Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Julia & Hugo

jasper & zara; stop, you're under arrest! EmptyHugo Marlowe
Today at 1:05 amDaniel & Stella ;; Family reunion

jasper & zara; stop, you're under arrest! EmptyStella Argent
Yesterday at 6:54 pmElkészültem!

jasper & zara; stop, you're under arrest! EmptyDrew Lamarck
Yesterday at 1:09 pmDrew Lamarck/Masanori

jasper & zara; stop, you're under arrest! EmptyDrew Lamarck
Yesterday at 9:57 amAvatarfoglaló

jasper & zara; stop, you're under arrest! EmptyHugo Marlowe
Yesterday at 1:09 amHugo

jasper & zara; stop, you're under arrest! EmptyJulia Hunt-Kozma
Pént. Ápr. 03, 2020 7:25 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Elisha Grant, Ethan Wayne, Fawn Olossë, Hugo Marlowe, Julia Hunt-Kozma, Stella Argent


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 jasper & zara; stop, you're under arrest!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Hétf. Szept. 16, 2019 9:32 pm

Zara Meth
daimon: a kapzsiság mestere, csalóka üzletek kötôje
jasper & zara
- put your hands behind your back and step on out of your motorcycle -
youtube lejátszási lista • game on cicc • 530

Cipőm talpa éles hang kíséretében csapódott az aszfalthoz minden egyes alkalommal, ahogy rohantam végig a város utcáin. Próbáltam finoman félre tessékelni az utamba kerülő embereket több-kevesebb sikerrel, de még így is bulldózerként száguldottam át néhányon közülük. Néha hallottam a hátam mögül pár ingerült hanglejtésben utánam vágott mondatfoszlányt. Egy cipő, vagy táska sem repült utánam, szóval egyszerűen megúsztam. A szidás és a morgolódás pedig nem különösebben hatott meg. Legalábbis addig, ameddig az új vérfarkas "barátom" utánam loholt.
Na igen, a kérdés jogos, mégis hogy kerültem MEGINT egy efféle szituációba, de ez még csak a kezdet volt. Ha előre tudom, mi fog történni, inkább fel sem keltem volna reggel.
- Azonnal állj meg, te kis... ! - hallottam a dühös morgást a hátam mögül, mire én csak egy széles, provokáló vigyorral az arcomon hátra pillantottam rá. Baromira előnyben éreztem magam, bár nem tudom, miért. Kétszer jobb kondiban van, mint én, a génekről nem is beszélve, amik belőlem hiányoznak.
Szóval felvéshetek magamnak egy újabb pontot a jegyzeteim közé: soha-többet-ne-adj-el-semmit-egy-vérfarkasnak. Főleg, ha az szart sem ér. De az sem hátrány, hogyha át akarom vágni, legalább ne annyit kérjek érte, amire a gatyája is rámehet, mert ha nem vigyázok, könnyedén húzhatom én a rövidebbet.
Aztán mintha csak az univerzum küldött volna egy jelet, megláttam egy ismerős járművet.
Bingo!
Egyetlen probléma volt; a tulajdonosát nem láttam sehol. De a szituáció, amibe keveredtem, segítségért kiáltott, és az sem érdekelt, hogy soha a kurva életben nem vezettem még egy nyomorult robogót se.
Nem kellett sokat gondolkoznom a következő lépésemen. Felpattantam a motorra, és minden erőmmel azon voltam, hogy valahogy életet leheljek belé, aztán irány a végtlenbe és tovább. Azonban a tervem várható módon csődöt mondott. Elvégre ez nem egy hülye amerikai film, én meg még mindig csak én vagyok.
Nem telhetett bele több időbe öt nyomorult percnél, mire a nyomomban lévő farkas mellé kaptam még a nyakamba egy sipcli öreglányt a hülye banyatankjával, meg egy rendőrt, akinek pont most kellett a sarki cukrászdában fánkot zabálnia, az helyett, hogy a dolgát végezné és mondjuk járőrözne a városban.
Szerencsémre a kialakult káoszban a vérfarkas inkább meghúzta magát, így legalább egy probléma megoldódott. Ideiglenesen persze. De a helyzetet elnézve, hogy lopással vádolnak, illetve hogyha átmotoznak, legalább 5 grammnyi  por alapú koffeint fognak nálam találni, lehet, hogy inkább a korcsot választanám.
Ez volt az a pillanat, mikor először elkezdtem pánikolni.
Ez persze nem old meg semmit. Sőt.
Feltűnés mentesen próbáltam előhalászni a kis önzárós zacsit a nadrágom hátsó zsebéből, hogy aztán elrejthessem valahol a motor ülésénél, miközben egy pillanatra sem eresztve a rendőr tekintetét, kínos vigyorral az arcomon próbáltam megmagyarázni a helyzetet, de a néni valamiért még mindig nem volt hajlandó eltolni a szekeret, és mintha csak a járókeretét akartam volna elvenni, mérgesen hergelte ellenem a rendőrt.
Végül megérkezett a motor tulajdonosa is.
- Jasper! - kiáltottam fel lelkesen. - Tudom, hogy mi ez az értetlenség a képeden. Egyelőre nem fontosak a részletek, de jó lenne, ha megmagyaráznád a kedves rendőr úrnak, hogy ismerjük egymást, és nem ártottam neked vagy a motorodnak.
Attól féltem, hogy az ő segítségére várhatok, tekintve, hogy a kapcsolatunk egymás szívatásáról szól, de ez mégiscsak egy komoly ügy. Ekkora suttyó meg nem lehet senki. Még ő sem.
Később meg majd mindent megmagyarázok neki.
when the party's over


