Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 48 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
8
Ember
3
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
3
Vadász
3
Hibrid
6
Lidérc
3
Kitsune
4
Vámpír
2
Warlock
5
Wendigo
2
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Jezabel & Bastien - A new beginning

jasper & zara; stop, you're under arrest! EmptyIsabelle Hoover
Today at 10:24 amMarco Laertes Gerardini

jasper & zara; stop, you're under arrest! EmptyMarco Laertes Gerardini
Today at 8:52 amAlcohol is the best way to get new friends ~Neira&Izzy~

jasper & zara; stop, you're under arrest! EmptyAneira Llewellyn
Today at 2:23 amthis could get ugly~~ anthony & quinn

jasper & zara; stop, you're under arrest! EmptyQuinn B. Fraser
Yesterday at 8:26 pmWorgen kalandok - Cavalier és Zireael

jasper & zara; stop, you're under arrest! EmptyMimi Schwarz
Yesterday at 7:57 pmJosh & Ronald

jasper & zara; stop, you're under arrest! EmptyVivian R. Delacroix
Yesterday at 7:19 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Aneira Llewellyn, Ethan Wayne, Isabelle Hoover, Michael Reid, Sebastien Morgan, Stella Argent


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 jasper & zara; stop, you're under arrest!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Hétf. Szept. 16, 2019 10:32 pm

Zara Meth
daimon: a kapzsiság mestere, csalóka üzletek kötôje
jasper & zara
- put your hands behind your back and step on out of your motorcycle -
youtube lejátszási lista • game on cicc • 530

Cipőm talpa éles hang kíséretében csapódott az aszfalthoz minden egyes alkalommal, ahogy rohantam végig a város utcáin. Próbáltam finoman félre tessékelni az utamba kerülő embereket több-kevesebb sikerrel, de még így is bulldózerként száguldottam át néhányon közülük. Néha hallottam a hátam mögül pár ingerült hanglejtésben utánam vágott mondatfoszlányt. Egy cipő, vagy táska sem repült utánam, szóval egyszerűen megúsztam. A szidás és a morgolódás pedig nem különösebben hatott meg. Legalábbis addig, ameddig az új vérfarkas "barátom" utánam loholt.
Na igen, a kérdés jogos, mégis hogy kerültem MEGINT egy efféle szituációba, de ez még csak a kezdet volt. Ha előre tudom, mi fog történni, inkább fel sem keltem volna reggel.
- Azonnal állj meg, te kis... ! - hallottam a dühös morgást a hátam mögül, mire én csak egy széles, provokáló vigyorral az arcomon hátra pillantottam rá. Baromira előnyben éreztem magam, bár nem tudom, miért. Kétszer jobb kondiban van, mint én, a génekről nem is beszélve, amik belőlem hiányoznak.
Szóval felvéshetek magamnak egy újabb pontot a jegyzeteim közé: soha-többet-ne-adj-el-semmit-egy-vérfarkasnak. Főleg, ha az szart sem ér. De az sem hátrány, hogyha át akarom vágni, legalább ne annyit kérjek érte, amire a gatyája is rámehet, mert ha nem vigyázok, könnyedén húzhatom én a rövidebbet.
Aztán mintha csak az univerzum küldött volna egy jelet, megláttam egy ismerős járművet.
Bingo!
Egyetlen probléma volt; a tulajdonosát nem láttam sehol. De a szituáció, amibe keveredtem, segítségért kiáltott, és az sem érdekelt, hogy soha a kurva életben nem vezettem még egy nyomorult robogót se.
Nem kellett sokat gondolkoznom a következő lépésemen. Felpattantam a motorra, és minden erőmmel azon voltam, hogy valahogy életet leheljek belé, aztán irány a végtlenbe és tovább. Azonban a tervem várható módon csődöt mondott. Elvégre ez nem egy hülye amerikai film, én meg még mindig csak én vagyok.
Nem telhetett bele több időbe öt nyomorult percnél, mire a nyomomban lévő farkas mellé kaptam még a nyakamba egy sipcli öreglányt a hülye banyatankjával, meg egy rendőrt, akinek pont most kellett a sarki cukrászdában fánkot zabálnia, az helyett, hogy a dolgát végezné és mondjuk járőrözne a városban.
Szerencsémre a kialakult káoszban a vérfarkas inkább meghúzta magát, így legalább egy probléma megoldódott. Ideiglenesen persze. De a helyzetet elnézve, hogy lopással vádolnak, illetve hogyha átmotoznak, legalább 5 grammnyi  por alapú koffeint fognak nálam találni, lehet, hogy inkább a korcsot választanám.
Ez volt az a pillanat, mikor először elkezdtem pánikolni.
Ez persze nem old meg semmit. Sőt.
Feltűnés mentesen próbáltam előhalászni a kis önzárós zacsit a nadrágom hátsó zsebéből, hogy aztán elrejthessem valahol a motor ülésénél, miközben egy pillanatra sem eresztve a rendőr tekintetét, kínos vigyorral az arcomon próbáltam megmagyarázni a helyzetet, de a néni valamiért még mindig nem volt hajlandó eltolni a szekeret, és mintha csak a járókeretét akartam volna elvenni, mérgesen hergelte ellenem a rendőrt.
Végül megérkezett a motor tulajdonosa is.
- Jasper! - kiáltottam fel lelkesen. - Tudom, hogy mi ez az értetlenség a képeden. Egyelőre nem fontosak a részletek, de jó lenne, ha megmagyaráznád a kedves rendőr úrnak, hogy ismerjük egymást, és nem ártottam neked vagy a motorodnak.
Attól féltem, hogy az ő segítségére várhatok, tekintve, hogy a kapcsolatunk egymás szívatásáról szól, de ez mégiscsak egy komoly ügy. Ekkora suttyó meg nem lehet senki. Még ő sem.
Később meg majd mindent megmagyarázok neki.
when the party's over


