Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 55 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
3
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
6
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
5
Warlock
5
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Apró civakodás/ Danny & Rachel

Jack EmptyDaniel Nicholson
Today at 8:43 amTesi bá' akcióba lendül - Danny & Lara

Jack EmptyDaniel Nicholson
Today at 8:17 amScott & Daniel; Game of Survival

Jack EmptyScott Henderson
Today at 2:31 amMeadow Carmilla Carrow

Jack EmptyMeadow Carrow
Today at 1:36 amRobin & Fawn;; Prank wars

Jack EmptyRobin Atterberry
Today at 12:24 amElisha

Jack EmptyElisha Grant
Yesterday at 9:28 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Daniel Nicholson, Delsin Aver, Julia Hunt-Kozma, Stella Argent, Stephen Hunt-Kozma


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Jack

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Vas. Szept. 22, 2019 3:06 pm

Jack Longshadow
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt
Jack Longshadow
Jó alapokkal végtelen lehetőségek nyílnak meg előtted


Becenév:
Jacky, vagy, amit akarsz
Születési hely:
Concord
Kor:
17
Nemi identitás:
Biszex
Faj:
Hibrid (wendigo-farkas)
Play by:
Aria Shahghasemi
Karakter típus:
Saját

Gotta Know Me Better

Meet Me Halfway:
Viharos, őszi est volt. Egyedül egy sötét házban, étel nélkül és csak az állót víz van a poharakban és a lefolyóban. Undorít ez a helyzet, de ha elkezdek most neki állni rendbe tenni a házat a szomszéd átjön és akkor nehezebb lesz kidumálnom magam a zsaruknak. Elkezdenek, majd kérdezősködni: "Hol vannak a szüleid, kölyök? Mikor érnek haza? Egyedül élsz?"
Fárasztó mindig újabb és újabb okot kitalálni miért nincsenek itt. Végül is mondhatóm, hogy meghaltak a gyámom meg dolgozik. Igaz is lenne egyik része. De mindig ugyan azt elmondani eléggé felkelti a zsaruk figyelmét.
A sötétben ülve várom, hogy a vacsorám megérkezzen. Felkapcsolhatnám a villanyt, de minek? Több legyen a számlám, amit éppen ki tudok fizetni a megmaradt pénzemből? Ugyan... Nem vagyok én ostoba. Mindig próbálok a lehető legtöbb dologra figyelni, hogy ha átkutatnák a házat ne találjanak semmit. Se egy vér cseppet, se egy eldugott csontvázat.
Mondjuk hiába élek egyedül fontosnak tartottam, hogy iskolába járjak. Elvégre, ha kémia órán nem említi meg a tanár a hidrogén peroxid-ot akkor nehezemre esett volna eltakarítani a vért itthon nyom nélkül.
Meghallom a kocsi nyikorgó fékét. Ismerős volt ez a hang így lassan nesztelenül oda sétáltam az ablakhoz és kinéztem. Az ismerős lógós autó állt a ház előtt. Az utcai lámpa fényében láttam ahogy a férfi megnézi a címkét jó helyen jár e. Szatyorral a kezében indul meg az ajtó felé és kopogtat. Felkapcsolom a villanyt és egy barátságos mosollyal nyitok ajtót.
Elmondva az árat beinvitálom, hogy ne az esőben ázzon míg én összeszedem a pénzt. El is fogadta a balga és mit sem sejtve belépet a házba. Némileg rendben tartom nem szeretek disznó ólban élni. Úgy tettem, mint aki keresi a pénzét, de nem ez volt a szándékom.
Egy váratlan pillanatban mögé léptem és eltörtem a nyakát. Élettelen teste hevert előttem engem meg az éhség nagyon csábított. Nem igen akartam tovább türtőztetni magma így a villany lekapcsolásával utat engedtem érzékeimnek és enni kezdtem. De előtte lecsapoltam a vérét mind egy cseppig és nagyot kortyoltam belőle. Hiányzott már a vérnek az íze. Bevallom sokkal jobb, mint a víznek van. Ezért nem is iszom meg az egészet, hanem elrakom, hogy ha megkívánom legyen.
Jól lakottan dőlök hátra a konyhapultnak támaszkodva. Mélyeket lélegzem és a prédámra tekintek. Maradt meg belőle annyi hogy holnapra is elég legyen. De van valami fontosabb. Elveszem a fickó kulcsait és nézem mely percekben a legsötétebb az utca. Elkel rejtenem a kocsit, amivel jött hogy ha bejelentik az eltűnését akkor ne rám terelődjön a gyanú, hogy "miért áll itt a kocsi?".
Sikerült akkor elgurulnom, mikor a legsötétebb volt az utca. Így a környék azt hiszi a pasas hajtott el.
Elvittem a járgányt egy vizes területre ahol belökhetem a vízbe és olyan mélyre süllyed ahol nem találják meg. Meg néztem a biztonság kedvéért, van e benne valami nyomkövető, ha igen akkor azt tönkre teszem. Ez az egyetlen előnye, hogy sok tévét nézek.
Haza érve a kajám maradék részeit elraktam a hűtőbe, és feltakarítottam minimálisan. Reggel, majd az egész házzal együtt tüntetek el minden megmaradt bizonyítékot.