Zara Meth
jasper & zara; stop, you're under arrest! 4d711d3383a96776210a20853f80d5c7

jasper & zara; stop, you're under arrest! F1376edde1460da98abbbc8e96e0f5d4c1ed4ddf
Tartózkodási hely :
beacon fuckin' hills
Foglalkozás :
studying business and marketing

jasper & zara; stop, you're under arrest! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Csüt. Szept. 19, 2019 3:01 am

Jasper Riggs
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt


Zara & Jasper
keep your friends close and your enemies closer


Munka után édes a pihenés - szokták mondani a normális emberek, akik nem látnak neki egy nyolc órás műszak után vadászgatni, fényes nappal. Oké, oké, eredetileg nekem is csak a szokásos Netflixezés volt betervezve, semmi akció. Meg talán egy gyorstalpaló főzőcskézés, ha nagyon huncut kedvemben lettem volna. De az, hogy végül majd egy szépirodalmi felolvasó délutánon találom magam, az egyik gyanúsan mézes szagú tagot lesve, egy szép adag ír kávét szorongatva a kezemben, amibe feltűnően kevés whiskey-t tettek... Na nem, ez határozottan nem volt tervben. Mégis, az a sunyító diclonius úgy vonzotta a kíváncsiságomat, hogy kénytelen voltam beállni a sok gyökér közé, és elismerőn tapsikolni, ahányszor valamelyikük egy remek alkotást adott elő az exéről, vagy az elhalálozott macskájáról. Micsoda tragikus sztori, hihetetlen! Éés, elfogyott a kávém.
Egy újabb adagért indultam, amikor velem egyetemben a másik lény is nekivágott az asztalok közt szlalomozni. A szemem sarkából figyeltem őt, az agyam folyamatosan kattogott, készen minden lehetséges végkimenetelre. Még az öklömet is megszorítottam, hátha hirtelen szükség lesz egy jobb horogra, netán egy jól célzott egyenesre. De nem, mindössze előbb akart odaérni, mint én, hogy aztán elkérhesse a wifi jelszót, meg a mosdó kulcsát.
Nagyokat pislogtam, miután ezekkel a birtokában elindult a budi felé, észre se véve, hogy én már nagyon készültem egy esetleges összecsapásra. Valószínűleg fel se tűnt neki, hogy valaki megfigyeli. Mondjuk... Aki diclonius létére felolvasásokon múlatja az idejét, az tutira valami elvarázsolt lélek, aki a vektorait összefonva hordja a hátán, és legalább két tarantulát tart megfigyelés alatt a lakásában. Az se lepett volna meg, ha a visszatérése után tipikus fűszag lengte volna körbe az egész férfi mosdót.
Az újabb adag kávémba már egy fokkal több alkoholt kértem, és tekintve, hogy a pultos csaj egy nagyon cuki kis barna volt, valószínűleg kétségbeesetten szingli, elég volt egy rosszaságról árulkodó vigyort vágnom neki, hogy "véletlenül" jobban meglöttyintse a whiskey-s üveget a fülespohár fölött.
Ezzel a gőzölgő borzalommal tehát, visszatértem a helyemre, és újabb fél órát pazaroltam arra, hogy a hippi dicloniust elemezgettem, miközben mások Shakespeare-t játszottak a színpadnak szánt emelvényen. Végül rá került a sor, és a korábbi tippemet megerősítve elszavalt egy verset a kábulatról, és arról, hogy tizenhat lábat hallucinált a házi pókjára, Fredre, mikor jól beszívott egy kellemetlen szakítás után. Vicces volt, hogy a végén azt is hozzátette, a rossz idegzetére írta fel neki a doki a mariskát, és nem illegálisan veszi.
Hamar rá kellett jönnöm, hogy a fickó egy vérengző természetfeletti létére a légynek se ártana - leszámítva Fred vacsiját -, így némileg csalódottan tápászkodtam fel, a poharamat bunkó módon az asztalon hagyva, kiengesztelésképp némi borravalóval. Már a vadászattól is elment a kedvem, ilyen puhány prédák láttán, mint az a füves idióta...
De amint kiléptem az ajtón, valami egészen érdekes látvány fogadott. Egy zsaru. Egy szutykos vénasszony. Az a csaj, akivel állandóan idegpályára állítjuk egymást; épp lekászálódott Loláról.
Na álljunk csak meg, mi az istent csinál ez a motorommal?
Feszült állkapoccsal vágtam át az emberek közt, hogy Lolához érjek, de alig, hogy három méteren belülre kerültem, Zara letámadott, gyanúsan nagy lelkesedéssel. Minden bizonnyal hülye képet vághattam, de ő ezt egy említésnél többre nem méltatta, és még csak be se szólt nekem, ami tovább fokozta a gyanakvásomat.
Mielőtt válaszoltam volna, egy rövid pillanat alatt végigfuttattam a tekintetemet a többi agyalágyulton, hogy összerakjam, mégis miért kellene segítenem Zazunak, de aztán úgy voltam vele, hogy talán most az egyszer lehetek jó arc még vele is.
Úgyhogy nemes egyszerűséggel átkaroltam a vállát, és így fordultam a zsernyák felé, akinek a szája szélén maradt egy kis porcukor.
- Nincs itt semmi gond, biztos úr! - vigyorogtam rá, pedig legszívesebben megfojtottam volna a csajt, amiért hozzányúlt Lolához. - A barátnőm csak elfelejtette, hogy nálam van a kulcs. - halásztam elő a zsebemből a motor kulcsát, meglengetve a zsaru előtt. - Ugye, Zara? - szorongattam meg a lányt kissé, miközben közelebb húztam őt magamhoz. Csak hogy tudja, erről még el fogunk csevegni később.