Zara Meth
jasper & zara; stop, you're under arrest! 4d711d3383a96776210a20853f80d5c7

jasper & zara; stop, you're under arrest! F1376edde1460da98abbbc8e96e0f5d4c1ed4ddf
Tartózkodási hely :
beacon fuckin' hills
Foglalkozás :
studying business and marketing

jasper & zara; stop, you're under arrest! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Csüt. Szept. 19, 2019 4:01 am

Jasper Riggs
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt


Zara & Jasper
keep your friends close and your enemies closer


Munka után édes a pihenés - szokták mondani a normális emberek, akik nem látnak neki egy nyolc órás műszak után vadászgatni, fényes nappal. Oké, oké, eredetileg nekem is csak a szokásos Netflixezés volt betervezve, semmi akció. Meg talán egy gyorstalpaló főzőcskézés, ha nagyon huncut kedvemben lettem volna. De az, hogy végül majd egy szépirodalmi felolvasó délutánon találom magam, az egyik gyanúsan mézes szagú tagot lesve, egy szép adag ír kávét szorongatva a kezemben, amibe feltűnően kevés whiskey-t tettek... Na nem, ez határozottan nem volt tervben. Mégis, az a sunyító diclonius úgy vonzotta a kíváncsiságomat, hogy kénytelen voltam beállni a sok gyökér közé, és elismerőn tapsikolni, ahányszor valamelyikük egy remek alkotást adott elő az exéről, vagy az elhalálozott macskájáról. Micsoda tragikus sztori, hihetetlen! Éés, elfogyott a kávém.
Egy újabb adagért indultam, amikor velem egyetemben a másik lény is nekivágott az asztalok közt szlalomozni. A szemem sarkából figyeltem őt, az agyam folyamatosan kattogott, készen minden lehetséges végkimenetelre. Még az öklömet is megszorítottam, hátha hirtelen szükség lesz egy jobb horogra, netán egy jól célzott egyenesre. De nem, mindössze előbb akart odaérni, mint én, hogy aztán elkérhesse a wifi jelszót, meg a mosdó kulcsát.
Nagyokat pislogtam, miután ezekkel a birtokában elindult a budi felé, észre se véve, hogy én már nagyon készültem egy esetleges összecsapásra. Valószínűleg fel se tűnt neki, hogy valaki megfigyeli. Mondjuk... Aki diclonius létére felolvasásokon múlatja az idejét, az tutira valami elvarázsolt lélek, aki a vektorait összefonva hordja a hátán, és legalább két tarantulát tart megfigyelés alatt a lakásában. Az se lepett volna meg, ha a visszatérése után tipikus fűszag lengte volna körbe az egész férfi mosdót.
Az újabb adag kávémba már egy fokkal több alkoholt kértem, és tekintve, hogy a pultos csaj egy nagyon cuki kis barna volt, valószínűleg kétségbeesetten szingli, elég volt egy rosszaságról árulkodó vigyort vágnom neki, hogy "véletlenül" jobban meglöttyintse a whiskey-s üveget a fülespohár fölött.
