Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Daniel & Stella ;; Family reunion

Rya & Scarlett - who are you? EmptyStella Argent
Today at 6:54 pmElkészültem!

Rya & Scarlett - who are you? EmptyDrew Lamarck
Today at 1:09 pmDrew Lamarck/Masanori

Rya & Scarlett - who are you? EmptyDrew Lamarck
Today at 9:57 amAvatarfoglaló

Rya & Scarlett - who are you? EmptyHugo Marlowe
Today at 1:09 amHugo

Rya & Scarlett - who are you? EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 7:25 pmFawn & Ethan ;; you're so annoying

Rya & Scarlett - who are you? EmptyFawn Olossë
Yesterday at 2:32 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég

Daniel Nicholson, Ethan Wayne, Hugo Marlowe, Julia Hunt-Kozma, Stella Argent


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Rya & Scarlett - who are you?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Csüt. Nov. 21, 2019 2:52 pm

Scarlett Atkins
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

don't judge a book by its cover
rya & scarlett
A napok egyre csak rosszabbak és rosszabbak voltak. Semminek se volt értelme. Egyszerűen csak azt szerettem volna, ha az idő megáll, és egy darabig csak a semmiben lennék. Esetleg ott lenne lehetőségem végre felfogni, hogy mik is történtek velem. A Zaras dolgot, na meg azt, hogy mi is lett belőlem. Na igen, ez egy olyan dolog, amivel még mindig nem kezdtem semmit. Igazából nem is tudtam a mit csinálhatnék ezzel a helyzettel, így inkább csak elmentem sétálni egyet a kora esti sötétben. Nem tudtam merre megyek, nagyon nem is érdekelt. Csak engedtem, hogy vigyen a lábam, és próbáltam nem gondolkozni semmin. Bár igazából nagyon rossz volt a semmiben is létezni, így inkább figyelni kezdtem a környezetem. A mellettem elhaladó párokat, családokat és egyedül lévőket. Mindegyiken más látszott. Boldogság, félelem, düh, szinte mindent megtaláltam bennük. Érdekes volt látni másokon azt is, aminek én éreztem magam: elveszettnek. Bár talán az foglalkoztatott leginkább mennyire más volt mégis mindenkinél ez az érzet, legalábbis így látszatra.
Egy idő után viszont azt vettem észre, hogy már nem annyira ember jött velem szembe, és egyre sötétebb is kezdett lennie. Mondjuk nem igazán izgatott a dolog, de kicsit azért különös volt. Jó idő volt még, a sötét se volt zavaró, hiszen csak az ősz miatt korán ment le a nap. Egy darabig ezen rágódva mentem tovább, majd egyszer csak csöpögni kezdett az eső. Felpillantottam az égre, és nagyot sóhajtottam. Nem voltam az eső nagy híve, legalábbis nem szerettem benne állni. De legalább így már értettem miért is tűntek a többiek az utcáról.
Kissé tanácstalanul néztem körbe, hiszen fogalmam se volt merre voltam. Ráadásul a telefonomat otthon hagytam, hogy nyugalomban tudjak sétálni. Pedig mennyire jól jött volna egy Google térképre támaszkodni, és legalább ha nem is hazajutni, de valami kávézót találni magamnak. Egy újabb utcába bekanyarodva még mindig teljesen elveszett voltam. Szemem ugyan már inkább egy embert keresett. Útba igazítás kellett, nem igazán érdekelt bármilyen utcanév. Csak egyetlen nőt találtam, aki az egyik ház melletti kis utcában ácsorgott. Első pillantásra azt mondtam volna, hogy hajléktalan, már csak a rongyos ruhái miatt, de őszintén nem tudott érdekelni, ki hogyan néz ki jelenleg. Elakartam menekülni az esőből.
- Bocsánat! Tudna nekem esetleg segíteni? - léptem hozzá egy barátságos mosollyal az arcomon. Nagyon reméltem, hogy nem azt hiszi csak valami idióta gyerek vagyok, aki bántani akarja. Borzasztóan kellett ez az útbaigazítás.
remélem kezdésenk megfelel *-* × that bitch × made byfreedom is a state of mindScarlett Atkins
Rya & Scarlett - who are you? Tumblr_py916zV5sz1tgx6qmo1_400
Rya & Scarlett - who are you? Tumblr_pzldzhddzZ1vju50fo1_540
Tartózkodási hely :
⌞bh⌝
Foglalkozás :
⌞barista⌝

