Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Daniel & Stella ;; Family reunion

stella & zara; welcome to wonderland EmptyStella Argent
Today at 7:54 pmElkészültem!

stella & zara; welcome to wonderland EmptyDrew Lamarck
Today at 2:09 pmDrew Lamarck/Masanori

stella & zara; welcome to wonderland EmptyDrew Lamarck
Today at 10:57 amAvatarfoglaló

stella & zara; welcome to wonderland EmptyHugo Marlowe
Today at 2:09 amHugo

stella & zara; welcome to wonderland EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 8:25 pmFawn & Ethan ;; you're so annoying

stella & zara; welcome to wonderland EmptyFawn Olossë
Yesterday at 3:32 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég

Daniel Nicholson, Elisha Grant, Ethan Wayne, Hugo Marlowe, Julia Hunt-Kozma, Leora Keen


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 stella & zara; welcome to wonderland

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Szer. Szept. 18, 2019 2:18 am

Zara Meth
daimon: a kapzsiság mestere, csalóka üzletek kötôje
stella & zara
- imagine a world with no gravity
you and me in another galaxy, floating around in ecstasy -
youtube lejátszási lista • 55 • 492

Tudjátok, mi a legnagyobb szívás, ha egy kisvárosban laksz? Hogy mindenki ismer mindenkit. Vagy legalábbis mindenki tud valamit a többi emberről. És ha új vagy, egy kurva nagy hátránnyal indulsz. Az ég világon senkit, de tényleg senkit nem ismersz, még csak hallomásból sem, és örülsz, ha egy hét alatt meg tudod négy ember nevét. Rólad viszont mindenki tud mindent. Legalábbis azt hiszik, hogy tudnak, de a történeteknek a kilencven százaléka csak valami ostoba pletyka, és hallasz olyanokat is, amiken még te magad is elcsodálkozol, mert fogalmad sem volt róla, hogy ez megtörtént veled, vagy közöd volt hozzá.
Viszont egy házibulin a kutya nem fog foglalkozni vele, hogy te vagy az új csaj. Ez a titulus valahogy eltűnik, és te is csak egy leszel a többiek közül.
Ezért szerettem ezeket az eseményeket.
Eljött egy újabb hétvége, a hormonoktól tomboló fiatalok meg egy újabb olyan estével álltak elő, ahol még a csapból is alkohol folyik a víz helyett. Senki által sem voltam konkrétan hivatalos, de ha valaki egy hatalmas bulit akar csapni, hogy megőrizze a hírnevét, vagy elnyerje a helyi nála-vannak-a-legnagyobb-bulik-amire-gáz-ha-nem-vagy-hivatalos címet, ahhoz nem a szűk baráti körét kell meghívnia. Hanem úgy kb. a fél várost.
Szóval így kerültem én is Eric Graham medencés bulijára.
Nekem igazából mindegy volt, ki a házigazda, vagy kik vesznek körül. Volt zene, jó hangulat, illetve minden olyan nálam, ami ahhoz kellett, hogy szerezzek magamnak pár óra boldogságot, és kiszakadjak a szürke hétköznapokból, amik óráról-órára váltak egyre egyhangúbbakká.
Az este igazából a szokásos menetében haladt; megindítottam a fürdőben egy utca felszívásával, aztán elvegyültem a részeg tinik között.
Tánc, nevetgélés, felszínes csevegések.
Tipikus szombat este.
Az egyetlen problémát azok az idióták jelentették, akik túl nagy arccal próbáltak közeledni hozzám a "cica" és a "bébi" jelzőkkel. Ezáltal sikeresen elbaszva az addigi parti hangulatom. Szóval a sok gyökeret megelégelve inkább úgy döntöttem, hogy a konyha pulton ücsörögve találom meg a lelki békém, és talán teszek még egy kört a mosdóban, mielőtt visszakeveredek a tánctérnek kinevezett nappaliba.
Töltöttem magamnak egy vodkát almalével bekeverve, és azt kezdtem iszogatni, miközben alaposan végignéztem a konyhában tanyázó embereken, végül megakadt a tekintetem valakin.
- Már vagy fél órája ugyanazt a poharat szorongatod, de azóta is épp úgy félig van. Tervben van, hogy még megiszod, mielőtt megmelegszik, vagy már késő? - szóltam oda a tőlem nem messze ácsorgó lánynak. - Egyedül vagy? - kérdeztem végül kíváncsian, miközben egy kisebb mosolyt is eresztettem felé.
Nem szoktam csak úgy beszélgetést kezdeményezni idegenekkel, de abszolút nem tűnt oda valónak, ráadásul nem úgy nézett ki, mint aki annyira élvezi a bulit. Kételkedtem benne, hogy bárkivel is egy baráti társaságban van a jelenlévők közül. Ha ismert is valakit, maximum a suliból. Benne volt a pakliban, hogy tévedek, de hasonlóan elveszett szoktam lenni én is ilyen helyzetekben, akkor meg mindig jól jön a társaság. Így hát mit veszíthettem? Legrosszabb esetben pár mondat után ő jobbra, én meg balra. De volt egy előérzetem, hogy ez az este még más is lehet, mint bármelyik eddigi az itt töltött napjaim közül.
when the party's over


