Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Aaron & Julia × fate is inevitable

Ronan Wilkas EmptyAaron Black
Today at 3:01 amhugo & daniel ;; a reminder of the past

Ronan Wilkas EmptyHugo Marlowe
Today at 1:56 amOscar

Ronan Wilkas EmptyRuben Victoriano
Yesterday at 9:48 pmNariel Heighel

Ronan Wilkas EmptyNariel Heighel
Yesterday at 4:54 pmViharfelhő

Ronan Wilkas EmptyRuben Victoriano
Yesterday at 4:04 pmÉn kis bárányom

Ronan Wilkas EmptyRuben Victoriano
Yesterday at 3:51 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Daniel Nicholson, Dorcas Irwin, Hugo Marlowe, Meadow Carrow, Nariel Heighel


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Ronan Wilkas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Pént. Aug. 30, 2019 9:11 pm

Ronan Wilkas
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye
Ronan Emerson Wilkas
Should I let him learn? Let him burn? Let him burn!


Becenév:
Ronie és pont.
Születési hely:
Galway, Nyugat-Írország
Kor:
24
Nemi beállítottság:
hetero
Faj:
vérfarkas (béta/balkéz)
Play by:
Remington Leith Kropp
Karakter típus:
Saját

Gotta Know Me Better

Meet Me Halfway:

Idézetek Ronnie Wilkas szájából:
Hello mindenki, Ronnie vagyok a Beetle Juice-ból. És imádom a Nutellát! Na zúzzunk bele!

Van aki az élet szaros és nem habos oldalán él. De a szart is lehet élvezni, ha megfelelőek a körülmények.

Az ostobaság olyan, mint a fing. Hangos, kínos, de senki sem szól érte.

Utálom, ha egy nő elkezd bőgni, mert nem tudok vele mit kezdeni. Ha nem a családtagjaimról van szó, akkor tudom, hogy miattam bőg. Csak ne bőgjön, én nem érek annyit, hogy miattam itassa az egereket.

Mondták már páran, hogy bunkó, tahó vagyok. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy pofátlanul őszinte. Mindenkinek elmondom kertelés nélkül, hogy mit gondolok ,aztán azt kezd vele, amit akar, úgy emészti meg, ahogy akarja.

Sosem voltam a tartós kapcsolatok híve, mert egyik nő sem fogott meg igazán. Vagy szenteskedő sunák, vagy kis okostojások vagy ótvar nagy ribik vettek körül. Persze ha viszketett, mindig akadt, aki megvakarja.

Nem szeretek osztozkodni, ami az enyém, ahhoz más ne nyúljon. Mondhat bárki önzőnek, magának valónak, az vagyok, vállalom.

Egy jó erős fekete cukorbombával és cigivel beindítja a napot.

Idzetek Ronnie Wilkasról:

Ronnie Wilkas egy igazi őrült zseni! Ezen nincs mit szépíteni. - egy rajongó

Ő az fajta srác, akit semmivel sem lehet kiakasztani, vagy zavarba hozni, sőt felhúzni sem könnyen tudod. Próbáltam már, de nekem sosem ment. De, valamivel mégiscsak fel lehet cseszni az agyát…a hosszan tartó nyávogással és értelmetlen picsogással. - Randy

Irigylem Ronniet. Bármennyit is eszik, nem hajlamos a hízásra. Pedig szeret ám zabálni, legyen szó nutelláról, házikosztról, gyorskajáról, chipsről és egyebekről. Bármit képes megenni, meginni, semmi sem üli meg a gyomrát. Ami mást a budira kerget, abból ő jóízűen repetázik. - Roy

Csak egy igazságot ismer, a saját maga igazságát, mások igazsága számára semmit sem jelent, nem igazság. - egy közeli ismerős

Aha. Azt mondta, hogy pofátlanul őszinte? Pofátlanul őszintén tudja lekamulni a csillagos eget is, ha kell Aleisterrel egyetemben. - egy nevét nem vállaló személy

