Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?hugo & daniel ;; a reminder of the past

Sebastien Morgan EmptyDaniel Nicholson
Today at 11:15 amAaron & Julia × fate is inevitable

Sebastien Morgan EmptyAaron Black
Today at 3:01 amOscar

Sebastien Morgan EmptyRuben Victoriano
Yesterday at 9:48 pmNariel Heighel

Sebastien Morgan EmptyNariel Heighel
Yesterday at 4:54 pmViharfelhő

Sebastien Morgan EmptyRuben Victoriano
Yesterday at 4:04 pmÉn kis bárányom

Sebastien Morgan EmptyRuben Victoriano
Yesterday at 3:51 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Calcifer Belmont, Daniel Nicholson, Dorcas Irwin, Hugo Marlowe, Meadow Carrow, Nariel Heighel


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Sebastien Morgan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Pént. Nov. 29, 2019 8:29 pm

Sebastien Morgan
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye
Sebastien Morgan
idézet helye


Becenév:
Bastien
Születési hely:
Baltimore
Kor:
39
Nemi beállítottság:
Heteroszexuális
Faj:
Vérfarkas
Play by:
Nikolaj Coster-Waldau
Karakter típus:
Keresett

Gotta Know Me Better

Meet Me Halfway:
Sebastien egy stabil, határozott egyén. Minden, amit csinál, annak megvan a maga indoka. Ő magát nem tartja egy jó embernek, és nem is keresi a megváltást, vagy a megbocsátást.
Korábban volt egy falkája. Erős megfélemlítő képessége miatt ő volt a falkájának a végrehajtója, és számos rossz dolgot tett ezidő alatt. Olyanokat, melyeket már akkoriban is párszor megkérdőjelezett - magában, hiszen ha az Alfa elé vitte volna aggályait, akkor kiűzték volna onnan. Mióta viszont szörnyű véget ért a kapcsolatuk, magányos farkasként járja a világot. Néha-néha megjelennek lelki szemei előtt azok a személyek, akiknek az életét megkeserítette, vagy teljességgel el is pusztította. Sajnálja a történteket, akármennyire sem tud már változtatni rajta.
A saját bőrét nem félti, viszont a szerettei életét minden áron meg akarja óvni. Ez néha áldozatokkal jár, amelyeket a biztonságuk érdekében nem rest meghozni. Jó néhány éve már nem is próbál maradandó kapcsolatokat kialakítani, mivelhogy az szerinte egy újabb teher lenne a vállán. Így is sok emberélet szárad már a lelkén, amelyek súlyát mind a mai napig viseli. Viszont ha valaki árt neki vagy a hozzá közelállóknak, akkor a haragja elöl nem lehet menekülni.
Képes szeretni, de ezt próbálja magában mélyre ásni. Életében egyszer sem volt még úgy igazán szerelmes, de valószínűleg fel sem ismerné, ha valaha is az lenne, annyira életidegen számára ez az érzés.
A magánnyal együtt jár, hogy sokat gondolkozik, filozofál. Gondolkozik az élet nagy kérdésein, a válaszokat viszont nem találja. Egy gondolata van, ami szinte naponta visszatér számára, mégpedig hogy fel kellene keresnie újra azt a fiatal lányt, akit évekkel ezelőtt a szárnyai alá vett és a saját érdekében pedig magára hagyta. Nem érti, miért nem képes kiverni a fejéből ezt a nőt, de ha fel is akarná keresni, akkor sem lenne rá képes. Ami nyoma volt, az már rég kihűlt és a világban bárhol lehet. Kilenc év sok idő, és ennyi idő alatt a legrosszabb is bekövetkezhetett, akármennyire sem szeretne erre gondolni.
A hétköznapokban a mintapolgár képét ugyan nem kelti, de próbál jót tenni az emberekkel. Adakozik a hajléktalanoknak, segít a rászorulóknak és mindenkinek, akiről úgy érzi, hogy rászorul.
És még ennek ellenére sem tartja magát jó embernek. Gyötrik a múlt démonjai, szorongatják és nem engedik. Úgy érzi, hogy ő nem érdemel semmit a világ jóságából, viszont próbálja másoknak megadni. Nyíltan nem mondaná ki, de örül, ha segíthet másoknak. Még úgy is, hogy cserébe nem vár el semmit.

