Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Daniel & Stella ;; Family reunion

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ EmptyStella Argent
Today at 7:54 pmElkészültem!

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ EmptyDrew Lamarck
Today at 2:09 pmDrew Lamarck/Masanori

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ EmptyDrew Lamarck
Today at 10:57 amAvatarfoglaló

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ EmptyHugo Marlowe
Today at 2:09 amHugo

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 8:25 pmFawn & Ethan ;; you're so annoying

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ EmptyFawn Olossë
Yesterday at 3:32 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég

Daniel Nicholson, Elisha Grant, Ethan Wayne, Hugo Marlowe, Julia Hunt-Kozma, Leora Keen


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Pént. Nov. 15, 2019 3:57 pm

Isabelle Hoover
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye
Sheilah & Izzy
You're not look like a tipycal HeroMár a harmadik állásinterjún vagyok túl és kezd tele lenni a hócipőm. Értem én, hogy idegennek számítok a városban, de azért ez mégse egy akkora elit hely, hogy ilyen baromi nehéz lenne munkát találni. Amikor azt mondom, hogy most jöttem ide, hirtelen mindenki annyira furcsa lesz, mintha legalábbis azt mondtam volna, hogy kisbabákat szoktam nyárson sütni. De sebaj, előbb vagy utóbb ezen is sikerül átlendülnöm és akkor majd szépen helyre áll minden. Gondolatban mondjuk már úgy egymilliószor elküldtem magam a fenébe, amiért ebbe a hülye városba jöttem ahelyett, hogy folytatnám a kis vándorló életmódomat de, ha már itt vagyok nem adom fel. Legalább arra az időre találnom kell valami melót, amíg kiderítem ki is vagyok valójában és kész. Utána úgy húzok el innen, mint a gyalogkakukk; porfelhőt hagyva magam után.
Mivel a buszokkal kapcsolatban még nem nagyon ismertem ki magam, főleg nem sötétben, sikerül egy megállóval tovább mennem a tervezettnél, ráadásul még az előző se lett volna épp baromi közel a motelhoz, amit a város szélén találtam, úgyhogy most dupla távot sétálhatok tök sötétben. Na nem, mintha félnék a sötétben, csak hajlamosabb vagyok paranoiásabb lenni, mert az érzékeim azonnal kiélesednek és minden apró zajra elkezdek odafigyelni. Folyton azt hiszem, hogy valaki a nyomomban van de most, ahogy csendben sétálok a kihalt utcán, totál biztos vagyok benne, hogy tényleg követ valaki. Hallom a lépteit még, ha a legóvatosabbak is és az enyémekkel próbálja egybe ütemezni, ráadásul életem során ez már nem az első eset. Bastien mellett legalább három támadást éltem már át, melyek közül kettőt vadászok követtek el egyet meg pár vámpír, akiknek nem tetszett, hogy arra kószálunk.
Bár az utca elég kihalt, próbálok olyan irányba menni, ahol még kedvezőbb lehet megfordulni és képen törölni az illetőt anélkül, hogy szemtanúk lennének, mert nem ám egy óvatos emberi pofonra gondoltam. Ha már valaki követ, akkor valószínűleg az nem a sarki boltos, úgyhogy minden erőmet bevetem ellene, amint elég közel kerül.
Hirtelen megállok az egyik árnyékosabb helyen és behúzódok egy fa törzséhez, de a léptek hangja is elhal. Ügyes, akárki legyen is az. Ettől függetlenül csendben várok, hátha előmerészkedik, mígnem, ahogy próbálok a fa mögül kilesni, valami kemény dolog találkozik a halántékommal én pedig azonnal meg is szédülök és, csak azért nem rogyok térdre, mert sikerül megkapaszkodnom a fában. Megrázom a fejem, hogy kitisztuljon a kép és össze tudjam szedni magam, de már markol is az a valaki a hajamba, hogy elrántson a fától én meg leseggeljek a sáros fűbe. Mi a fasz?
-Figyellek már napok óta, te korcs! Mi keresnivalód a városban? Bár ez nem is érdekes. Így is, úgy is meg fogsz ma dögleni!- sziszegi dühösen egy férfi hang, nekem pedig az a sejtésem, hogy bizony össze hozott a sors egy Árészos idiótával, akinek az az élete értelme és célja, hogy a magamfajtákat kérdés nélkül kinyírják.

"And they say that she's not easy, no she's really complicated."

Mađe by G

Isabelle Hoover
You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ 52663
Age :
31
Tartózkodási hely :
Beacon Hills

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vas. Nov. 17, 2019 10:50 pm

Sheilah Blackwood
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

isabelle & sheilah
·····················
† was it really a good idea to save you?

Ritkán ugyan, de még velem is előfordul, hogy mindenféle célok nélkül indulok neki a városnak. Ilyenkor csak megyek a fejem után, fülelek és várok valami meglepetésre. Egy apró fuvallatra, ami különös illatokat sodor felém, vagy valami neszre, ami arra utalhat, hogy természetfeletti közelébe kerültem. Vagy épp más vadászokról árulkodó jeleket kutatok, netán a kedvenceimet keresem az éjszakában. Így akadtam rá arra az idiótára is, aki magát Árészos katonának merte titulálni, és úgy járta az utcákat, hogy abszolúte nem érdekelte, ki fog rájönni a hovatartozására. Egyszerűen csak ment a feje után, így észre se vette, hogy követni kezdtem. Azt meg pláne nem tudta, hogy a drága szervezetének egyik legveszélyesebb félresikerült kísérlete a városban kószált, és arra várt, hogy mikor teheti a földdel egyenlővé az egész programot.
Most is, nagyjából tíz méteres távolságból haladok utána, és alapos megfigyelés alatt tartom. Eleinte nagyon szerettem volna a semmiből nekiugrani és kibelezni az egyik sikátorban, de végül úgy döntöttem, inkább eljátszadozok vele egy kicsit. Azt már eddig is tudtam, hogy itt vannak ezek a szemetek, de így, hogy az egyikük még egy méretes idióta is volt, kedvem támadt kockáztatni. Hiszen ha észrevenne, és rájönne arra, hogy ki is vagyok valójában, akár nagy bajba is kerülhetnék. De egy részem imádja a bajt, és egyenesen vonzom magamhoz az ilyen nehéz szituációkat. Ha pedig nem jönnének maguktól, hát én keresném őket. Ilyen az, amikor az emberből kinevelik az utolsó csepp józanságot is. Ilyen az, ha valaki van olyan hülye, hogy végigcsinál egy könyörtelen vadászképző programot, és hagyja elhalványulni az emberségét.
Egy idő után észreveszem, hogy már nem csak én megyek valaki után, de az a valaki is üldöz egy másik idegent. Egy nőt, ahogy látom, és még csak nem is szándékozik diszkréten csinálni. Engem eddig az égvilágon senki nem szúrt ki, ez a zöldfülű idióta meg olyan könnyedén leleplezte magát már az elején, hogy legszívesebben kinevettem volna.
Egy ideig hagyom, hogy kövesse az ismeretlen nőt, és csak tisztes távból folytatom a megfigyelését. Aztán egy pillanatra másfele fordulok, de mire visszanézek, ezek ketten már az egyik fánál csetepatéznak. Meglep, hogy a fickó a korábbi bénázása ellenére ilyen könnyedén okozott meglepetést a másiknak; a szavai alapján pedig egyáltalán nem azzal a szándékkal támadott neki, hogy kihallgassa vagy ilyesmi. Sokkal inkább azért tette, hogy ki is végezze gyorsan, minden kérdés nélkül.
Amíg ő el van foglalva a - szag alapján - vérfarkassal, én szépen mögé osonok, és a kedvenc pengémet hátulról a nyakához szegezem, félig átkarolva a nyakát. A másik kezemet a vállára szorítom, hogy ne tudjon megfordulni és ne lássa, kivel van dolga.
- Javaslom, hogy kezdj el könyörögni az életedért, te mocsok - mordulok rá, s ha netán elkezdene ficánkolni, hozzányomom a penge élét a bőréhez, hogy kissé felsértse azt. Csak hogy tudja, nem fogok habozni, ha meg kell ölnöm őt. Így is ez lesz a sorsa, csak abban kap döntési lehetőséget, hogy lehet-e néhány utolsó szava vagy sem. - Szabad vagy - szólok rá az áldozatul esett nőre, enyhén felé biccentve. Innentől kezdve mehet, amerre lát, ez a pasas nem fogja többet üldözni. Ahogy más se, amennyiben csak neki van információja róla.warrior † leader
sudden death from the shadows