Zara Meth
stella & zara; welcome to wonderland 4d711d3383a96776210a20853f80d5c7

stella & zara; welcome to wonderland F1376edde1460da98abbbc8e96e0f5d4c1ed4ddf
Tartózkodási hely :
beacon fuckin' hills
Foglalkozás :
studying business and marketing

stella & zara; welcome to wonderland Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pént. Szept. 27, 2019 12:24 am

Stella Argent
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
◆ Zara & Stella
Crazy nights make the best memories

Elég szar dolog úgy élni a hétköznapjaidat, hogy célkereszt van a hátadon. De bármilyen hihetetlenül is hangzik, még csak nem is az a legrosszabb benne, hogy vadásznak rád. Hanem az, hogy úgy kell tenned, mintha ez teljesen rendben volna így, és mindent el kell követned azért, hogy egy egyszerű, átlagos fiatal lány látszatát keltve, elvegyülj a tinik között, nehogy felhívd magadra az üldözőid figyelmét.
Hétköznap ez tök egyszerű feladatnak bizonyult, mert te magad is csak tizenhét voltál, ott volt a suli, hogy beolvadj a többiek közé, csakhogy most eljött a hétvége, ami megnehezítette az egészet. Normál esetben, ha a saját otthonodban laktál volna és átmenetileg nem Dannynél dekkoltál volna, fix, hogy ki se dugtad volna az orrod a szobádból. Csak meghúztad volna magad, ahogy Chris és a rohadt vadászleckék megtanították ezt neked. Felmerül a kérdés; miért nem tudod most is ezt csinálni? Azért, mert akkor valami kamu indokkal meg kellett volna magyaráznod a lakótársadnak, mi a francért döntöttél úgy, hogy az egész hétvégét a hálószoba rejtekében töltöd, ugyanis eszedben sem volt azzal is túráztatni Göndörke idegrendszerét, hogy elmondod neki; az Árészos barátaitok a nyomodban voltak és a hét folyamán egyszer már megpróbált az egyik emberük begyűjteni. Bár, erről mondjuk még a nagybátyádnak se szóltál, nem is akartál, azok után, hogy a múltkor kis híján leszedte a fejedet, amikor megtudta, hogy betörtél az árészosok helyi bázisára. Megint biztos olyan ideges lenne, hogy várhatnád, mikor pattan el az a kidudorodó ér a homlokán, ebből pedig nem kértél. Danny mondjuk közel sem lenne ilyen vészes eset, vele garantáltan jobban járnál, ha úgy döntesz, megosztod vele ezt a kis információt, de nem akartad, hogy aggódjon érted. Főleg nem most, hogy az utóbbi pár napban új fordulatot vett a kapcsolatotok és valami határozottan kialakulóban volt köztetek, vagy mi. Nem hiányzott, hogy esetleg túl védelmezővé váljon, mert annál kevés dolgot utáltál jobban, mint mikor mindenki csak vigyázni akart rád. Nem voltál védtelen és ezt újra meg újra azzal próbáltad bizonyítani, hogy önállóan, a saját módszereiddel intézted a dolgaidat, meg újabban az ehhez hasonló gondjaidat is.
