Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Meadow & Silas ▪ Sleepless night

Emrys & Dodo - Class switch EmptySilas Phelps
Today at 09:40Dylan Hicks

Emrys & Dodo - Class switch EmptyDylan Hicks
Today at 01:45Lettie & Silas ▪ Wow, I didn't expect to see you

Emrys & Dodo - Class switch EmptyScarlett Atkins
Today at 01:42Fawn & Ethan ;; you're so annoying

Emrys & Dodo - Class switch EmptyEthan Wayne
Today at 01:30Aaron & Julia × fate is inevitable

Emrys & Dodo - Class switch EmptyJulia Hunt-Kozma
Today at 01:07Julia & Hugo

Emrys & Dodo - Class switch EmptyJulia Hunt-Kozma
Today at 00:28
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég

Hugo Marlowe, Nicholas Harden, Silas Phelps


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. 17 Nov. 2016, 22:12-kor volt itt.


Share
 

 Emrys & Dodo - Class switch

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Szomb. 31 Aug. 2019, 21:09

Dorcas Irwin
ember: erôtlen személy, köztünk mégis a legerősebb

{ emrys & dorcas }


Unottan néztem a falon lévő órát. Már vagy 10 perce vártam, hogy sorra kerüljek az irodában. Még egy sóhaj is elhagyta a számat, hiszen ez a saját időmből vett el, már délután háromkor nem volt órám, és csak gyorsan alá kellett volna íratnom a papírt, és mehettem is volna. De úgy tűnik a sors, az élet, vagy akármi is irányítsa a dolgokat, úgy döntött megvárat, hátha lekésem a biosz tanárt. Mi is volt a neve?
Gyorsan előkapartam a kis cetlit a tanár nevével. Emrys Malachai Ovesen. Csak remélni tudtam, hogy ő nem olyan biosz tanár, mint Mrs. Gordon, a fizika tanár. A nő már igazából rég nyugdíjba mehetne, de nem, ő marad tanítani, vagyis hát inkább kínozni a diákokat. Mindenki aki tud, csak menekül az ő órájáról. Általában szerencsések és átjutnak egy másik fizika tanárhoz, de nekem váltanom kell teljesen. Mondjuk egy kis váltás sose árt. Még az se igazán zavart, hogy nincsenek közeli ismerőseim ezen az órán.
- Dorcas? - zökkentett ki az irodás néni hangja a gondolataimból. - Jöhetsz kedves. - mosolygott rám.
- Bocsánat, kicsit elbambultam. - vettem gyorsan a vállamra a táskámat, és szorítottam magamhoz a dossziémat.
- Semmi gond drága. Miben segíthetek? - nézett rám a szemüveg kerete fölött. Néha úgy éreztem a lelkemig is ellát, és várja, mikor vallom be, hogy mi rosszat csináltam máris az új tanévben.
- Órát váltanék, és ahhoz szeretnék kérni egy formanyomtatványt, amit már csak a tanároknak kell aláírni. - - gyorsan előhúztam egy papírt a dossziéból és felé nyújtottam. - Itt az igazgatói engedély hozzá. - néztem a szemeibe, ő pedig a papírt kezdte el fürkészni. Hümmögött pár sort, ahogy átnézte őket, de nem szólt semmit. Letette maga mellé az engedélyt, és gépelni kezdett.
- Akkor Mrs. Gordon fizika órájáról mennél át, Mr. Ovesen biológiájára? - kérdezte rám nézve, de közben tovább gépelt. Én csak bólintottam egy aprót. Aztán egy fél percig csöndben álltunk, majd kattintott párat, és hallottam a nyomtató hangját. Fölállt, elvette a papírt, átnézte azt is gyorsan, majd visszaült a helyére. A papírt egy tollal együtt nyújtotta át nekem.
- Ezeket töltsd ki most, különben hivatalosan nem írhatják alá. - mutatott a papírra, én pedig azonnal belekezdtem a körmölésbe. Hamar vissza is nyújtottam a tollat, ő pedig megint átnézte a dolgokat, majd aláírta és lepecsételte.
- Végeztünk is Dorcas. - mosolygott rám, aztán csak a gépével foglalkozott.
- Köszönöm szépen! Szép napot! - köszöntem el gyorsan. Kifelé menet a dossziéba raktam a papírt, majd már szinte futva indultam a biosz laborhoz. Nem tudtam milyen az órarendje a tanárnak, és, hogy még ott lesz-e egyáltalán.
Szerencsémre hamar elértem az ajtóig, ami félig be volt hajtva. Vettem egy mély levegőt, majd kis bent tartás után kifújtam. Szívem kissé zakatolt, nem csak a futás miatt, hanem, mert izgultam. Mi van, ha nemet mond? Sose lehet tudni milyen tanárba botlik az ember.
Finoman kopogtam az ajtón, majd beljebb léptem, jobban kitárva azt. Szerencsére nálunk senki nem ragaszkodott a beszólításra, így attól nem féltem, hogy leüvölti a fejemet, mert nem vártam a kopogás után.
- Jó napot! - szólaltam meg félhangon, szemmel keresve a tanárt.