Sheilah Blackwood
You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ 5265c4e292f80cacbd649def42e97fbd
Tartózkodási hely :
BH

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pént. Nov. 29, 2019 10:09 am

Isabelle Hoover
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye
Sheilah & Izzy
You're not look like a tipycal HeroRég történt már meg velem, hogy ennyire lelankadt volna a figyelmem, hogy aztán váratlanul fejbe csaphasson valaki. Bastien nem véletlenül próbálta mindig a fejembe verni, hogy figyeljek minden egyes bokor-rezzenésre, de most valamiért elcsesztem. A mázlim csak az, hogy nem valami machetével vagy karddal esett nekem az illető, mert a fejem már nem lenne a helyén.
Pedig évek óta nem történt velem hasonló, mindig gondosan ügyeltem mindenre, ez az eset pedig most pont jó lesz arra, hogy észbe kapják és rájöjjek, hogy egy pillanatig se engedhetem meg magamnak, hogy ne ügyeljek a környezetemre. Bár hetek óta nem éreztem, hogy bárki is követne, ami talán közre is jatszott abban, hogy most ez megtörténhessen. Eltunyultam és elbíztam magam. Fenébe is!
Az ütés után a földre ülök, de az érzékeim máris kezdenek felerősödni, ahogy az adrenalin elönti az egész testemet, viszont furcsa szagra leszek figyelmes. Különös. Olyasmi, amit azelőtt még sosem éreztem, a következő pillanatban pedig egy fiatal lány jelenik meg és siet a segítségemre, bár egy pillanatra megfordul a fejemben, hogy talán csak azon viaskodnak, hogy ölhessen meg.
Elképedve figyelem a túlságosan is fiatal lányt, miközben feltápászkodok a földről és hálásan biccentek egyet. Szabad lennék. Nem igazán. Akárki is ez a lány, jövök neki eggyel.
-Nem bánod, ha előbb inkább megkérdezem a pasast, hogy mégis mi a fenét ártottam neki?- szegezem dühös pillantásom a férfira, hogy vegye a célzást, hogy ez egyben a kérdés is volt, miközben pár lépéssel közelebb megyek, de azért megtartom a tisztes távolságot.
-Mellesleg köszönöm a segítséget. Nem szoktam ilyen figyelmetlen lenni de ez most az életembe is kerülhetett volna.- pillantok a lányra, majd felveszem a zsákomat a földről és visszadobom a helyére, a vállamra. Nem gondoltam volna, hogy ebben a kisvárosban is tartanom kell majd a vadászoktól, főleg úgy, hogy alig pár napja vagyok itt. Mondjuk a szavaiból, amit a tamadasa előtt intézett felém azt szűröm le, hogy épp az keltette fel a figyelmet, hogy idegen vagyok. Hát persze. Egy vérfarkas mi másért is menne egy kisvárosba, ha nem azért, hogy halomra öljön mindenkit? Logikus, nem?


"And they say that she's not easy, no she's really complicated."

Mađe by G

Isabelle Hoover
You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ 52663
Age :
31
Tartózkodási hely :
Beacon Hills

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szomb. Nov. 30, 2019 11:59 pm

Sheilah Blackwood
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

isabelle & sheilah
·····················
† was it really a good idea to save you?

Egy részem kimondottan örül annak, hogy az Árészos szemetek pont ezt a várost szúrták ki maguknak. Így nem nekem kell egyesével megkeresnem őket; voltaképpen az ölembe hullnak ők maguktól is, hiszen egyáltalán nem számítanak arra, hogy majd pont az egyik szökött alanyuk fog ide tévedni. Vagy, hogy majd ellenük fog küzdeni ahelyett, hogy visszakönyörögné magát. Na nem. Engem nem olyan fából faragtak, a könyörgés sose volt az asztalom, és ezek után se lesz. Ennek már a legcsekélyebb esélyét is kinevelték belőlem, és ezt az egyet a mai napig nem bánom.
Ahogy azt se, hogy ma is belefutottam az egyikükbe. Igaz, a körülmények nem túl kedvezőek, hiszen arra is oda kell figyelnem, hogy senkinek ne szúrjon szemet a kis akcióm. Legalább is olyannak ne, aki egyáltalán nem tud semmiről, ami a sötétségben lapul. Hiszen ez mégiscsak a város egyik lakott része, akárki az utcára keveredhet puszta véletlenségből. Épp emiatt fel se tudom fogni, hogy lehetett olyan ostoba ez a barom, hogy pont itt és pont most ront neki egy vérfarkasnak.
Arra természetesen nem gondolt, hogy majd valaki megakadályozza a vadászatban, ezért is sikerül meglepnem, miközben ő a nő kinyírásával van elfoglalva. Olyan könnyedén lefegyverzem, hogy még levegőt venni sincs ideje, mielőtt a pengém a nyakához szorulna.
- Új vagy erre, ahogy látom - pillantok a lányra, ezt a figyelmetlenségemet kihasználva pedig a fickó pont ezt a pillanatot választja arra, hogy megpróbáljon fordítani a dolgokon; sikertelenül, ugyanis ahogy mozdul, hogy valamilyen úton-módon elvegye a fegyveremet, én a lába hátsó részén lévő érzékeny pontba rúgok, amitől az összecsuklik alatta, így térdre kényszerül. Közben megragadom a haját, és azt cibálva kényszerítem az égnek a tekintetét, hogy szabadabb felületet kapjak a nyakán. Még szorosabban odanyomom a pengét, hátha végre nyugton marad. - Próbáld ezt meg még egyszer, és eltöröm mindkét karodat - sziszegem, s csak ezután szentelem a figyelmem egy részét ismét a farkasra.
Hát igen, ez tényleg az életébe kerülhetett volna. Az pedig plusz pont az Árésznak. Már csak azért is dühít a dolog, mert az ilyen óvatlanság miatt fognak nyerésre állni ezek a rohadékok.
- Ne köszönd, amíg ez nem döglött meg - bökök az állammal a vadász felé. - Egyébként nem fog válaszolni, hiába kérdezed, de szívesen megteszem én helyette - fűzöm hozzá feszes állkapoccsal, mire a fickó ismét elkezd ficánkolni. - Csak előbb... - ezt kimondva hátba rúgom, hogy aztán a lábammal lent tartva arra kényszerítsem, hogy már egy kicsit se tudjon mozdulni. Ha mégis megtenné, hát addig taposok rajta, míg össze nem roppan alattam. A természetfeletti erő előnyei...
- Hallottál már az Árész-programról? - kérdezem végül, pillantásommal a nőét keresve. Közben a pengém végét leszúrom a pasas feje mellé, egyik karomat pedig a markolatára támasztom. - Ő nekik dolgozik. Nem válogat, csak irtja a fajtádat. Meg mindenki mást is, aki nem ember.warrior † leader
sudden death from the shadows


Sheilah Blackwood
You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ 5265c4e292f80cacbd649def42e97fbd
Tartózkodási hely :
BH