Ezzel a gőzölgő borzalommal tehát, visszatértem a helyemre, és újabb fél órát pazaroltam arra, hogy a hippi dicloniust elemezgettem, miközben mások Shakespeare-t játszottak a színpadnak szánt emelvényen. Végül rá került a sor, és a korábbi tippemet megerősítve elszavalt egy verset a kábulatról, és arról, hogy tizenhat lábat hallucinált a házi pókjára, Fredre, mikor jól beszívott egy kellemetlen szakítás után. Vicces volt, hogy a végén azt is hozzátette, a rossz idegzetére írta fel neki a doki a mariskát, és nem illegálisan veszi.
Hamar rá kellett jönnöm, hogy a fickó egy vérengző természetfeletti létére a légynek se ártana - leszámítva Fred vacsiját -, így némileg csalódottan tápászkodtam fel, a poharamat bunkó módon az asztalon hagyva, kiengesztelésképp némi borravalóval. Már a vadászattól is elment a kedvem, ilyen puhány prédák láttán, mint az a füves idióta...
De amint kiléptem az ajtón, valami egészen érdekes látvány fogadott. Egy zsaru. Egy szutykos vénasszony. Az a csaj, akivel állandóan idegpályára állítjuk egymást; épp lekászálódott Loláról.
Na álljunk csak meg, mi az istent csinál ez a motorommal?
Feszült állkapoccsal vágtam át az emberek közt, hogy Lolához érjek, de alig, hogy három méteren belülre kerültem, Zara letámadott, gyanúsan nagy lelkesedéssel. Minden bizonnyal hülye képet vághattam, de ő ezt egy említésnél többre nem méltatta, és még csak be se szólt nekem, ami tovább fokozta a gyanakvásomat.
Mielőtt válaszoltam volna, egy rövid pillanat alatt végigfuttattam a tekintetemet a többi agyalágyulton, hogy összerakjam, mégis miért kellene segítenem Zazunak, de aztán úgy voltam vele, hogy talán most az egyszer lehetek jó arc még vele is.
Úgyhogy nemes egyszerűséggel átkaroltam a vállát, és így fordultam a zsernyák felé, akinek a szája szélén maradt egy kis porcukor.
- Nincs itt semmi gond, biztos úr! - vigyorogtam rá, pedig legszívesebben megfojtottam volna a csajt, amiért hozzányúlt Lolához. - A barátnőm csak elfelejtette, hogy nálam van a kulcs. - halásztam elő a zsebemből a motor kulcsát, meglengetve a zsaru előtt. - Ugye, Zara? - szorongattam meg a lányt kissé, miközben közelebb húztam őt magamhoz. Csak hogy tudja, erről még el fogunk csevegni később.


trouble × let’s play cicc


Jasper Riggs
jasper & zara; stop, you're under arrest! Tumblr_pq089vCqbO1y2xn6po2_500
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Hunter

jasper & zara; stop, you're under arrest! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hétf. Szept. 23, 2019 8:38 pm

Zara Meth
daimon: a kapzsiság mestere, csalóka üzletek kötôje
jasper & zara
- put your hands behind your back and step on out of your motorcycle -
klasszikus • game on cicc • 701

