Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 33 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
4
Ember
2
Diclonius
1
Daimon
3
Pokolkutya
3
Vadász
3
Hibrid
6
Lidérc
2
Kitsune
4
Vámpír
0
Warlock
2
Wendigo
2
Vérjaguár
1

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Aaron Black

So it begins - Zara × Scar EmptyAaron Black
Yesterday at 11:05 pmBastien, my ex partner or something like that

So it begins - Zara × Scar EmptyIsabelle Holmes
Yesterday at 10:27 pmKámfor vagy gyerek? • Lambert & Ari

So it begins - Zara × Scar EmptyArikan Nox
Yesterday at 9:10 pmAlcohol is the best way to get new friends ~Neira&Izzy~

So it begins - Zara × Scar EmptyIsabelle Holmes
Yesterday at 1:26 pmStella & Daniel; A little party never killed nobody

So it begins - Zara × Scar EmptyStella Argent
Yesterday at 1:31 amJátszótársat keresek!

So it begins - Zara × Scar EmptyIsabelle Holmes
Szer. Nov. 13, 2019 10:10 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Aaron Black, Daniel Nicholson


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 So it begins - Zara × Scar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Pént. Okt. 18, 2019 10:07 am

Scarlett Atkins
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

trust the magic of new beginnings
zara & scarlett
Egy újabb unalmas nap volt az egész, semmi több. Bár mondhatni feleslegesen hisztizek, hálásnak kellene lennem, hogy van egy munkám, és egy házam, amiben nem mellesleg ingyen élek. De mégis, valahogy a sokszor hétfőtől péntekig tartó munkanapok borzalmasan teltek el. Pedig még az esti műszaknak csúfolt időszakban dolgoztam, aminek még örültem is. Sose voltam a reggelek és a korán kelés nagy barátja.
Most is már háromnegyed tíz volt, én meg egy szépen betanult mosoly kíséretében vittem ki a kávékat, mert drága munkatársam, Sophie, épp telefonált a drága, egyetlen szerelmével, és nem ért rá foglalkozni azokkal, akik elvitelre szerettek volna valamit. Gyűlöltem az egész helyzetet, már lassan a kávét is, pedig eddig az éltett minden felkelés után. Most már szinte rá se bírok nézni. De talán jobb is ez így, nem mintha hibridként annyira rá lennék szorulva bármire is. Kevésbé fáradtam el, és igazából energiából is mindig akadt. Furcsa volt így létezni.
- Mit hozhatok? - értem vissza a pult mögé, és mosolyogtam rá a soron következő fickóra. Miközben mondta a magáét, szemem akaratlanul is végig siklott a pár emberen, aki mögötte állt. Egy kb velem egyidős lány közvetlen mögötte, egy idős házaspár, meg egy levertnek tűnt tini csaj. Azt mondaná az ember, se gáz, úgyis hamar letudom őket, de mindig jöttek újak, hiába volt már ilyen késő.
- Azonnal hozom is. - mosolyogtam ismét udvariasan, pedig semmi kedvem nem volt neki lefőzni három kávét, meg még 3 sütit elcsomagolni. De én csak hátra fordultam a kávéfőzőhöz, és elindítottam. Szerencsémre csak meg kellett várnom, míg lefő a három adag, és utána tölthettem a poharakba. Még az volt a szerencséje, hogy feketekávét kért, semmi többet.
Unottan fordultam a  süteményekhez, pedig tudtam, mennyire jól látszik rajtam, hogy nem akarok itt lenni. De gondoltam csak nem bánják a vendégek, hogy a kajákat bámulom ilyen semmittevően.
Csomagolás közben akaratlanul is megakadtam a szemem az egyik asztalnál ülő férfin. A velem egykorú lányt bámulta a sorban, de volt benne a nézésében valami ismerős. Valahol, valamikor már láttam valakit így nézni valakire, és akkor se jelentett jót. Tényleg zűrzavaros ez a város, ha már egy kávéházban se lehet nyugta senkinek.
Egy kisebb sóhaj közepette fordultam vissza a már lefőtt kávéhoz, és kitöltöttem három pohárba. Próbáltam kiverni a fejemből a férni nézését. Nem kellettek nekem már más emberek, vagy az, hogy én segítsek mindenkinek, amikor én csak a rúgásokat kapom vissza. Nem, nem és nem. Aztán leesett, honnan is olyan ismerős ez a rohadt nézés. Ekkora gyűlöletet, nem is... ekkora bántani akarást utoljára az otthoni vadászok szemében láttam. Ez tipikusan az a nézés volt, amikor valaki megtalálta a célpontját, és már a fejében tervezgette, hogyan fogja borzalmassá tenni élete utolsó pillanatai. A francba is, hogy nekem miért kellett észrevennem ezt!
- Köszönöm, további szép estét! - köszöntem el a férfitól, miután magamban rágódva a látottakon lerendeztem vele a rendelését. A lány volt a soron következő, de én csak arra tudtam gondolni mik szoktak történni nálunk, amikor valakit így kinéznek. Megfogadtam magamnak még azon az estén, amikor kirúgtak otthonról, hogy soha többé rám senki nem számíthat. Tartanom kellett magamat hozzá. Sajnálom, de most ez így van.
- Szia, mit kérsz? - néztem fel a szemeibe, egy halvány mosoly kíséretében, ami azonnal eltűnt. Egy átlagos embernek fel se tűnt volna, de a tekintete örvénylően kavargott. Daimon. Nagyszerű, akkor egy hasonszőrűt hagyok cserben. A francba is a sok problémával ebben a városban.