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hétf. Dec. 02, 2019 1:45 pm

Isabelle Hoover
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye
Sheilah & Izzy
You're not look like a tipycal HeroMiközben próbálok rájönni, hogy hová kószáltam el gondolatban, amiért ez a vadász ilyen könnyen meg tudott lepni, egyben azon is ámuldozok, amit a lány művel. Olyan határozott és magabiztos, hogy egy filmbéli harcos hercegnő jut róla eszembe, pedig a nyakamat tenném rá, hogy fiatalabb, mint én. Sőt. Megkockáztatnám, hogy annyi idős lehet, mint amikor én Sebastiennel összefutottam. Viszont erős és veszedelmes. Ezt a pasas is tudhatja, mert dacos viselkedése ellenére érzem rajta, hogy fél a lány illatát viszont nem tudom hova tenni. Még soha nem éreztem hasonlót. Az biztos, hogy nem ember, mert azt már tudom, hogy nekik milyen illatuk van, mint ahogy a saját fajtámét is tudom, de az övé különös. Mentségemre szóljon mondjuk, hogy nem sok más fajjal találkoztam eddigi életem során, bár ezt lehet szerencsének is nevezni. Csak annyit tudok más fajokról, amiket Bastien mondott vagy tanított velük kapcsolatban.
A lány azonban gyorsan rájön, hogy nem vagyok helybéli, amit nem igazán értek hirtelen, de aztán leesik a tantusz. Ezek szerint errefelé még óvatosabbnak kell lennem? Az nagyon príma, ha mostantól minden nap számítani kell majd arra, hogy valaki ki akar nyírni.
-Új, igen, de nem gondoltam, hogy errefelé így üdvözlik az idegeneket.- húzom el szomorkásan a számat, majd feltápászkodok és figyelem, ahogy a lány könnyű szerrel leszereli a pasas, aki igyekezett kihasználni, hogy mi váltottunk pár szót. Azt hitte, hogy ilyen könnyen lerázza majd a lányt? Nekem nem úgy tűnik, mint aki először csinál ilyesmit.
Azt meg, hogy teljesen komolyan gondolja a kézeltörést egy pillanatig sem firtatom, főleg, miután a másik megdöglését említi. Furcsa egy hely ez a Beacon Hills, erre most ebben a pillanatban jöttem rá.
-Pedig, ha már meg akart ölni, az ember annyit elvárhatna, hogy elmondják az okát.- pillantok szúrós szemekkel a pasasra, majd, ha már a lány választ ígért, kíváncsian ránézek, mit akar előbb.
Cseppet sem lep meg, hogy Mr. Ficánka végül a földön hasalva végzi, mert nem igazán akart nyugton maradni, de így legalább már biztos, hogy választ kapok, miközben igyekszem most már én is jobban figyelni. Csak, hogy a pasas el ne lógjon, bár ettől a lánytól nem hiszem, hogy messzire tudna menekülni.
Az Árész-program hallatán a homlokomat ráncolom. Mintha már hallottam volna róla, de szerintem elég keveset tudok, így talán jobb lesz, ha megpróbálok minél több infót begyűjteni a lánytól.
-Régebben talán igen. Ismerősen hangzik.- töprengek el láthatóan, majd a folytatás hallatán őszintén meglepődök. Az ember -esetemben vérfarkas- azt hihetné, hogy amennyiben normálisan él és nem tépkedi fel az emberek torkát, talán hagyják majd békében élni, de most szembesülnöm kell azzal, hogy hatalmasat tévedtem, mert ezek szerint ez rohadtul nem így van. Vannak, akik pusztán azért meg akarnak ölni, mert az vagy, ami. -Sosem ártottam még senkinek. Ezek szerint neked több vér tapad a kezedhez, mégis én volnék a szörnyeteg? - beszélek a férfihoz, de nem hiszem, hogy hason fekve hátán egy erős lábbal nagyon beszélni lenne kedve. Végül mégis megszólal.
-Nincs abban semmi természetes, hogy léteztek. Mind szörnyetegek vagytok és előbb vagy utóbb ölni fogtok. Az a biztos, ha ezt megelőzzük és megölünk mindenkit, aki közétek tartozik. - sziszegi dühösen, a szaga alapján pedig tisztán érezhető rajta a düh és a félelem érdekes elegye. Szerintem tudja hogy neki annyi.
-Azért az emberek sem panaszkodhatnak, ha gyilkolásról van szó... - dünnyögöm válaszul, majd a lányra pillantok. Nem tudom, hogy ki lehet ő, de az biztos, hogy ezek szerint nem a férfi nézeteit vallja. Pedig nem tudom beazonosítani, hogy mi lehet. Talán, nem is közénk tartozik, csak szimpatizál velünk, mert van egy jó barátja, aki természetfeletti lény?

"And they say that she's not easy, no she's really complicated."

Mađe by G

Isabelle Hoover
You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ 52663
Age :
31
Tartózkodási hely :
Beacon Hills

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hétf. Dec. 02, 2019 10:31 pm

Sheilah Blackwood
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

isabelle & sheilah
·····················
† was it really a good idea to save you?

Valahol hiányzott már a vér íze. Az élmény, amikor valaki könyörög nekem az életéért, aztán a pillanat, amikor kihuny a szeméből a fény, és végignézhetem, miként távozik a lelke a testéből. Beteg dolog lenne ez? Nem. Egy magamfajtának ez természetes dolog. Afféle ösztön, életstílus; használhatunk rá ezer más nevet is, a lényeg ugyanaz. Erre nevelt a program, erre képeztek éveken át. Arra persze nem számítottak, hogy majd egy nap ez visszaköszön nekik, és pont a legjobb tanítványuk fogja a híveiket irtani.
Talán emiatt érte a drága vadászunkat is váratlanul, amikor nekirontottam és lefegyvereztem. Hiszen a fene se gondolta volna, hogy pont én, pont most fogok erre tévedni. Ha látta volna az arcomat, ezer százalék, hogy már rég a visítozott volna, mint holmi kismalac. Kérlelt volna, hogy ne öljem meg, mert családja van, vagy mert nem is hisz ő annyira az Árész-program elveiben. Bármit megtett volna, hogy a szánalmas kis életét mentse; épp ezért nem is akartam, hogy felismerjen. Pusztán a tudtára kívántam adni, hogy előlem nem lesz menekvés, és van oka félni.
- Itt se mindig mentek így a dolgok, ugye, te rohadék? - a végét már a fickónak intézem, aki természetesen még megkísérel valahogy fordítani a helyzeten. Nem túl nagy sikerrel, és meg is kapja a neki járó fenyegetést, amitől lecsihad egy kis időre. Pont annyira, hogy folytassam a kis beszélgetésemet a farkassal.
Úgy döntök, adok egy-két információt neki, ha már ilyen váratlanul betámadták őt az utcán. Ennyit megérdemel, de a részletekbe nem igazán szeretnék belemenni. Jobb, ha minél kevesebbet tud, különben akaratlanul is be fog vonódni ebbe az egész rohadt háborúba, az meg se neki, se nekem nem hiányzik. Így is túl sok természetfeletti van, akik bajban vannak a program miatt, nem kell, hogy még ő is gyarapítsa a csapatot.
A nő meglepetését látva rájövök, hogy valóban fogalma sincs, micsoda szemétládák rohangálnak az utcán, s így már az is érthető, miért nem volt elég óvatos korábban. Még csak nem is sejtette, mekkora veszélyben van itt egyes egyedül.
Ahogy a lábam alatt megszólal a - hamarosan halott - vadász, elfintorodok. Még ő papol itt a szörnyek irtásáról?
- Feleslegesen jártatod a szád, pontosan tudjuk, mit műveltek a drága programotokban. Pontosabban, én tudom - sziszegem neki, s érzem, ahogy az agyamat sebesen elönti az indulat. Időzített bomba vagyok, ami bármelyik pillanatban felrobbanhat. - Szóval én a helyedben vigyáznék, kit hívok szörnyetegnek - teszem még hozzá, jobban rászorítva a talpamat a hátára. - Pusztán azért vagy még életben, mert ő - bökök a nő felé - kérdezni akart, de most, hogy tisztáztatok mindent...
Megragadom a pengém markolatát, kihúzom a földből, és egy erős, határozott mozdulattal átdöföm rajta. A fegyver a csontok között, az izmokon át, a bőrén keresztül egészen a talajig fúródik, a férfi pedig nyöszörögve fogadja el a hirtelen bekövetkező halálát. Szinte azonnal elkezd hatalmas tócsaként szétáramlani a vére, én pedig hideg, rezzenéstelen arccal nézem végig, ahogy az még a száján is kibugyog, és a tekintete elüresedik. Csak akkor lépek odébb, amikor érzem, hogy a másik lábammal már a nyálkás anyagban taposok.
- Remélem a Pokolra jutsz... - morgom az orrom alatt, miközben a pengémet kihúzom belőle, és beletörlöm a ruhájába.warrior † leader
sudden death from the shadows


