Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 55 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
3
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
6
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
5
Warlock
5
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Apró civakodás/ Danny & Rachel

Késő esti testedzés// Scarlett & Jack EmptyDaniel Nicholson
Today at 8:43 amTesi bá' akcióba lendül - Danny & Lara

Késő esti testedzés// Scarlett & Jack EmptyDaniel Nicholson
Today at 8:17 amScott & Daniel; Game of Survival

Késő esti testedzés// Scarlett & Jack EmptyScott Henderson
Today at 2:31 amMeadow Carmilla Carrow

Késő esti testedzés// Scarlett & Jack EmptyMeadow Carrow
Today at 1:36 amRobin & Fawn;; Prank wars

Késő esti testedzés// Scarlett & Jack EmptyRobin Atterberry
Today at 12:24 amElisha

Késő esti testedzés// Scarlett & Jack EmptyElisha Grant
Yesterday at 9:28 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég

Daniel Nicholson, Delsin Aver, Julia Hunt-Kozma, Stella Argent, Stephen Hunt-Kozma


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Késő esti testedzés// Scarlett & Jack

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Hétf. Okt. 14, 2019 4:02 pm

Jack Longshadow
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

Scarlett & Jack

Meganyian mondták már nekem, leginkább tanárok, hogy nyitnom kellene az emberek felé. Barátkozni, szerelembe esni és leélni azt az unalmas, szürke napokat. De én nem kérek ebből. Nincs rá igényem, hogy bandázgassak és törve-zúzva megkeserítsem mások életét. Pont úgy ahogy most az a csapat srác próbálja elkötni azt a mocit. Vicces nézni őket, ahogy azon vitatkoznak, hogy kell beindítani a kulcsok nélkül. Végül is nem a tulajnak a hibája, hogy másnak is megtetszett a járgány.
Nem az én dolgom ki mit csinál, nem is szándékozom beleszólni. De eszembe jut, mit mondott az osztálytársam ma. "Ki is próbálhatnád a jó fejséget is." Talán mégis csak megpróbálom. Ki tudja lehet még sem abból áll az élet, hogy egy szoborként ülök a teremben és hallgatom a tanár dumáját. Legalább nem nyaggat többet és békén hagy.
- Szép motor. Kár, hogy nem a tiéd. - lépek oda hozzájuk. Meglepetten fordultak felém. Szúrós tekintettel néztek rám és egyértelműen a tudtomra adták, hogy húzzam el a csíkot. Megtettem volna én szívesen, de nem lehetett. Tudom, hogy ebből bunyó lesz. Miért ne lenne? A legtöbb hasonló embernek csak a szája jár és, ha nem jön be hát akkor elő veszik a bicskát ahogy ők is tették. Legalább így levezethetem a fölösleges energiáimat.
Csapatostul indultak meg felém, csak ketten maradtak a járgány mellett próbálva beindítani. Sóhajtva ledobom a hátamról a táskát és várom az első jelentkezőt. Gyorsabb és erősebb vagyok, mint ők túl sok esélyük nincs.
Visszafogtam magam, hogy túl nagy kárt ne tegyek bennük. Nem kelthetem fel magamra a figyelmet. Az egyik, aki még talpon volt a késével kezdett hadonászni. Ezzel egy apró vágást ejtve a homlokomon és egy mélyebbet az alkaromon. Ez volt az a pillanat mikor elvesztettem a fejem. Torkon ragadva emelem a fejem fölé. Arcán a rettegést látom, elejti az eszközt és levegő után kapkodva könyörög kegyelemért. Nem változom át csak látszik rajtam, hogy pipa lettem. Nem kéne itt mindenki előtt eltörnöm a nyakát, de a dühömet most nehezen tudom kontrollálni. Vajon meddig bírja levegővel? Egyesek szerint az ember 2 percig tudja visszatartani a lélegzetét nagyobb kár nélkül. Lássuk mennyire igaz.