Így jutott eszedbe az a mesés ötlet is, hogy ha már nem bujkálhattál a szobád rejtekében, akkor igent mondasz a hülye évfolyamtársaidnak és ott leszel Eric Graham buliján. Persze rohadtul semmi kedved nem volt az egészhez és fogalmad sem volt róla, mitől volt akkora nagy durranás a srác, hogy mindenki nála akart lazulni ma este. Oké, volt egy nagy háza és egy annál is nagyobb medencéje, a garázsban pedig valami eszméletlen hifi berendezés, arról meg nem is beszélve, milyen italkészlete volt a faterjának a pincében... Na jó, talán egy kicsit mégis értetted, mit ettek rajta ennyien.
Minden adott volt egy pazar bulihoz és ahhoz, hogy jól szórakozz, mégsem voltál képes élvezni az estét. Egyrészt azért, mert egy valamirevaló barátod sem dugta ide képét, mi több, Megan egyenesen óva intett tőle, hogy egy társaságba keveredj a házigazdával meg a sleppjével, mert az ő partijaikon olyan dolgok szoktak folyni, amibe a magadfajta "jó lányok" inkább nem akartak belekeveredni. Másrészt pedig, képtelen voltál elengedni magad azzal a tudattal, hogy egy rakás képzett gyilkos volt a nyomodban, ráadásul akár még együtt is iszogathattál velük anélkül, hogy tudtál volna róla, mert ezt a szakmát nem lehet elég hamar kezdeni, ugyebár. Ezen pedig még az a félig megivott ital sem tudott segíteni, amit a kezedben szorongattál, miközben a konyhában a pultnak támaszkodva, gyanakodva pillantottál mindenkire, aki csak egy percnél hosszabb ideig nézelődött az irányodba.
Ugyanezzel a tekintettel néztél az ismeretlen lány felé, aki csak úgy a semmiből szólított meg. Először pislogtál rá párat, hogy meggyőződj róla, valóban hozzád beszél, aztán lenéztél a kezedben szorongatott italra, kicsit meglötyögtetted, utána gyorsan le is húztad. Már kissé megmelegedett, erről a fintorod is árulkodhatott.
- Így jobb? - kérdeztél vissza, feltartva és kissé megrázva a megüresedett poharat. - Ennyire látszik? - halványan elmosolyodtál - Ismerek néhány arcot, de nem igazán az én társaságom. - Vállat vonva pillantottál körbe, mintha csak újra meg akartál volna győződni róla, hogy ez tényleg így volt, aztán kíváncsian fordultál vissza a lány felé. Magadban azt találgatva, vajon kellene-e tartanod tőle, vagy sem. - Na és te? Korábban mintha láttalak volna egy-két sráccal dumálni. Velük vagy, vagy csak betaláltak? - érdeklődtél, s közben ellökted magad a pulttól, hogy átsétálva a másikhoz, tölthess még magadnak valamit inni. Lehet, hogy erre lesz szükséged; még több alkoholra és egy új ismerősre, hogy beinduljon az este.now i'm stained by you

Stella Argent
stella & zara; welcome to wonderland Tumblr_pvualzXxO51uek0c7o2_r1_250
SHE'S A DARK ROAD
stella & zara; welcome to wonderland Tumblr_inline_orlgwlFN051r25xgk_540
WITH A LOT OF DANGEROUS CURVES
Age :
17
Tartózkodási hely :
beacon hills

stella & zara; welcome to wonderland Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szer. Nov. 06, 2019 10:43 pm