Rya & Scarlett - who are you? Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hétf. Dec. 16, 2019 5:42 pm

Rya Wolsey
boszorkánymester: varázs szülötte, szíve fehér vagy fekete

Scarlett & Illirya


C
sak egy újabb nap az utcán. Rya elvei elég határozottak és egyszerűek, mint az is, amelyik rávette ezt az egyébként jó kapcsolatokkal és megfelelő anyagi háttérrel rendelkező nőt, hogy napokon keresztül az utcán éljen, aludjon, egyen és mindenek előtt figyeljen; Ha jól akarsz csinálni valamit, csináld magad. A leghatékonyabb módja az információ szerzésnek, ha az ember hajléktalan. Őket sosem veszik észre, nincsenek útban és mindent láthatnak, hallhatnak anélkül, hogy bárkiben gyanút keltenének. Olykor hatásosabb letelepedni egy maffia által üzemeltetett étterem hátsókijáratánál leülni, mint újoncként beépülni a tagok közé és mosogatni a konyhában. Sokkal szaftosabb dolgokat lehet észrevenni és ezzel Rya is tisztában volt. Kevesebb idő, kisebb rizikó, jobb eredmény. Persze, csak óvatosan.
Immáron nyolc napja aludt a szabad ég alatt ez a bársonyhoz és puha kelméhez szokott nőszemély. Az eleinte szándékosan fekete maszatokkal ékesített arca és kezei immáron nem csak smink és olcsó, már-már bűzös kölni, rongyos szövetréteg gondos álcáját viselte, hanem valódi mocskot. Fázott? Naná! De elméje erős volt és olykor, ha nagyon nagy szükségét érezte némi, egészen csekély mágia segített őt felmelegíteni. Ám, ódzkodott az efféle csalástól. Gyengének gondolta magát tőle, inkább az akaraterejét edzette és próbált valódi otthontalanként elboldogulni, mintha csak ember lenne. Kéregetett, néha behúzódott egy eresz alá, de még patkányt is sütött már. A kényes, undorodó, előkelő énképét ilyenkor valahova mélyre ásva igyekezett ikertestvére szokásait felidézni és elhunyt szerette emlékével vigasztalni magát. Az ilyen és hasonló akciói segítettek megérteni Geralt igencsak… hmm…. Trehány stílusát. Ó, hogy mennyire hiányzott neki az a marha! De, nem hagyhatta, hogy a gyász megkeserítse és általa elvesszen küldetésének célja.
Olcsó, apró álomfogók pihentek egy koszos rongyon, mely mögött ott álldogált ő. Karjaival saját magát ölelve próbálta elterelni figyelmét az esőről és a késő őszi hidegről. Cipője orrát bámulva fülelt és hallgatózott Beacon Hills külvárosában. Már nemegyszer látott egy férfit, ki ezen a környéken fordulva gyanús ügyletekkel foglalatoskodik, ami igen csak felkeltette Rya figyelmét. S lám, lám, nocsak mit hozott feléje a vakszerencse. Egy ifjú leányt. Ha kissé gonoszkodni akart volna vele, eljátszotta volna neki a gonosz mostohaboszorkányt, ezzel megrémítve a fiatalt, de inkább visszafogta érdekes humorú oldalát.
— Csak nem egy szép álomfogóra lenne szükséged, Kedveském? — hangja karcosan, rekedtesen remegett, mitől sokkal idősebbnek hatott. Erre rátett egy lapáttal a rossz látásviszony és a sötét, rongyos, koszos, ápolatlan, kócos megjelenés.
— Mit szeretnél, Édesem? Valami mást? — leeresztett feje és ezúttal sokkal sejtelmesebb hangszíne riasztóan hathatott, ám ezt ő cseppet sem bánta. Mi több! Kifejezetten szórakoztatónak vélte és kíváncsian várta a leány reakcióját. Igencsak szüksége volt akaraterejére, hogy röhögje el magát közben.


