Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 31 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
4
Ember
2
Diclonius
1
Daimon
2
Pokolkutya
3
Vadász
3
Hibrid
5
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
1
Warlock
3
Wendigo
2
Vérjaguár
1

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Gyilkos és a tettető - Jack & Arikan

julia & zara; let's make a deal EmptyArikan Nox
Yesterday at 5:17 pmRobin & Fawn;; Prank wars

julia & zara; let's make a deal EmptyRobin Atterberry
Yesterday at 4:08 pmKéső esti testedzés// Scarlett & Jack

julia & zara; let's make a deal EmptyJack Longshadow
Yesterday at 11:42 amNem vagyok itt!

julia & zara; let's make a deal EmptyMathias Powell
Yesterday at 6:13 amWorld of Shadowhunters

julia & zara; let's make a deal EmptyVendég
Vas. Okt. 20, 2019 7:38 pmDodo and Stella; we are up to no good

julia & zara; let's make a deal EmptyStella Argent
Szomb. Okt. 19, 2019 2:16 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots

Nicholas Harden, Stella Argent, Zara Meth


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 

 julia & zara; let's make a deal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Kedd Okt. 08, 2019 12:48 am

Zara Meth
daimon: a kapzsiság mestere, csalóka üzletek kötôje
julia & zara
- honestly i don't even play an active role in my life
shit just happens and im like oh is this what we’re doing now? ok -
csend • remélem, kezdésnek megfelel sütiii • 565

Háború. Háború. Háború.
Árész-program. Árész-harcosok. Árész-ellenesek.
Háború.
Az egészből még mindig nem értek szinte semmit, csak hogy kibaszottul gáz a helyzet a városban. Igen, rám nézve is...
Hirtelen minden a feje tetejére állt, és rá kellett jönnöm arra, hogy sosem lehet átlagos életem, és sosem élvezhetem egyszerűen csak a felnőtté válásom mindenféle felelősségvállalás nélkül.
Egyre jobban utáltam itt lenni.
Elvégre rohadtul bénának kell lenni ahhoz, hogy pont egy ilyen helyzet közepébe csöppenjek. Ráadásul egyedül. Még csak apám sincs itt, aki segíthetne, vagy megvédhetne, ha szükséges. Helyette itt van a halandó anyám, akivel bármikor végezhetnek miattam, és még csak segíteni sem tudnék neki.
Mert kurvára egyedül vagyok.
Egészen addig mókás daimonként rohangálni a városban, ameddig nem kell szembe szállnod valami vérszomjas természetfelettivel, vagy egy ostoba vadásszal, vagy épp nem akarják felhasználni a képességeid, hogy aztán mikor már nincs rád szükség kiakasszanak szobadísznek.
Fantasztikus, idilli képek a jövőmet nézve.
Most lehetne bármilyen jelzőt aggatni rám, hogy hisztizek, meg gyáva vagyok, meg képtelen vagyok megállni a helyem apuci nélkül. De a probléma ott kezdődik, hogy nem sokkal állok egy ember fölött boszorkánymester nélkül, ha egy ilyen kaliberű káosz helyzetről van szó. A különbség csak annyi, hogy amíg nekik nincs célkereszt a hátukon, nekem van.
