Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Avatarfoglaló

Nathaniel Hart EmptyHugo Marlowe
Today at 2:09 amHugo

Nathaniel Hart EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 8:25 pmElkészültem!

Nathaniel Hart EmptyHugo Marlowe
Yesterday at 5:27 pmFawn & Ethan ;; you're so annoying

Nathaniel Hart EmptyFawn Olossë
Yesterday at 3:32 pmVale & Angus - night at the museum

Nathaniel Hart EmptyVale Pedersen
Yesterday at 1:31 pmjasper & zara; stop, you're under arrest!

Nathaniel Hart EmptyJasper Riggs
Yesterday at 12:41 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég

Elisha Grant, Hugo Marlowe, Stephen Hunt-Kozma


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Nathaniel Hart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Szomb. Nov. 30, 2019 1:22 am

Nathaniel Hart
vérjaguár: falka nélküli fenevad, ki lesbôl támad
Nathaniel Hart
A mélypontok, a hullámvölgyek fejlesztenek bennünket.


Becenév:
Nath, Nathan, Kölyök, Taknyos
Születési hely:
Beacon Hills
Kor:
16
Nemi beállítottság:
Heteroszexuális
Faj:
Vérjaguár
Play by:
Tom Holland
Karakter típus:
Keresett

Gotta Know Me Better

Meet Me Halfway:
A jellemem igazából két részre tudnám bontani. Valószínűleg a serdülőkor hibája, de a vérjaguárrá válás is rásegített. Alapjáraton egy vidám, kissé bohókás srácnak tartom magam. Nem sok mindent veszek komolyan, szeretek nevetni és nevettetni. A barátaimmal igazán felhőtlen a kapcsolatom. Velük nyílt és nagyszájú vagyok, ellentétben az idegenekkel. Nehezen nyitok mások felé, de ha valaki meg akar ismerni, akkor annak hagyom. Elsőre csendes vissza húzódó srác vagyok, de ha már közel került valaki, akkor tudja, hogy társaságban nehezen fogom be a szám és tele vagyok kínos poénokkal. Elég butus vagyok, bár ez nem a tárgyilagos tudásomban nyilvánul meg, hanem rosszul mérem fel a helyzeteket és sok hülyeséget csinálok, amit valószínűleg nem tenne meg egy olyan, akinek van sütnivalója. Későn érő típusnak tartom magam, legalábbis a velem egykorú fiúkból kiindulva én szeretek még "bolondozni".
A serdülő kor miatt elég makacs vagyok és lázadó. Szeretem az ellenkezőjét tenni annak, amit mondanak, főleg a véres éjszaka óta. Senkire sem hallgatok, talán Lambertre néha, de szeretek a saját fejem után menni. Meg akarom találni azt, aki tönkre tette az életem és bosszút akarok állni rajta. Ez a cél vezet most engem. Eddig gyáva voltam és inkább elbújtam, de most már készen állok  a harcra és nem adom fel, amíg nem ölöm meg azt a személyt.

You're Still Have All Of Me:

Nagyon szeretem a családomat. Mázlista vagyok, hogy velük élhetek. Az édesapám erdész. Talán ő áll tőlem a legtávolabb. Elég komoly ember, aki sok mindent átélt már, de nem igazán mesél semmiről. Ritkán van otthon, de olyankor mindig hoz nekem valamit és csinálunk közös programot. Az élete legjobb döntése volt, hogy feleségül vette az anyámat. Ő háztartásbeli, az egész életét arra tette fel, hogy a gyerekeinek a legjobbat tudja nyújtani. Rengeteget foglalkozott velem és nagyon szeretem. Szoros a mi kapcsolatunk, bár mostanában sokat vitáztunk. Van két idősebb testvérem, egy nővérem és egy bátyám. Én vagyok a legkisebb gyerek, szóval mindig összefogtak ellenem és együtt szívattak meg, de attól még szeretem őket. Sokat törődtek velem ők is és a sok vita és "testvérharc" ellenére bármit megtennénk egymásért.
When I Was Younger...
A felkelő nap sugarai könnyen be tudnak hatolni a szobámba, ugyanis a redőnyöm már hónapok óta le van szakadva. Szeretek sokáig aludni, de most a világosság zavarja a szemem, úgyhogy szép lassan kinyitom. Az első amit meglátok egy fej. Vagyis igazából haj, mert háttal van nekem. Bárhol felismerném ezeket a gyönyörű szőke, hosszú szálakat. Az osztálytársam, Amy fekszik mellettem, akibe kicsi korom óta szerelmes vagyok. De hogy került az ágyamba? Eddig azt hittem, hogy a létezésemről se tud. Lehet hogy csak véletlenül került ide nem? Te hülye, hogy kerülne véletlenül az ágyadba?! De akkor miért nem emlékszem semmire? Minek agyalsz ilyeneken, itt a remek alkalom. Felé hajolok és elkezdem puszilgatni a nyakát. Olyan jó illata van, mintha a nagymamám levendulákkal teli kertjében mászkálnék. Egy, nincs is kertje a nagymamádnak. Kettő, mióta ismersz virágneveket? Lehet nem is Amy, hanem Andy fekszik ott. Nem hagyom, hogy az idióta gondolataim eltereljék a figyelmem a lányról. Közben a kezem is óvatosan rácsúszik a derekára és gyengéden simogatom. Ő felém fordul és elveszek a szemeiben.
- Szeretlek Amy! - Ezt még senkinek nem mondtam, szóval most is szinte suttogva, remegő hangon ejtem ki a szavakat. A lány elmosolyodik és válaszra nyitja a száját. A szívem egyre hevesebben ver és alig bírom kivárni, hogy megszólaljon, de nem az következik, mint amire számítottam. A selymes hangja helyett egy nagyon durva, éles hang jön ki a torkából, mint valami riasztó.

Az ébresztőmre kelek fel, a nap még sehol a párnám pedig a nyálamtól átázva a karjaim között szenved. Dühösen dobom el a párnámat magam mellől. Megint csak egy hülye álom. Az életed továbbra is siralmas. Igazából nem az, hisz jó dolgom van, de az apró ostoba problémáim miatt azt hiszem, hogy minden rossz. Kiállok az ablakomba és az erdőt figyelem. Az édesapám erdész, szóval közvetlen a fák sokasága mellett lakunk egy régi nemesi család vadászházában. Hatalmas az otthonunk és szerintem gyönyörű is. Sokak szerint régies, de én így szeretem. Egy dolog van benne, amit nem szeretek, az pedig a fürdőszoba. Egyetlen egy van belőle és a tesóim mindig előttem jutnak be oda. A nővérem sok időt tölt bent, de a bátyám még talán őt is túlszárnyalja. Nem tudom mit tudnak bent ennyi ideig csinálni, én gyorsan elkészülök. Utána a konyhába sietek, ahol az anyukám már lelkesen csomagolja az ebédem. Amint elkészül kikapom a kezéből és már indulok is az iskolába, mert el fogok késni.
- Nem felejtettél el valamit? - kérdőn néz utánam. Én csak sóhajtok egyet és vissza fordulók. Gyorsan adok egy puszit az arcára.
- Már 16 vagyok... - megforgatom a szemeim és már tényleg rohannék, de még előtte össze borzolják a hajam.
- És 16 évesen nem lehet szeretni a szülőket? Nekem örökre a kis Natikám maradsz. - Erre csak morgok egyet és már pattanok is a biciklimre. Mindig két kerékkel megyek  gimibe. Szeretem érezni a szelet az arcomon. Meg jót tesz nekem, nem úgy mint az ülés a buszon. A mozgás a mindenem. A suliban a lacrosse a menő, de engem nem az fogott meg. A tornász klub tagja vagyok. A tanórákon nem jeleskedem, nem vagyok jó tanuló és nem is nagyon igyekszem, hogy az legyek. Én az órák után tudok kiteljesedni. A mai edzés sokáig elhúzódik, de nem bánom, mert jól érzem ott magam. Amy is bent maradt iskola után. A folyosón össze is futok vele hazafele menet. Vagyis csak elmegyek mellette, miközben a szekrényében matat. Gyerünk Nath, itt az ideje valóssá tenni az álmod! Ezt mindig elmondom magamnak, mikor elmegyek mellette, de mint az esetek többségében, most se szólok hozzá. Hazafele a biciklin végig magam szidom, hogy hogy lehettek ennyire gyökér.

