Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 55 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
3
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
6
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
5
Warlock
5
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Apró civakodás/ Danny & Rachel

Ronie & Dodo - Let's party EmptyDaniel Nicholson
Today at 8:43 amTesi bá' akcióba lendül - Danny & Lara

Ronie & Dodo - Let's party EmptyDaniel Nicholson
Today at 8:17 amScott & Daniel; Game of Survival

Ronie & Dodo - Let's party EmptyScott Henderson
Today at 2:31 amMeadow Carmilla Carrow

Ronie & Dodo - Let's party EmptyMeadow Carrow
Today at 1:36 amRobin & Fawn;; Prank wars

Ronie & Dodo - Let's party EmptyRobin Atterberry
Today at 12:24 amElisha

Ronie & Dodo - Let's party EmptyElisha Grant
Yesterday at 9:28 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Daniel Nicholson, Delsin Aver, Stella Argent, Stephen Hunt-Kozma


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Ronie & Dodo - Let's party

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Kedd Szept. 03, 2019 10:26 pm

Dorcas Irwin
ember: erôtlen személy, köztünk mégis a legerősebb

{ ronan & dorcas }


De ugye nem fogtok magamra hagyni mind a ketten? Csengtek a szavaim szinte még a levegőben, de se Monica, se Sophia nem volt láthatáron. Mind a kettő ment megkeresni a pasiját, én meg csak álltam az ajtótól nem messze, mint valami idióta. Azt se tudtam kinek a házában vagyunk, és, hogy kik vannak itt. Volt pár ismerős arc, de azok is csak a suliba jártak, még a nevüket se tudtam. Egy sóhaj kíséretében húztam elő a hátsó jobb zsebemből a telefont. Semmi üzenet, ami azt takarja, hogy mindenki elfoglalt. Még úgy se tudom elszórakoztatni magamat, hogy valakivel beszélgetek, nagyszerű. Már előre láttam azt is, hogy valami idióta fog rám mászni hulla részegen, amihez semmi kedvem nem volt.
Egy sóhaj kíséretében indultam felfedezni a házat. Először a táncolásra használt szobát sikerült megtalálnom, Momoval egyetemben. Épp a palijához dörgölődött. Boldognak tűnt, bár még én nem voltam száz százalékig biztos a srácban. Nem tudtam róla semmit, ami gáz lenne kapcsolat szempontjából, de éreztem, hogy valami nem stimmel, csak nem tudtam mi az a valami. Rá kellett jönnöm, bár tudtam, hogy az nem akkor fog megtörténni, amikor a nyakában lóg a csaja. Mindegy is, álljunk tovább. A következő szoba beszélgetések, felelsz vagy mersz, öt perc a mennyországban meg ily játékok helyszíne volt. Itt meg Sophot találtam meg, a heti kalandját szuggerálta éppen. Ő érte nem aggódtam, tudta helyén kezelni a fiúkat, így csak elnéztem egy darabig az embereket, majd tovább álltam. Valami alkohol kellett volna inkább. Az ajkamat enyhén harapdálva tekintettem körbe a folyosón, és végül a legkevésbé hisztisnek tűnő két csajhoz léptem oda.
- Bocsi, megtudnátok mondani merre találok valami alkoholt? - mosolyogtam rájuk sunyin, és szerencsémre nem küldtek el melegebb éghajlatokra, csak útba igazítottak. Hamar meg is találtam a pár órája valószínűleg még konyhának kinéző helyett. a pultokon két oldalt sorakoztak poharak, meg mindenféle italok. Először a hűtőt nyitottam ki, nem volt kedvem meleget inni. Sokféle sör sorakozott bent, az alsó polcon, meg valami színes doboz lapult. Lehajolva néztem meg mi is a piros dobozos valami. Strongbow... Valami cider volt a Britektől, ami nekem tökéletesen megfelelt. Előhúztam egyet, majd a pultra helyezve megakadt a szemem a tequilán. Gyors elővarázsoltam magamnak egy feles poharat, és abból is töltöttem. Kissé fura volt egyedül rövidet inni, de ha már a lányok magamra hagytak, valahogy jól kellett éreznem magamat. Először kinyitottam a cidert, majd a kezembe vettem a felest.
- Egészségemre! - mondtam egy kisebb sóhaj közepette, majd lehúztam az italt. Szinte már annyira hozzászoktam, hogy az arcom meg se rezzent, csak letettem a poharat. Utána végre bele kóstoltam az italomba. Elsőre különös volt, de igazából ízlett. Édes volt, és nem lehetett annyira érezni az alkoholt. Ez könnyen fog csúszni, annyi biztos. Hirtelen üvöltést hallottam az egyik közeli szobából. Szép lassan elmentem az ajtóig, ott nekidőlve a félfának néztem mi az őrület oka. Úgy tűnt sör pongot játszottak, és az egyik csapat szemmel becsukva talált bele az egyik pohárba. Érdekes játéknak ígérkezett, így lassan iszogatva a Strongbowt néztem mi is történik még a játék során.