Mindig is híres voltam a bajkeverésről. Legyen szó magamról, vagy másokról. Akarva, akaratlanul keveredtem olyan szituációkba, amik által kimaxoltam az improvizációs készségemet. Viszont azzal a helyzettel, amibe most kerültem, egy új szintre emeltem a bajba kerülés fogalmát. Elvégre egyszerre három problémát kellett megoldanom valahogy.
A dühös farkas ügyet, a börtönt és még Jasper haragját is túl kellett élnem, amiért hozzányúltam a motorjához.
Elsőre persze megnyugvást is nyújthatott volna a srác jelenléte, ahogy az is, hogy próbálta kimenteni a hátsóm a szituációból, de ahogy magához rántva elkezdett szorongatni, szó szerint lepörgött előttem az addigi életem. Szinte biztos voltam benne, hogy kék, lila foltokkal fogok haza érni, a kézlenyomatát formázva a bőrömön. De a kijelentése, miszerint a barátnője vagyok, hidegzuhanyként érve zökkentett ki a gondolataimból, ezzel visszarángatva a valóságba, hogy aztán hevesen bólogatni kezdjek egy kamu mosollyal az arcomon, megerősítve az állítást.
- Látja, biztos úr, nincs itt semmi probléma - szólaltam meg kissé vékonyabb hangon, összeszorított fogakkal, ahogy próbáltam elnyomni a segély kiáltásomat Jasper "ölelésének" köszönhetően. - Te pedig igazán odaadhatnád a motorod kulcsát végre - pislogtam fel a fiúra, bár sok reményt nem fűztem hozzá, hogy ennyire nagylelkű lesz. De azzal is tisztában voltam, hogy a látszat kedvéért a rendőr előtt játszani fogja a lovagot, vagy legalább felültet maga mögé és amolyan szőke-herceg-fehér-lovon stílusban kiment a kellemetlen helyzetből.
Aztán sajnos az üldözőm sikeresen keresztbe húzta a számításaim, ahogy előlépett addigi helyéről, és megszólította a továbbra is gyanakvó rendőrt.
- Elnézést, hogy közbe szólok, de én a helyébe átkutatnám a motort, uram!
És ez volt az a mondat, amire kikerekedtek a szemeim és sikoltoztam belül.
Találj ki valamit, de sürgősen! - parancsoltam magamra, majd azonnal Jasper felé fordultam, amíg a rendőr leállt beszélgetni a farkassal.
- Ne. Engedd. Nekik! - sziszegtem, miközben szinte láthatatlanul, minimális mozgással kezdtem rázni a fejem. Ez után pedig a kárörvendő vérfarkasra szegeztem a tekintetem és elővettem a gyilkos nézésem, ami remélem, fizikai fájdalmat okozott neki.
A rendőr eközben elkezdett járkálni a motor körül. - Szóval Ön a jármű tulajdonosa, és a barátnője csak el akart menni vele, de a kulcs magánál maradt? Jól értem? - nézett komoly tekintettel Jasperra, miközben én próbáltam észrevétlenül kibújni a fiú karja alól, hogy feltűnés mentesen elhúzzam a csíkot. Azonban az önérzetem visszatartott. Elvégre ő is segített nekem, nem?!
Arról nem is beszélve, hogyha akartam volna, se tudtam volna elmenni, mert Jasper jóval erősebb volt nálam.
Akkor jutottam el arra az elhatározásra, hogy több spenótot kell ennem.
- Most nem azért, de szabályos az egyáltalán, hogy valami jött-ment azt tanácsolja, hogy nézze át a motort, és ez után így is fog cselekedni? Mármint... ehhez nem kell valami papír, mint egy ház kutatásnál? - Találtam meg végre én is a hangom, és bátorkodtam kicsit felháborodottan kiállni az igazunkért, de a rendőr bizalmát már az első pillanatnál elveszítettem, a farkas pajti meg eléggé határozottnak tűnt.
Ráadásul megfeledkeztem a néniről is, aki az idő alatt feltűnés mentesen megtalálta, amit nem kellett volna. Sajnos a nagy ijedtségemben csak fél munkát sikerült végeznem, mikor el akartam rejteni egy kisebb zacskónyi illegális cuccot, amit az öreglány nézegetni kezdett.
- Porcukor - szólalt meg, mire a rendőrrel szinte egy időben kaptam arra a fejem, és próbáltam kizárni a vérfarkas kárörvendő kuncogását, mielőtt még elsétált volna a helyszínről, mint aki jól végezte dolgát.
- A rohadt életbe, hogy az összes ennyire kíváncsi - morogtam magam elé totálisan kétségbe esetten. - Ummm, hé! - szóltam aztán oda a rendőrnek, mielőtt még túl késő lett volna, hogy inkább rám figyeljen. Szerencsére pedig inkább velem foglalkozott, mint a zagyva beszéddel a háttérből. - Az az igazság, hogy szeretnénk hazamenni a barátommal - kicsit közelebb bújtam Jasperhoz, miközben elkezdtem simogatni a mellkasát egy széles mosollyal az arcomon, hogy hihető legyen a dolog. - Most, hogy már lerendeztük ezt a motor lopásos félreértést, akár mehet is mindenki a dolgára, ugye? - pislogtam ártatlanul.
Fél szemmel közben azért a rendőr mögé pillantottam, hogy mégis mit művel az az idióta nyugdíjas, nehogy szívrohamot kapjon, mert megkóstolja a fehér poromat. Ami mellesleg nem volt olcsó, szóval legszívesebben neki ugrottam volna. Így is túlságosan beleütötte már az orrát az ügyembe.
Helyette inkább próbáltam megtalálni a lelki békém, miközben a kamu pasimra, és a rendőrre koncentráltam.
Azt hiszem, Jasper is kezdte átkozni a pillanatot, amikor úgy döntött, hogy felkel reggel. Vagy legalábbis azt biztos, hogy segít kihúzni engem ebből a szar helyzetből.
when the party's over