You're Still Have All Of Me:
Egy wendigo és egy farkas gyermekeként születtem. Anyám volt az kitől a vérszomjamat örököltem, apámtól a kinézetemet és farkas részemet. Mivel az étrendem anyáméhoz hasonló így ő volt az, aki etetett. Mindig mosollyal az arcán nézte ahogy az emberi húst jólesően eszegetem a kis tányérról. Apámat ez mind nem zavarta, sőt néha ő volt az, aki hozott nekem friss húst. Boldog voltam velük, még akkor ha csendes gyerek voltam és csak akkor szólaltam meg mikor muszáj volt.
Az én esetemben nagyon anyás voltam. Ő volt a mindenem, a minta szülő olyan akartam lenni, mint ő. Bármi is történt mindig mosolygót és a gondomat viselte. Persze az apámat is szerettem egyes helyzetekben ő volt a példakép. A nyugodtságával és megfontolt hozzá állásával mindenkit megtudott nyugtatni és egy olyan képet mutatni magáról, amiről mindenki megmondhatta, hogy ő aztán egy okos ember. Egy nagyszerű család voltunk az emberek szemében már-már tökéletesek. Ám mint tudjuk nincs olyan, hogy tökéletes.
Alig voltam 10 mikor békésen aludtam el egyik éjszaka. Pár óra múlva hangokat halottam lentről, de nem foglalkoztam vele tovább aludtam. Reggel gyanútlanul mentem le a lépcsőn, hogy a megszokott kép táruljon elém. Anyám a konyhában éppen készíti nekem a reggelim, apám az újságot olvasva ül az asztalnál. De e helyett valami más fogadott. A szüleim vérbe fagyott teste hevert a padlón. Egyikük jobban szét volt darabolva, mint a másik.
Könnyek gyűltek a szememben és ordítani kezdtem. Bárhogy próbáltam ébreszteni őket nem keltek fel. Azt gondoltam ez csak egy rossz álom és mindjárt felébredek ebből akkor, majd anya megnyugtat. De nem ez történt...egy fél óra múlva is ott ültem a vérükben sírva, tehetetlenül. Végső elkeseredésemben átmentem a szomszédhoz. Nem bírtam megszólalni csak a házunkra mutattam. Nem is telt sok időbe mire leesett az asszonynak és hívta a rendőrséget.
Mivel nem volt hova mennem így elvittek a rendőrségre és a gyámüggyel beszéltek, hogy mit kezdjenek velem.
When I Was Younger...