Ronnie-nak 3 múzsája van, akik nélkül nem képes élni. Mary, Coco és Hermione. Ha nem érted a nevek mögötti jelentést, akkor így jártál. - Al, unokatestvér

Megőrjít a szimmetria mániájával. El akarja érni a tökéletes tökéletlenséget. Éppen ezért sem szereti a páratlan számokat, páratlan, aszimetrikus dolgokat, mert hiányérzete támad és helyére akarja tenni azt, ami szerinte oda illik. - egy családtag

Beetle Juice, Beetle Juice, Beetle Juice!!!! - rajongó tömeg


You're Still Have All Of Me:
A Wilkas farkas klánt néha csak úgy emlegetik, mint az ír Addams Family. Mondjuk azok után, hogy az Addamsék kötelező gyerekkori darab volt a Mesék a kriptából, a Beetlejuice, a Szörnyecskék, a Johnny Quest, az Álmos völgy legendája és a Chucky mellett, ez nem is lehet meglepő.

Apa: Randy Wilkas - *klánvezér, sírköves, a Wilkas temetkezési vállalkozás egyik tulajdonosa. Amikor megtudta, hogy Ronie-nak nem fekete a farkasa, de még csak nem is szürke, hanem fehér, csalódott volt. A családban ugyanis nem szeretik a fehér színt. Felmerült benne, hogy vajon az alom az övé-e. De pechére nem tudja letagadni a fiát, mert rohadtul hasonlít rá. Így lett Ronan a család fekete báránya.

Anya: Aurnia Wilkas - *luna, boncmester, a Wilkas temetkezési vállalkozás másik tulajdonosa. Amikor megtudta, hogy a férje gondolatban meggyanúsította házasságtöréssel, csak mert a legkisebb fiuk bundája fehér színű lett, késdobálást rendezett otthon a férje kárára. Persze édes volt a kibékülés amolyan Wilkas módon.

Nővér: Rowena Wilkas - *jobbkéz, burlesque táncosnő, aki mindenféle pengével jól bánik és gyűjti az éles tárgyakat. Még Ronan sem mer belépni a szobájába, ki tudja, milyen meglepetés fogadná.

Fivér: Rhys Wilkas - a Beetle Juice banda szóló gitárosa. Mivel a banda 3 tagból áll (Ronan, Rhys és Royal), ezért megalakulásukkor még a Triple R nevet viselte, de ez a család tagjai szerint béna név volt. Azt kérték, válasszanak méltóbb nevet, ha már nem csinálnak mást, csak zajonganak, így Rhys fejéből pattant ki a Beetle Juice név a gyerekkori kedvencükből inspirálódva.

A rakat unokatestvér és egyéb rokon, klántag közül még kiemelkedik Aleister Westenra unokatestvér (*capo) és Royal Westenra *klántag (utóbbi a Beetle Juice dobosa)

*Írországban és Nagy-Britanniában a falkák felosztása nem az amerikai minta szerint történik. Magyarázat:
klánvezér - alfa, falkavezér
luna - az alfa nősténye
béta - jobbkéz és balkéz
capo - őrzőkutya (plusz olyan személy, aki elvégzi a piszkos munkát)
klántag - falkatagok, béták
kölyök - 18 évnél fiatalabb vérfarkasok, frissen beharapottak
szűműzött - omega

When I Was Younger...