remélem kezdésnek megteszi *-*Doin Time ● made byyou can mess with me,
but if you touch my friends, you're deadDorcas Irwin
Emrys & Dodo - Class switch Tumblr_inline_pa6j8tFiy61rqmlml_540
Emrys & Dodo - Class switch Tumblr_inline_pa3tltBRL71tq4j4w_500
Age :
17
Tartózkodási hely :
bh ● ◯
Foglalkozás :
tanulok ● ◯

Emrys & Dodo - Class switch Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kedd 03 Szept. 2019, 23:20

Emrys Malachi Ovesen
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt


Dorcas& EmrysDobozokba pakolászok pár felesleges tárgyat, amire a holnapi előadáshoz nem lesz szükségem, viszont az iskola előkészítőn, amiben bemutattam a talán jövendőbeli, idén már gimnázium első osztályos tanulóknak és szüleiknek a szaktudásomat nagy hasznáz vettem.
- Jó napott...miss? - sandítok a diák felé, miközben egy műanyag máj kerül a szívre, aztán a beleket veszem kezelésbe, hogy azok is eltűnjenek a porondról.
- Miben segíthetek? - kérdezem, miután a lány bemutatkozott, majd az agyat is beteszem a kupac tetejére.
- Hozná, kérem, ezt a dobozt? - csúsztatom arra a könnyebbet. Gyakran megkérem a diákjaimat, hogy segítsenek ezt-azt cipelni. Nem mintha nem bírnám el egyedül, hiszen akár egy szekrényt is letéphetnék a falról, ha olyanom lenne, hanem éppen azért, hogy minél inkább az egyszerű, hétköznapi ember látszatát keltsem. Ha tudná ezt rólam, sejthetné, hogy jó jel tőlem, ha ilyesmit teszek.
- Mikor tanult legutóbb biológiát? - engedem előre az ajtóban, majd amint mindketten kijöttünk, megtámasztva a térdemen a dobozt zárom kulcsra az ajtót. Az egyik iskolai szabály, hogy a laborokat zárva kell tartani, ha nincs bent senki, aki képes lenne felügyelni az eszközök épségére. Így is megesett már, hogy valamit elnyúltak a diákok. Ugyan ez általában valamilyen csínytevés volt, de akkor is az igazgató előtt kötöttek ki. A szabályszegésnek általában ez a vége. Kivéve, mikor az egész iskolát büntetik. Egyébként ezt a verziót én se szeretem alkalmazni, se néha muszáj, ha nem vállalja a bűnös a tettét. Tavaly például az egyik ostoba kölyök leszakította a mosdókagylót, és habár a mai napig nem derült ki hivatalosan, hogy ki és mit tett, ennek ellenére a büntetés nem maradt el. Az összes diák mehetett takarítani a wc-t, hátha közben valakinek eszébe jut, hogy ki volt a ludas. Ugyan ez ki is derült, de ennek ellenére az igazgató nem állította le a sikeresnek elkönyvelt projectet. Pláne, hogy nem hozhatták nyilvánosságra, hogy két igen aktív diák szerelmi életét igyekezett élni a kézmosón támaszkodva. Erre az emlékre elmosolyodom. Hol van mar a tavalyi év, ugyan?! A diákok elballagtak, és új kis lelkes tanulók érkeztek helyettük. Nyitom a szertár ajtaját, ami pusztán pár lépésnyire van a teremtől, hogy könnyen átugorhasson bárki bármiért. Közben odabiccentek a karbantartónknak. Akit a háta mögött a gyerekek csak az Adams Family-ből ismert ...nak csúfoltak. Velem szerencsére jóban volt, az amúgy mogorva fószer.
- Miért szeretne újra biológiát tanulni? - érdeklődöm tovább, miközben intek a kipakolt félemberre, és nyújtok felé két szervet, hogy elkezdje a helyére tenni a belsőségeket, kíváncsian várva, hogy tudja-e mit hová kellene tenni.
- Mit tart a kezében? - tesztelem a tudását másként is.A zenének semmi köze a reaghoz, csak gyakran Lana Del Rayt szoktam hallgatni írás közben. ⋮ szavak száma ⋮ nem a szavak száma számít, hanem hogy jól érezzük magunkat⋮ ×
is this reality?
sütiii

Emrys Malachi Ovesen
Emrys & Dodo - Class switch IncompatibleKeenGalapagostortoise-max-1mb
Tartózkodási hely :
Beacon Hills - Canada
Foglalkozás :
biológia tanár

Emrys & Dodo - Class switch Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vas. 22 Szept. 2019, 22:55