Sheilah Blackwood
You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ 5265c4e292f80cacbd649def42e97fbd
Tartózkodási hely :
BH

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hétf. Dec. 09, 2019 4:04 pm

Isabelle Hoover
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye
Sheilah & Izzy
You're not look like a tipycal HeroMég mindig nehéz felfognom, hogy ennyire figyelmetlen voltam és, hogy  milyen könnyen meghalhattam volna, ha most ez a lány nincs itt. Na jó, talán összeszedtem volna magam annyira, hogy ne tudjon velem végezni a vadász, de ez csak egy általam elképzelt, igen pozitív végkimenetele a sztorinak. Amennyire megszédültem az ütéstől, talán már észbe se kaptam volna annyira, hogy megvédjem magam. Ha Sebastien itt lenne, most valószínűleg leüvöltené a fejemet, hogy mi a frászért nem vigyázok jobban. Mindig aggódott értem és igyekezett megtanítani, hogyan maradjak életben. Csalódást okoztam volna most ezzel a mutatvánnyal.
-Szomorú, hogy ilyen sokat változott ma már a világ.-mert nagyon megváltozott, az biztos. Eddig maximum akkor kellett valamelyikünknek félnie, ha csúnya dolgokat csinált. Felfalt egy-két embert, egy vámpír megölt vagy átváltoztatott valakit és hasonlók, hogy a boszorkányok fekete mágiáját már ne is említsem. Azonban, ha valaki békésen éldegélt és nem zavarta a kutyát sem a létezésével, akkor a vadászok nagyon ritka esetben támadtak rá. Ez a fazon viszont utána se járt, hogy ki vagyok, mi vagyok, csak szimplán meg akart ölni. Mivé lett ez a világ?
A lány viszont remekül érti a dolgát, ebben egy percig sem kételkedek, mint ahogy láthatóan sokkal jobban tisztában van a dolgokkal, mint én. Nem tudom, hogy miféle lény lehet, de egy életre lekötelezett azzal, hogy nem nézte végig a háttérbe húzódva a halálomat, hanem a segítségemre sietett. A vadász persze olyasmiket mond, amiken én leginkább, csak elcsodálkozok, mert ilyen gyűlöletbeszédet még sosem hallottam, a lány azonban tudja miről van szó. Valami programot említ, amiről én még nem nagyon hallottam. Ez a hátránya annak, ha a vérfarkas lánya egyedül mászkál a nagy világban.
-Ugyan! Azt hiszem, én már meg is kaptam a válaszokat.- legyintek egyet, ahogy rám hivatkozik a lány, hogy a vadász csak miattam van még életben. Egy pillanatig sem sajnálom, mert bár nem vagyok sorozatgyilkos vagy olyasvalaki, aki eddigi életében megölt volna bárkit, de az ilyen szövegek hallatán eszembe jut, ugyan hány ártatlan lénnyel végezhetett már ez a szemét. Olyanokat ölhetett meg, akik sosem ártottak senkinek. Akkor én miért sajnáljam?
Annak ellenére, hogy nem szakad meg a szívem a pasiért, a szemem azért lehunyom abban a pillanatban, mikor a lány átdöfi rajta a kardot és nyelek egy nagyot. A remek hallásomnak köszönhetően remekül hallom, ahogy a kard áthatol mindenen és a szíve megáll. Na jó, igazából kicsit rossz is látni, ahogy véget vetnek az életének, de eszem ágában sem lett volna kiállni mellette és azt kérni, hogy hagyja a lány életben. Így talán jó pár természetfeletti életét mentette most meg, hiszen ez a szemétláda halott. Ki tudja, hogy ki lett volna a következő áldozata, ha velem sikeresen végez?
-Nagyon remélem...- sóhajtom én is, majd körbe pillantok, nem-e látta valaki avatatlan, hogy mi a fene folyik itt, majd a lány felé sandítok.-Köszönöm, hogy segítettél. Nélküled most én feküdnék itt holtan.- pillantok le még utoljára a férfira, majd összerezzenek egy pillanatra a látvány miatt, de megemberelem magam. Sosem voltam egy öldöklő fajta, de ezek után kezdem azt hinni, hogy előbb vagy utóbb úgyis oda kerül a sor, hogy végeznem kell majd valakivel, különben én halok meg. -Mit csináljunk a hullával?- kérdezem tanácstalanul, mert míg én szűz vagyok ezen a téren, a lány gondolom már nem először csinált ilyesmit. Gondolom, van valami bevett szokása erre vagy épp bérelt hely a temetőben, ahova dobálja őket. De most komolyan. Mit kezdünk a hullával?

"And they say that she's not easy, no she's really complicated."

Mađe by G

Isabelle Hoover
You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ 52663
Age :
31
Tartózkodási hely :
Beacon Hills

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kedd Dec. 10, 2019 3:27 pm

Sheilah Blackwood
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

isabelle & sheilah
·····················
† was it really a good idea to save you?