remélem kezdésnek megteszi *-*Girl Who Cried Wolf ● made bywe are human after all
and we don't stay for long

{                    }


Dorcas Irwin
Ronie & Dodo - Let's party Tumblr_poh44q7ejh1s8gndto1_r1_400
Ronie & Dodo - Let's party Tumblr_poh44q7ejh1s8gndto4_400
Age :
17
Tartózkodási hely :
bh ● ◯
Foglalkozás :
tanulok ● ◯

Ronie & Dodo - Let's party Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vas. Szept. 22, 2019 4:40 pm

Ronan Wilkas
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye

Dodo & Ronie
Fuckin’ party begins

Sörpong. Otthon is adja. Itt is. Körülöttem kiéhezett sunák, akiknek csecsei közé patakokban folyik le a sör. Csodálatos látvány. Főleg, hogy némelyikük még azt is tudja, kinek a fia, borja vagyok és úgy simul, mint egy macska. Már nem vágom, hanyadik sört gurítom le, de nem megy az egyenes látás. Nekem pedig sokat kell innom, hogy legyen valami foganatja, szóval 10 pinton felül lehetek. Előtte már élveztem egy kicsit Mary társaságát. Fontos szabály, amit mindig figyelembe veszek. Először a joint, aztán az alkohol. Fordított esetben elég szarul jár az ember, farkas egyaránt. Hisz ki a tökömfüttye akarja a budit támasztani egész éjjel és a hideg porcelánhoz simulni, mikor meleg bőrhöz is simulhatna valamelyik sötét szoba rejtekében? Na ugye! Pont ezért magamhoz is ölelem a két félpucérba váltott csajt és váltok velük egy-egy nyelvtáncot. És hogyan is kerültem én ebbe a házibuliba?
Az úgy volt, hogy szarrá untam magam „otthon”, miután már két újabb dalszöveget megírtam a nap folyamán. Rhys és Roy valahová eltűntek, de fingom nem volt hová. Aztán felhívtam őket és megtudtam. Egy másik városba ruccantak át valami hangszerboltba, az volt az ő Mennyországuk. Állítólag hagytak valami fecnit a rumli közepén, de én nem találtam meg. Őszintén? Nem is kerestem. Al ugye jó munkásemberként mások szemetében turkált napestig, aztán valami agresszió elleni szektaklubban volt kötelező megjelenése, így rá nem igazán számíthattam mostanában. És mivel a rohadék a múltkor beporszívózta Peter Parkert, a házi nyolclábúm és helyette még nem fészkelte be magát senki, túl friss volt a helye, így az ő emlékére is írtam egy rövid dalszöveget Trigger Happy Spider címmel. Értelme józan fejjel nem sok, csak az érti, aki szintén Mary hatása alatt áll. De ezek után befuccsolt a tudomány és kezdtem magam halálra unni, miközben próbáltam megzenésíteni Parker szövegét. Az sem érdekelt, hogy lassan befed a por engem is a szobámmal együtt. Úgy gondoltam, ideje lesz takarítónőt hívni a lakáshoz, mert lassan már patkány költözik be mellénk és nem a pókok. Volt már, hogy kibéreltünk egy apartmant egyszer és a takarítónő amint kinyitotta az ajtót, be is csukta azzal a felkiáltással, hogy ő arra nem volt felkészülve. Kicsit megtoldottuk még 100 quiddel a fizetségét, így elvállalta, de így is vetett egy keresztet maga