Dorcas Irwin
ember: erôtlen személy, köztünk mégis a legerősebb

{ emrys & dorcas }


Kissé megkönnyebbültem, ahogy meghallottam a tanár hangját. Bár még mindig borzalmasan izgultam, hogy mi is lesz, mivel fogalmam se volt milyen, és, hogy elfog-e küldeni a francba, vagy megengedi, hogy átjöjjek ide. Bár, mondhatott volna akármit, tudtam, hogy egy darabig biztos nem adtam volna fel. Készen álltam küzdeni, mert a fizika egyszerűen kikészített.
- Miss Irwin. - válaszoltam egy kisebb mosoly kíséretében, majd tekintetem akaratlanul is az általa pakolt tárgyakra vándorolt. Szív, máj, belek, hát, mit ne mondjak, tényleg biosz tanár. Tiszta olyan, mint, amikor egy sorozatban tök egyértelművé akarják tenni a tiniknek, hogy melyik tanár mit tanít.
- Öhm... - vettem egy mély levegőt. Nem most volt itt az ideje az izgulásnak. - Szeretnék átjönni a 11-kes órájára. Már, ha ez magának nem probléma így az év elején - vettem a tanárra egy reménykedő mosolyt. ó, ha tudta volna mennyire számítok arra, hogy átenged magához. Ő volt az utolsó reményem egy normális átlaghoz, és, egy jövőhöz. Igazából már bánom is, hogy anno a fizikát választottam, amikor a kettő nem fért be egymás mellé. Akkor nem lennék most ilyen nagy gondban.
- Persze. - vágtam rá azonnal a kérdésére. Sose bántam, ha segíteni kellett, de most végképp nem volt terhemre. Hátha ez is plusz a szemében, és könnyebben átenged magához. Miután elraktam a mappát a kezemből, fel vettem a dobozt, majd elindultam kifelé, hiszen szavak nélkül is érzékeltem, hogy valahova menni készül.
- Hát, a tavalyi év kimaradt, mert óraütközésem lett volna, és a másik tárgyat választottam... Sajnos... - tettem hozzá az utolsó szót már halkabban, egy kisebb sóhaj kíséretében. Közben megvártam, amíg bezárja az ajtót, majd a tempójához igazodva ballagtam némán mellette. Nem gondoltam, hogy nagyon kellene nekem indítani beszélgetést, eddig is tudta mit akar kérdezni. Meg amúgy is megszoktam már az iskolában, hogy a diák addig kussol, amíg nem kérdezik. Mondjuk a szerencse az, hogy nem sikerült belém nevelniük, csak megszoktam. Minden ellenére ha kellett akkor nyitottam ki a számat, amikor csak kellett.
A szertárnál megállva a karbantartó felé néztem én is, és csak egy nagyon halk, még beszédnek is alig kivehető jó napot-ot dobtam felé. Nem igazán szerette senki az iskolában a hapsit. Olyan fura volt. Mindig bámulta az embereket, meg csak egyszerűen az ember ránéz, és tudja, hogy valami nem oké. Ezért is örültem, hogy hamar a szertárban voltunk, és nem kellett sokat a közelében lenni az iskola rémjének. Leraktam a dobozomat a tanáré mellé, majd lenéztem a kezembe adott műanyag szervekre.
- Igazából mindig is szerettem a biológiát. Csak azért nem tanultam tavaly, mint már említettem, mert nem fért volna bele az órarendembe. De az biztos, hogy ezzel szeretnék továbbtanulni. Egész nyáron az a gondolat is fúrta az oldalamat, hogy nővér, vagy orvos szeretnék lenni. - válaszoltam neki teljesen őszintén. Aztán néztem az emberi teste, ahova be kellett volna tenni a dolgokat. Szerencsémre úgy tűnt nem kellett egymásra helyezni a dolgokat, hanem be lehetett őket illeszteni egyesével is. Egy pillanatra nem értettem miért kérdezi meg mit tartok a kezemben, de aztán leesett. Gondolom azért megnézi tudok-e valamit.
- Lép. - tettem a helyére a kis szervet. - És egy bal vese. - illesztettem azt is a megfelelő helyre, majd a Ovesen felé fordultam.
- Egyébként tudom, hogy az az egy év kiesés sok, főleg a terveim mellé, de esküszöm keresek valakit, aki tud korrepetálni, és magamtól is gőzerővel fogok tanulni. - néztem egyenesen a szemeibe. Úgy éreztem, hogy minden egyes pillanattal szökik el előlem a lehetőség, és nem hagyhattam, hogy elszökjön előlem. Most kellett meggyőznöm, vagy soha.
- Csak adjon egy esély tanár úr, kérem. - mosolyogtam rá halványan, reménytől csillogó szemekkel. Semmi pénzért nem akartam visszamenni fizikára.
you can mess with me,
but if you touch my friends, you're deadDorcas Irwin
Emrys & Dodo - Class switch Tumblr_inline_pa6j8tFiy61rqmlml_540
Emrys & Dodo - Class switch Tumblr_inline_pa3tltBRL71tq4j4w_500
Age :
17
Tartózkodási hely :
bh ● ◯
Foglalkozás :
tanulok ● ◯

Emrys & Dodo - Class switch Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Emrys & Dodo - Class switch Empty
Vissza az elejére Go down
 

Emrys & Dodo - Class switch

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Beacon Hills High School-
^
ˇ