The fire ⋮ 418 ⋮ note ⋮
a strong woman looks a challenge dead in the eye and gives it a wink
she is powerful
Rya Wolsey
Rya & Scarlett - who are you? Tumblr_nsjrvnJHgz1ra7i52o3_250
Rya & Scarlett - who are you? Tumblr_oa708owcrX1ubz4o1o1_500
Age :
35
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
vadász

Rya & Scarlett - who are you? Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kedd Dec. 24, 2019 1:32 am

Scarlett Atkins
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt

don't judge a book by its cover
rya & scarlett
Lassan már nem tudtam elképzelni rosszabbat. Jó, persze, mindig van rosszabb, de akkor is. A jaguár felem az még mindig olyan könnyedén jött elő belőlem, mint aki vissza se akarja tartani, a munkámat folyamatosan egyedül végzem, mert a drága munkatársam mindig csak telefonálgat, a főnököt meg bőven nem érdekli. Minden sarkon valami gond vár, ami legyen egy daimon bajban, egy tinédzser wendigo, aki nem bírja irányítani magát, lassan már csak a döfést vártam a következő sarkon. Bár az, hogy az eső is eleredett, szinte egy döfés volt számomra. Úgy éreztem, ha nem én lennék, és nem az anyám brutalitása nevelt volna fel, akkor szépen sírva estem volna össze egy helyben az utca közepén. Talán ez az egyik pozitív dolog, amit anyám adott nekem. Legalább tudom magam tartani hazáig, ahol egy bor kíséretében majd kisírom magam. Lelki összeroppanásomat talán az is gátolta, hogy pár utca után végre találtam egy nőt. Csak reméltem, hogy tudok tőle segítséget kérni, és nem maradok patton.
Mikor már közel álltam hozzá, és hallgattam válaszait, pillantottam meg az apró álomfogókat mellette. Igaz, sosem hittem az ilyen emberek által készített tárgyakban, de volt egy fajta vonzásuk. Meg talán egy kis placebo hatásuk is. Hiszen, ha elhiszi a tulajdonosa, hogy nem lesznek rossz álmai a tárgy miatt, akkor nagy valószínűséggel nem is lesznek. Nagy hatása van a tudatnak.
Mikor a második kérdését tette fel a nő, visszapillantottam rá. Kissé ijesztően is hatott, de nem izgatott a dolog. Úgy éreztem azért a környezet is hozzátett sokat, meg már régóta nem féltem emberektől. Azóta se, hogy az egyik elrabolt, és azzá tett, ami vagyok.
- Igazából nagyon szívesen veszek egyet, ha gondolja, de igazából útbaigazítás kellene. - léptem kicsit közelebb hozzá, és ezzel együtt összehúztam magamon kicsit a pulcsimat. Inkább az ázzon, mint a pólóm. Gyűlöltem azt, amikor a nedves ruhát éreztem a bőrömön.
- Őszintén szólva nagyon új vagyok a városban, kb öt utca nevét tudom, és jelenleg fogalmam sincs merre vagyok. - néztem tanácstalanul a nőre, kissé méregetve őt. Valami azért nem hagyott nyugodni. Olyan érzésem volt, mintha valami több lenne ezen kívül, mint amit itt látok. De ennek nem tulajdonítottam nagy szerepet, hiszen a megérzéseim nem mindig voltak pontosak. Igazából arra is gondoltam, hogy csak tényleg kissé horror filmbe illő ami most történik.
- Azzal is tökéletesen meg vagyok, ha csak megtetszene mondani merre van a legközelebbi étterem, vagy kávézó. Csak gyűlölök az esőben lenni. - vallottam be őszintén. Régebben se szerettem az esőt, de most kissé ironikus is volt ez a helyzet a macska énem miatt. Bár nem akartam arra gondolni, mert megint csak a káosz fog uralkodni a fejemben, és a következő utcáig se fogok jutni, nemhogy haza.
remélem kezdésenk megfelel *-* × that bitch × made byfreedom is a state of mindScarlett Atkins
Rya & Scarlett - who are you? Tumblr_py916zV5sz1tgx6qmo1_400
Rya & Scarlett - who are you? Tumblr_pzldzhddzZ1vju50fo1_540
Tartózkodási hely :
⌞bh⌝
Foglalkozás :
⌞barista⌝

Rya & Scarlett - who are you? Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Rya & Scarlett - who are you? Empty
Vissza az elejére Go down
 

Rya & Scarlett - who are you?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Külváros-
^
ˇ