trouble × let’s play cicc


Jasper Riggs
jasper & zara; stop, you're under arrest! Tumblr_pq089vCqbO1y2xn6po2_500
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Hunter

jasper & zara; stop, you're under arrest! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hétf. Szept. 23, 2019 7:38 pm

Zara Meth
daimon: a kapzsiság mestere, csalóka üzletek kötôje
jasper & zara
- put your hands behind your back and step on out of your motorcycle -
klasszikus • game on cicc • 701

Mindig is híres voltam a bajkeverésről. Legyen szó magamról, vagy másokról. Akarva, akaratlanul keveredtem olyan szituációkba, amik által kimaxoltam az improvizációs készségemet. Viszont azzal a helyzettel, amibe most kerültem, egy új szintre emeltem a bajba kerülés fogalmát. Elvégre egyszerre három problémát kellett megoldanom valahogy.
A dühös farkas ügyet, a börtönt és még Jasper haragját is túl kellett élnem, amiért hozzányúltam a motorjához.
Elsőre persze megnyugvást is nyújthatott volna a srác jelenléte, ahogy az is, hogy próbálta kimenteni a hátsóm a szituációból, de ahogy magához rántva elkezdett szorongatni, szó szerint lepörgött előttem az addigi életem. Szinte biztos voltam benne, hogy kék, lila foltokkal fogok haza érni, a kézlenyomatát formázva a bőrömön. De a kijelentése, miszerint a barátnője vagyok, hidegzuhanyként érve zökkentett ki a gondolataimból, ezzel visszarángatva a valóságba, hogy aztán hevesen bólogatni kezdjek egy kamu mosollyal az arcomon, megerősítve az állítást.
- Látja, biztos úr, nincs itt semmi probléma - szólaltam meg kissé vékonyabb hangon, összeszorított fogakkal, ahogy próbáltam elnyomni a segély kiáltásomat Jasper "ölelésének" köszönhetően. - Te pedig igazán odaadhatnád a motorod kulcsát végre - pislogtam fel a fiúra, bár sok reményt nem fűztem hozzá, hogy ennyire nagylelkű lesz. De azzal is tisztában voltam, hogy a látszat kedvéért a rendőr előtt játszani fogja a lovagot, vagy legalább felültet maga mögé és amolyan szőke-herceg-fehér-lovon stílusban kiment a kellemetlen helyzetből.
Aztán sajnos az üldözőm sikeresen keresztbe húzta a számításaim, ahogy előlépett addigi helyéről, és megszólította a továbbra is gyanakvó rendőrt.
- Elnézést, hogy közbe szólok, de én a helyébe átkutatnám a motort, uram!
És ez volt az a mondat, amire kikerekedtek a szemeim és sikoltoztam belül.
Találj ki valamit, de sürgősen! - parancsoltam magamra, majd azonnal Jasper felé fordultam, amíg a rendőr leállt beszélgetni a farkassal.
- Ne. Engedd. Nekik! - sziszegtem, miközben szinte láthatatlanul, minimális mozgással kezdtem rázni a fejem. Ez után pedig a kárörvendő vérfarkasra szegeztem a tekintetem és elővettem a gyilkos nézésem, ami remélem, fizikai fájdalmat okozott neki.
