Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Daniel & Stella ;; Family reunion

No matter where you go - Emrys & Nanami EmptyStella Argent
Today at 6:54 pmElkészültem!

No matter where you go - Emrys & Nanami EmptyDrew Lamarck
Today at 1:09 pmDrew Lamarck/Masanori

No matter where you go - Emrys & Nanami EmptyDrew Lamarck
Today at 9:57 amAvatarfoglaló

No matter where you go - Emrys & Nanami EmptyHugo Marlowe
Today at 1:09 amHugo

No matter where you go - Emrys & Nanami EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 7:25 pmFawn & Ethan ;; you're so annoying

No matter where you go - Emrys & Nanami EmptyFawn Olossë
Yesterday at 2:32 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég

Daniel Nicholson, Ethan Wayne, Hugo Marlowe, Julia Hunt-Kozma, Stella Argent


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 No matter where you go - Emrys & Nanami

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Szomb. Aug. 31, 2019 9:22 pm

Nanami Mouri
kitsune: sose bízz egy rókában, aurája felemészthet


Emrys & Nanami

A-14-1, C-32-55, F-1-22 és még vagy tucatnyi könyv lapult a kezükben, amit olyan gyorsan igyekeztek visszajuttatni a helyükre, amilyen gyorsan csak lábaikat szedni képesek feltűnés nélkül. Mégsem olyan egyszerű a könyvtáros élete, mint képzelték, főként ilyen rendetlen látogatókkal. Nem csupán a hangoskodás a gond, sőt legtöbbször egész ügyesen intik csendre egymást, az igazán nagy probléma a széthagyott és összekevert könyveknél kezdődik, pedig mindegyik példány gerincén ott virít, hogy melyik szekció, melyik polcáról való, mégis idejük nagy részét annak ellenőrzése és biztosítása teszi ki, hogy estére minden a helyére kerüljön. Panasz azonban nem lehet rájuk, már így a kezdetek kezdetén is mindent beleadnak, hogy a rájuk bízott feladatokat elvégezzék, de ez talán nem is meglepő. Néha, mikor idejük is akad, figyelik az ide betévedő embereket. Diákokat, tanárokat, elveszett lelkeket, mind akik keresnek valamit, és ezt ő képes átérezni, a keresés izgalmát, mely egyszerre fájdalmas, és felemelő, és ha túl hosszúra nyúlik hajlamos az ember feladni. Gondolkodtak már ezen? Többször is, de mi hajtaná őket akkor a végtelenre nyúlt időn át? Ez az egyetlen, ami maradt számukra, és ezért vannak most itt is. Keresnek valamit, valakit, aki lecsillapíthatja a háborgó lélektengert, mely belsejük partjait tépázza már hosszú idő óta. De vissza a könyvekhez, amiknek olyan nagy tudást köszönhetnek, és a tekercsek és írások szeretetét még a leány anyjától tanulták el. Régi emlék már, és jó ideje nem is fáj a leány szüleire emlékezni. A felejtés könnyű, ha magasabb célt talál az ember lánya. Ahogy végigpillantanak az asztalok felett, már-már ismerősnek mondható arcok bukkannak fel, és mélyet sóhajtva jönnek rá, hogy egy már korábban megismert műsor kezdődik el ismét. Le is pakolják egy rövid időre a kezükben tartott nehezékeket, hogy könnyed léptekkel induljanak meg, szinte siklanak a föld felett.
- Mit mondtunk az ételekről és a ragacsos italokról Jack? - Villantanak halvány és kedves mosolyt a fiatal diákra. - Kérlek edd meg az ebédedet az előtérben, és utána már szívesen segítek akár a biológia házidban is. - Ajánlanak fel valamit cserébe a szabályok betartásáért, habár ilyesmi az otthonukban egész biztosan nem fordulhatna elő. - Köszönöm. - Hajol meg az ifjú felé, aki morogva ugyan, de mégsem mondhat nemet egy ilyen kedves kérésre, feltápászkodik.
- Ez vonatkozik rátok is. - Sandítanak az asztal alá dugott szendvics felé, majd a lányra, aki ezt a bűntettet elkövette. - Kérlek, tartsátok tiszteletben a szabályokat, különben ki lesztek tiltva a könyvtárból. - Pillantanak körbe a társaságon. Hiába, ők sokkal szigorúbban veszik a házirendet idősebb munkatársaiknál, akik persze az évek során jobban megismerték az idejárókat, így egyfajta nagymamaként el is kényeztetik őket. Otthagyják a fiatalokat, hogy folytathassák az eltévedt könyvek visszaterelgetését a helyükre, ám az egyik pillanatban a kezük megremeg, és szinte a hátukon érzik a hűs tengeri hullámok csapását. Csak egy pillanat az egész, de mégis elég ahhoz, hogy összezavarja a leányt és a rókát. A gondolataik mintha szétváltak volna abban az egy másodpercben, csak hogy aztán a harmónia visszatérte még inkább félelmet keltsen bennük. Gondolkozni azonban nem sok idejük marad, mert a szemük sarkából egy alakot pillantanak meg, akit már néhány napja mindig figyelemmel követnek, ám legtöbbször csak a távozó hátát pillanthatták meg. Most viszont, hogy sejtésüket beigazolják, végre követhetik is a Könyvtolvajt.
- Khm, khm. - Köszörülik meg a torkukat finoman, nem sokkal az ajtó nyitódása előtt. - Elnézést, de... ellenőrizhetném a jegyét? Azt hiszem túl sok könyv van önnél. - Persze tudják, hogy minél hosszabb ideje tag valaki annál nagyobb felé a bizalom, így annál több könyvet vihet haza, ám már nem először figyelik meg, hogy ez az úr, a jóvágású kutyájával csak úgy kisétál az épületből a könyvekkel.  - Kérem. - Már ősidők óta tudják, hogy a mosolyuk kiváló fegyver, és furcsa mód a legtöbb férfi könnyebben követi így a kéréseiket.
- Nos azt hiszem... innen eléggé... hiányzik valami. Mister Könyvtolvaj. - Mutatják fel a meglehetősen üres kártyát, ha a kezükbe kapják.

No matter where you go I Tessék, meglepi : )
The pure present is an ungraspable
advance of the past......devouring the future.

Nanami Mouri
No matter where you go - Emrys & Nanami Tumblr_inline_nzu4jz4sFN1t6da4c_250
Age :
506
Tartózkodási hely :
Bacon Hills
Foglalkozás :
Könyvtáros

No matter where you go - Emrys & Nanami Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

No matter where you go - Emrys & Nanami

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Belváros-
^
ˇ