Voltak fegyvereim. A közelharc viszonylag jól is ment a kisebb varázslataimmal kombinálva, de úgy gondoltam, hogy nem lesz rájuk szükségem, vagy majd apám elhozza magával őket, ha végre utánunk jön. De mindazzal, aminek a közepébe csöppentem, nem számoltam.
Egy háborúra senki nem készített fel.
Aztán szerencsére kaptam egy jelet az Univerzumtól, mikor tök véletlenül hallottam az Eladóról. Nem tudtam semmi konkrétat, hogy mégis ki ő, hogy néz ki, vagy mennyire kompromisszum képes. Azonban szükségem volt egy boszorkánymesterre ideiglenesen, aki segít, ha szükségem van rá. És szükségem volt egy új athame-ra is. Már csak abban reménykedtem, hogy olyan személyről van szó, akinek még nem sikerült megtalálnia a lélekpárját. Elvégre mit tudtam volna adni neki a kéréseimért cserébe? Nem volt semmim, és apám mellett sosem voltam rászorulva, hogy adnom kelljen azért cserébe, amire szükségem volt. Jelenleg pedig az egyetlen, amivel szolgálni tudtam, maga a fajom adta képességeim.
Mikor megérkeztem az úti célom végéhez, egy pillanatra megtorpantam.
Fogalmam sem volt, mégis mit kellene mondanom, vagy hogy kéne őt megtalálnom itt. Sajnos a telefonbeszélgetésből csak  mondatfoszlányokat sikerült elcsípnem. A tartózkodási helyéről az egyetlen információm pedig ez a panzió volt.
Végül úgy döntöttem, nem bénázok tovább odakint.
A recepciósnak biztosan tudnia kell valamit. Nem?!
Berontottam az ajtón és egyenesen a pult felé vettem az irányt. Mikor oda értem, kicsit kifújtam magam a nagy sietségem után, mielőtt megszólítottam volna a pult túl oldalán papírokat intéző nőt.
Feltételeztem eleve sokat elárul rólam a kétségbeesett tekintetem, ami a friss információ zuhatagnak volt köszönhető, ami múlt éjszaka rám szakadt egy kisebb akció keretein belül. És még csak táska sem volt nálam, hogy azt mondhassam, szobát foglalni jöttem. De nem is akartam annyit variálni, inkább azonnal a közepébe vágtam, mikor a recepciós - vagy tulajdonos, vagy akárhogy is működik ez a panzióknál - felém fordult.
- Nem szeretnék szobát, vagy bármi mást, köszönöm. Csak keresek valakit, akiről biztos forrásokból tudnom, hogy itt tartózkodik, és reméltem, hogy tudna segíteni - hadartam el mindent, amit szerettem volna, ahogy "udvariasan" a szavába vágtam, mikor épp megkérdezte volna, hogy segíthet-e valamiben.
Közben már próbáltam gondolatban összerakni, mit kéne neki mondanom. De hát daimon vagyok, nem aggódtam túl a dolgot. Ha valamiről elmondható, hogy profi vagyok benne, akkor az az üzletelés.
Ez az én asztalom.
when the party's over