A rendőr eközben elkezdett járkálni a motor körül. - Szóval Ön a jármű tulajdonosa, és a barátnője csak el akart menni vele, de a kulcs magánál maradt? Jól értem? - nézett komoly tekintettel Jasperra, miközben én próbáltam észrevétlenül kibújni a fiú karja alól, hogy feltűnés mentesen elhúzzam a csíkot. Azonban az önérzetem visszatartott. Elvégre ő is segített nekem, nem?!
Arról nem is beszélve, hogyha akartam volna, se tudtam volna elmenni, mert Jasper jóval erősebb volt nálam.
Akkor jutottam el arra az elhatározásra, hogy több spenótot kell ennem.
- Most nem azért, de szabályos az egyáltalán, hogy valami jött-ment azt tanácsolja, hogy nézze át a motort, és ez után így is fog cselekedni? Mármint... ehhez nem kell valami papír, mint egy ház kutatásnál? - Találtam meg végre én is a hangom, és bátorkodtam kicsit felháborodottan kiállni az igazunkért, de a rendőr bizalmát már az első pillanatnál elveszítettem, a farkas pajti meg eléggé határozottnak tűnt.
Ráadásul megfeledkeztem a néniről is, aki az idő alatt feltűnés mentesen megtalálta, amit nem kellett volna. Sajnos a nagy ijedtségemben csak fél munkát sikerült végeznem, mikor el akartam rejteni egy kisebb zacskónyi illegális cuccot, amit az öreglány nézegetni kezdett.
- Porcukor - szólalt meg, mire a rendőrrel szinte egy időben kaptam arra a fejem, és próbáltam kizárni a vérfarkas kárörvendő kuncogását, mielőtt még elsétált volna a helyszínről, mint aki jól végezte dolgát.
- A rohadt életbe, hogy az összes ennyire kíváncsi - morogtam magam elé totálisan kétségbe esetten. - Ummm, hé! - szóltam aztán oda a rendőrnek, mielőtt még túl késő lett volna, hogy inkább rám figyeljen. Szerencsére pedig inkább velem foglalkozott, mint a zagyva beszéddel a háttérből. - Az az igazság, hogy szeretnénk hazamenni a barátommal - kicsit közelebb bújtam Jasperhoz, miközben elkezdtem simogatni a mellkasát egy széles mosollyal az arcomon, hogy hihető legyen a dolog. - Most, hogy már lerendeztük ezt a motor lopásos félreértést, akár mehet is mindenki a dolgára, ugye? - pislogtam ártatlanul.
Fél szemmel közben azért a rendőr mögé pillantottam, hogy mégis mit művel az az idióta nyugdíjas, nehogy szívrohamot kapjon, mert megkóstolja a fehér poromat. Ami mellesleg nem volt olcsó, szóval legszívesebben neki ugrottam volna. Így is túlságosan beleütötte már az orrát az ügyembe.
Helyette inkább próbáltam megtalálni a lelki békém, miközben a kamu pasimra, és a rendőrre koncentráltam.
Azt hiszem, Jasper is kezdte átkozni a pillanatot, amikor úgy döntött, hogy felkel reggel. Vagy legalábbis azt biztos, hogy segít kihúzni engem ebből a szar helyzetből.
when the party's over


Zara Meth
jasper & zara; stop, you're under arrest! 4d711d3383a96776210a20853f80d5c7

jasper & zara; stop, you're under arrest! F1376edde1460da98abbbc8e96e0f5d4c1ed4ddf
Tartózkodási hely :
beacon fuckin' hills
Foglalkozás :
studying business and marketing

jasper & zara; stop, you're under arrest! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kedd Okt. 15, 2019 3:10 pm