Zara Meth
daimon: a kapzsiság mestere, csalóka üzletek kötôje
stella & zara
- imagine a world with no gravity
you and me in another galaxy, floating around in ecstasy -
in my mind55 • 825

A spuri szép lassan hatni kezdett.
Két szipogás között kezdtem érezni, hogy a szívem felgyorsult, a pulzusom az egekbe szökött, kiszáradt a szám, és egyik pillanatról a másikra levert a víz.
Az előttem álló lányt néztem, meg a poharat, amit a kezében szorongatott. Hirtelen minden olyan furcsának tűnt körülöttem. Olyan valódi volt, mégis távoli.
Most ez tényleg megtörténik?
Teljesen összefolynak a napok. Ez van, ha napokon keresztül tök más időpontokban alszol egy keveset. De igazából aközben is félig ébren vagy.
Miközben szavaim hatására lehúzta a maradék italát, addig én visszatérve a pillanatnyi kábulatból félre raktam a poharam, mert éreztem, hogy a szervezetemnek nincs szüksége több alkoholra, hogy még inkább kiszárítson. Ráadásul értelmetlen is volt az egész, mert a speed semlegesítette a hatását. Amúgy ez a legviccesebb az egészben. Annyit ihattam volna, amennyit csak akarok, és tök "józanul" röhöghettem volna a részegeken. De annyira nem vonzott már az alkohol íze sem.
A mellettünk lévő hűtő ajtajába kapaszkodva húztam szélesebb mosolyra a szám, de közben le sem vettem a lányról a szemem. - Igen – válaszoltam végül. - Sokkal jobb.
Elkezdtem kutatni a hűtőben, hátha alkoholon kívül találok valami mást is. Mondjuk egy üveg mentes vizet.
- Elég sok buliban voltam már. Megismerem a tipikus kategóriákba tartozó embereket – pillantottam fel rá a hűtőből, miközben sikerült előhalásznom magamnak, amit kerestem. - Mi a francnak dugdossák ezt ennyire... - motyogtam az üveget vizsgálva, majd becsaptam a hűtő ajtót, és egy jó nagy kortyot lehúztam az üvegből, aztán a pultnak támaszkodtam a lány mellé. - Az arcodról nem csak azt lehet leolvasni, hogy nem találod a helyed az idegenek között, hanem azt is, hogy utálod az egészet, és bárhol máshol szívesebben lennél most, mint itt.
Észrevettem magamon, hogy a szavak szinte akaratlanul csúsznak ki ajkaim között, és megállás nélkül tudnék beszélni bármiről, mintha muszáj lenne. Ráadásul kétszer olyan gyorsan szövegelek, mint alapjáraton bárki.
De nem igazán aggódtam.
Ezek mind annyira egyértelmű, mégis azok az apró jelek voltak, amit csak az vesz észre, aki tudja, mit kell észrevenni. Na meg aztán kurvára nem érdekelt, ki mit gondolt, vagy tudott rólam.
- Nem haverkodok idiótákkal – pillantottam a nappali felé kissé fintorogva, ahol pár srác épp a zenére ugrált. Valaki közülük üvöltözött, valaki meg épp a nem régiben levett pólóját lóbálta a feje fölött, vagy valami istentelenül gáz mozgáskultúrával próbálta elcsábítani a szerencsétlen áldozatát. - Az ilyeneket jobb messziről elkerülni. - Ittam még egy kortyot a vízből, majd újra a lányra pillantottam. - Igazából egyedül jöttem. Nincs túl sok ismerősöm a városban - böktem ki végül.