Zara Meth
julia & zara; let's make a deal 4d711d3383a96776210a20853f80d5c7

julia & zara; let's make a deal F1376edde1460da98abbbc8e96e0f5d4c1ed4ddf
Tartózkodási hely :
beacon fuckin' hills
Foglalkozás :
studying business and marketing

julia & zara; let's make a deal Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Pént. Okt. 18, 2019 6:28 pm

Julia Hunt-Kozma
boszorkánymester: varázs szülötte, szíve fehér vagy fekete
Zara & Julia

◐ Omne initium difficile est. ◑

Kezdtek egyre nyugodtabbak lenni a napok. Bár sok vendéglátó aggódott volna, hogy kevesebb a vendég, és gondolkozniuk kellett, hogy hol húzzanak a kiadásokból, de én még egy pillanatra se kezdtem el pánikba esni. Mindig is okosan bántam a pénzel, nem költöttem felesleges dolgokra. Na meg valljuk be, néha tudtam szép összegeket kérni pár szívességért. Bár az volt az egészben a legszebb, hogy senki nem sejtette, miért is kezelem a dolgokat úgy, mintha semmi kockázat nem lenne.
Pont a múlthavi elszámolással kapcsolatos papírokat nézegettem, csak az ellenőrzés miatt. Amúgy bőven nem érdekelt mi mennyibe került, és mennyit szereztünk ebből vissza a vendégek, bolt és az étterem miatt. Mondjuk a mások által unalmas papírmunkát sosem bántam, igazából még jól is jött. Hiába álltam a pultban, általában az apróbb kérdésekkel és kérésekkel békén hagytak a vendégek, mert láttak, hogy elfoglalt vagyok. Meg így legalább a többiek se zaklattak, hanem megoldották a munkában feljött problémákat. Talán ezt a részét szerettem a legjobban a panzió futtatásában. A pult mögött lenni, meg a papírmunkák igazából tökéletesek voltak számomra. Nem kellett sokat tettetnem mennyire aranyos vagyok, és legalább első kézből fogadhattam az Eladóhoz jött vendégeket. Gyűlöltem, amikor pár természetfeletti nem tudja tartani a száját. Az egyik alkalmazottamnak az egyik már majdnem megmondta konkrétan miért jött. Egyedül az a szerencse, hogy pont a megfelelő pillanatban értem le. Na meg az, hogy ezért nyugodt szívvel számoltam fel neki plusz költséget. Húzta is a száját, de hát így jár az, aki nem tudja befogni. Biztos nem fogom sajnálni.
- Szia Julia, további jó munkát! - távozott el az az napi takarítónő. Belemerülve nézegettem a papírt a pulton, így kb akkora sikerült egyáltalán felfognom, hogy köszönt valaki, mire ő már félig kint volt az ajtón.
- Szia! - mondtam végül, majd kissé félredöntve néztem egy darab számot a lapon. Valami esküszöm nem stimmelt. Az egyik vendég nem fizetett eleget. Legalábbis, az alapján, ahogyan emlékszem az ittlétére múlt hónapban, ez bőven kevés volt. Egy ideges sóhajjal fordultam meg, és kezdtem el nézni a jelenleg itt tartózkodó vendégeket tartalmazó mappát. Megkerestem a megfelelő papírt, és fejben számolni kezdtem a dolgokat. Közben elég hallhatóan valaki berontott az ajtón, és a pulthoz sietett. De én csak számolgattam egy kicsit még, amíg kiderült, hogy valami tényleg nem jó. A papírokat elemezve fordultam az érkező felé, és csak egy pillanatra felpillantva néztem meg a fiatal nőt.
Már épp kérdezni akartam rohadt szépen, miben segíthetek neki a nagy sietségben, de még az első betűt se tudtam kinyögni, már belevágott a szavamba. Nem épp a legjobb indítás, meg kell, hogy mondjam. Szavait hallgatva kissé elgondolkoztam. Úgy éreztem tudtam miért jött, de nem igazán értékeltem az ilyen kezdést, így szív nyugodtan megváratva őt leraktam a helyükre a papírokat, majd végre rendesen felnéztem rá, és egyenesen a szemébe bámultam. Nem is tartott sokáig rájönnöm kivel volt dolgom, sok fajtársával találkoztam már. Így végképp tudtam, mit szeretne, de megzavart a nyugalmamban, ráadásul nem is a legkedvesebben. Egy kicsit húzhattam az idegeit, látszólag úgyis valamit nagyon sürgős ügye akadt.
- Ha szerelmi bájital érdekel, esetleg valami más ilyen kis kevermény, akkor a boltban Kristy is tud segíteni, ő is remek bájitalokat tud keverni. - mosolyogtam mézédesen, mint akinek fogalma sincs semmiről. - Vagy esetleg valami komolyabb dologról lenne szó? - döntöttem félre a fejemet, és vártam mit is fog reagálni. Persze nem akartam túl húzni a dolgot, de nekem is kijárt a szórakozás. Bár az is sürgetett, hogy tudni akartam mit is akar itt egy daimon. Általában megoldják magukban a kis varázslataikat.
Már éreztem, hogy ez a beszélgetés igen érdekesnek fog bizonyulni.

remélem tetszik *-*big god  ◑credit


don't play games with a girl who can play 'em better


Julia Hunt-Kozma
julia & zara; let's make a deal Tumblr_oqtw5lCdtf1rdlm3eo8_250
julia & zara; let's make a deal Tumblr_p6m8o6A9bp1uom9too2_250
◐ Been through some bad shit, I should be a sad bitch ◑
Age :
27
Tartózkodási hely :
◐ bh ◑
Foglalkozás :
◐ shop and b&b owner ◑

julia & zara; let's make a deal Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

julia & zara; let's make a deal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Külváros-
^
ˇ