A világ mindig is rohadásra volt ítélve. Az, hogy erre a huszonegyedik században került sor, semmit nem jelent. Legfeljebb annyit, hogy a „modern ember” agyilag már elég csökevényes ahhoz, hogy az empátiát egy csettintéssel kikapcsolja magában, és gondolkodás nélkül kezdjen tömegmészárlásba. Mondjuk... Ez már korábban is jelen volt, a világháborúk a legjobb példák erre. Minden kornak megvan a maga Hitlere, a maga nácijai és a szerencsétlen áldozatai. A miénkben az Árész-program a hóhér, a természetfelettiek pedig az irtandók. A különbség csak az, hogy ezt a harcot a sötétség leple alatt kell folytatnunk, hiszen az emberek nem ismerik a létezésünket. Elmúltak azok az idők, amikor mindenki szabadon hitte és félte a fajtánkat, és amikor nyilvánosság előtt égették el a boszorkányokat. Most már titkos pincékben, föld alatti létesítményekben és vadászok uralta városokban történnek ezek, hogy senki még csak meg se sejtse, mi történik körülötte. Detroit is egy ilyen mocskos hely. Nem hiába tartják az egyik legveszélyesebb városnak Amerikában. Azt kívánom, bár valaki porrá zúzta volna az egészet, mielőtt még az Árészosok kiszabadultak volna onnan. Akkor most nem kéne vergődnöm azzal az eggyel, aki meggondolatlanul neki akart esni egy újonnan érkezett farkassal.
- Ilyenek mindig is voltak - bökök az állammal a fickó felé. - Csak eddig nem csinálták ilyen feltűnően - teszem hozzá, s hiába is vágyok arra, hogy drága barátunk gyorsan félbeharapjon egy ciánkapszulát és magától válassza a halált; nem teszi meg. Inkább belepofázik a beszélgetésünkbe, és néhány nagyon „kedves” mondattal be is mutatja a nézeteit az idegen nőnek. Mindannyian a Pokol mélyére vagyunk ítélve, de szívből kívánom, hogy egy cellába kerüljek ezzel a pasassal... Két kézzel fogom megfojtani még a lelkét is. Elvakult, ostoba vadbarom. Még a halála közeledtével is csak arra képes, hogy a hozzánk hasonlókat minden szarnak elhordja.
Szerencsére nem sokáig hagyom lélegezni, egy gyors és erős mozdulattal belevágom a pengémet a törzsébe, őt pedig így szépen el is hagyja az élet. Orromat azonnal megtölti a vérének szaga, hallom, ahogy az izmai lassan elernyednek és a szíve feladja a harcot. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tölt el örömmel ez az érzés. Az ölés pillanata, a program katonáinak pusztulása. Gyilkolásra lettem teremtve, az a dolgom, hogy élvezzem a halál ízét. Csak épp a célpontjaimat változtattam meg, amikor elmémet elborította a diclonius génekkel járó őrületes agresszió.
- Nincs itt senki - jelentem ki, amikor észreveszem, hogy a nő körbepillant. Nagyon odafigyeltem rá, hogy olyan helyen kapjam el azt a vadászt, ahol nincsenek civilek. Nem hiányzik nekem, hogy bárki is szemtanúja legyen a dolognak és bajt hozzon a fejemre. - Ezen nincs mit köszönni, pusztulnia kellett - vonok vállat.
Követem a farkas pillantását a halott fickó felé. Azt is észreveszem rajta, hogy nem igazán van oda a látványáért, amiből arra tudok következtetni, hogy még nemigen volt testközelben egy hullával.
- Van egy emberem, aki el tudja intézni - felelem nyugodtan, közben a hátamon lévő tokba csúsztatom. - A város szélén lakik, innen egy húsz perces sétára. De nem kell velem tartanod, mehetsz a dolgodra  - fűzöm hozzá, majd lehajolok, és felemelem a halott pasas karjait. - Ha viszont segíteni akarsz, akkor iparkodj! Nem érek rá egész nap - mordulok fel.warrior † leader
sudden death from the shadows


Sheilah Blackwood
You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ 5265c4e292f80cacbd649def42e97fbd
Tartózkodási hely :
BH

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szer. Dec. 11, 2019 1:14 pm

Isabelle Hoover
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye
Sheilah & Izzy
You're not look like a tipycal HeroA lány holt biztos, hogy sokkal tapasztaltabb vadászok terén, mint én. Hála az égnek én eddig nem sokkal találkoztam vagy, ha igen, akkor meg tudtam lógni anélkül, hogy vér folyt volna. Nem akartam soha se gyilkolni, de természetesen, ha muszáj lenne, akkor megtenném. Főleg, ha egy szerettem életéről lenne szó. Gondolkodás nélkül metszeném el akárkinek a nyakát.
-Nem gondoltam volna, hogy fényes nappal is kell tartanom attól, hogy rám támadnak. Mostantól sokkal óvatosabb leszek, az biztos.- csóválom a fejem kétkedve, mert eddig szentül hittem, hogy ha nem hívom fel a figyelmet magamra, ahogy Bastien tanította, akkor biztonságban vagyok. Talán, már annyit változott a világ, hogy az ő tanácsai sem feltétlenül érvényesek. Az is lehet, hogy egy ilyen vadász már Őt is megtalálta és végzett vele. Nem. Erre gondolni sem szabad. Bastien él és virul, megházasodott, gyerekei vannak és letelepedett valahol. Ezzel a képpel kell nyugtatnom magam, mert ez még mindig sokkal jobb, mint az, hogy halott.
Miután végez a vadásszal alaposan körbenézek, de a lány állítása szerint nincs a környéken senki. Most már csak az a kérdés, hogy hova tegyük a hullát, de neki úgy tűnik, hogy már bejáratott embere van erre. Talán, kifejezetten azzal foglalkozik, hogy vadászik a vadászokra? Elég paradoxon dolog, ha így van.
-Én azért hálás vagyok. Neked köszönhetem, hogy még élek és ezt nem fogom elfelejteni.- nézek rá komoly arccal, mert az biztos, hogy valahol valamikor meg fogom ezt köszönni vagy talán segítek neki ezekben a vadászatokban, még nem tudom. Nem szeretek adós maradni, úgyhogy valami szívességet biztos teszek majd neked.
-Dehogyis. Segíteni akarok legalább ebben, ha már eddig inkább a megmentésre szoruló szerencsétlen voltam.- vigyorodok el, bár ahogy észrevettem a lány nem egy kifejezetten mosolygós, derűs típus. Őszintén szólva, ha a vadász helyében lettem volna tuti, hogy összecsináltam volna magam.
-Jól van, mehetünk. Hogy visszük el? Fogjam a lábait vagy ilyesmi? - igazság szerint fogalmam sincs, hogy tervezi ezt a hullaeltüntetést. Nem fog senki meglátni minket, miközben valamit cipelünk keresztül a városon? -Egyébként Isabelle vagyok de hívj csak nyugodtan Izzynek.- nyújtok kezét még mielőtt nekiállnánk a cipekedésnek, mert azért, ha már megmentett meg közös hullacipelésben veszünk részt, nem lenne rossz legalább a nevét tudni.

"And they say that she's not easy, no she's really complicated."

Mađe by G

Isabelle Hoover
You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ 52663
Age :
31
Tartózkodási hely :
Beacon Hills

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Csüt. Dec. 12, 2019 11:18 pm

Sheilah Blackwood
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

isabelle & sheilah
·····················
† was it really a good idea to save you?

Már alig vártam, hogy ennek az egésznek vége legyen. És most nem csak a ma történtekre gondolok; az Árészosokhoz kapcsolódóan mindenre. Annyi éve rontják már a levegőt a világban, hogy lassan rájuk lehetne fogni az ózonréteg vékonyodását és az ökoszisztéma összeomlását. Pusztán a jelenlétükkel megcsonkítják az egész bolygót, mindent, ami rajta él és mozog. Döglődniük kell. Egyenként, lehetőleg hosszas szenvedés után.
- Nem minden vadász ilyen, de aki az Árész-programmal szövetkezik, attól bőven van miért tartanod. Ezek nem kímélik még a gyerekeket sem - jelentem ki feszes állkapoccsal. Volt már rá példa, hogy a szemem láttára öltek meg természetfeletti gyermekeket, sőt... Még a hozzám hasonló kísérleti nyulaikból is kiirtották a kisebbek iránti empátiát. Egyedül azért sikerült észhez térnem és békén hagynom a kölyköket, mert eddig csak olyannal találkoztam, amelyik a légynek sem ártott volna és kontroll alatt volt tartva.
A kis barátunk felé viszont nem mutattam kegyelmet, azonnal kinyírtam, amint lehetőséget kaptam rá. Most pedig a hullája fölött ácsorgok, és azt próbálom megfejteni, miért ragaszkodik ez a nő a hálájához olyannyira. Nem kértem, nincs szükségem a köszönetére. Akkor is megöltem volna azt a barmot, ha nem támadt volna rá az utcán.
- Ahogy gondolod - vonok vállat. Nekem aztán mindegy, mit gondol, csak ne akadályozzon vele. Amíg könnyedén el tudom végezni a dolgomat, felőlem térden állva, összetett kezekkel is kántálhatja, hogy ő mennyire örül a segítségemnek.
- Rendben, de akkor igyekezz! Ha miattad késünk, vagy valaki észrevesz, garantáltan nem leszel ilyen hálás nekem! - mordulok rá válaszképp. Persze nem szándékozom bántani őt, de komoly seggberúgást kap, ha miatta hallgatnom kell Terence hisztijét. Ja igen... Fel kéne hívnom azt a nyomorultat is.
- Ja, fogd a lábait - biccentek a halott fickó említett testrészei felé, miután megragadom a csuklóit. Míg az egyik kezemmel tartom, a másikkal a zsebembe nyúlok a mobilomért. - Sheilah - mutatkozok be, fél szemmel a nőre pillantva, majd kikeresem Terence nevét a számlistáról, és már csörgetem is.
- Shei! Mi az ábra, csajszi? - kurjantja a telefonba az a seggfej, én pedig csak a szemeimet forgatva sóhajtok egyet. Utálom, amikor becéz...
- Fogtam még egyet. Küldesz fuvart, vagy cipeljem végig az egész kicseszett városon?
- Hú, de izgi! Laverne, indítsd a kocsit, és hozd el Sheilah-t! MOST!! - kiabál Terence. El kell tartanom a mobilt a fülemtől, hogy ne süketüljek meg. - Mondd az utca nevét!
Körbepillantok. Szerencsére van innen nem messze egy tábla, így be tudom azonosítani, hol vagyunk.
- Chapman Lane. Siess, az ég szerelmére! Ha valaki meglát, mindkettőtöket kicsinálom! - zárom le ennyivel, és már le is teszem a telefont. - Vigyük el a sarokra ezt, addigra ideér Laverne a kocsival - pillantok Isabelle felé. Mivel valószínűleg hallott mindent, nem fogom elismételni, mi a terv, úgyhogy ha ő is kész van, akkor szépen elindulok az utca vége felé a halott fickóval. Egyáltalán nem nehéz vinni, pláne nem egy magamfajtának, így kényelmes testtartással haladok, miközben erősen szorítom a csuklóit.warrior † leader
sudden death from the shadows