- Egyébként Zara vagyok – mosolyodtam el újra, ahogy bemutatkoztam. - Na, de mesélj. Miért jöttél egyáltalán? Totál levágós, hogy csak muszájból vagy itt, mintha valaki kényszerített volna. De mivel egyedül vagy, ezt az opciót kizárom inkább.
Mondjuk, ha már itt tartunk, és teljesen őszintének kéne lennem; nekem is megfordult már a fejemben, hogy inkább haza megyek. Túl sok volt az a fajta ember, akik baromi távol álltak a személyiségemtől, ráadásul rohadt idegesítő volt az is, hogy szinte egy számot sem hallgattunk végig normálisan, mert valamelyik részeg gyökér biztos, hogy elkapcsolta az utolsó másodpercekben, vagy már a felénél. Ráadásul azok a zenék sem azok a menő zenék voltak, amik felcsendülnek a filmekben.
Mert hát a valóságban a házibulik sosem olyanok, mint azokban a fiataloknak szánt filmekben, ahol bemutatják, mekkora királyság egy-egy ilyen megszervezett házibuli, és milyen pacek ott minden. Mintha ezek lennének a nagybetűs bulik, amiket minden korunkbelinek át kell élnie a gimis, vagy egyetemi évei alatt.
A nagy lófaszt.
Végszóra ráadásul valaki pont bele is hányt a medencébe, ahogy hallottam.
Ennyit az esti fürdőzésről, és addig örüljön szerencsétlen, ameddig a házigazda észre nem veszi.
Szóval magam sem tudom igazán, hogy miért, de maradtam.
A legfőbb ok talán az volt, hogy úgysem tudtam volna aludni kb. hajnali ötig. És már unalmas ilyenkor huszonhatszor átböngészni minden közösségi médiás felületet, hogy teljen valamivel az idő.
Múltkor egyik éjszaka véletlenül rendeltem egyszerre két fülhallgatót. Minek?!
Végül a kis buli gyilkost elnézve, kezdtem úgy érezni, nem is volt ez olyan rossz döntés. Olyan gondolataim támadtak, amik ismételten bebizonyították, hogy amúgy nem tartozom a túl jó emberek közé.
Bár ha úgy vesszük... most vagyunk fiatalok, miért ne használnánk ki? Klisének tűnik, de én mindig úgy gondoltam, hogy addig akarok kipróbálni mindent, ameddig még tehetem. Nem siránkozva akarok visszaemlékezni a fiatal éveimre, mikor már túl késő lesz.
Ráadásul ezek a dolgok eszméletlenül baromi jók. Nem értem, az emberek nagy része miért parázik rá, és könyveli el rossznak.
Na jó, tudom a választ. És igazuk is van.
De egy alkalomba nem hal bele senki, és rászokni sem fog tőle. Szóval betudhatnám a napi jó cselekedetemnek is, hogy megosztom valakivel a zsebemben lapuló mai alkotásomat, hogy feldobjam a hangulatát.
- De ha már így alakult az este, mit szólnál, ha inkább el is kezdenéd élvezni kicsit? - Vontam fel a szemöldököm, miközben a kezében lévő újabb adag italra néztem, majd tekintetem visszaszökött rá. - Inni sem ennyire kedvtelenül kellene. Ha nem esik jól, hagyd a francba – vontam vállat, két sejtelmes pislogás között egy széles vigyorral az arcomon.
Istenem, Zara, a pokolra fogsz jutni.
when the party's over