Jasper Riggs
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt


Zara & Jasper
keep your friends close and your enemies closer


Nem tudom, miért döntöttem úgy, hogy segítek Zarának. Nem kedveltem, sőt..! Nagyon szívesen kifejeztem volna neki, mennyire voltam oda a tudatért, hogy el akart robogni a motorommal. És mégis, a dolgok úgy alakultak, hogy épp azt próbáltam beadni egy zsarunak, hogy ő a csajom, és teljesen ártatlanok voltak a szándékai. Pedig a hülye is megmondta volna, hogy a szeme se áll jól; én azért reméltem, hogy hihető lesz a sztorink. Pláne így, hogy Zazu is csak ment az árral, nem próbálta meg kihúzni magát a barátnő szerepe alól. Ezek szerint mégiscsak volt egy kis sütnivaló abban az üresnek tűnő fejében.
- Á-á. Mit is beszéltünk meg legutóbb? - vontam fel a szemöldökömet, közben visszadugva a kulcsot a zsebembe. - Addig nem motorozhatsz, amíg nem tetted le a jogsit.
Ezt kimondva a tekintetemmel diszkréten jeleztem, hogy eszébe se jusson ilyesmikre gondolni, mint a motorommal való száguldozás. Max akkor, ha én vezetek. De még erre se láttam sok esélyt, mert az hót ziher, hogy nem fogom magam mögé engedni ezt a bigét soha, de soha! Még az kellene, hogy miatta összetörjön Lola, vagy elvegyék a zsaruk, vagy...
Valami random fickó félbeszakította a gondolataimat azzal, hogy átkutatást javasolt a zsernyáknak. Hát. Én. Megölöm.
Ráncolt homlokkal fordultam a fickó felé, próbálva nem olyan fejet vágni, mint aki épp azon agyal, hányféleképpen ölhetné meg őt. A lövés túl gyors lenne. Szerintem csak halálra verem. Vagy felgyújtom. Vagy előbb felgyújtom, és aztán halálra verem.
- Annyira ki foglak nyírni - morogtam a lányra, olyan halkan, hogy csak ő hallja. Ott helyben meg is esküdtem, hogy ha miatta bajba fogok kerülni, két kézzel fojtom meg a következő találkozásunkkor.
Aztán megszólalt a cukros szájú rendőr is, hogy ő is felidegesítsen a hülye kérdéseivel. Mintha nem lett volna elég egyértelmű, hogy igen, az az én motorom, és igen, a kamucsajom úgy akart elhúzni vele, hogy nálam volt a kulcs. Mert a drága „barátnőm” akkora idióta, hogy azt hitte, csak úgy kint hagynám a nyílt utcán a kulcsot is, hátha valaki elviszi és eladja jó pénzért. Mintha nem látszana eléggé azon a gyönyörű, frissen fényezett mocin, hogy nem egy olcsó szar, amit még ellopni se érdemes.
- Igen. Kicsit összevesztünk, és itt akart hagyni, csak elfelejtette, hogy mindig magamnál tartom a kulcsot - magyaráztam, de közben megéreztem, hogy Zara fészkelődni kezdett mellettem, így jobban magamhoz „öleltem”. Persze csak mértékkel, azért egyelőre nem akartam bezúzni semmijét. Egyelőre.
Szerencsére a bajkeverő abbahagyta a mocorgást, így enyhítettem a szorításon annyira, hogy ne érezze magát olyan szarul. Épp próbáltam kimenteni a seggét a káoszból, amit magának okozott, úgyhogy nem szerettem volna azt a látszatot kelteni, hogy kényelmetlen neki a közelemben lennie. Ha a zsaru észrevette volna, tuti lebukunk.
- Arról nem is beszélve, hogy a fickó nem igazolta magát. Akár valami szökött bűnöző is lehet, maga meg csak úgy hallgat rá? - játszottam én is a felháborodott figurát, hátha tőlem jobban elfogadja majd az érveket az a fánkzabáló.
Nem volt túl sok ütőkártyám erre a helyzetre. Anno pont ez a rész volt az a programban, amiből Brett és Sheilah milliószor jobban teljesített, mint én. Engem csak az ölés érdekelt, a különböző harci technikák, és a nyomozás. Azt pont leszartam magasról, hogyan kell kimászni a szutyok szituációkból. Sose gondoltam, hogy egy nap majd tényleg szükségem lesz ezekre, hiszen úgy voltam vele, hogy én biztos leszek olyan profi, hogy ne keverjem magam bajba. Aha... Arra nem számítottam, hogy más is ugyanúgy belevihet a rosszba.
Porcukor. Ez a szó szelte át a levegőt, én meg elsőre azt hittem, valaki más is kiszúrta végre, hogy a zsarunak ott maradt egy is cukor a szája szélén, de nem. Ahogy Zazu is fordult, úgy én is, így hárman egyszerre pillantottunk a vénasszonyra, aki a kezében egy kis zacskó barátságtalan fehér port vizsgálgatott. Annyira reméltem, hogy be fogja nyelni, és hagy nekünk egy kis időt a menekülésre, de nem... Csak nézegette, én pedig szívesen ledugtam volna az egészet Zara torkán, amiért az ÉN motoromon próbálta elrejteni a szarjait.
Aztán, a következő dolog, amire feleszméltem, az a mellkasomat érő váratlan cirógatás volt. Mi az isten...
Lepillantottam a kamucsajom mancsaira, amik a fura, valósággal kellemetlen érzést okozták, majd igyekeztem felvenni egy hihető mosolyt, miközben a vállán pihenő kezemet lecsúsztattam a csípőjére, hogy visszaadjam neki a kedvességet. Még kissé rá is szorítottam, hátha a zsernyák azt hiszi, azért sietünk ennyire, hogy békülésképp dugjunk egy jót.
- Még amúgy is rengeteg megbeszélni valónk van, ugye bébi? - nyomtam egy puszit a feje búbjára, pedig már így is kerülgetett a hányinger, amiért így fogdostuk egymást. De a cél érdekében rá kellett játszanom kissé, hogy ne tűnjünk olyan távolságtartónak.
Az biztos, hogy ezek után Zazu tartozik nekem egy nagyon nagy szívességgel. Amit kész voltam akármikor behajtani rajta, ha már voltam olyan jófej, hogy nem adtam fel azonnal a zsarunak, amiért el akarta vinni Lolát.