I JUST WANT TO DISAPPEAR

IN A CLOUD OF smoke

Scarlett Atkins
So it begins - Zara × Scar Tumblr_py916zV5sz1tgx6qmo1_400
So it begins - Zara × Scar Tumblr_pzldzhddzZ1vju50fo1_540
Tartózkodási hely :
⌞bh⌝
Foglalkozás :
⌞barista⌝

So it begins - Zara × Scar Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Csüt. Nov. 07, 2019 9:01 pm

Zara Meth
daimon: a kapzsiság mestere, csalóka üzletek kötôje
scarlett & zara
- you are an example of better things to come -
csend • ígérem, lesz ez még jobb is zacsi • 625

Fáradtan löktem be a kávézó ajtaját, ami fölött egy kis csengő jelezte, hogy újabb vendég érkezett.
Régen éreztem már magamat ennyire szarul. Azt sem tudtam volna megmondani, pontosan mi, mikor történt. Egész héten aludhattam összesen talán nyolc órát, de akkor lehet sokat mondok. Most meg eljött a tisztulás fázisa, ami kibaszottul kellemetlen volt. Már csak azért is, mert legszívesebben átaludtam volna az elkövetkező két napot, de ezt nem tehettem meg a beállt helyzet miatt, amibe csúnyán belekeveredtem. Így viszont annak sem adhattam teret, hogy visszavegyek a pörgésből, ami egy idegesítő körforgást idézett elő. Éreztem, hogy a szervezetem kezd kikészülni, szóval úgy döntöttem, hagyok magamnak egy-két napot, amit valahogy kibírok egy kis szenvedéssel. Meg persze kávéval.
Sok kávéval.
Miközben beálltam a sorba, és vártam, hogy én következzek, végignéztem a kínálaton. Fogalmam sem volt, mit kérjek. Sosem voltam oda a kávéért, csak nagyon ritkán ittam. Akkor is olyat, amiben tej volt, tejszínhab, vagy tejhab és rengeteg cukor, hogy ne érezzem, alapjáraton mennyire keserű. Egyébként meg sosem értettem, miért issza ezt bárki is. Mármint tényleg van olyan ember, akinek ez segít? Mert engem a legkevésbé sem pörget fel, de most kivételesen muszáj volt neki adnom egy esélyt.
Észre sem vettem, de időközben én kerültem sorra. Azt viszont még mindig nem tudtam, hogy mit is akarok pontosan, szóval álltam a pult előtt ostobán, megilletődve, és hogy az amúgy is kellemetlen helyzetemen rontsak még egy picit, egy hang sem akart kijönni a torkomon.
-  Szia - nyögtem ki végül valamit. - Szeretnék egy... - tekintetem ide-oda cikázott a kínálaton, de egyik kávéféleség sem nyerte el a tetszésem. Még a különlegesebbek sem. Egy halk, megadó sóhaj után a lányra pillantottam. -  Csak egy lattét szeretnék elvitelre - böktem ki, aztán ameddig vártam, vetettem egy pillantást a kávézóban lévő emberekre, akik körülöttem voltak.
