Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?hugo & daniel ;; a reminder of the past

Cat with a girl EmptyDaniel Nicholson
Today at 11:15 amAaron & Julia × fate is inevitable

Cat with a girl EmptyAaron Black
Today at 3:01 amOscar

Cat with a girl EmptyRuben Victoriano
Yesterday at 9:48 pmNariel Heighel

Cat with a girl EmptyNariel Heighel
Yesterday at 4:54 pmViharfelhő

Cat with a girl EmptyRuben Victoriano
Yesterday at 4:04 pmÉn kis bárányom

Cat with a girl EmptyRuben Victoriano
Yesterday at 3:51 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Calcifer Belmont, Daniel Nicholson, Dorcas Irwin, Hugo Marlowe, Meadow Carrow, Nariel Heighel


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Cat with a girl

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Szomb. Okt. 12, 2019 9:47 pm

Lambert Schattensang
vérjaguár: falka nélküli fenevad, ki lesbôl támad
Lambert Schattensang
A legjobb dolog az életben, hogy nem elég, hogy sz@r, de drága is.


Becenév:
Ne nagyon akarj becézni...
Születési hely:
Iowa, Jefferson
Kor:
36
Nemi beállítottság:
Hetero
Faj:
Vérjaguár
Play by:
Francisco Randez
Karakter típus:
Saját

Gotta Know Me Better

Meet Me Halfway:
Nehéz napnak nézek elébe, főleg hogy a lányom ma nem érezte túl jól magát, így az óvó nénivel elbeszélgettem, mire ügyeljen. Kell nekem egy kávé, de most...
Betérve a kórházba a recepciós nőnek köszönök és a kávégéphez sietek. Elpazarolva pár érmét egy erőeset veszek és az iszogatom.
- Lambert! - hallom meg a hangot hátam mögül. Megfordulva a főnököt pillantom meg, aki felém siet. Idegesítő egy alak és időnként még hülye is. Csodálkozom, hogy ő a főnök, de hát kapcsolatokon múlik az egész.
Nem ittam még meg a kávémat és ismerve magamat elég hamar az automatának ütném a fejét. Hogy miért? Ha nem vagyok túl az első kávén akkor kevés a türelmem és olyankor jobban szeretem, ha békén hagynak, mások érdekében. Így sarkon fordulva odébb állok. Ő meg utánam jön és elkezdi mondogatni a hülyeségeit. Gyorsan ki kell találnom valamit, hogy nyugodtan megihassam az italt. Az egyetlen személyhez fordulok, aki segíthet rajtam anélkül, hogy hozzám szólna. Megkeresve Arikan-t nézésemmel kérem meg, hogy segítsen.
Mikor a főnököm eltakarodott, megköszönöm Ari-nak a segítségét és dolgomra megyek. Arikan-nal régóta jóban vagyok. Kábé azóta, hogy ideköltöztem, néha hülyülünk, ha tudunk, idegesítjük egymást. De összességében barátomnak nevezhetem. Annak ellenére, hogy farkas.
Ápolóként egyik feladatom, hogy megkérdezzem a betegektől tehetek e értük valamit, ha igen megtenni azt az apró dolgot. Általában csak ételt, italt kérnek, esetleg felállni, de néha vannak igen érdekes betegek is.
Bemegyek az egyik szobába ahol egy idős hölgy pihenget.
- Jó reggelt! Hogy érzi magát? - kérdezem barátságosan a hölgytől, aki meglátva engem azonnal mosolyra húzta száját.
- Óh, Lambert! Most, hogy már ön itt van sokkal jobban! - meghallva a nő szavait kicsit ledermedek. Kelleni fog még egy kávé. Vagy nem élem túl a napot.