Néhány nap múlva egy ember pár örökbefogadott. Nekik nem lehetett gyerekük így csak az örökbefogadás adott nekik reményt, hogy kitöltsék az üres hétköznapokat. És balszerencséjükre pont engem választottak. De mivel ők nem tudták mi vagyok így nem kaptam számomra ehető dolgokat így napokig nem ettem semmit csak gyümölcsöt. Aggódtak értem így elvittek egy orvoshoz, aki azt mondta a sokk miatt nem eszek semmit és, hogy jót tenne nekem egy kis változás. Így csomagoltak és elvittek egy másik városba.
De ennek ellenére sem ettem semmit. És ez idegesített. De nyugton maradtam. Azt gondoltam, hogy ha rájönnek mi vagyok kihajítanak és akkor végem.
Eltelt már lassan egy hónap én meg egyre éhesebb és éhesebb lettem. A nevelőszüleim egyre többször veszekedtek miattam, hogy minek kellett engem örökbe fogadni, ha nem eszek semmit, aztán az egész város azt fogják feltételezni, hogy ők nem adtak nekem enni.
Nevelő apám a kanapén aludt, anyám meg a szomszéd szobában mellettem.
Az nap este nem bírtam magammal az éhségtől így hangtalanul lementem nevelő apámhoz és elharaptam a torkát. Bal kezem a száján tartottam ezáltal halkan, lassan elvérezve vált mozdulatlanná teste. Én meg egyre mélyebbeket és mélyebbeket haraptam belőle. A vér íze, a friss hús elcsábított és nem gondolkodtam. Csak akkor tértem magamhoz mikor anyám lejött a lépcsőn, mert kicsit hangosan ettem.
Megragadtam a konyhában egy kést és vártam. Mielőtt sikíthatott volna a nyakába szúrtam a kést. Végignéztem ahogy egyre kevesebb levegő jut a tüdejébe és a saját vérében fullad meg. Apámmal ellentétben őt kedveltem. Így némileg sajnáltam, hogy ehhez kellett folyamodnom. De az éhség nagy úr.


Jack Longshadow
Jack Tumblr_pp3y1zvzsw1rtkpsro1_500
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
diák

Jack Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vas. Szept. 22, 2019 8:20 pm

Julia Hunt-Kozma
boszorkánymester: varázs szülötte, szíve fehér vagy fekete
Gratulálunk, elfogadva
Teen Wolf FRPG

Jack *-*

Egy igazán sok lehetőségekkel teli karaktert hoztál ide közénk. Igen érdekes, vagyis hát jobban mondva katasztrófával teli élete volt már eddig is, pedig valjuk be, nem igazán élt még sokat. Elvesztett szülők, aztán rákényszerült arra is, hogy a nevelőszüleit megegye, és most még tovább is szedi az áldozatait.
Első ránézésre senki nem gondolná, hogy egy wendigo-farkas hibriddel lenne dolga. Az iskolában is (már, ha még mindig jársz), biztos egy szemrebbenés nélkül mennek el melletted az emberek, pedig ha tudnák, mekkora veszély rejlik benned.
Bár jó kérdés, meddig tudod fent tartani a látszatot, hogy minden rendben. Egy ilyen városban, mint a miénk, előbb vagy utóbb feltűnik az embereknek az, hogy sokan eltűnnek, na meg egy gyerek is, akinek a házába nem látnak felnőtteket bemenni. Na meg az is jó kérdés, meddig marad még pénz, és mikor fog szétrobbanni a látszat suspicious
De úgy érzem erre mind választ fogunk majd kapni a játékaid során, szóval utadra eresztelek. (Esetleg még olvasd át kicsit az írásodat, volt benne pár figyelmetlenség miatti elírás, de semmi komoly.) Fuss, foglalózz egyet, töltsd ki kicsit a profilodat, és keress magadnak játszótársakat Razz Na meg üdv nálunk *-*I'm a bad person and I'm okay with that


Julia Hunt-Kozma
Jack Tumblr_oqtw5lCdtf1rdlm3eo8_250
Jack Tumblr_inline_p7065g2ZGM1s6eco5_250
◐ Been through some bad shit, I should be a sad bitch ◑
Age :
28
Tartózkodási hely :
◐ bh ◑
Foglalkozás :
◐ shop and b&b owner ◑

Jack Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 

Jack

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Lakosságunk :: Hibrid-
^
ˇ