Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Elkészültem!

Annie are you okay? EmptyDrew Lamarck
Today at 2:09 pmDrew Lamarck/Masanori

Annie are you okay? EmptyDrew Lamarck
Today at 10:57 amAvatarfoglaló

Annie are you okay? EmptyHugo Marlowe
Today at 2:09 amHugo

Annie are you okay? EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 8:25 pmFawn & Ethan ;; you're so annoying

Annie are you okay? EmptyFawn Olossë
Yesterday at 3:32 pmVale & Angus - night at the museum

Annie are you okay? EmptyVale Pedersen
Yesterday at 1:31 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Daniel Nicholson, Delsin Aver, Elisha Grant, Hugo Marlowe, Joshua Brighton, Julia Hunt-Kozma, Stella Argent, Stephen Hunt-Kozma


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Annie are you okay?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Pént. Okt. 04, 2019 6:03 pm

Robin Atterberry
lidérc: komisz tündér lény, ki fényével megigéz
Anne Griffiths
friend or enemy


Becenév:
Annie
Kor:
20-24
Nemi identitás:
hetero/bi/pan
Faj:
ember (legalábbis egyelőre mindenképp)
Play by:
Bridget Satterlee
Aki várja:
én, és minden Árész ellenes vagy éppen támogató személyiség hmm
Karakter állapota:
szabad

I need you


2017. július 12.
Ekkor találkoztunk először, és (egyelőre) utoljára. Ez az a nap, amikor mikor a feje tetejére állt.
A bárban voltam a húgommal, amikor megjelentél, és minden ok nélkül szóba elegyedtél velem. Aztán az Árészosok elvitték a húgomat, és te is eltűntél. A mai napig nem tudom, hogy épp megmentettél engem, vagy te is része vagy mindennek.
Sajnálom Robin, én megpróbáltam. Csak ennyi maradt utánad.

2018. január 29.
Az Árészosok rólam szóló aktáját hagytad az ajtóm előtt. Nem tudom, hogy ezzel ismét segíteni akartál nekem, vagy minden csak a terv része.
Majdnem mindig figyelnek. Éjféltől fél egyig mindig üres a hátsó rész, használd a tűzlépcsőt, és meg ne állj, a következő államig.
Remélem valamennyire hasznos ez az akta, és tényleg sajnálom.
A.

Üres szavak, de te megint sehol. Csak nem félsz, hogy egy lidérc haragja feléd irányulhat?

Hogy mi is ez a nagy terv, amiről beszélek? Úgy csinálsz, mint aki nem tudja. Az aktában is, amit adtál, tökéletesen le van írva mit terveztek:
Robin Atterberry tökéletes alany lenne a műtétre. Bár nem volt lehetőségünk gyerekkorától kezdve a programba, de fajának köszönhetően lenne idő betörni. Személyisége tökéletesen formálható lenne a cél eléréséhez. Lidércként agressziót is ki lehet belőle hozni, és, ha a programhoz hűvé lehet tenni, akkor a képességét mindenki más ellen lehet fordítani.
Megfigyeléseink alapján hűséges típus, legalábbis a hozzá közelállókhoz mindenképp az. A számára fontosnak ítélt személyeket mindenképp megvédi, ölni se fél, szinte meg se látszik rajta a bűntudat. Ugyan jelenleg cask szükségből öl, ha teheti elkerüli ezt a végletet, de ezen a tulajdonságán könnyen lehetne változtatni.
Egy szociális, másokkal könnyen kijövő férfinak tűnik. Könnyen megtalálja mindenkivel a közös szót, nem akadályozza se kor, se nem, se az, ha teljesen ismeretlen az illető. Emellett sokszor viccel, és a szarkazmus is rendszeresen megfordul a nyelvezetében. Ezek a képességei később hasznosíthatóak lennének számunkra.
Egyébként erős személyiségnek mutatkozik, látszólag nehéz felbosszantani, és összetörni, de megfigyelőink jelentettek olyan eseteket, amikor egyedül kiengedte magából az igazi reakcióit. Ez a tulajdonsága később használható lenne arra, hogy megtörjük, és mi építsük fel újra, ezzel tökéletes alannyá fejlesztve őt.

A.G.