Már a tökömfüttye se tudja, hány napja is vagyunk ebben az "idilli" amcsi kisvárosban, de ha a sarki közértben nem lehetne kapni Nutellát, akkor esküszöm, hogy ölnék is, itt rohadjak meg! Minden úgy kezdődött, hogy a koncertturné után lazulni vágytunk, ezért pár napra kiruccantunk erre helyre, amit az egyik rajongó ajánlott. Beültünk valami pubba, ahol ironikus módon a turnéplakátunk kacsintott vissza ránk. Iszogattunk, mint minden normális és kevésbé normális farkas a környéken, élveztük a szabadságot, meg az amcsi nők fenékriszáját. Épp az egyik bugyijába csúsztattam be a zöld bankót, mikor arra lettem figyelmes, hogy valami tintás tag csapkodja az asztalunkat. Felhúzott szemöldökkel néztem rá, szabályosan vörös volt a feje az idegtől. Állítólag megbámultuk a csaját.
- Nézni még szabad nem? Minek riszálja a seggét, ha nem akarja, hogy utána nézzenek? - tettem fel a logikus kérdést.
- Keressen másik állást akkor, ne a rudat markolja. - követte a javaslatom, mire már lendítette is az öklét, hogy elhallgattasson. Erre akkorát kapott a szeme alá Al jóvoltából, hogy tán még egy foga is kiesett. Nem hittem volna, hogy ebből az egy ütésből aztán 3 hónapnyi amerikai szabadság lesz. Alnek meg szabadságvesztés. Másnap reggel (nekünk reggel volt, másoknak már javában munkaidő) már ránk is verte az ajtót a korrupció és Altől könnyes búcsút kellett vennünk. Égő bagóval a számban csomagoltam össze a bőröndömbe, gondoltam megússza majd egy kis pénzbírsággal, mert még csak nyolc napon túli se volt az a monokli, leszámítva a fogat, ami tulajdonképpen pótolható volt. Majd kap valami gyémánt vagy aranyfogat a jó édes apjától, mint a fuxos bronxi fekete rapperek. De baszki, nem így történt. Al ugyan hazaesett két nappal később, de magával hozott egy ismerős narancsos kezeslábast és egy pár perces hatásszünet után közölte a tényállást, miszerint valami nagy hatalmú bíró fiát sikerült kiütni a buliban és ezért kellett dutyiban töltenie az éjszakát. És mivel nem tetszett neki a vendéglátás és jogosan jogtalannak tartotta a büntetést is, így lazán a bíró két szeme közé köpte a csulát. Nem is ő lenne egyébként. Széles vigyor terpeszkedett rá az arcomra a mondókáját hallva. A csularöptetés természetesen kiverte a biztosítékot a bírónál és esküdtszéknél is, így 3 hónapnyi közmunkára ítélték.
- Mi fasz? - esett ki a számon azután, hogy lehervadt a vigyorom.
- Azért mert homlokon csuláztad a bírót? Kajak? Ne baszd már! Egy Wilkassal így nem baszakodhatnak! - válaszoltam és már meg is fogalmazódott a fejemben a bosszú terve.
- Ma délután dolgom lesz. - …mert egy bíró fiát fogom szarrá abálni. Persze a mondat másik felét már csak gondolatban tettem hozzá. Mivel én vagyok apám bal keze, így az én feladatomnak is érzem a falkát ért sérelmeket megtorolni, de úgy, hogy többé eszébe se jusson az illetőnek velünk baszakodnia. Aznap késő délután egy hátizsákkal a hátamon és egy napszemcsi mögé rejtőzve indultam meg valamelyik szupermarketbe, hogy rákészüljek az kora esti bulira. Kellett a nutella. Elnyalok egy üveggel, az nálam energizerként működik. Ám mielőtt megkaparinthattam volna az utolsó megmaradt üveget, egy kis taknyos, pisis porbafingó elcsaklizta előlem. Eltorlaszoltam az útját a magam 185 centijével és épp arra készültem, hogy kicsavarjam a kezéből, ha kell erőszakkal is, mire az anyja és a vele beszélgető biztonsági szúrós szemekkel meredtek rám. Sóhajtva utat adtam a kis csirigli csipszarnak, majd dühösen távoztam. A másik adrenalin forrás a harag nálam. Az befűt rendesen. Még a délután folyamán egy rajongó segítségével kiderítettem egy, s mást a bíró fiáról, többek között azt, hogy félt a madaraktól egy gyerekkori rossz élmény miatt. Felöltöttem az új inkognitóm, ami tulajdonképpen egy pestis doktor jelmez volt a tipik csőrös maszkkal, cilinderrel és egy csuklyás köpennyel, majd hátulról megkocogtattam a kretén vállait és amint megfordult, nem kegyelmeztem neki. Soha senkit nem hallottam még olyan szopránban visítani, mint az a nyomorékot.
- Most már legalább tudod, hogy nem tanácsos mindenkivel baszakodnod. Add át üdvözletem apádnak is. - jegyeztem meg dolgom végeztével, miközben a cipő talpát lehúztam a nyakáról. Természetesen nem a saját cipőm volt rajtam, hanem a szett része. Én mindenre gondolok, nem kell, hogy bármiből is azonosítani tudjon. Mindezek után fogtam a jelmezt és elégettem az erdő mélyén, távol a város zajától. Miközben égett a bizonyíték, lazán elszívtam egy cigit az egyik fának döntve a hátam. Másnap reggel, a baconom és a nutellás palacsintám felzabálása közben Rhys hangosan felröhögött a helyi lapot a kezébe véve. A kezdőlapon a szalagcím eléggé hatásvadászra sikeredett.
- A bíró fiát agyonverte egy madár. Baszki Ronie, ez a te műved? - vigyorodott el a fivérem.
- Ja. De eléggé szar a cím. Nem halt bele. És nem madár volt. Pestisdoki szerkó. De szerintem annyira berosált, hogy agyban már mindegy a nyomoréknak. A szanatórium jó hely lesz a számára, még irigylem is egy kicsit, jó lenne egyszer diliházban hesszelni. - feleltem, majd folytattam a reggelim és lehúztam a maradék narancslémet.
- Na, felhívom Mikey bát, hogy keressen nekünk kérót, mert…itt vesszük fel az új stúdióalbumunkat a  hivatalos verzió szerint. Ez jó fedősztori lesz. - azzal felkaptam a telómat, kimásztam a hotel lobbyba és tárcsáztam a managerünk számát. Ő is a klán tagja volt. De ha ő megtudja, hogy Al a közjót szolgálja itt ingyen és bérmentve, akkor arról a faterék is tudni fognak. És a holdistennő óvjon minket a nénémtől meg Lorcan bától.

