovensennek hívják. Ezzel szemben Harvey Fieller valószínűleg sejti, hogy meddő daimonként nem lehetett volna vér szerinti utódja, de akár az is megeshet, hogy tisztában van nevelt lánya hátterével. Sosem tudtam, hogy milyen szálak kötötték ezt az embert és a jelenlegi feleségét az öcsémhez, ám most, hogy ezt megtudtam, nem fogom elmulasztani, hogy kiderítsem.

Dr. Reyna Vinson: Még nem találkoztunk, de mindketten tudjuk, hogy ezt nem kerülhetjük el...






When I Was Younger...



Fogalmam sincs, hogy pár évvel ezt megelőzően mi volt az oka annak, hogy pont ebben a városban próbáltam szerencsét, hogy miért éppen itt adtam be a jelentkezésemet egy tanári állásra. Valami azt súgta, hogy annak ellenére, hogy itt látták utoljára élve az öcsémet, nem őrültség a városba jönni, és akár letelepedni. Nem vonz egykori otthonom, de Amerikában sem maradhattam, hiszen, habár igyekeztem eltüntetni a nyomaimat, mégis csak segítettem tönkre vágni azt a laboratóriumot, amelyik kísérleti alanynak használta egykor távoli, napjainkra már közelebbi rokonainkat.

...Dr. Reyna Vinson
hamarosan találkozunk?






Emrys Malachi Ovesen
Emrys Malachi Ovesen IncompatibleKeenGalapagostortoise-max-1mb
Tartózkodási hely :
Beacon Hills - Canada
Foglalkozás :
biológia tanár

Emrys Malachi Ovesen Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kedd Aug. 27, 2019 11:17 pm

Stella Argent
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
Gratulálunk, elfogadva
Teen Wolf FRPG

Emrys!  úúú

Engedd meg, hogy hivatalosan is köszöntselek szerény kis családunkban! Már egy ideje tülkön ülve vártam, hogy kiderüljön, milyen karaktert hozol közénk, bár az elhintett információ morzsákból volt néhány ötletem, azt kell mondjam az összeset sikerült felülmúlnod. *-*
Mint, azt már korábban kikiáltottam mindenki előtt; tényleg azt hiszem, hogy beleszerelmesedtem a lapodba. Már az első pár mondatban volt valami, amivel képes voltál megragadni, megmosolyogtatni és elérni, hogy az egész irományodat idióta vigyorral a képemen olvassam végig. Szépen fogalmazol, borzasztó jó dinamikája és humora van az egész lapodnak, amit a szép építkezés emel olyan szintekre, hogy nem tudok rá mást mondani, azon kívül, hogy mennyire imádtam az egészet.  aww
Az a helyzet, hogy próbálok kiragadni egy-egy dolgot a lapodból, ami annyira kiemelkedően jó, hogy külön megemlítsem, de úgy áll a dolog, hogy minden része annyira kidolgozott és tetszetős, hogy nem tudok kedvencet választani közülük. Very Happy Na jó, de... talán mégis akad egy. Daimon Pride. Ez egyszerűen zseniális.  Vihogi
Mielőtt mégis csak még több ilyet találnék és felsorolnám neked az egészet, inkább elmondom, mennyire kíváncsi vagyok rá, hogyan fog tovább folytatódni az életed; reménykedem benne, hogy megtudhatok majd többet arról, a tönkretett laboratóriumról, vagy a kapcsolatodról azzal a bizonyos Dr. Reyna Vinsonnal. Hogy arról már ne is beszéljek, mennyire várom, hogy nyomon követhessem, milyen sors vár rád a falkában, illetve, hogy lesz-e lélekpárod...Rolling Eyes
Nem is tartalak fel tovább, így is csiga voltam ezzel az elfogadóval, szóval nyomás foglalózni, aztán irány a játéktér! Jó szórakozást nálunk! Szottyongat



now i'm stained by you





Stella Argent
Emrys Malachi Ovesen Tumblr_pvualzXxO51uek0c7o2_r1_250
SHE'S A DARK ROAD
Emrys Malachi Ovesen Tumblr_inline_orlgwlFN051r25xgk_540
WITH A LOT OF DANGEROUS CURVES
Age :
17
Tartózkodási hely :
beacon hills

Emrys Malachi Ovesen Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 

Emrys Malachi Ovesen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Lakosságunk :: Hibrid-
^
ˇ