Zara Meth
jasper & zara; stop, you're under arrest! 4d711d3383a96776210a20853f80d5c7

jasper & zara; stop, you're under arrest! F1376edde1460da98abbbc8e96e0f5d4c1ed4ddf
Tartózkodási hely :
beacon fuckin' hills
Foglalkozás :
studying business and marketing

jasper & zara; stop, you're under arrest! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kedd Okt. 15, 2019 4:10 pm

Jasper Riggs
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt


Zara & Jasper
keep your friends close and your enemies closer


Nem tudom, miért döntöttem úgy, hogy segítek Zarának. Nem kedveltem, sőt..! Nagyon szívesen kifejeztem volna neki, mennyire voltam oda a tudatért, hogy el akart robogni a motorommal. És mégis, a dolgok úgy alakultak, hogy épp azt próbáltam beadni egy zsarunak, hogy ő a csajom, és teljesen ártatlanok voltak a szándékai. Pedig a hülye is megmondta volna, hogy a szeme se áll jól; én azért reméltem, hogy hihető lesz a sztorink. Pláne így, hogy Zazu is csak ment az árral, nem próbálta meg kihúzni magát a barátnő szerepe alól. Ezek szerint mégiscsak volt egy kis sütnivaló abban az üresnek tűnő fejében.
- Á-á. Mit is beszéltünk meg legutóbb? - vontam fel a szemöldökömet, közben visszadugva a kulcsot a zsebembe. - Addig nem motorozhatsz, amíg nem tetted le a jogsit.
Ezt kimondva a tekintetemmel diszkréten jeleztem, hogy eszébe se jusson ilyesmikre gondolni, mint a motorommal való száguldozás. Max akkor, ha én vezetek. De még erre se láttam sok esélyt, mert az hót ziher, hogy nem fogom magam mögé engedni ezt a bigét soha, de soha! Még az kellene, hogy miatta összetörjön Lola, vagy elvegyék a zsaruk, vagy...
Valami random fickó félbeszakította a gondolataimat azzal, hogy átkutatást javasolt a zsernyáknak. Hát. Én. Megölöm.
Ráncolt homlokkal fordultam a fickó felé, próbálva nem olyan fejet vágni, mint aki épp azon agyal, hányféleképpen ölhetné meg őt. A lövés túl gyors lenne. Szerintem csak halálra verem. Vagy felgyújtom. Vagy előbb felgyújtom, és aztán halálra verem.
- Annyira ki foglak nyírni - morogtam a lányra, olyan halkan, hogy csak ő hallja. Ott helyben meg is esküdtem, hogy ha miatta bajba fogok kerülni, két kézzel fojtom meg a következő találkozásunkkor.
Aztán megszólalt a cukros szájú rendőr is, hogy ő is felidegesítsen a hülye kérdéseivel. Mintha nem lett volna elég egyértelmű, hogy igen, az az én motorom, és igen, a kamucsajom úgy akart elhúzni vele, hogy nálam volt a kulcs. Mert a drága „barátnőm” akkora idióta, hogy azt hitte, csak úgy kint hagynám a nyílt utcán a kulcsot is, hátha valaki elviszi és eladja jó pénzért. Mintha nem látszana eléggé azon a gyönyörű, frissen fényezett mocin, hogy nem egy olcsó szar, amit még ellopni se érdemes.
- Igen. Kicsit összevesztünk, és itt akart hagyni, csak elfelejtette, hogy mindig magamnál tartom a kulcsot - magyaráztam, de közben megéreztem, hogy Zara fészkelődni kezdett mellettem, így jobban magamhoz „öleltem”. Persze csak mértékkel, azért egyelőre nem akartam bezúzni semmijét. Egyelőre.