You're Still Have All Of Me:

Az én esetemben nem igazán beszélhetünk a szó szoros értelmében vett családról. Apámat nem ismertem, anyám pedig fiatalkoromban halt meg, mikor még alig voltam 10 éves. Édesanyám is falkatag volt, bár inkább élt a falkának, semmint nekem. Aki apám helyett apám és anyám helyett anyám volt, az az én drága Kilgore bácsikám. Úgy igazán senki sem tudta a keresztnevét, ő mindenkinek Kilgore bácsi volt. Ő azelőtt került a falkába, mielőtt én megszülettem volna, és már akkor is ez volt a neve, pedig ekkoriban még alig töltötte be a harmincat. Igazából azért hívták így, mert elég koravén volt, és olyan bölcsességeket tudott regélni, mint amit a sokat megélt harci veteránok sem. Ő vett tehát a szárnyai alá, és nevelgetett éveken keresztül. Nem rendített meg anyám halála, legalábbis nem jobban mint bárki másé a falkából. 19 évesen ismerkedtem meg egy fiatal lánnyal, aki nálam csupán egy másfél évvel volt fiatalabb. Farkas volt ő is, viszont nem tartozott sehova. Könnyedén megleltük a közös hangot, és miután Kilgore bácsival is megismerkedett, ő is áldását adta arra és segített benne, hogy az Alfa elé álljak és bevegyük a falkába Joseline-t. Bizonyítania kellett, és még a vezetőnk is meglepődött a rátermettségén, mikor egy vadászat során ő fogta a legnagyobb vadat.
Nem töltöttük együtt minden időnket, viszont nagyon jó kapcsolatot ápoltunk. Kilgore bácsikámon kívül ő volt az egyetlen személy, akivel úgy igazán, szívből jövően törődtem. Szerettem én a falkából szinte mindenkit, és bárkiért a tűzbe tettem volna a kezem, de velük inkább a bajtársiasság tartott össze, nem más. Erre csak később jöttem rá, miután akaratlanul elhagytam a falkát.
Két évre rá Joseline bejelentette, hogy várandós tőlem. Kötődtem ugyan hozzá, de szerelmes nem voltam, leginkább csak egymás vágyait elégítettük ki. Nem igazán tudtam mire vélni ezt az egész gondolatot, hogy gyerekem lesz, de Kilgore bácsinak és Josie-nak együtt valahogy sikerült jobb belátásra téríteniük. 8 hónapra rá meg is született a kis John.
4 éves lehetett a fiam, mikor megtörtént az addig számomra elképzelhetetlen. Az Alfánk teljesen elvesztette az eszét, és rémeket kezdett el mindenben látni. Egyre durvább feladatokra utasított engem, mint végrehajtót, én pedig egy ideig teljesítettem is őket, de aztán egyszercsak Kilgore bácsira akart ráuszítani, mert azt hitte, ő az áruló és hogy miatta csaptak le ránk a vámpírok még néhány héttel korábban. Elé álltam a gyanúsítottnak, akármennyire is tudtam, hogy nem ő volt az. Biztosított róla, hogy meg fogunk oldani mindent, valahogy viszont bánjunk el az Alfával, oszlassuk el a kételyeit.
Mikor aztán eléálltam a vezetőnknek Kilgore bácsival az oldalamon és nem a fejével a kezemben, minden pokol elszabadult. Dühöngött, örjöngött és nekirontott a nevelőapámnak. Próbáltam megvédeni, de képtelen voltam rá. Nem voltam elég gyors, és ezt a mai napig bánom teljes szívemből. Nem tudnám megmondani, hogy mit pontosan. Hogy hagytam meghalni Kilgore bácsit, vagy pedig hogy közbeléptem. Őt valószínűleg így is, úgy is megölte volna. Viszont akkor még lehet lenne falkám, bajtársaim... Illetve gyermekem.

Alig voltam már életben, mikor rám lelt egy öreg néni a kis kunyhója közelében. Éppen csak sikerült elmenekülnöm, és a mai napig hordozom annak a napnak a sebeit. Hegek a testemen, melyek karmolásból, harapásból és égésből következettek... Csoda, hogy életben maradtam.

Még nem álltam teljesen lábra, mégsem akartam semmi rosszat ráhozni az öreg nénire - persze néhány nappal később azt rebesgették a közeli városban, hogy vadállatok dúlták fel az otthonát. Azóta évekig mozgásban voltam. Próbáltam lerázni őket, és egyértelmű nyomokat hagyva szálltam fel egy gépre Európába. Vissza akartam térni Amerikába, de tudtam, hogy követni fognak. Ezért hamis nyomokat hagyva a másik kontinensen jó néhány évre lekötöttem őket, míg én magam Amerikába visszatérve kicsit le tudtam telepedni. És ekkor találkoztam Jezabellel...

Napról napra az forgott a fejemben, hogy nem szabad ezt csinálnom. Nem szabad közel engednem magamhoz még valakit, mert ha rám lelnek a falkám korábbi tagjai, akkor őt is elkapják. Ennek ellenére nem tudtam elszakadni tőle, és évekig mellette maradtam, segítve-terelgetve a kis útján.