You're Still Have All Of Me:
- Apa! Apa, ébredj! Nagyapa mindjárt itt van! - rázkódik meg a testem, Hella ébresztésére. Lassan kinyitóm a szemem és rámosolygok. Lányom mosolyára ébredni mindig a legjobb.
- Jó reggelt, Hercegnő! Jól aludtál?
- Igen! Anya üzeni kezdj el készülődni, mert Nagyapa nem sokára itt van.
- Rendben. Menj le szépen és reggeliz meg.
- Oké! - miután lemászott rólam én is felkelek és felöltözök. Számomra kicsit nehéz elhinni, hogy természetfelettiek lévén normális életet élünk. Mikor engem belerángattak ebbe azt hittem, hogy több dolog is megfog változni az életemben.
Lemenve a földszintre csókkal köszöntöm feleségem és elveszem a tányért rajta az én reggeli adagommal. Leülök a lányomhoz és együtt esszük a megérdemelt ételt. Mindig próbálok neki jó példát mutatni és miképp viselkedjen másokkal. Az ő esetében erre nagyobb hangsúlyt fektetek, mivel mindketten dolgozunk kénytelenek vagyunk óvodába küldeni Hella-t. És, ha nem úgy viselkedik ahogy kell akkor veszélybe sodorja saját magát.
Megszólal a csengő, Hella meg felpattanva az ajtóhoz siet. Mindig örült, ha valamelyik rokon meglátogatott minket.
- Nagypapa! - hallom a örömteli hangját és felállva utána megyek.
- Hát téged is látni erre felé? - mosolygok apósomra, ki éppen a unokáját tartja kezében.
- Hát néha azért csak meglátogatom a lányomat és az unokámat. Na meg persze a tanítványomat is. - ráz velem kezet. Tipikus utazó sosem tud meglenni egy helyben. Egy városban is csak pár napot marad aztán tovább áll.
- Nagyapa! Hoztál nekem ajándékot?
- Persze, hogy hoztam! Mindjárt megkapod csak beszélek kicsit anyuval és apuval.
Leültünk beszélgetni, kérdezgettük az utazásról, hol volt mostanában. Ritkán látni, ezért feleségem minden alkalmat kihasznál, hogy beszélgessen vele.
Ma még vártunk egy vendéget. Történetesen a bátyámat, ki a szüleimmel együtt ő is ember. Ő semmit nem tud arról, hogy mi négyen nem vagyunk emberek és szeretnénk, ha ez így is maradna.
Egyszer szóba került, hogy őt is változtassuk át, de én nem akartam. Mikor én változtam át teljesen kiborultam és sokáig nem tudtam uralkodni magamon. Ismerve fivéremet ő nehezebben kezelné ezt, mint én. Arról nem is beszélve, hogy kérdőre vonna és elkezdenénk veszekedni, miért nem avattam be a dolgokba.
Ennek az lenne a vége, hogy szétválunk és soha többet nem beszélnénk egymással, amit meg nem akarok. Fontos nekem a bátyám és nehezen viselném, ha szét kéne válnunk.

When I Was Younger...