Szerencsére a bajkeverő abbahagyta a mocorgást, így enyhítettem a szorításon annyira, hogy ne érezze magát olyan szarul. Épp próbáltam kimenteni a seggét a káoszból, amit magának okozott, úgyhogy nem szerettem volna azt a látszatot kelteni, hogy kényelmetlen neki a közelemben lennie. Ha a zsaru észrevette volna, tuti lebukunk.
- Arról nem is beszélve, hogy a fickó nem igazolta magát. Akár valami szökött bűnöző is lehet, maga meg csak úgy hallgat rá? - játszottam én is a felháborodott figurát, hátha tőlem jobban elfogadja majd az érveket az a fánkzabáló.
Nem volt túl sok ütőkártyám erre a helyzetre. Anno pont ez a rész volt az a programban, amiből Brett és Sheilah milliószor jobban teljesített, mint én. Engem csak az ölés érdekelt, a különböző harci technikák, és a nyomozás. Azt pont leszartam magasról, hogyan kell kimászni a szutyok szituációkból. Sose gondoltam, hogy egy nap majd tényleg szükségem lesz ezekre, hiszen úgy voltam vele, hogy én biztos leszek olyan profi, hogy ne keverjem magam bajba. Aha... Arra nem számítottam, hogy más is ugyanúgy belevihet a rosszba.
Porcukor. Ez a szó szelte át a levegőt, én meg elsőre azt hittem, valaki más is kiszúrta végre, hogy a zsarunak ott maradt egy is cukor a szája szélén, de nem. Ahogy Zazu is fordult, úgy én is, így hárman egyszerre pillantottunk a vénasszonyra, aki a kezében egy kis zacskó barátságtalan fehér port vizsgálgatott. Annyira reméltem, hogy be fogja nyelni, és hagy nekünk egy kis időt a menekülésre, de nem... Csak nézegette, én pedig szívesen ledugtam volna az egészet Zara torkán, amiért az ÉN motoromon próbálta elrejteni a szarjait.
Aztán, a következő dolog, amire feleszméltem, az a mellkasomat érő váratlan cirógatás volt. Mi az isten...
Lepillantottam a kamucsajom mancsaira, amik a fura, valósággal kellemetlen érzést okozták, majd igyekeztem felvenni egy hihető mosolyt, miközben a vállán pihenő kezemet lecsúsztattam a csípőjére, hogy visszaadjam neki a kedvességet. Még kissé rá is szorítottam, hátha a zsernyák azt hiszi, azért sietünk ennyire, hogy békülésképp dugjunk egy jót.
- Még amúgy is rengeteg megbeszélni valónk van, ugye bébi? - nyomtam egy puszit a feje búbjára, pedig már így is kerülgetett a hányinger, amiért így fogdostuk egymást. De a cél érdekében rá kellett játszanom kissé, hogy ne tűnjünk olyan távolságtartónak.
Az biztos, hogy ezek után Zazu tartozik nekem egy nagyon nagy szívességgel. Amit kész voltam akármikor behajtani rajta, ha már voltam olyan jófej, hogy nem adtam fel azonnal a zsarunak, amiért el akarta vinni Lolát.


trouble × let’s play cicc


Jasper Riggs
jasper & zara; stop, you're under arrest! Tumblr_pq089vCqbO1y2xn6po2_500
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Hunter

jasper & zara; stop, you're under arrest! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


jasper & zara; stop, you're under arrest! Empty
Vissza az elejére Go down
 

jasper & zara; stop, you're under arrest!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Belváros :: Seriff hivatal-
^
ˇ