trouble × let’s play cicc


Jasper Riggs
jasper & zara; stop, you're under arrest! Tumblr_pq089vCqbO1y2xn6po2_500
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Hunter

jasper & zara; stop, you're under arrest! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hétf. Feb. 10, 2020 10:46 pm

Zara Meth
daimon: a kapzsiság mestere, csalóka üzletek kötôje
jasper & zara
- put your hands behind your back and step on out of your motorcycle -
klasszikus • RENGETEGET KÉSTEM, SAJNÁLOM :c • 760

Elérkeztünk egy pontra, ahol már nem tudtam eldönteni, hogy Jasper vajon tényleg segíteni akar-e nekem, vagy sem. Mármint látszólag úgy tűnt, nem akar ebben a káoszban hagyni egyedül, ami meglepően jó fej dolog volt tőle. De ez nem jelenti, hogy egy másik szar szituációba belelökdöshet.
Most akkor velem vagy vagy ellenem?! - dühöngtem gondolatban, miközben felpillantottam rá összeszűkített szemekkel. Persze csak feltűnés mentesen.
- Ó, előbb én nyírlak ki téged! Mr. Addig Nem Motorozhatsz, Ameddig Nem Tetted Le A Jogsit! - emlékeztettem ingerülten a kis kijelentésére, mert hogy tényleg nem volt jogsim. Kurvára nem volt jogsim a rohadt motorjához. És kurvára elvették volna a sima B kategóriás jogosítványomat is, ha előadja a rendőrnek, hogy én így akarok száguldozni egy ekkora motorral.
Miután befejeztem a tekintetemmel való villám szórást a Méhecske felé, ismét a többiekre pillantottam. És persze idő közben végig futtattam a tekintetem a kíváncsian bámészkodókon is, akiket legszívesebben elküldtem volna melegebb éghajlatra, de sajnos enélkül is elég nagy bajba kevertem már magam. És most már Jaspert is.
Úgy láttam jobbnak, ha egy kis időre csendben maradok, és hagyom kibontakozni a fiúkat, és megvárom, hogy a kamu pasimnak sikerüljön kimentenie a hátsómat ebből a cirkuszból.
- Nem szükséges hozzá semmilyen papír, illetve elég gyanúsak maguk ketten - jegyezte meg a rendőr nem túl barátságosan. - Kérem igazolják magukat. Személyit és lakcímkártyát szeretnék. Illetve a jogosítványt és a motor papírjait - mondta ezt már konkrétan Jaspernek.
Én meg idő közben csak arra vártam, hogy nyíljon meg alattam a föld és nyeljen el. Ezt az érzést pedig csak még inkább erősítette a banyatankos kis bajkeverőnk is.
Azon gondolkoztam, hogy tudnánk elhagyni a süllyedő hajót. Tök egyszerű lenne felpattanni Jaspi mocijára, aztán elhúzni vele a francba. Úgysem motoroztam még soha. Ráadásul baromi izgalmas lett volna.
Fejben már egészen összeállt a kép. Pár aprócska részletet nem tudtam hova tenni. Hogy szerezném vissza, amit az öreglány ellopott tőlem? Elég nagy bunkóság lenne fellökni szegényt, és egyszerűen csak elvenni tőle. Na, meg az hiányozna, hogy idős néniket verő hírnevet szerezzek magamnak. Plusz valahogyan félre is kellene állítani. Na, meg valahogyan el kellett volna terelni a rendőr figyelmét is.