Hogy ki is az az A.G.? Nem, nem te. Legalábbis nem hiszem. Az aktában még szerepelt egy Andrew Griffiths nevezetű ember, aki apámnál ismert szövetségesként van, vagyis inkább volt feltüntetve. Próbálták kisatírozni, de nem volt megfejthetetlen. Gondolom valami rokonod, bár ha apámat ismerte, nagybácsi vagy apa lehet valószínűleg.

Annie... Már, ha ez az igazi neved. Te is az ellenségeim csapatát erősíted, vagy végre lesz egy társam a harcban?


Szóval ki is lenne a leányzó? Andrew Griffiths lánya. Andrew az Árész-program egyik orvosa, aki próbál nem csak gyerekekből hibrideket kitermelni. Munkásságát inkább a hátterekben műveli, nem egy túl fontos személy a programot nézve, de az egész életét ennek szenteli mióta a feleségét brutálisan megölték természetfelettiek.
Anne-t próbálta ugyan az apja kihagyni a lényegből, de egy 16 éves gyereket egyedül hagyni egy üres házban csakis egy dologhoz vezethet: befog törni az apja irodájába, és megtud mindent. Szép lassan, de rájöttél mi is az Árészosok célja, és, hogy mit is csinálnak. Persze ebbe apád 18 éves korodba be is avatott, de te már csak azt figyelted mit is hallgat el előled, és, mint kiderült, jó pár dolgot. Azt is, hogy mit tervez az egyik volt barátja gyerekeivel, vagyis velünk. Mert igen, Andrew, és az én apám ismerték egymást édesanyád révén. Ő egykor vadász volt, de mondhatni a jobbik fajtából. Régebben még söröztek is, leveleztek egymással, de apádban elpattant valami, amikor édesanyád meghalt, és szinte megszállottá vált az ötletnek, hogy a jó barátja gyerekeiből tökéletes katonákat csinál.
Neked eleged lett apád őrületéből, és kieszeltél egy tervet, hogy segíts nekünk. Így sikerült engem megmenekítened 2 éve nyáron, majd így segítettél eltűnni a figyelő szemek elől nem is olyan régen. Csak is miattad tudom kin kell bosszút állnom.
Csak útközben téged is utolértek, apád ugyan nem bántott, de kidobott otthonról. Még az Árész bandának se köpött be, de lényegében kitagadott. Egy olcsó lakásban laksz a városban, akárcsak én, viszont fogalmad sincs, hogy már én is itt tartózkodom, sőt, már nagyban tervezgetem, hogyan hajtsam végre a bosszúmat.

Vajon mikor fog minket összesodorni az élet? És milyen lesz a találkozásunk?


// Ha valaki idáig eljutott, kap egy sütit, esküszöm xd sütiii Kicsit hosszú leírásnak sikeredett, de talán érthető, hogy mire gondolok az alapokkal kapcsolatban.
A kettőjük kapcsolata először igen bonyolult lenne. Bár Robin nem fog haragudni rá attól kezdve, hogy tudja mi az igazság, de valószínűleg ezt elhinnie se lesz a leggyorsabb, jelenleg senkiben se bízik. Persze szép lassan összefoghatnának, hogy szétszedjék a rendszert, találnának más árész ellenes embereket a városban, és kezdődhet a harc. Az, hogy meg közöttük mi alakul, igazából majd kiderül. Igaz, talán egy szerelmi szál is a fejemben volt, amikor kigondoltam a kisasszonyt, de lehet ebből egyoldalú szerelem is. Meglátjuk mi fér bele Wink
A pb és név egy olyan dolog, amihez bőszen ragaszkodom, de ha csak valamelyik tart vissza, megbeszélünk valamit Wink●●●●●●●●
ANGER IS JUST A BIG BLUR. ALL
YOU CAN SEE IS
●●●●●●●●
UNCLEAR

Robin Atterberry
Annie are you okay? 975096216b2b0c5539c8c3f58d667ccb07c727cb
⇨ Pissing me off was the biggest mistake you could have ever made
Age :
48
Tartózkodási hely :
⇨ Beacon f*cking Hills
Foglalkozás :
⇨ (killing) waiter

Annie are you okay? Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Annie are you okay?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Karakteralkotás :: Keresett karakterek-
^
ˇ