Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 55 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
3
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
6
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
5
Warlock
5
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Apró civakodás/ Danny & Rachel

Foltom vagy zsákom? EmptyDaniel Nicholson
Today at 8:43 amTesi bá' akcióba lendül - Danny & Lara

Foltom vagy zsákom? EmptyDaniel Nicholson
Today at 8:17 amScott & Daniel; Game of Survival

Foltom vagy zsákom? EmptyScott Henderson
Today at 2:31 amMeadow Carmilla Carrow

Foltom vagy zsákom? EmptyMeadow Carrow
Today at 1:36 amRobin & Fawn;; Prank wars

Foltom vagy zsákom? EmptyRobin Atterberry
Today at 12:24 amElisha

Foltom vagy zsákom? EmptyElisha Grant
Yesterday at 9:28 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Daniel Nicholson, Delsin Aver, Stella Argent, Stephen Hunt-Kozma


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Foltom vagy zsákom?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Vas. Szept. 01, 2019 3:15 pm

Emrys Malachi Ovesen
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt
Dr. Reyna Vinson
A zsák és a foltja


Becenév:
Doki
Kor:
34 éves, ugyan azon a napon születtünk valami megmagyarázhatatlan oknál fogva... ki érti ezt?
Nemi identitás:
Kapcsolatunk szempontjából ez a kérdés nem bír jelentőséggel. Az a fajta ember vagyok, akinek elég sok mindent elbír a tolla, szóval szerelmeskedhetsz akárkivel.
Faj:
boszorkánymester
Play by:
Lana Parrilla
Aki várja:
Emrys Malachi Ovesen azaz én, valamint akad egy hozzád kapcsolódó canon karakter Nathan Robertson személyében. Reméljük, sikerül vele is hosszú távúra fűzni a kapcsolatotokat.
Karakter állapota:
Szabad / Foglalt

I need youMindenek előtt szeretném leszögezni, hogy canon vagy, ami pedig ezt követően következik - szóismétlésből jeles!, - azt az egyikük írta. Tehát következzen pár szó rólad, és a világban betöltött szerepedről:

We need you

"A sebészeten osztályvezető főorvos, ami sokat elmond róla. Éveken keresztül küzdött azért, hogy embereket tudjon megmenteni, és, hogy elismerjék, mint sebészt. Ő a legfiatalabb orvos, akit osztályvezetőnek neveztek ki, amire nagyon büszke. Persze a cím elérése nem csak azért volt fontos számára, hogy elismerjék, hanem azért is, hogy tudjon segíteni a természetfelettieknek. Bátyját már egy 15 éve átváltoztatták vérfarkasok, és miután pár vadász megpróbálta megölni, belehalt a sérüléseibe. Ez az eset indította el a sebészeti úton. Azt akarja, hogy a kórházban legyen hova jönniük a természetfelettieknek is segítségért, ezért a háttérben intézkedik, összegyűjt nővéreket és orvosokat."

Mit mondjak kettőnk kapcsolatáról? Mióta a városba érkeztem, hála a jó égnek nem sikerült összefutnunk egymással, amit most kénytelen vagyok lekopogni. Ugyanis az azt jelentené, hogy valaki lezúzott vagy összetörtem magam, és emiatt sebészeti beavatkozásra lenne szükségem. Köszi, de nem! Egyébként köszönöm, jól vagyok, és a dokikat igyekszem messzire elkerülni a rossz tapasztalatokból adódóan. Árész-program volt-e a project, nem tudom, de rendesen megszívattak - vagy én magam? magam sem tudom, - és erre te is igen hamar rá fogsz jönni. Mit hamar? Hiszen majdnem minden teliholdkor rád jön valami szörnyű fájdalom, mely a csontjaidba, a zsigereidig hatol, mintha tépnék a gerincedet, és csak másnapra enyhül. Ez pár évig még éppen csak enyhe volt - míg távol voltam - aztán egyre erősödött, míg végül már inkább kiütötted magad, amitől persze én magam is kicsit tompább voltam. És mostanában? Nem tudom, hogy tudod-e, hogy új farkas falka érkezett a városba. Azóta valamivel könnyebb a helyzeted, hiszen tagja lettem a bandának, és Calcifer segítségével már könnyebben váltok. Kevesebb fájdalom, több éhség. Ilyenkor lehet, hogy kizabálod a hűtőt? Néha azon kapod magad, hogy a nyers húst fixírozod a pultban? Azt kiabálják, hogy: Harapj belém! Harapj belém! Gyanús? Talán valami nincs rendben a másik feleddel? Vagy annyira okos nő, hogy ezt kiszámold? Elkezdtél már ezzel foglalkozni, vagy túlzottan lefoglal az életed, a munkád?

Szóval itt lennénk. Végre ugyanabban a városban. Már csak idő kérdése. Talán percek. Talán órák. Talán napok. Talán hetek. De a kérdés már nem kérdés: Találkozni fogunk, ebben egészen biztosak lehetünk mind a ketten.

Hogy ki vagy? Semmit sem tudok rólad. Hol születtél? Ki volt az anyád? Ki volt az apád? Van-e párkapcsolatod? Van-e gyermeked? Egy biztos! Kevés hasonlóság akad közöttünk: Mindkettőnk a saját szakterületén zseniális. Te egy isteni orvos lennél, én pedig egy isteni genetikus. Talán éppen emiatt keresel majd meg engem? Beleolvastál véletlenül a disszertációmba, és megérezted a mögötte létező zsenialitást? Jól jönne egy ilyen személy a kórházi laborba? Akárhogy is, most tanárként tengetem az időm. Mondhatni, bujkálok. Már ha lehet annak nevezni ezt, mikor az ember nem változtatja meg a nevét.

Azonban ha találkozunk, lesznek hozzád más kérdéseim is: Ismerted az öcsémet? Kapcsolatban áltatok egymással? Tudod, hogy ki volt ő? Hogy mit keresett a városban? Hogy mi történt vele? Csak hisszük, hogy meghalt? Tudtad, hogy született egy lánya?

Tudom, tudom. Mocsadék vagyok, de nagyon szeretném, ha jó varázsló lennél. Mert ha nem, akkor seggbe foglak rúgni, de nagyon. Érted? Csak úgy daimonosan, ahogyan azt illik.

// Nem tudom, hogy az adminok mennyire engedékenyek bármiben, de én nem ragaszkodom a pb-hez, szóval ezt a részt velük egyeztesd le. Remélem, hogy hamar jössz, hiszen egységben az erő! //
is this reality?
sütiii

Emrys Malachi Ovesen
Foltom vagy zsákom? IncompatibleKeenGalapagostortoise-max-1mb
Tartózkodási hely :
Beacon Hills - Canada
Foglalkozás :
biológia tanár

Foltom vagy zsákom? Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Foltom vagy zsákom?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Karakteralkotás :: Keresett karakterek-
^
ˇ