Szóval segélykérően felnéztem a "páromra", aki továbbra is azon ügyködött, hogy végre hagyjanak minket elmenni.
Baromi rossz érzés volt belegondolni, hogy ezek után jönni fogok egyel neki. Pont neki. De egyelőre nem foglalkoztam ezzel.
Aranyosan pislogtam fel rá, majd a biztos úrra, majd mikor megéreztem a puszit a fejem tetején, hirtelen valami mélyről jövő érzés fogott el, és a hirtelen undortól majdnem rókázni kezdtem - na jó, ez túlzás. De higgyétek el, rohadt fura és visszataszító érzés, hogy egy olyan személlyel nyáladzol a nyílt utcán, akivel nem hogy jóban sem vagytok. Egyenesen ki nem állhatjátok egymást! És a puszi volt mindennek a teteje.
Legalábbis az lett volna normálisa, ha ilyesmiket érzek. De őszintén bevallva kezdtem picit élvezni a szitut. Nem Jasper miatt, vagy mert jó volt az adrenalin löket. Hanem azért, mert tudtam, hogy ezen tök jót fogunk nevetni később. És kezdtem úgy érezni, Méhecske nem is akkora idióta, mint hittem. Mármint baszki, szó nélkül segített, az helyett, hogy még rúgott volna egyet rajtam, és kárörvendő nevetés kíséretében ott hagyott volna a francba szenvedni.
Lehet, hogy ez egy tök jó barátság kezdete...
- Csak ne olyan gyorsan! - Parancsolt ránk a porcukros szájú, amivel visszarángatott a valóságba. Látszott rajta, hogy próbál úgy csinálni, mint aki nagyon szigorú, és érti a dolgát. Az övénél fogva feljebb rángatta a nadrágját, bár a nagy hasa nem engedte túl sokáig. - Előbb látni szeretném a papírokat.
Kezdtem unni, hogy ekkora feneket kell keríteni ennek az egésznek. Miért nem elég két ember magyarázata?!
Végül úgy éreztem, muszáj cselekednem.
Elengedtem Jaspert és egyszerűen csak kikerülve a dagadékot odasétáltam a motorhoz és morcosan elvettem az idős nénitől, ami az enyém, majd mielőtt még a rendőr bármit is láthatott volna, amit nem kellene, el is rejtettem az alsóneműm vonalába.
- Biztos úr! Mielőtt folytatnánk ezt a kis csevegést, talán segítenie kellene a hölgynek - fogtam meg a karját és odavezettem. - Már egy jó ideje itt ácsorog, és van egy olyan érzésem, hogy eltévedt, vagy csak messze lakik innen és nem bírt tovább sétálni. Gondoljon bele, micsoda dicsőség lenne Önnek, ha kiderülne, hogy ennyire segítő kész, és még munka időn kívül is azon dolgozik, hogy vigyázzon másokra - céloztam az ebéd szünetére, a porcukorból kiindulva, ami azóta is az arcán díszelgett.
Én meg csak próbáltam magam előadni a legjobb tudásom szerint, mit sem foglalkozva a nő sipákolásával. Szerencsémre a rendőr sem túl sokat foglalkozott vele. Látszólag fontosabb volt a dicsőség.
Ameddig elkezdte kérdezgetni, végre nyertünk egy kis egér utat. Biccentettem egyet Jaspernak, célozgatva arra, hogy ideje elhúzni innen, ameddig még tehetjük.
when the party's over