Jack Longshadow
Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Tumblr_pp3y1zvzsw1rtkpsro1_500
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
diák

Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pént. Okt. 18, 2019 2:18 pm

Scarlett Atkins
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

it just seems like trouble always finds me
jack & scarlett
A jelenlegi életem a városban két dologból állt: vagy nem történt az ég adta világon semmi, és szinte már halálra untam magam, vagy valami irtózatos nagy galibába keveredtem. Na, mondhatni szerencsémre, a mai nap eddigi része teljesen úgy telt, mint az első opció. Még csak meg se botlottam, hogy egy kis izgalom lehessen a napomban. Sőt, ma még azt is sikerült elkerülnöm, hogy a jaguár kiakarjon jönni belőlem. Kész csoda, már igazából érmet érdemelnék a teljesítményem miatt. Bár igazából egy üveg bort akartam jutalmam jeléül, de a kis bolt, ami eddig sosem árult el, most be volt zárva, pedig éjjel-nappali elvileg. Így szomorúan kullogtam hazafelé, kissé fázva az éjszakában. Persze, hogy nem öltöztem fel rendesen, de hát miért kellene. Beteg úgy sem lehetek, a hideg meg magában nem árt.
Már pont azon gondolkoztam az utcámba befordulva, hogy akkor az lesz a jutalmam, hogy elmegyek időben aludni, és alszok egy nagyon, amikor megláttam egy csapatot pont a házam előtt. Ráadásul ahogy közeledtem, láttam, hogy nem csak a bandázás megy, hanem valami galiba van. Nagyszerű. Pont az én házam előtt, a motorom mellett, amikor már azt hittem nyugis napom van. Köszi univerzum.
Egy pillanatra csak néztem mi is történik, konkrétan már az is megfordult a fejemben, hogy csak megfordulok és sétálok még egy fél órát, remélhetőleg abbahagyják addigra, de valami nem engedte belül. Hiába ígértem magamnak, hogy mások le vannak fosva, és maradjak ki mindenből, a természetem csak azért se engedte ezt. Főleg, amikor megláttam, hogy az egyik srác úgy emelt fel valakit, mintha csak 5 kiló lenne, rohanni kezdtem az irányukba.
- Hééé! - üvöltöttem mikor már csak pár méterre voltam tőlük. Egyelőre nem érdekelt ki a rossz, és a jó a szituációban, de nem akartam, hogy bárki is idehalljon. Pedig a srác, akit tartottak egy kézzel, már eléggé levegőért kapkodott. Pont mondani is akartam, hogy azonnal engedje el, amikor az egyik csávó hirtelen nekem indult. Biztos azt gondolta az ellensége segítségére jöttem. Szerencsémre elég ramatyul próbált meg nekem esni, így könnyedén kaptam el egy csuklóját, majd a kézfejét hátranyomva kényszerítettem térve. Sziszegett, meg próbált felkelni, de csak jobban fájt neki, így pár másodperc alatt megtanulta, hogy jobb a földön maradni. Egyszerű fogás volt, még csak erő se kellett hozzá, de borzalmasan hatékony volt.
- Azonnal ereszd el! - parancsoltam rá a fiatal srácra. Már csak azért is, mert közben bőven rájöttem, ez már nem az emberi erő kategóriája. Egy kézzel, ennyit tartani valakit, minden erőlködés nélkül talán egy testépítőnek menne maximum. Semmi kedvem nem volt azt látni, ahogy egy fiatal természetfeletti valami hülye utcai összeveszés miatt kerül börtönbe.
egynek remélem elmegy Késő esti testedzés// Scarlett & Jack 4293698534 × nervous × öltözet × made byfreedom is a state of mindScarlett Atkins
Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Tumblr_py916zV5sz1tgx6qmo1_400
Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Tumblr_pzldzhddzZ1vju50fo1_540
Tartózkodási hely :
⌞bh⌝
Foglalkozás :
⌞barista⌝

Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kedd Okt. 22, 2019 11:42 am

Jack Longshadow
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

Scarlett & Jack

Kezemben tartottam a fiút el nem eresztve. Tulajdonképpen nem is agyaltam azon elengedjem e. Úgy fogtam fel ezt az egészet, mint egy kísérletet. Az sem zavart, hogy a srác körmeivel végig sérti kéz fejemet ezáltal az is vérezni kezd. Csak ezen az estén több vért vesztettem, mint egész életemben. De hát ilyen az, amikor valaki csak jó fej akart lenni és megakart akadályozni egy lopást. Talán ezért sem ütöttem bele az orromat mások dolgába. Egy részt a túlélés érdekében jobb meghúzni magamat a sarokban míg be nem töltöm a 18-at, de az állandó zaklatások, miszerint nem vagyok elég emberi rákésztettek mostani cselekedetemre.
Megszűnik körülöttem a világ és csak azt hallom, ahogy vérem cseppekben válik le testemről és a betonnak ütközik. Csak annyit hallok, hogy lassan kiszáll az utolsó levegő is áldozatomból. Rég ettem normálisan. Talán most megengedhetném magamnak...Ezek a kölykök nem fognak sokat változni. A vezér, akit éppen fogok ő az, akinek nem nőbe a feje lágya és a közel jövőben már a feje fog díszelegni a hírekben és akkor több okom lesz megenni őt.
Ám egyszer csak egy parancsoló hang vissza húz a valóságba. A zaj irányába nézve meglátom a forrását, aki egy másik szerencsétlent fegyverzet le. Visszatekintek fuldoklómra és látva van benne még egy kis élet megadva magam eldobom valamerre és lenyugszom. Hallom, hogy levegő után kapkod, de nem teszek vele semmit. Nem...Az eddig meghúzókra emelem tekintetemet, akik még mindig a moci körül lebzselnek. Ők azok, akik ha tehették volna már rég elmentek volna és a jövőjüket alapozták volna, de a nyomás, amit ezek rájuk tettek, nem engedélyezte a kiszállást.
Tekintetemből látszik, hogy rajtuk múlik mit teszek velük. Az egyik része feladva lassan odébb álltak és elhúzták a csíkot. Velük nem is teszek semmit. Nekik van eszük és ezt dicsérve hagyom őket elmenni. Miért ne tenném? Se engem nem bántottak, se a motort nem vitték el.
Ám a másik fele. Látszik rajtuk, hogy félnek és nem mernek megmoccanni. Karba teszem a kezem és várok. Követve saját szabályomat nem bántok senkit míg ők nem bántanak engem. Közben szembesülök a ténnyel, hogy a lányt teljesen elfelejtettem és ott hagytam azzal a szerencsétlennel.
Jack Longshadow
Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Tumblr_pp3y1zvzsw1rtkpsro1_500
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
diák

Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Csüt. Okt. 24, 2019 4:16 pm

Scarlett Atkins
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

it just seems like trouble always finds me
jack & scarlett
Ha tudtam volna máshova menni, már rég elmentem volna ebből a városból. Nekem túl sok volt itt a gond. Mindig a nyakamba szakadt valami, ami nem az én dolgom volt, és ezt gyűlöltem. Még azt se tudtam megszokni, hogy mi lettem, sőt, irányításról még csak ne is beszéljünk. De sajnos itt ragadtam ebben a nagy káoszban, ahol ismét valami gonddal találtam szembe magam. Bár reménykedtem, hogy most az egyszer legalább csak az emberekkel van gond, de nem, úgy tűnt megint egy hasonszőrű adta a nagy gonosz farkast, mert hát máshogy hogyan is lehetne élni a mai világban?
Nagyon reméltem, hogy nagyobb baj nélkül elintézhetjük, bármi is legyen itt. A fojtogatóra rászóltam, várva, hogy kell-e drasztikusabb lépés, a többiek egyet leszámítva pedig a sokktól még nem tudtak bármit reagálni. Legnagyobb szerencsémre elengedte a fuldokló férfit, bár nem éppen a legkedvesebben, de már ez is haladás. Kissé megkönnyebbülve néztem rá arra, aki engem támadott meg. Elég dühösen nézett rám, mondjuk nem igazán izgatott. Semmit nem tudott volna tenni, amivel komolyabb bajt tudott volna okozni. Inkább neki kellett volna félnie, nehogy feldühítsen, mert akkor rám már szólni se lehet, hogy elég.
- Húzz el a francba, és talán egyben maradsz! - morogtam rá, nagyon koncentrálva a jaguár visszafogására. Láttam, hogy nem kissé lepődött meg a torkomat elhagyó hang miatt, így nyugodt szívvel engedtem el, majd követtem a tekintetemmel, hogy biztos elmegy innen. Miután láttam, ahogyan befordul a sarkon, kerestem az előző fiút, és a maradék ellenségét. Egy sóhajjal szemléltem, ahogy farkasszemet nézett a remegő lábú srácokkal. Kettejük közé állva néztem a nyuszikra.
- Menjetek, amíg még nem lesz rosszabb a helyzet! - szóltam rájuk szúrósan, majd teljes csendben vártam meg, amíg hallótávon kívülre estek. Borzalmasan zavart, hogy a srác mögöttem ilyen könnyen megölt volna valakit. Már ha csak egy pillanattal később jövök, akkor vagy hullát kellene temetnem, vagy rendőröket hívnom. Egyikhez se igazán lett volna kedvem.
- Mi a fene volt ez az egész? - csattantam fel a természetfeletti felé fordulva, mintha az anyja lennék, aki éppen leszidná. Egy pillanatra kirázott a hideg, mennyire hasonlított a hangom ebben a pillanatban anyáméra, mint amikor ő szokott leszidni engem. De inkább nem erre akartam koncentrálni. Válaszokat akartam, mielőtt megint jött valami galiba.freedom is a state of mindScarlett Atkins
Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Tumblr_py916zV5sz1tgx6qmo1_400
Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Tumblr_pzldzhddzZ1vju50fo1_540
Tartózkodási hely :
⌞bh⌝
Foglalkozás :
⌞barista⌝

Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szer. Okt. 30, 2019 11:51 am

Jack Longshadow
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

Scarlett & Jack

"Éhség...Hónapokon át tartó szenvedés. Mikor körülötted mindenki jó ízűen eszi a sülteket, te pedig csak nézel és a nyáladat másodpercenként nyeled. Percenként morran fel gyomrod, késztetve az evésre, de nem teszed. Elvből nem közelied meg prédátad. Ragadozó létedre nem fogyasztasz húst, csak gyömülcsöt eszel, mert más nem képes megemészteni gyomrod. Hiába undorít az íze a szükség rákényszerít.
Hiába vérzel, ezzel még jobban érezve a szükséget. Hiába van előtted zsákmányod, ki mindjárt kileheli lelkét kezeit között. Uralkodsz magadon. Visszatérsz a valóságba és engedelmeskedve egy idegen hangjára elengeded ételed."
Valahogy így tudnám leírni az előbbi jelenetet. Nem konyítok a művészethez, de így sikerült. Sosem voltam oda a versekért, de mindig megértettem, mit is akart közölni velünk a költő. Áttudtam érezni, amit ő, szinte már láttam magam előtt a lefestett képet. Hol a mezőt, ami nyugodságot árasztott. Hol a csata mezőt, ahol angyalok és démonok csapnak össze és az általuk keltett káoszt.
Hallom a srác légzését. Szinte már hallom, hogy a hörgők megtelnek levegővel és ugyan azzal a lendülettel ki is ürülnek.
A maradék csapatra nézek, de merev maradok. Ha hajlandóak elmenni én is elmegyek és senkinek sem esik bántódása. De, ha még is úgy döntenek és nem volt elég nekik a verés akkor bizony lesz vacsorám, ami nekem csak is jó lehet.
Ám úgy látszik, hogy ez csak mese marad, mert a lány, ki rám szólt elém lépett és elkergette a maradékot. Közben szemem megtelik a véremmel, amit jobb kiszedni mielőtt bajom lesz tőle. Ezért nem szeretem, ha koplalás közben sérülök meg. Akkor nehezebben gyógyulok és nagyobb eséllyel halok meg.
- Megakadályoztam egy lopás az volt. - válaszolok a kérdésére és felhúzom a felsőmet, hogy ne tapadjon  a sebemhez.
- A te motorod? Ha megfogadod a tanácsom akkor vagy nyomkövetőt teszel rá, vagy a ház elé teszel egy kamerát. - tartva magamat a tervhez, miszerint ma jó fiú leszek és adok neki egy tanácsot. Csak jó a mindennapjaimat tévézéssel tölteni.
Jack Longshadow
Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Tumblr_pp3y1zvzsw1rtkpsro1_500
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
diák

Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Csüt. Nov. 21, 2019 3:11 pm

Scarlett Atkins
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

it just seems like trouble always finds me
jack & scarlett
Őrült volt a helyzet, amibe megint sikerült belekeverednem, de úgy tűnt az őrültség nagysága miatt legalább gyorsan lezajlottak a dolgok. Bár szerintem épp csak a szerencsén múlott, hogy a srác pont hallgatott rám, és elengedte a támadóját. Vagy igazából ki tudja ki-kicsoda volt ebben a helyzetben. A közepébe csöppentem bele az egészségnek, de úgy tűnt mindenki megúszta épen, és engem igazából csak ez izgatott. Nem érdekelt nagyon  ki mit csinált, csak mindenki menjen a saját dolgára.
Mondjuk azzal kapcsolatban akartam válaszokat, hogy mi a fenét csinált itt. Megértem, hogy természetfelettiként könnyű átesni ilyen helyzetekben a ló másik oldalára, de majdnem megfojtani valakit? Az azért már nem igazán fért bele.
Válaszaira egy kissé meglepődtem. A motorom felé pillantottam, ami úgy tűnt egyben van. Igaz, borzalmasan mérges lettem volna, ha valaki elviszi, de ahogy mondta, egy nyomkövető és egy kamera mindent megold.
- Amúgy van mind a kettő. Egy olyan városból jöttem, ahol még néha ennyi se volt elég egy motor megvédéséhez. - mondtam már higgadtabban. Nem akartam olyan lenni, mint amilyen anyám szokott lenni. Inkább higgadtan próbáltam meg vele végigbeszélni a dolgokat.
- És egyébként azért köszönöm, hogy megakadályoztad a lopást. Nem sokan tennék a mai világban, hiszen ami nem okoz nekik veszteséget, az nem az ő problémájuk. - sóhajtottam egy nagyot. Sok helyzetben voltam, ahol ha már csak egy valaki nem magára gondolt volna, akkor megmenekülhettem volna. Talán akkor nem is lennék itt, ahol, és aként, ami vagyok.
- De mindezek ellenére... - vettem egy mély levegőt, és egyenesen a srác szemébe néztem. - Nem vesztheted el ilyen könnyen az uralmat. Vagy, ha ez nem is az uralomról szólt, akkor nem ölhetsz meg valakit csak ilyen könnyen. Igaz, nem tudom mi vagy, és tudom, néha nehéz a kontrollt megtartani, de muszáj. Nem szabad olyan állatokká válnunk, mint aminek pár vadász szeret nézni minket. - öntöttem ki a lelkemet, ilyen bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű módon. Az előbb is egy morgást alig bírtam kiengedni úgy a számon, hogy ne akarjon teljesen előtörni a jaguár belőlem. Mondjuk erről neki nem kellett tudnia.freedom is a state of mindScarlett Atkins
Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Tumblr_py916zV5sz1tgx6qmo1_400
Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Tumblr_pzldzhddzZ1vju50fo1_540
Tartózkodási hely :
⌞bh⌝
Foglalkozás :
⌞barista⌝

Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kedd Nov. 26, 2019 6:29 pm

Jack Longshadow
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

Scarlett & Jack

Engem nem zavart volna, ha eltörtem volna a nyakát, vagy megfulladt volna. Akkor lett volna vacsorám. A többiek azok meg...hm... vagy őket is megkellene ennem, vagy elhitetni velük, hogy csak képzelődtek. Hm...nehéz dilemma. De egy ember eltűntesét még eltudnám tusolni, de egy csapat kölköt...az már nehézkes. Ha csak nem hitetem el az emberekkel, hogy elszöktek ahogy ezek szokták.
De a kellemes fantáziálásomat a düh legmélyén valaki félbe szakítja. Hát persze, hogy a tulajdonosnak most kellett haza érnie. Kénytelen vagyok elengedni őket. Pedig jó célt szolgálná a halálukat. Kevesebb ember pusztul ki negyed évente.
Hagyom, hogy elfussanak és ezzel együtt a vacsorámnak is odavész. Ahogy a nő megáll előttem elkezdek sebeimmel foglalkozni. Felhúzva a felsőm ujját, megakadályozom, hogy a sebre tapadjon. Kezemmel kicsit össze is húzom kicsit felgyorsítva a gyógyulást. Hallgatva a lány mondandóját lenyalom kezemről a vért. Éhes vagyok. Nem ítélhet el emiatt.
Érezve a vérem ízét reflexeim azon agyalnak, hogy reagáljak az ízre. Egyszerre undorító az alvadt íze miatt és egyszerre finom a borsmenta miatt. Tényleg nem tudom.
- Akkor mit egyek? Ha nem ölhetem meg a prédám az kínzás lenne. - magyarázom neki. Ilyen a kannibál élet. Ha vagy olyan jó szívű gyors halálban részesíted áldozatod, ha nem akkor élve téped ki belőle a darabokat és magától pusztul el. Én az előbbibe tartozom. Ha nagyon akarnám bizonyítás kép megvillanthatnám fehér szemeimet. De kivagyok én, hogy bizonygassak mivoltomat? Nem a cirkuszban vagyunk, hogy csak úgy mutogassam magam, mint egy kiállítási darab.

Jack Longshadow
Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Tumblr_pp3y1zvzsw1rtkpsro1_500
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
diák

Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kedd Dec. 24, 2019 12:31 am

Scarlett Atkins
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

it just seems like trouble always finds me
jack & scarlett
Nagyon nem tudtam mit gondoljak erről a helyzetről. Egyelőre olyan gyorsan történtek az események, és annyi érzelem haladt át rajtam, hogy abban se voltam lassan biztos, hogy tényleg nem kaptam bort a boltban. Mondjuk jobban örültem volna annak, ha részegesen elaludtam volna valahol, és most ilyen hülyeségeket álmodnék. Igazából az elmúlt hetek miatt jobban örültem volna egy ilyen idióta valóságnak, mint a valóságnak. Már elegem volt, hogy minden sarkon galiba fogad, pedig csak dolgozni járok, és otthon vagyok az állatokkal.
Kérdésére egy nagyot sóhajtottam, és egy percig csak lehunyt szemmel álltam előtte mélyeket lélegezve. Nem tudom mit tettem az életem során, hogy ezt érdemeljem, de komolyan, egy tinédzser wendigónak is nekem kell elmondani, hogy miért nem lehet csak úgy öldökölni?
- Szerintem csak azért kínzás, mert nem tudod irányítani azt ami benned van. - kezdtem megint bele. Hogy is szokták ezt mondani? Ja, igen! Vizet iszik és bort prédikál. - Nem igazán rám tartozik ez az egész, tudom, de van bárki aki megmutatta neked hogyan tudsz wendigoként rendes életet élni? Mert az, hogy mindent megakarsz ölni nem élet. Kaját lehet a kórházból, vagy temetkezési vállalkozótól szerezni. Biztos vagyok benne, hogy nem valahol dolgozik természetfeletti, vagy ember, aki tud rólunk, aki segítene neked. De így nem élheted az életedet, hogy egy rossz pillantásért leakarod tépni mindenki fejét! - fejeztem be a kis monológomat, bár úgy éreztem semmi haszna nem lesz. Így is bármit mondtam, csak védekezett. Majdnem olyan érzésem van, mint amikor az egyik kutyámat szidom le, de legalább ők elkezdik sajnálni, amit csináltak, de úgy tűnt ez a srác nem.
Csak vártam a válaszát, közben fürkésztem a társamat. Olyannak tűnt, mint valami robotnak, amibe csak egy fajta kódot programoztak, és másikat nem is volt képes értelmezni. Vajon menthető eset ettől még, vagy fel kellene adnom ezt a harcot vele az út közepén, és inkább egy mindegy és még egy köszönöm kíséretében csak be kellene mennem a házba inkább? Csak az a gond, hogy a lelkiismeretem nem engedné szegényt csak úgy itt hagyni. A francba is veled Scar!freedom is a state of mindScarlett Atkins
Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Tumblr_py916zV5sz1tgx6qmo1_400
Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Tumblr_pzldzhddzZ1vju50fo1_540
Tartózkodási hely :
⌞bh⌝
Foglalkozás :
⌞barista⌝

Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szomb. Jan. 11, 2020 5:48 pm

Jack Longshadow
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

Scarlett & Jack

Tudom, hogy nem példa értékű az életem és lehetne ezt máshogy is csinálni, hogy ne ítéljenek el, de egyszerűen már nem tud érdekelni. Nem érdekel ki mit gondol rólam, ki mit mond. Csak élni akarok.
Fáradt vagyok, éhes, vérzek és még viszket is. Ellenkel állnom, ha nem akarok úgy járni mint múltkor. Ha megsérülök elkezd viszketni a seb és addig vakarom míg lenem tépem a saját bőrömet néhány hús cafattal együtt. Nem kezelem jól ha megsérülök ez tény.
Szavaira eleinte nem válaszolok semmit. Nem akarok vele veszekedni, főleg hogy semmi köze az életemhez.
- A szüleim tíz éves koromban haltak meg azóta élek egyedül. - válaszolom meg kérdését figyel e rám valaki, vagy egyedül boldogulok. Nos...az utóbbi. - Ami meg a képességeimet illeti tudom irányítani őket, inkább az érzéseim azok, amik nagyobb befolyás élveznek, ha érdekel. De amúgy elismerem néha jobban szeretek a holdra vonyítani mint vadászni.
Nem nagyon szeretek idegeneknek beszélni a családi hátteremből. Olyankor a jégen táncolok. Szólhatnak a gyámhatóságnak, akik bemerészkednének a házamba és, ha nem találok ki valamit elvisznek. Nem akarok még egyszer költözni olyas valaki miatt, akinek semmi köze az életemhez.
- De, ha ez megnyugtat hónapokat szoktam várni a vadászatig míg már nem bírom tovább. És akkor is csak a rosszabb embereket vadászom le. A srácot sem akartam megölni...eleinte. - Teszem karba a kezem és őt nézem. Nem tudom, mire hogy fog reagálni, de kezdem kicsit unni ezt a beszélgetést. Elég nekem az iskola gondjai nem kell nekem, hogy egy nő még jobban lefárasszon, mikor naponta max két órát alszom utána felriadok a rémálmaimból. Csodálom, hogy kihúztam ezt hét évet és nem haltam bele a kifáradásba. A tanáraim is megjegezték, hogy többet kéne aludnom, mert kissé feltűnőek a táskák a szemem alatt. Nem foglalkoztam vele. Csak vállat vonva tovább mentem. De ha így mész az utcán nappal akkor mindenki azt feltételezi rólad, hogy drogozol s bajok vannak otthon. Hát...ez igaz, de nem nagyon tud érdekelni.
Jack Longshadow
Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Tumblr_pp3y1zvzsw1rtkpsro1_500
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
diák

Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kedd Márc. 31, 2020 1:28 am

Scarlett Atkins
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

it just seems like trouble always finds me
jack & scarlett
Furcsa volt az éjszakában, az utca közepén a wendigo létről beszélni. Meg az is fura volt, hogy mennyire elkezdtem kioktatni szinte szegény gyereket. Mondjuk oké, azért tényleg nem értettem azzal egyet, hogy mennyire könnyen megölte volna azt a csávót. De nyilván neki is megvolt a saját története, és minden tettjének a miértjei.
- Sajnálom. - válaszoltam őszintén neki. Egy szülő elvesztése is bőven követ a halálod napjáig, nemhogy kettő. - A holdra? - lepődtem meg láthatóan, és egy egy fél perc után leesett végre mi a helyzet. Hibrid volt, akárcsak én. - Óóó. - adtam hangot annak, hogy rájöttem a dologra. Kis mosoly is megjelent az arcomon. Ebben a városban nem kicsi a világ, hanem miniatűr. Kész őrület mennyi természetfeletti, és úgy tűnik hibrid is rohangál errefelé. Bár nem terveztem felfedni neki azt a tényt, hogy hasonló eset vagyok. Egyedül a drága "családom' tudta mi is vagyok. Nem is tudtam volna kiejteni szerintem hangosan azt a tényt, hogy mi vált belőlem. Én se voltam békében a létemmel, ez tény.
- Megnyugtat. De azért legyél tényleg óvatos, vagy próbálj más forrást keresni a dolognak, kérlek. - néztem rá egyáltalán nem lecseszően, inkább aggódtam érte már, most, hogy tudtam, olyan sorsú, mint én. Egy természetfelettiként létezni se szórakozás, nem, hogy kettő. Főleg a szüleiről tudva nem is csoda, hogy így kezeli a helyzeteket. - Egyszer még a rossz emberbe fogsz véletlenül belekötni, és onnan nem lesz kiút! - figyelmeztettem halkan. Bár gondolom tudott a vadászok létezéséről, ha ennyire nem takarta azt, hogy mi is. Mondjuk ki tudja, a szerencse néha pár ember mellé áll.
- Egyébként félretéve mindent... - vettem egy mély levegőt, mert tudtam, hogy szegényt csak lehordtam eddig igazából. - Köszönöm a motor mentést! - néztem egy széles mosollyal a szemeibe. - Ha esetleg gondolod, akkor szívesen bekötöm a sebedet gyorsan, vagy legalább egy taxit had hívjak! Vaaagy akár én is eltaxizlak a motoromon. - pillantottam rá a járgányomra, majd vissza rá. Csak vártam, mit fog mondani. Bár éreztem, lehet inkább csak leakar majd rázni, főleg, amilyen kedvesnek sikerült vele lennem, de meglátjuk. Mindig érhetnek meglepetések.freedom is a state of mindScarlett Atkins
Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Tumblr_py916zV5sz1tgx6qmo1_400
Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Tumblr_pzldzhddzZ1vju50fo1_540
Tartózkodási hely :
⌞bh⌝
Foglalkozás :
⌞barista⌝

Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Késő esti testedzés// Scarlett & Jack Empty
Vissza az elejére Go down
 

Késő esti testedzés// Scarlett & Jack

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Külváros-
^
ˇ