Ronan Wilkas
Ronan Wilkas Tumblr_o4k8sdsl7l1uihg01o3_250
Tartózkodási hely :
beacon hills.
Foglalkozás :
musician but he can do anatopsy as well.

Ronan Wilkas Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vas. Szept. 01, 2019 1:52 pm

Dorcas Irwin
ember: erôtlen személy, köztünk mégis a legerősebb
Gratulálunk, elfogadva
Teen Wolf FRPG

Ronan *-*

Meg kell mondanom, jót nevettem így (nekem) korán reggel a jellem részen. Igazán ötletes volt így bemutatni a karaktert, és még szerintem tökéletes is volt. Nem csak megismertem, de még szórakoztam is közben egy jót. Bár, ha belegondolok milyen is tényleg Ronan... hááát, lehet nem nevetnék ilyen jókat szemtől szembe Rolling Eyes
A család nálad se lett kisebb, mint Al drágánál, de mégis többet tudtam meg, és más dolgokat. Érdekes így két szempontból látni a családfát.
A történet meg, hát, most már tudom, hogy óvatosan kell bánni Ronnieval. Bár igaz ami igaz, a szavak ki fognak jönni, de ha feldühíteném egyszer véletlenül, utána egy egész hadsereggel venném magam körbe, nehogy elérjen a bosszújával. Bár van egy olyan érzésem, hogy lehet őt még ez se állítaná meg suspicious
Azt még had tegyem hozzá, hogy igazán ötletes, hogy a fehér farkas a család fekete báránya. Ez valamiért nagyon megtetszett 95
De téged se tartalak itt évekig tartó szövegekkel, fuss, foglalózz, keress játékra pár embert. Na meg üdv itt *-*
you can mess with me,
but if you touch my friends, you're deadDorcas Irwin
Ronan Wilkas Tumblr_inline_pa6j8tFiy61rqmlml_540
Ronan Wilkas Tumblr_inline_pa3tltBRL71tq4j4w_500
Age :
17
Tartózkodási hely :
bh ● ◯
Foglalkozás :
tanulok ● ◯

Ronan Wilkas Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 

Ronan Wilkas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Lakosságunk :: Vérfarkas-
^
ˇ