Zara Meth
jasper & zara; stop, you're under arrest! 4d711d3383a96776210a20853f80d5c7

jasper & zara; stop, you're under arrest! F1376edde1460da98abbbc8e96e0f5d4c1ed4ddf
Tartózkodási hely :
beacon fuckin' hills
Foglalkozás :
studying business and marketing

jasper & zara; stop, you're under arrest! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pént. Ápr. 03, 2020 11:41 am

Jasper Riggs
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt


Zara & Jasper
keep your friends close and your enemies closer


Bármit megtettem volna, hogy kimásszak a még szarba se fordult helyzetből; még akkor is, ha ez azt jelentette, hogy segítenem kellett annak a balfasz Zazunak is. Bevallom őszintén, szívesen hagytam volna a saját hülyeségébe fulladni, csakhogy a motorom cseszegetésével belerángatott engem is, így már ketten úszkáltunk a fostócsában, amit ez az idióta kialakított az utca közepén. És ha ez nem lett volna elég, még vissza is szólt, hogy egy pillanatra se tudjak nyugodt fejjel kitalálni valami menekülési tervet.
– Na ne. Te nekem ne – fordultam felé teljesen, szúrósan pillantva rá. – Te voltál olyan sík hülye, hogy kulcs nélkül akartál motorozni, úgyhogy örülj annak, hogy ennyivel megúsztad! – sziszegtem, emlékeztetve őt arra, hogy rohadtul nekem köszönhette, hogy nem bukott le annál a tökfej zsarunál.
Pontosabban annál a fánkzabáló köcsögnél, aki képes egy random fickóra hallgatni velünk szemben, csak mert kibaszott tinédzserek vagyunk. Pillanatok alatt átfutott az agyamon, hogy kivételt teszek és felírom a nevét a kivégzésre várók listájára, ember ide vagy oda. Álmában kaptam volna el. De felébresztettem volna előtte, hogy a pofájába röhöghessek.
Mindezt egyetlen rövid pillantással ki is fejeztem neki, mielőtt még egy fancsali mosolyra húztam volna a számat. Az egyetlen dolog, amiben lemaradtam Sheilah mögött a programban, a rohadt színjáték volt. Mármint, alapjáraton baromi jól játszottam a szerepemet, tudtam volna olyan manipulatív szemétláda lenni, mint amilyeneket gyártottak azok a rohadékok, de ez a felerősödött harag, agresszió ami bennem tombolt eléggé megnehezítette a dolgomat. Nem tudtam csak úgy megtartani a fapofát, amikor folyamatában felidegelt valaki.
– Ugyan már, miért vagyunk mi olyan gyanúsak magának? – kérdeztem kissé nemtörődöm hangon. Nekem ez már magas volt. Ennyire ellenszenves a pofám, vagy mi? – Bezzeg attól a pasastól nem kéri el! Hol itt az igazság? Még mi igazoljuk magunkat? – csaptam a homlokomra, ezúttal egy pöppet rájátszva a felháborodottságomra. Nem az zavart igazán, hogy a másik fickó pártján állt, inkább azzal volt bajom, hogy még mindig itt volt és erősen kockáztatta, hogy egy kicsit közelebb kerüljek hozzá és mogyorón rúgjam. De komolyan.
Annyira reméltem, hogy valami értelmes dolog is fog történni ma... Erre a vadászatom is csak időhúzás lett, aztán Zara magával húzott a káoszba, amit összeügyeskedett. A sors nem volt kegyes hozzám, pláne, mert még a cukros szájú is nagyon jól látta rajtam, hogy bajkeverő vagyok. Mondjuk ezen nincs is miért csodálkozni; ha belegondolok, ez az imidzsem. A tipikus amerikai rosszfiú kép, amiért úgy odavannak az Alkonyat-szindrómás csajok. És minden seriff rémálma, különösen azoké, akiknek a lánya egy ilyen Bella-féle mutatvány.
Zara szerencsére nem tartozott bele ebbe a szerepkörbe, így azon kívül, hogy legszívesebben összehánytam volna magam az enyelgésünktől, nem volt probléma vele. Nem kellett attól félnem, hogy halálra idegesít... Ja de. Most is épp azt tette, úgyhogy csak tegyünk úgy, mintha ez a gondolatmenet meg se történt volna.
És persze minden próbálkozásunk hiábavaló volt, a zsarunak ugyanis mindenképpen hőst kellett játszania, meg beadni a tipikus filmbéli zsenit, aki a gatyájába kapaszkodik a határozott fellépés reményében. Túl sok volt a Netflix mostanában...
– Remek, akkor kezdheti is vele – biccentettem a nagypofájú pasas felé, még mindig tartva magam ahhoz, hogy ez a kivételezés igazságtalan dolog, főleg a „törvény emberétől.”
Ekkor viszont Zazu elengedett, amire meglepetten pislogtam le rá. Már meg akartam kérdezni, hogy mégis mi az istent művelt, de addigra már túl messze került tőlem. Kénytelen voltam csendben figyelni, és remélni, hogy nem fogja tovább rontani a helyzetet. Azt kiválóan láttam, hogy a kis cuccosát visszavette a nyanyától, aztán a szavait hallva megrezdült a szám széle. Zseniális. Talán nem is olyan agyalágyult, amilyennek tartottam eddig.
Aztán a magánakciója egy jelzéssel zárult, amire hasonlóképp biccentettem, és előcsempésztem a kulcsot a zsebemből, felpattantam a motorra, beindítottam, majd a kezemet a lány felé nyújtva vártam. Ha pedig végre felszállt mögém, még kedvességből felrúgtam a nagypofájút, aztán elhúztam Zazuval a külváros felé. Egy nyugisabb környéken már úgyse kerestek volna, hiszen ki próbálna elrejtőzni egy rakás kertes ház között? Hacsak útközben valahogy nem kaptak volna el, esélyt se láttam rá, hogy ránk találjon az a cukros képű.


trouble × let’s play ciccyou made me promise to be on my
best behavior


Jasper Riggs
jasper & zara; stop, you're under arrest! Tumblr_pq089vCqbO1y2xn6po2_500
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Hunter

jasper & zara; stop, you're under arrest! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


jasper & zara; stop, you're under arrest! Empty
Vissza az elejére Go down
 

jasper & zara; stop, you're under arrest!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Belváros :: Seriff hivatal-
^
ˇ