előtt, mielőtt nekilátott a feladatának. Felhívtam valami tisztító szolgálatot, amit a neten találtam, behajítottam egy konzerv kutyatápot Masának és rázártam Al szobájának ajtaját. Amikor kijöttek a takarítók, figyelmeztettem őket, hogy az a szoba tabu, oda be se nyissanak, de a lakás többi részében elmolyolhatnak. Miután megegyeztünk, elhúztam a belem egyenesen egy Mekibe. Épp a hamburgerem zabáltam be és a szám tiszta kecsöpös meg mustáros volt, mikor betámadott két rajongó. Már attól is benedvesedett a bugyijuk hogy a nyelvemmel körbenyaltam a szám szélét, pedig nem az erotika kedvéért tettem, hanem azért, hogy a közös fotón ne úgy nézzek már ki, mint aki ráharapott egy zacskó fosra. Lement a közös fotó meg az autogram és azon kaptam magam, hogy meg lettem hívva egy házibuliba. A délután gyorsan eltelt, mire hazaestem, a lakás úgy csillogott, villogott, hogy majd kibaszta a szemem. Kész Ikea reklámmá varázsolták a kecót. Kifizettem őket, majd felavattam a tiszta fürdőt. Hagytam én is nekik valami fecnit a hűtőn az alábbi lényegre törő üzenettel: Elmentem, majd jövök valamikor. Ronie
Aztán a bérelt kocsimmal elfurikáztam a megadott helyre. Na onnantól, hogy megérkeztem, felpörögtek az események. És most itt állok a sörpongos asztalnál. De hogy hol a rákomban is hagytam el az ingem, azt ne kérdezze senki. Tuti hogy valahol az 5. pint sör és a 4. kör tequila között. Bár a látásom már nem százas, azért még a reflexeim nem koptak el annyira és vakon, érzésre beletalálok az ellenfél poharába. A bulldog csapattársaim felüvöltenek és röpködni kezdenek a high five-ok.
- Nyerésre állunk haver! - szól oda nekem Marty diadal és sörittasan, majd örömében lesmárol. Csak úgy random. A körülöttünk tanyázó sunák felsikítanak.  Azért megáll bennem az ütő egy pillanatra. De a következő pillanatban észbe kapva eltolja magát tőlem Marty. Szerencséje, hogy nem dugta le a nyelvét a torkomon, mert akkor elég szarul járt volna.
- Marty, ennyire ne szeress! - fintorodom el, mire szabadkozni kezd, hogy ő nem buzi, de még csak nem is bi, ez csak örömcsók volt és szigorúan csak beállva osztogatja. Hát oké…
- Jól van, hiszek neked. De legközelebb Bennek osztogasd az örömöd, hátha ő is betalál a lukba. - vigyorodom el, mire két csaj átkarol hátulról. Ők a Mekiben megismert rajongóim. Le sem szálltak volna rólam az éjszaka folyamán, folyamatosan a nyakamban lihegnek, amit már foltosra szívtak. Úgy beilleszkedtem kb mintha már ezer éve ismerném őket, közben meg a tököm se tudja, hány órája kerültem én ide. Oldalra sandítok, meglátok egy minket sasoló csajt az ajtóban árválkodva egyszál magában.  
- Nem akarsz csatlakozni hozzánk? Nyugi, nem feltétele a félmeztelenség. - nyugtatom meg, mert a helyiségben senkin sincs már felső. Van, akin nadrág meg szoknya se. Hú baszki, előtte mi a szart játszottunk, tán vetkőzős pókert? Nem rémlik.