A környéken rajtunk kívül volt még egy vérjaguár család. Ők már több évszázada éltek a városban, így az egész közösség ismerte őket. Apósom némileg tudott róluk és a hagyományukról. Tőle tudom, hogy nem változtatnak át embereket, sőt le is nézik azokat, akik nem jaguárnak születtek. Éppen ezért csak születés útján lehet bekerülni a köreikbe, vagy házasság révén, de akkor is megválogatják a jelentkezőket.
Számomra csak egy tipikus sznob család, akik időnként összekaptak a vadászokkal és vérontást csináltak. Én nem ütöttem bele az orromat a dolgaikba és meghúztam magam a sarokban.
De egy nap minden a feje tetejére állt. Az a hír keringett, hogy a jaguár családnál az új generáció tagjai mind meghaltak, kivéve egy, a legfiatalabb fiú, aki egy idős volt a lányommal. Nem is akartam foglalkozni ezzel, míg egy nap arra nem mentem haza, hogy csend és sötétség honolt a házamban. Tudtam, hogy bátyámnak és apósomnak nálunk kellett volna lennie és olyankor mindig ég a villany és nevetés hallatszik ki. Furcsálltam is az egészet így lassan kinyitottam az ajtót. Megcsapott a vérszag és megláttam őket vérben ázva. Karmolás és harapás nyomok rajtuk, a ház feldúlva, a lányom meg sehol. Nem is kellett sokat agyalnom kik tették ezt. Elindultam hát és megesküdtem, ha kell az egész családot kiirtom, hogy visszaszerezzem  lányom.
"Emberrablás, tetem ásás és egy kicsi mágia." Ahogy apósom fogalmazna. Nem vagyok ostoba, hogy egyedül menjek a házba ahol több száz éves vérjaguárok is vannak. Ezért is folyamodtam kicsit erkölcstelen dolgokhoz. Mivel ápoló végzettségem van gyanútlanul betudok menni a betegekhez. Ha nem látnak semmit nem is tudják mi történt velük.
Pár eszméletlen beteget kiszivárogtattam és elvittem őket. Berserker-t csináltam belőlük. Erről eszembe jutott mennyit szenvedett mesterem, hogy megtanítsa a normális mágia használatot.
Mindenem véres volt, a családtagok miatt. Karomban cipelem alvó lányomat, aki az egész mészárlást átaludta. Elkel mennem innen. Mondjuk, egy kis városba ahol új életet kezdhetünk és senki sem zavarhat minket.
A berserker-ek, akik megmaradtak visszaváltoztattam és a kórház előtt hagytam őket. A többi már nem az én dolgom.


Lambert Schattensang
Cat with a girl Giphy
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Ápoló

Cat with a girl Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hétf. Nov. 11, 2019 9:34 pm

Stella Argent
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
Gratulálunk, elfogadva
Teen Wolf FRPG

Lambert!

Boldog vagyok, hogy végre eljutottunk ide is, hosszú folyamat volt, nem igaz? Viszont megérte a belefektetett időt, mert látványos benne a javulás az első verzióhoz képest. Örülök neki, hogy ennyit dolgoztál vele és köszönöm, hogy ezt megtetted.  loves
Még mindig akadnak benne dolgok, amikre a későbbiekben nagyon oda kell figyelned, hogy élvezhető maradjon az írásod, de ezen bőven lesz időd még dolgozni közöttünk, ugye. Very Happy
Ami a karakter jellemét és történetet illeti; kíváncsivá tettél vele. Nem igazán tudtam, hogy mire számítsak, amikor elkezdtem olvasni a lapodat, eleinte azt hittem, hogy végre lesz itt valaki, akinek boldog élete van, családja és az ég világon minden rendben van vele. Erre puff, közel a végéhez jött a fordulópont és leromboltad ezt az illúziót. Sajnálom, ami a családtagjaiddal történt, biztosan iszonyatos lehetett ilyen látványra hazaérni. Sad De legalább a kislányod jól van és sikerült őt visszaszerezned! *-* Mondjuk, azzal eléggé megleptél, hogy ehhez a kórház betegei közül használtál fel néhányat és berserkereket csináltál belőlük. De hát a lányodért mindent, nem igaz? Rolling Eyes
Úgy érzem, fogsz te még meglepetéseket okozni nekünk, én pedig kíváncsian várom majd ezeket! Szóval el vagy fogadva, szaladj foglalózni és irány játszani! Szottyongat  now i'm stained by you

Stella Argent
Cat with a girl Tumblr_pvualzXxO51uek0c7o2_r1_250
SHE'S A DARK ROAD
Cat with a girl Tumblr_inline_orlgwlFN051r25xgk_540
WITH A LOT OF DANGEROUS CURVES
Age :
17
Tartózkodási hely :
beacon hills

Cat with a girl Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Cat with a girl

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Lakosságunk :: Vérjaguár-
^
ˇ