Sheilah Blackwood
You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ 5265c4e292f80cacbd649def42e97fbd
Tartózkodási hely :
BH

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pént. Dec. 13, 2019 12:12 pm

Isabelle Hoover
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye
Sheilah & Izzy
You're not look like a tipycal HeroNagyot nyelek a szavai hallatán, de azért picit meg is nyugszom, mert jó hallani, hogy azért nem minden vadász áll úgy hozzánk, mint ahogyan az előttem holtan heverő is. Ronda világ lenne ez, ha mindenki előítéletes lenne, mert akkor más se történne, csak vér folyna. Belőlünk se halt ki az emberség, akármennyire más lények is vagyunk, így nagyon reméltem, hogy a halandók is így vannak ezzel.
-Minden esetre mostantól sokkal felkészültebb leszek. Hála az égnek nem akadtam még soha össze ezekkel az Árészosokkal, de jól sejtem, hogy te viszont elég sokat tudsz róluk?- kérdezek rá finoman, de természetesen nem várok választ, ha nem akar beszélni róla. Nem mindenki beszél szívesen a múltjáról vagy arról, hogy mit miért csinál. Abban azonban biztos vagyok, hogy a lány okkal haragszik rájuk ennyire. Talán, számára fontos személyeket öltek ezek meg.
Megköszönöm a segítségét, bár a reakciója nem épp az, amire számítottam. Oké, igazság szerint elég mufurc lány és egyre inkább azt érzem, hogy jobb vele jóban lenni, mint az ellenségei soraiban állni.
-Sietek!-bólintok és eszem ágában sincs megváratni vagy húzni az idejét. Cseppet sem kételkedem abban, hogy velem is simán végezne, ha bajba kerülne miattam.
Bólintok, és már nyúlok is az ürge bokája után, hogy aztán megemeljem. Idő közben be is mutatkozok mire a lány nevét is megtudom, bár igazság szerint számítottam rá, hogy talán majd nem árulja el. Sheilah. Illik hozzá.
Csendben ácsorgok, amíg elintéz egy gyors telefont, ami nyilvánvalóan valami segítői és közte zajlik, mert, ha jól hallom, még fuvart is szervez. Kezdek rájönni, hogy a nyugodt kis város háttérben valójában komoly harcok húzódnak meg.
-Rendben.-bólintok határozottan, majd megemelem teljesen a pasast, hogy azért ne a földön húzzuk, mert még nyomokat hagyunk. Na jó, lehet, hogy túl sok krimit olvastam már az életem során, de az a legjobb a könyvek alapján, ha minél kevesebb felülettel érintkezik a hulla vagy a gyilkos.
Istenem. Nem gondoltam volna, hogy pár nappal a megérkezésem után hullát fogok cipelni a város közepén.
Nem nagyon szólalok meg, míg ott ácsorgunk, hacsak nem Sheilah kérdez valamit, bár amilyen szószátyár típus tuti, hogy nem fog kedélyesen csicseregni velem. Közben, ha esetleg arra jár egy autó, igyekszem úgy állni és letenni a zsákomat, hogy takarjam vele a hullát. -Nem szokott ezeknek társuk lenni vagy ilyesmi? Már csak, hogy számítsak e a továbbiakban olyanra, hogy esetleg többen támadnak rám.- tudakolom meg óvatosan, mert nem lepne meg, ha a vadászok is -avagy Árészosok- nem magányosan, hanem csapatokban gyilkolásznának. Mondjuk ez is egyedül volt, de ettől még nem biztos, hogy ez mindig így van. Tanácstalan arccal ácsorgok, míg az autót várjuk és ennél többet nem nagyon merek szólni.

"And they say that she's not easy, no she's really complicated."

Mađe by G

Isabelle Hoover
You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ 52663
Age :
31
Tartózkodási hely :
Beacon Hills

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szomb. Dec. 21, 2019 11:09 pm

Sheilah Blackwood
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

isabelle & sheilah
·····················
† was it really a good idea to save you?