Egy nap azonban egy régi, szinten dezertált falkatársam keresett fel, hogy a nyomomra akadtak. Számítottam rá, hogy eljön ez a pillanat. Egy hatalmas dilemma elé érkeztem tehát. Vagy Jezabelre is kiróvom ezt az ítéletet, hogy állandó menekülésben kell élnie, vagy nagy szívfájdalom útján elhagyom őt és véget vetek ennek az egész mizériának. Tudtam, hogy képes lesz vigyázni magára, ezért az utóbbira esett a választásom. Bánom mind a mai napig, hogy erről önnön magam döntöttem és nem kérdeztem meg tőle, hogy Ő mit szeretne. Egy elég homályos levelet hagytam neki, illetve a Kilgore bácsikámtól kapott medvefog nyakláncomat. Az egyik legnagyobb közös fogásunkat akarta megörökíteni, és ezt addig a napig magammal hordtam, amolyan szerencsehozóként. Jól szolgált, ami az én egészségemet illette. Viszont ami a szeretteimét... Reméltem, hogy nem áldást és átkot von maga után ennek a medálnak a viselete, hanem csak az előbbit.

Hosszú évek fáradalmas és óvatos munkájával sikerült levadásznom a korábbi falkám tagjait. Legalábbis azokat, akik számára már nem volt megbocsátás vagy megváltás. Sokak félelemtől vezérelve csupán parancsot követtek, így őket könnyen a magam oldalára állíthattam.

Két hónapja ért véget minden. 9 évnyi fáradalmas harcokat követően a háború véget ért. Fáradtan, megtörten, látható sérülésekkel. Úgy érzem, végre fellélegezhetek és talán valahol le is telepedhetek. Talán. Az életem egyharmadát a menekülés és a harc töltötte ki. Nem érzem úgy, hogy minden veszély teljességgel megszünt volna - de ezt lehet csak a szokatlanság okozza.
When I Was Younger...


Beacon Hills... sokat jártam Amerikát a háborúm vége óta, keresve a helyemet a világban. Ez a hely viszont valami oknál fogva magához láncolt, már lassan két hete. A városhoz viszonylag közeli erdőségekben egy kis vadászházban tengetem a napjaimat, elszigetelve magamat kicsit a világtól. Előbb-utóbb vissza fogok térni a társadalomba, most viszont fel kell dolgoznom a sok halált, fájdalmat és szenvedést. És át kell gondolnom, hogyan is tovább...

Sebastien Morgan
Sebastien Morgan UOgxvJr
Age :
39
Tartózkodási hely :
Beacon Hills erdeje

Sebastien Morgan Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szomb. Nov. 30, 2019 5:02 pm

Stella Argent
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
Gratulálunk, elfogadva
Teen Wolf FRPG

Bastien!  úúú

Engedd meg, hogy hivatalosan is üdvözöljelek az oldalon, örülünk neki, hogy itt vagy, Izzy pedig biztosan kiugrik a bőréből, amiért megérkeztél hozzá!  bounce  
Tudom, egy kicsit megvárattalak ezzel az elfogadóval, ezért megígérem, hogy gyors leszek, legalább annyira, mint amilyen gyorsan befaltam a soraidat olvasás közben. Very Happy
Szépen fogalmazol, van az írásodban egy bizonyos könnyedség, amitől az egész csak úgy olvastatja magát, ráadásul nem nem csak stílusában, de tartalmában is elnyerte tetszésem. *-* Annyira, hogy el is felejtettem tőle, hogy éppen haragszom rád, mert magára hagytad a kis Izzyt... Rolling Eyes
De most már ismerve a történetedet, hogy mi történt a falkáddal, Kilgore bácsival és az alfáddal... már megértem, miért nem maradhattál vele. Sajnálom, hogy ilyen csúnyán balra fordultak a dolgok, hogy hátra kellett hagynod a gyermekedet is a menekülés miatt, és sehol nem lehettél békében. Kilenc év ebből az örökös harcból, borzasztóan hosszú idő. Sad Nem csodálom, hogy elfáradtál és inkább egy kicsit elszigetelődtél mindenkitől, de szerencsére már vége és megpihenhetsz. Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy mennyit fogsz pihenni a mi szeretett városkánkban, mert itt mindig történik valami. Very Happy
Kíváncsi vagyok rá, mi minden vár még rád errefelé, és hogy milyen lesz az újratalálkozás a te Jezabeleddel, szóval nem tartalak fel tovább. El vagy fogadva! Nyomás foglalózni, aztán irány játszani! Jó szórakozást nálunk! Szottyongat   now i'm stained by you

Stella Argent
Sebastien Morgan Tumblr_pvualzXxO51uek0c7o2_r1_250
SHE'S A DARK ROAD
Sebastien Morgan Tumblr_inline_orlgwlFN051r25xgk_540
WITH A LOT OF DANGEROUS CURVES
Age :
17
Tartózkodási hely :
beacon hills

Sebastien Morgan Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Sebastien Morgan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Lakosságunk :: Vérfarkas-
^
ˇ