Ronan Wilkas
Ronie & Dodo - Let's party Tumblr_o4k8sdsl7l1uihg01o3_250
Tartózkodási hely :
beacon hills.
Foglalkozás :
musician but he can do anatopsy as well.

Ronie & Dodo - Let's party Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szomb. Okt. 05, 2019 10:33 pm

Dorcas Irwin
ember: erôtlen személy, köztünk mégis a legerősebb

{ ronan & dorcas }


Kezdem azt gondolni, hogy kinőttem az ilyen nagyszabású partikból. Régebben azt se zavart, ha a csajok elmentek a dolgukra, feltaláltam én magam egyedül is. Mindig találtam egy társaságot, akikkel elhülyéskedtem és elittam az időt, vagy egy srácot, akinek húztam a fejét egész este, aztán faképnél hagytam valamikor hajnalban. Vagy egy darabig szórakoztam, majd seggrészegre ittam magam a tetőn azon sírva mennyire jelentéktelen vagyok, na meg persze elbaszott, amiért nem úgy működöm, mint mindenki más körülöttem. De jobb nem is ilyenekre gondolnom, mert a végén a szórakozás nélkül jutok el odáig, hogy sírva iszom el a vesémet a tetőn. Azért odáig még had legyen pár évem süllyedni. Nagy siker történet lenne, ha ilyen hamar gólba érnék.
Azt is csodáltam legbelül, hogy volt erőm egyedül felfedezni a házat, és szerezni magamnak valami alkoholt. Bár kissé szomorú voltam legbelül, hogy egyedül tequiláztam, és az ajtófélfát is egyedül támasztottam, mint akinek nincsenek barátai. Bár legalább a sörpong ígéretesnek tűnt, így reménykedtem lefoglal majd a játékok. Szerintem aki ismert, látta rajtam, hogy rám férne az, hogy ne belül pörögjenek a gondolataim.
Szerencsémre ez a terelés hamar meg is történt. Az egyik csapat csukott szemmel talált be az egyik pohárba. Az egyik srác ráadásul annyira örült, hogy lekapta a csapattársát legnagyobb meglepetésemre. Kissé felnevettem, ahogy néztem mindenki reakcióját, meg főleg annak a srácnak volt vicces az arca, akit lekapott a csávó. Fura csapatnak tűntek, de jó volt őket nézni. Bár érdekelt volna mit játszottak ezelőtt, hiszen majdnem mindenki csak fehérneműben díszelgett. Ráadásul a csók nyertesének a nyakában egy rakat liba lógott. Még sose láttam a csávót, pedig lehet valaki, ha ennyien odavannak érte. Biztos valami új egyetemista a városban, aki az összes nőt felszedi, vagy van benne valami, amiért mindenki magának akarja. Nem mintha zavarna a dolog, csak elgondolkoztam a dolgokon.
Legnagyobb meglepetésemre az irányomba dobott az említett srác egy kérdést. Egyáltalán arra semi számítottam, hogy bárki észrevegyen, így körbenéztem. De sehol nem volt senki a közelemben. Tényleg hozzám szólt.
- Hát, ha nem zavarja a másik csapatot, hogy így tuti veszíteni fognak... - vigyorodtam el. Igazából senkitől se vártam választ, tudtam, hogy le kell csapnom a lehetőségre, mert úgy bedeprissziózok, hogy a lányok nem tudnak majd hazarángatni a tetőről.
- Egyébként Dorcas vagyok, de hívhatsz csak Dodonak. - léptem mellé egy széles mosoly kíséretében. Már vártam, hogy reagáljon valamit. Általában ilyenkor nagyon kreatívan madárkának szoktak szólítani az este további részében, de ki tudja, lehet még meglep párszor ma. Az is tényleg csoda, hogy észrevett ennyi közönség és rajongó mellett. Közben végigpillantottam a kis rajongóin, akik a nyakában lógtak. Csak gyilkos pillantásokat kaptam, én viszont csak mosolyogtam tovább. Nyugi van csajok, nem lopok semmit, csak szórakozok kicsit.
- Nem láttalak még a városban amúgy... - tűnődtem el hangosan, miközben leraktam a cidert biztonságos helyre, és ledobtam magamról a pulcsimat. Alatta csak egy spagetti pántos, mély vágású póló volt. Ugyan nem volt sok minden, amit mutogathattam, de volt annyi, hogy a másik csapat részeg srácainak eltereljem a figyelmét. Amibe rögtön bele is kezdtem. Ha játékról van szó, akkor legyen háború. Az asztalra támaszkodtam két kézzel kissé előrehajolva, és egyenesen az ellenség szemébe néztem.
- Biztos menni fog a célzás? - szólaltam meg a megfelelő pillanatban a szemét elhúzva a célpontról. A labda olyan szépen kikerülte a poharakat, hogy csak na. Imitált szomorúsággal néztem a srác felé, akiről nem tudtam eldönteni, hogy fojtogatva szeretne jobban ledönteni, vagy csókolva. Igazából nem számított, a tervem bevált.
- Ki a következő? - fordultam vissza Ronie-ék felé egy labdával a kezemben. Széles vigyorral vártam a választ, na meg azt, hogy mit is reagálnak az egész műveletemre. Bár szerintem az is furcsa lehetett nekik, hogy ilyen gyorsan úgy csináltam, mintha már ismernénk egymást. Sose játszadoztam az ismerkedéskor, szerettem a dolgok közepébe vártam. Az óvatosság sose volt a legnagyobb erényem. Reméljük ezt újdonsült csapattársaim se bánták.

remélem nem lett szörnyű cutegood thing ● made bywe are human after all
and we don't stay for long

{                    }


Dorcas Irwin
Ronie & Dodo - Let's party Tumblr_poh44q7ejh1s8gndto1_r1_400
Ronie & Dodo - Let's party Tumblr_poh44q7ejh1s8gndto4_400
Age :
17
Tartózkodási hely :
bh ● ◯
Foglalkozás :
tanulok ● ◯

Ronie & Dodo - Let's party Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Ronie & Dodo - Let's party Empty
Vissza az elejére Go down
 

Ronie & Dodo - Let's party

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Lakónegyed-
^
ˇ