Láthatóan sikerül kicsit ráijesztenem a nőre, ami az Árészosok kegyetlenségét illeti. Ennek kimondottan örülök legbelül; jobb is, ha fél tőlük. Van miért, az az igazság, és aki nem képes gondolkodás nélkül ellenük menni és az életét is az irtásukra áldozni, az jobb, ha elkerüli őket messziről. Csak a magamfajta őrültek képesek nekik menni akár egyes egyedül is. A saját bőrömet nem féltem annyira, pont ettől vagyok alkalmas arra, hogy kinyírjam őket.
- Addig örülj, amíg nem találkozol velük - húzom a számat. - Szinte mindent. Sok időt töltöttem velük, elég, ha ennyit tudsz - rándítom a vállamat, és ezzel le is zárom a témát. Nem áll szándékomban kifejtegetni neki azt, miként kötődöm én ezekhez a rohadékokhoz. Egyébként se bízhatok meg benne, hiszen hiába természetfeletti, még így is sok gondot okozhat, ha fontos infók kerülnek a tulajdonába. Főleg, ha azok velem kapcsolatosak. Igyekszem a lehető legkevesebb dolgot elárulni magamról, így később a nevemet is csak ímmel-ámmal nyögöm ki.
Szerencsére valami hasznot is sikerül húznom a találkozásunkból - igaz, egyedül is bőven elboldogulnék a hullával, amíg az ismerősöm ide nem ér, de mégiscsak könnyebb úgy hurcolászni, hogy más is fogja. Közben még el is tudok intézni egy telefont, hogy Laverne minél előbb ideérjen és felvegyen minket. Fényes nappal nem túl szerencsés halott fickókat cipelni a nyílt utcán.
- Általában minimum négyen-öten mászkálnak együtt. Ez a pasas csak egy idióta, aki leszarta a protokollt. Ahogy látod, nem is sült el jól a dolog - biccentek a hulla felé, közben próbálok odafigyelni arra is, hogy stabilan eljuttassam magunkat a sarokig. Igazából kezdem úgy látni, hogy talán tévedtem az előbb és annyira mégse könnyít a helyzeten az, hogy ketten cipekedünk.
Néhány percen belül a távolból ismerős kocsi hangja üti a fülemet. Körbepillantok, közben eleresztem a halott fickót, aki így egy kisebb puffanással lefejeli a betont. Nevetnék rajta, ha a humorérzékem még meglenne, de így még csak nem is foglalkozok vele.
- Jön a fuvarunk - pillantok az út felé, aminek a végén felbukkan egy Nissan NV400-as furgon. Gyönyörű fehér festés, az oldalán hatalmas betűkkel hirdeti a fodrászüzletet, ami Terence eldugott Árész-ellenes pince-konyha-tudjaistenmicsodáját álcázza. Pont előttünk fékez le, és a sofőr oldalán kinyílik az ajtó. Laverne hatalmas vigyorral ugrik le, idepattog hozzám, és szorosan átölel. Utálom, amikor ölelget.
- Sheilah, ezer éve nem láttalak! - kiáltja vidáman, közben vörös, göndörkés tincseit a füle mögé söpri. Három napja találkoztunk utoljára.
- Ja, igen -forgatom a szemeimet. - Felpakolhatnánk ezt végre? -  intek a hulla felé.
- Gyönyörű darab! - csapja össze a tenyerét Laverne. Szerintem már alig várja, hogy szétszedhesse és Terence társaságában telezabálja magát. Ja, meg előtte szokás szerint kielemzik majd minden egyes kis szövetét, hátha rájönnek, milyen beteges okból lépett be a programba, kísérleteztek-e rajta, meg ehhez hasonló hülyeségek. Szeretnek Dr. Csontot játszani, mielőtt beflamózzák, engem meg mindig ott tartanak, ha esetleg felfedeznének valami izgalmasat. Így mindhárman jól járunk: ők infókat keresnek nekem és eltüntetik a hulláimat, én meg biztosítom nekik a zabát. Fair ajánlat két bűnügyi orvosszakértő wendigónak. - Látom megkímélted a szívét, hálásan köszönöm! - gúnyolódik Laverne, majd lehajol a fickóért, és könnyedén a vállára kapja. Csak eztán fordul Isabelle felé, hogy a jobbját nyújtsa neki. - Amúgy Laverne vagyok, örülök, hogy megismerhetlek!
Ha pedig kezet ráztak - vagy nem -, el is indult a furgon felé, és az oldalsó ajtót kinyitva lezserül bedobja a holttestet. Majd, mint aki jól végezte dolgát, összedörzsöli a tenyerét és int nekünk, hogy szálljunk be.
- Ha akarsz, hazamehetsz - fordulok Isabelle felé. Gondolom valaki várja őt haza, hiszen a hülye is látja, hogy szép, csinos, és értelmes; jó kapás akármelyik normális pasinak. Ha mégse, akkor meg... Fene se tudja, csak van itt ismerőse vagy rokona... Különben minek jött volna ide? Csak egy idióta akar önkéntesen ebbe a szaros kisvárosba jönni. Egy olyan idióta, mint én.warrior † leader
sudden death from the shadows


Sheilah Blackwood
You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ 5265c4e292f80cacbd649def42e97fbd
Tartózkodási hely :
BH

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Csüt. Jan. 09, 2020 8:59 am

Isabelle Hoover
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye
Sheilah & Izzy
You're not look like a tipycal HeroNem faggatom tovább arról, hogy mégis miért töltött ő sok időt ezekkel az őrültekkel és megfogadom a tanácsát is, miszerint örüljek, ha nem találkozom velük a jövőben. Látva ezt az egy vadászt, aki teljesen elvakultan akarja gyilkolni a fajtámat, nem is igazán vágyom arra, hogy harcolnom kelljen velük. Azért pedig pláne hálás vagyok a sorsnak, hogy ez a lány jókor volt jó helyen és meg tudta menteni az irhámat, mert nagyon elcsesztem ezt az egészet. Bastien szétrúgná a seggemet, ha itt lenne és mást se hallgatnék tőle, mint azt, hogy mégis mi a fenének tépte a száját évekig és tanítgatott arra, hogy mennyire óvatosnak kell lenni.
A lány neve Sheilah, bár csodálkozom, hogy legalább ezt elárulta, mert nem igazán tűnik egy cseverészős, barátkozós típusnak, szóval meg sem próbálom tovább faggatni akármiről is. Egyébként is bőven van dolgunk, még pedig az, hogy a hullát eltüntessük. Tisztára úgy érzem magam, mint valami krimi főszereplője, de ettől függetlenül segítek neki, ha már megmentette az életemet. Bár nem kételkedem abban, hogy nélkülem is simán el tudná intézni, hiszen pillanatokkal később kiderül, hogy társai is vannak. Úgy tűnik, elég komoly harcok mennek itt a felszín alatt Beacon Hillsben. A fene se gondolta volna, hogy ez ilyen zűrös környék.
-Nos, igen. Jobban járt volna talán, ha betartja ezt a szabályt, de így viszont nekünk volt szerencsénk. Mondjuk te amilyen vagány harcosnak tűnsz, simán szétdobáltad volna őket szerintem akkor is, ha vannak négyen.- és ezt nem nyalizásként mondom neki, hiszen a mozdulatain jól látszott, hogy nem ma kezdte ezt az egészet. Taktikás, erős és veszedelmes, hiszen szemrebbenés nélkül gyilkolta meg ezt a szerencsétlent, aki bár egy fanatikus vadász, mégis szar látnom, hogy így végezte. Észt viszont nem tudunk másoknak adni, szóval valahol meg megérdemelte, hogy így járt. Nem kellene előítéletesnek lenni és legfőképp nem kellett volna egyedül rám támadnia. Mondjuk mázlija volt, hogy épp nem figyeltem, mert amúgy nekem is van egy-két dolog a tarsolyomban.
A hullát elhúzzuk a megbeszélt helyig, majd csendben ácsorgunk ott, amíg az autó, amelyben Sheilah segítsége érkezik meg nem jelenik. Be kell valljam, kissé aggódom, hogy miféle fazon lesz az és milyen szemmel fog nézni egy idegenre -azaz rám-, de tekintve, hogy Sheilah hagyta, hogy segítsek neki, talán nem lesz ebből baj. Csendben ácsorgok mellette, miközben megáll az autó és már most tudom, hogy nem fogok beszélni, csak akkor, ha kérdeznek.
A férfi reakciója nem az, amire számítottam, de a szaga alapján nem lep meg az a kitörő öröm, amivel a hullát fogadja. Bár nem tudom behatárolni, hogy miféle lény lehet -iszonyú, mennyire tapasztalatlan vagyok és erre csak most döbbentem rá-, abban biztos vagyok, hogy nem vérfarkas, nem ember és nem is olyan lény, mint Sheilah. De akkor mégis mi a fene lehet?
Némán ácsorgok egészen addig, míg az említett személy felém nem nyújtja a kezét, amit én nem vonakodok megfogni. Nem rossz dolog, ha ilyen ismerősöket gyűjtök magam köré, hiszen úgy tűnik, hogy az Árész elleni harcban jól jöhetnek a szövetségesek, akármilyen lények is legyenek.
-Én is nagyon örülök. Szólíts csak Izzynek!- rázok vele kezet, majd a vállán lifegő hullára pillantok, amit Sheilah megsürgetett az imént, hogy jó lenne, ha felpakolá végre Laverne az autóra és eltüntetné. Mondjuk ez nem rossz ötlet tekintve, hogy az utcán ácsorgunk, de úgy tűnik, hogy nekik ez egy tök megszokott és hétköznapi dolog. Azt mondjuk kétlem, hogy egy ember is így gondolná, aki mit sem sejt a háttérben zajló dolgokról. Körbe is pillantok gyorsan, hogy nem-e van a környéken valaki, de ilyenkor már egész kihalt a város. Csendes és veszedelmes hely ez, én mondom, hiszen árad mindenhonnan a természetfeletti szag. Rengeteg lény élhet a városban, de ez nem igazán volt egyik népszerűsítő katalógusra sem írva.
-Öhm. Ja. Igen. Esetleg tudtok útközben valami motelt? Mert akkor, ha nem lenne pofátlanság, egy fuvarért igazán hálás lennék. Volt egy ideiglenes szállásom a minap, de nem akarok örökké valakinek a terhére lenni.- ecsetelem kicsit szégyenkezve, mert hát konkrétan azt is mondhattam volna, hogy csöves vagyok, de ez így sokkal jobban hangzott. Minden esetre találnom kell magamnak éjszakára valami helyet, aztán majd holnap folytatom a lakás-és munkakeresést.