Zara Meth
stella & zara; welcome to wonderland 4d711d3383a96776210a20853f80d5c7

stella & zara; welcome to wonderland F1376edde1460da98abbbc8e96e0f5d4c1ed4ddf
Tartózkodási hely :
beacon fuckin' hills
Foglalkozás :
studying business and marketing

stella & zara; welcome to wonderland Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vas. Nov. 24, 2019 2:50 pm

Stella Argent
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
◆ Zara & Stella
Crazy nights make the best memories

Kezdted megbánni, hogy nem maradtál inkább a szobádban. Már akkor is tudtad, hogy hülye ötlet egyedül eljönnöd egy olyan házibuliba, amihez rohadtul semmi kedved nem volt, amikor elhatároztad, hogy márpedig ezt fogod tenni. De hát ugye, így jár az, aki makacsul ragaszkodik hozzá, hogy majd egymaga megoldja a rá vadászó Árészos rohadékok problémáját, és véletlenül sem avatja be az egyetlen személyt abba, milyen veszély leselkedik rá, nehogy esetleg segítséget kapjon tőle...
Megtehetted volna, hogy mégis inkább hagyod a bulit a fenébe és visszamész Danny lakására, hogy aztán mindent bevallj neki, de az túl egyszerű lett volna. Ha már egyszer a hosszabb utat választottad, akkor most már végig fogod járni. Ez volt az egyetlen oka annak, amiért végül maradtál.
Az után pedig, hogy ez az ismeretlen lány eldöntötte, hogy veled fog beszélgetni, már bunkóság lett volna hirtelen a lelécelés mellett dönteni. Bár, meglehet, hogy ennek sem lett volna szabad marasztalnia, hiszen nem bízhattál senkiben, akit nem ismertél. Könnyen előfordulhat, hogy ez a lány is egy, A programnak dolgozó tini ninja volt.
Úgy döntöttél, ennyi kockázat még belefér. Csak nem fognak pont egy házibuli kellős közepén rád rontani..?!
- Ó, akkor te már igazi szakértő vagy ebben - állapítottad meg, miközben azt figyelted, ahogy a lány a hűtőből nagy nehezen csak megszerzi azt az üveg vizet. - Akárhol azért nem... Leginkább az ágyamban szeretnék lenni - javítottad ki szórakozottan forgatva a szemeidet - De amúgy azta! Vagy én palástolom most elég gyengén az érzelmeimet, vagy tényleg nagyon jó vagy. - Vigyorogtál rá elismerően.
Cseppet azért aggasztott, hogy ilyen könnyen kiszúrta, mennyire nem voltál idevaló a többi bulizó közé, mert ez azt jelentette, hogy baromira nem olvadtál be annyira, amennyire hitted. Ha neki feltűnt, hogy kilógsz a tömegből, gyakorlatilag akárki más is észrevehette, ez pedig elég rizikós lenne a számodra, tekintve, hogy Meganon kívül senki nem tudott róla, merre jártál éppen, ő pedig baromira nem tudott volna kihúzni a szarból, ha az hirtelenjében a nyakadba borul. Le kellett valahogy lazulnod, mielőtt a saját feszengésed árul el.
Töltöttél hát magadnak még egy italt, amíg a lány válaszára vártál; gondosan odafigyelve rá, hogy annak a tartalma több mint a fele arányban valamilyen alkohol legyen. Persze ezúttal a vodkát messziről kerülted, mert már megtapasztaltad az milyen hatással tudott rád lenni, ha egyszer beütött, nem hiányzott egy ismétlés a Portlandi történtekből.