Azonban a tekintetem hamar megakadt valami furcsa alakon, aki úgy tűnt, eléggé rám összpontosít. Legalább végre kiderült az is, miért éreztem egész idő alatt magamon valakinek a tekintetét. Mielőtt alaposabban szemügyre vehettem volna, a pultos lány hangja, meg a műanyag pohár koppanása a pulton kizökkentett a gondolataimból.
-  Köszönöm - mondtam egy halványabb mosoly kíséretében, amit valahogy még sikerült magamra erőltetnem, miközben ismét ránéztem. Előhalásztam a kávém árát a pénztárcámból, amit aztán egy kis borravaló kíséretében le is tettem a poharam mellé, mielőtt azt a kezembe vettem volna, hogy aztán elinduljak végre hazafelé egy újabb hosszú nap után.
Már semmi másra nem vágytam, csak az ágyamra, de megszokhattam volna, hogy többnyire mindig sikerül valakinek valamilyen módon keresztbe húznia a terveimet.
Ezúttal egy szorítás volt az a karomon, ami nem túl finoman vissza is rántott, mielőtt túl messzire juthattam volna a kávézótól.
Lepetten pillantottam az idegen felé, miközben sikeresen kiejtettem a poharat a kezemből, az italom pedig azonnal ki is borult egy kisebb tócsát alkotva a lábaim előtt.
A sötét ellenére is azonnal megismertem az illetőt.
A fura fickó volt az bentről, aki egész idő alatt engem bámult.
De csak ennyi. Fogalmam sem volt, hogy ki, vagy mi ő, egyáltalán mit akar pont tőlem. Viszont akaratlanul is elmémbe férkőzött annak gondolata, hogy máris megtaláltak. Ennek hatására pedig szépen leblokkoltam. Még nem voltam kész. Túl gyorsan történt minden. Még azt is elfelejtettem, amit egyébként tudtam.
Gratulálok Zara, szépen lebőgtél - veregettem magam hátba képzeletben. De hát mégis mihez kellett volna kezdenem? Az elmúlt időszak kész káosszá nőtte ki magát az életemben, amit nem tudtam kezelni. Végig annyira nagyra voltam magammal, éles helyzetben meg képtelen voltam még arra is, hogy menekülőre fogjam.
Úgy éreztem, mintha kívülről látnám magam, és bárhogy próbálnám irányítani a testem, az nem reagál semmire. Mintha csak arra vártam volna, hogy valaki a segítségemre siessen.
Olyan furcsa volt az egész.
Nem voltam ura önmagamnak. Már rég cselekedtem volna alap esetben. Most meg a sorsomra bíztam mindent, mert egy ismeretlen érzés azt súgta, hogy ezt kell tennem.
Csak várni.
when the party's over


Zara Meth
So it begins - Zara × Scar 4d711d3383a96776210a20853f80d5c7

So it begins - Zara × Scar F1376edde1460da98abbbc8e96e0f5d4c1ed4ddf
Tartózkodási hely :
beacon fuckin' hills
Foglalkozás :
studying business and marketing

So it begins - Zara × Scar Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

So it begins - Zara × Scar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Belváros-
^
ˇ