"And they say that she's not easy, no she's really complicated."

Mađe by G

Isabelle Hoover
You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ 52663
Age :
31
Tartózkodási hely :
Beacon Hills

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hétf. Feb. 03, 2020 3:26 pm

Sheilah Blackwood
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

isabelle & sheilah
·····················
† was it really a good idea to save you?

Vagány harcos..? Így még nem nagyon hivatkozott rám senki, sokkal inkább használták az „ádáz”, „kegyetlen” vagy „őrült” jelzőket. Abban viszont Isabelle-nek nagyon is igaza van, hogy akár négyet is könnyűszerrel szednék szét, akár egyszerre esnek nekem, akár nem. Ha van valami, amiben megállíthatatlan vagyok, az az Árészosok elleni harc. Jöhet hideg-meleg, támadhatnak öten, vagy akár ötvenen is egyszerre, csak a saját halálom tudna megfékezni abban, hogy annyi rohadékot küldjek a túlvilágra, amennyit csak lehet.
- Hát... Ja. Mondhatjuk így is - vonok vállat. Nem igazán vagyok hozzászokva ahhoz, hogy valaki dicsérje a képességeimet, még ha nem is hazudik egyébként. Tényleg veszélyesen jó vagyok abban, amit csinálok, de az nem tartozik az erősségeim közé, hogy tudjam is kezelni az erről érkező pozitív visszajelzéseket. - Mindössze azért megy ilyen jól, mert ismerem már a módszereiket - teszem hozzá, bár ez nem teljesen igaz, hiszen ha jobban belegondolunk, a technikámnak nincs semmi köze ahhoz, hogy mennyire ismertem ki az évek alatt az Árészosokat.
Mindent összevetve csak azért vagyok képes minderre, mert egy voltam közülük. A kis rongybabájuk voltam, akit ide-oda rángathattak, úgy öltöztették, ahogy akarták és azzá alakították, amihez csak kedvük volt. De ahogy egyre képzettebbé váltam, tudat alatt elkezdtem felhasználni a tanultakat velük szemben. Őket is megfigyeltem, kielemeztem és kívülről-belülről memorizáltam az összes létező információt velük kapcsolatban. Igaz, akkor még nem hittem, hogy egy nap majd ellenük fogok fordulni és teljes szívből gyűlölni fogom az egész bagázst...
Most, hogy ezt tisztáztuk, ideje volt eltakarítani a halott fickót az utca kellős közepéről. Így is csoda, ha senkinek nem fog feltűnni az aszfalton lévő vértócsa, vagy az, hogy két fiatal nő épp egy összeesett férfit hurcolászik. Igaz, ahogy Laverne-t ismerem, ő bőven meg fogja oldani azt is, hogy a vörös folt el legyen távolítva az útról, de mire ő azt elintézi, még bárki megláthatja.
Ezzel viszont nekem már egyáltalán nem kell foglalkoznom, engem csak az érdekel, hogy engem senki ne találjon meg, és közben irthassam a program vadászait. Az egyéb nyomok eltűntetése már nem tartozik a hatáskörömbe.
Nem sokkal később meg is jelenik a vörös hajú nő a szokásos furgonjával. Mint mindig, most is túlzott lelkesedéssel fogad, aminek én átlagban baromira nem tudok örülni, mert gyűlölöm, amikor ilyen közvetlenül viselkedik velem. Legszívesebben kicsinálnám érte, de ő is tudja jól, hogy nem fogom megtenni, mert egy oldalon állunk és ő, valamint Terence az egyetlen lehetőségeim a hullák eltakarítására. Jelenleg nem ismerek más wendigókat, akik örömmel elpusztítják az áldozataimat. A legtöbb amúgy is csak panaszkodni tud, meg utálni saját magát, amiért ilyen szörnyeteggé vált, velük meg aztán lehetetlen lenne tárgyalni ilyesmiről.
Miután Laverne nagy lelkesen bemutatkozik Isabelle-nek is, egy nagy vigyorral az arcán, csilingelő hangon még hozzátesz annyit, hogy:
- Már most kedvellek. Sokkal kedvesebb vagy, mint Sheilah - bök felém az orrával, majd nyelvet ölt rám, és csak eztán kezdi bepakolni a hullát a kocsiba. Válaszul serényen bemutatok neki, a számat enyhén húzva a hallottakra. Tudom én, hogy nem vagyok egy szívbe markoló jelenség, sose voltam az igazából. Nem kellett hozzá a program, hogy egy valóságos seggarc legyek, aki még csak nem is a humoros fajtából való.
Már csak annyi maradt hátra, hogy eljussunk Terence titkos helyére. Gondolnám, itt az ideje elbúcsúznunk egymástól Isabelle-el, így közlöm vele, hogy ha akar, hazamehet most már. Csakhogy a válasza egyáltalán nem az, amire számítok. Mint kiderült, nem várja őt senki haza, és még csak lakása sincs, szóval voltaképpen... Hajléktalan, szép csomagolásban. Azonnal a fejembe veszem a lehető legnagyobb hülyeséget, amit csak lehet, mert egyszerűen nem hagyhatom, hogy az Árészosokkal a nyakában valami szaros motelben időzzön. Oda akármikor bejuthatnak azok a szemetek, és álmában csinálhatják ki. Vagy ami még rosszabb... Magukkal is vihetik. Na nem, ezt nem fogom hagyni.
- Felejtsd el a motelt. A leghülyébb Árészos is oda menne először, ha magányos természetfelettit akar találni - jelentem ki feszült állkapoccsal. Bele se akarok gondolni, hányat kaptak már el így. - Nálam meghúzhatod magad, a többit meg kitaláljuk később - ajánlom fel végül, majd minden további szó nélkül elindulok a furgon felé, ezzel is jelezve Isabelle-nek, hogy nem akarok kifogásokat hallgatni. Voltaképpen nem is ajánlat ez a részemről, sokkal inkább parancs. Gyakran esem abba a hibába, hogy még a legkisebb jóindulatomat is úgy adom valaki tudtára, hogy nem lehetőséget kínálok neki, hanem konkrétan utasítom arra, hogy fogadja el a kínálatomat. Ezen még dolgoznom kell.
Ha pedig Izzy követ a kocsiig, hát bepattanok Laverne mellé, s mivel elől hármas üléssor van, mint a legtöbb nagyobb furgonban, a legszélső helyet meghagyom a nőnek - lehetséges átmeneti lakótársamnak? Amint ő is beszáll, és becsukja az ajtót, Laverne a gázra lép, és elindulunk a fodrászüzlethez, ami alatt Terence dugdosta a program-ellenes kis helyét.warrior † leader
sudden death from the shadows


Sheilah Blackwood
You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ 5265c4e292f80cacbd649def42e97fbd
Tartózkodási hely :
BH

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~ Empty
Vissza az elejére Go down
 

You're not look like a tipycal hero ~Sheilah&Isabelle~

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Külváros-
^
ˇ