Szisszenő hangot hallattál, és grimaszba szaladt az arcod, mintha csak valami fájdalmad lenne. És valóban; még nézni is fájt, mit műveltek azok a marhák a nappaliban. Elég volt egyetlen pillantást vetned rájuk, hogy azonnal megbánd azt a feltételezésed, hogy ez a lány esetleg velük érkezett volna.
- Jogos - adtál neki igazat szinte azonnal. Még elidőzött a tekinteted néhány másodpercig a pólóját propellerként pörgető hülyegyereken, és ittál egy nagy kortyot az újonnan szerzett italodból, hátha segít elfeledtetni veled mindazt, aminek az elmúlt fél percben a szemtanúja lettél. - Üdv a magányosan bulizók klubjában - viccelődtél és játékból megemelted erre a poharad, mielőtt egy újabbat kortyoltál volna belőle. Ez elég időt adott ahhoz is, hogy meggondold, elárulod-e neki az igazi nevedet; s mivel már kemény két perce beszélgettetek, ő pedig még nem ütött le, hogy elhurcolhasson, mikor senki nem figyelt oda rátok... Miért ne?
- Stella - biccentettél egyet vigyorogva. - Nem akartam otthon maradni a lakótársammal. - Meglehet, hogy túl gyorsan vágtad rá a választ, amit esetleg furcsállhat, de legalább nem kamuztál. Pusztán nem tettél említést azt igazság többi részéről. Viszont ezt a magyarázatot meg elég kevésnek érezted, szóval hozzá tetted, hogy:
- Elég bonyolult vele a kapcsolatom.
De még milyen bonyolult! Bár tény, hogy nem ez volt az oka annak, amiért nem akartál ott maradni Göndörkével, valamit mondanod kellett Zarának. Azt csak nem köthetted az orrára, hogy elvetemült vadászok próbáltak elrabolni és azért, mert egy vakmerő bolond voltál, egyedül akartál elbírni velük. Mondjuk, biztos vicces fejet vágott volna, ha ezt egyszer csak beközlöd vele, utána minden bizonnyal őrültnek nevezett volna és itt hagyott volna a fenébe.
Lehet ezt is kellett volna tennie, megfordulni és elmenni, még mielőtt lehúzod az ő hangulatát is magad mellé a béka segge alá. Nem akartál te lenni a buligyilkos a történetben, ezért az kívántad, bárcsak beütne egy kicsit az ital, hogy egy minimális szinten el tudd engedni magad és úgy tudj tenni, mint aki nem utálja olyan rohadtul, hogy itt kell lennie. De ha őszinte akartál lenni magadhoz, már azt a tényt is utáltad, hogy egyáltalán az alkohol erejében kezdtél bízni ez ügyben.
Legnagyobb meglepetésedre viszont, Zarának hála úgy tűnt, mégse lesz szükséged piára, ahhoz, hogy legalább egy kicsit lelazulj. Fogalmad sem volt róla, mi járhatott a fejében, de ahogy rád nézett... Fura előérzeted támadt tőle, de kíváncsi lettél.
- Oké, mire gondoltál? - kérdezted, s közben leraktad valahová magad mögé a poharad. Ebből többet már úgyse iszol, és ha csak egy kicsit is bízhattál a lányban, talán tényleg nem is lesz rá szükséged ahhoz, hogy élvezni tudd ezt a vacak estét.now i'm stained by you

Stella Argent
stella & zara; welcome to wonderland Tumblr_pvualzXxO51uek0c7o2_r1_250
SHE'S A DARK ROAD
stella & zara; welcome to wonderland Tumblr_inline_orlgwlFN051r25xgk_540
WITH A LOT OF DANGEROUS CURVES
Age :
17
Tartózkodási hely :
beacon hills

stella & zara; welcome to wonderland Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hétf. Feb. 10, 2020 8:53 pm

Zara Meth
daimon: a kapzsiság mestere, csalóka üzletek kötôje
stella & zara
- imagine a world with no gravity
you and me in another galaxy, floating around in ecstasy -
in my mind • RENGETEGET KÉSTEM, SAJNÁLOM :c • 577

Pár perc elteltével kezdtem úgy érezni, hogy túl sokat jártatom a számat. És a túl sok alatt azt értem, hogy TÚL sokat. De esküszöm, józan pillanataimban fele ennyit sem beszélek. Főleg nem idegenekkel - kezdtem volna el szívem szerint mentegetőzni. Már ha abban az állapotban bármi is foglalkoztatott volna annyira, hogy fejben túl pörögjem, mit szabadna, mit kellene, vagy mit illene, és mit nem. Túl közvetlen voltam ezektől a szaroktól, és ilyenkor mindenkit imádok.
Meg hát buliban voltunk. Miért is kellett volna valójában rosszul éreznem magam?
Tök mindegy.
- Talán pályát tévesztettem. Király nyomozó lennék - nevettem el magam, ahogy eljátszottam a gondolattal. Időközben persze le sem vettem a tekintetem arról a pár srácról. Annyira nevetséges volt az egész. Mármint nem azért, mert úgy viselkednek, ahogy. Elvégre részegek. Az alkohol kihoz minden szart az emberből. A nevetséges maga a tény volt, hogy ezek a srácok istenítették magukat, a csajok meg a gyerekes szarságok ellenére is csurgatták a nyálukat rájuk, miközben valószínűleg arra vártak, hogy valamelyik kiszúrja őket végre, aztán kezdődhessen az "igazi buli".
A lány mondatára megemeltem az ásványvizes üveget. - Egészség - tettem hozzá, mielőtt bele ittam volna. - És még így is ezerszer jobban szórakozom, mint azok a csajok - jelentettem ki aztán válaszképp, továbbra is a társaságot vizsgálva. Illetve akkorra már a körülöttük álló lány csapatot, akik próbálták pózba vágni magukat és szexin nézni minden két korty között, nehogy egy pillanatra is hülyén nézzenek ki, hátha épp akkor veszi észre őket valamelyik kisfiú, akiket jelen pillanatban szerintem az sem mozgatott volna, ha egy hányós öt perce után jött volna ki valaki a wc-ről. A lényeg, hogy legyen egy lyuk a lába között, másnapra meg egy jó sztori belőle, amivel eljátszhatja a menő gyereket.
- Nos, Stella - fordultam végre felé, teljesen rá összpontosítva. - Akkor ez a te estéd lesz, mert sikeresen összefutottál a szórakozás megtestesítőjével - vigyorogtam rá. - Ami szerintem bőven rád fér - ezzel párhuzamban kivettem még egy üveg vizet a hűtőből, majd mutattam neki, hogy ugrás lefele a pultról, és jöjjön velem.
- Maradjunk annyiban, hogy játszunk egy kis mersz vagy merszet - pillantottam rá hátra egy sejtelmes mosollyal az arcomon, miközben elindultam az emelet felé, hogy egy picit nyugisabb környezetbe kerüljünk, ahol tényleg csak mi ketten vagyunk.
Szerencsére hamar sikerült találnom egy üres helyiséget, ami történetesen a fürdőszoba volt, de nekünk tökéletesen megfelelt.
Miután Stella is beért utánam, bezártam az ajtót.
- Nyugi - szólaltam meg végül, mielőtt azt hinné, valami pszichopata vagyok, aki csak így akarta elcsalni valahova, hogy aztán eladhassa a szerveit, vagy mit tudom én. - Csak amit csinálni fogunk az nem túl legális - folytattam, miközben előhúztam a zsebemből két-három kisebb méretű önzárós zacsit. - Szóval... mersz, vagy mersz? - kérdeztem kissé izgatottan, ahogy ismét a lányra emeltem a tekintetem és meglóbáltam a levegőben a cuccokat.
- Igazából ebből ami számunkra most érdekes lesz, az ez - nyomtam a kezébe az egyik zacskót, hogy tanulmányozhassa kicsit. Apró gombák voltak benne, hosszú szárral és pici tetővel. Az egyetlen furcsa tulajdonságuk a színűk volt, mert mindegyik más-más színben pompázott. Volt köztük rózsaszín, kék és lila. Ez volt az, ami jelezte, hogy saját termék. Ezt persze Stella előtt nem akartam reklámozni. Mindkettőnknek jobb volt, ha abban a tudatban töltjük el az est további részét, hogy ember vagyok, és az a varázsgomba nem szó szerint varázs gomba...
- Gyanítom még nem próbáltál ilyesmit, de javíts ki, ha tévedek, és kihagyom a használati utasítást - mondtam, miközben a másik két zacskót visszaraktam a helyére, aztán kivéve Stella kezéből a harmadikat, törökülésbe levágódtam a fürdőszoba szőnyegére, majd onnan bámultam fel rá.
- Készen állsz egy eszméletlen utazásra?!
when the party's over


Zara Meth
stella & zara; welcome to wonderland 4d711d3383a96776210a20853f80d5c7

stella & zara; welcome to wonderland F1376edde1460da98abbbc8e96e0f5d4c1ed4ddf
Tartózkodási hely :
beacon fuckin' hills
Foglalkozás :
studying business and marketing

stella & zara; welcome to wonderland Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


stella & zara; welcome to wonderland Empty
Vissza az elejére Go down
 

stella & zara; welcome to wonderland

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Lakónegyed-
^
ˇ