Már sötét van az utcákon. A mi házunkhoz egy hosszú földút vezet, ott nincs is közvilágítás, de most halványan még is megvilágítja valami. Az erdő... ég az erdő. Vagyis csak pár fa lángol az erdő szélén, de az elegendő ahhoz, hogy már messziről észrevegyem, hogy valami baj van. Az otthonom ablakaiból is füst száll ki. Leugrok a járgányomról és ijedten szaladok be a házba. Nincs bent nagy tűz, a füst se lepett még be mindent. Csend van, csak valami morgást hallok. Elindulok a lépcső felé, de a jobb karomat elkapja valami és beránt a nappaliba. Az ajtó becsukódik és egy mutatóujj tapad a számra, ezzel jelezve, hogy ne szólaljak meg. A bátyám állt előttem. Sokkal komolyabb volt, mint máskor. Nem tudom, hogy mi történik, de nem szólalok meg. Ő hátrébb lép és a kandalló mellől elvesz egy piszkavasat, majd vissza áll elém. Hallom hogy valami közeledik, ami a következő pillanatba be is töri az ajtót. Nem látom, hogy mi az, mert a bátyám eltakarja, de nem is nagyon akarom tudni. A testvérem kiabálva támad rá, de az a valami úgy emeli fel, mintha egy tollpihe lenne, pedig a bátyám nem egy vékony alkatú alacsony srác. Nem is tartja sokáig, hanem a falhoz vágja. Utána felém közeledik. Meg sem tudok mozdulni. Már látom magam felé közeledni az éles karmokat, de nem ér el az arcomig. A bátyám megmentett. A lény hátába szúrta a piszkavasat, de ez csak feldühítette.
- Menekülj Nath! - kiabálja, majd a szörny ráveti magát. El is kezdek futni, fel a szobám felé. A szobámba érve rögtön bebújok a szekrénybe. Gyáva vagy! Mondogatom magamnak. A tervem az, hogy végig itt ülök, amíg nem ér véget ez a rémálom, de a szekrényajtón lévő kis résen olyat látok, ami örökre mély nyomot hagy bennem. Az édesanyám engem keres a szobámba, de a szörny elkapja őt és szétmarcangolja. Segítenem kéne neki, de nem merek kimászni innen. Csak akkor megyek ki, amikor már elmúlt a veszély. Akkor viszont rögtön odarohanok az anyukámhoz és magamhoz ölelem. Még életben van és próbál beszélni de nem tud.
- Annyira sajnálom! - mondom zokogva. Talán ha bátrabb vagyok, akkor nem történik meg ez. Nincs időm elbúcsúzni tőle, mert a nővérem rángat ki a szobából. A kezében egy puska van, amit apánk szekrényéből szerezhetett. Az ő arca is véres, de bátorságot és magabiztosságot sugall. Az erdő felé vesszük az irányt. Gyors léptekkel haladunk a fák között, de az a valami gyorsabb nálunk és ezt mind a ketten tudjuk. Ezért dönt úgy a nővérem, hogy megfordul és szembeszáll vele. Apánk megtanította őt lőni, szóval el is találja a célpontot, de ez sem állítja meg.

Egy idegen helyen ébredek. Nem sok dologra emlékszek, azt se tudom milyen nap van. Sérülések nincsenek rajtam, pedig biztos vagyok benne, hogy megsérültem. Egyedül a vállam fáj és ott harapás nyomokat tapintok ki. Mi történhetett?
Nathaniel Hart
Nathaniel Hart Spider-man-i-dont-want-to-go
Age :
16
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
diák

Nathaniel Hart Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vas. Dec. 01, 2019 3:38 pm

Stella Argent
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
Gratulálunk, elfogadva
Teen Wolf FRPG

Natikám! úúú

Az ég áldja meg édesanyádat ezért a becenévért, soha az életben nem fogod ezt lemosni magadról, ha rajtam múlik.  Szeri
Nézd el nekem, hogy még csak most jutottam el az elfogadód megírásáig, ígérem jóvá teszem a váratást azzal, hogy most igazi villám leszek és nem húzom sokáig a szövegeléssel a drága idődet. Very Happy
Imádom a stílusodat, annyira laza, hogy hiába is próbáltam volna fapofát vágni olvasás közben, azok a buta arcizmok valahogy maguktól húzódtak mosolyra, ahogy egyre előrebb haladtam a lapoddal.  *-*
Jó srác vagy te, Nathan, szimpatikus az első soroktól kezdve, éppen ezért nagyon sajnálom, hogy át kellett élned azt a végzetes támadást, ami felborította az addig egészen idilli életed. Sad
Nagyon remélem, hogy Lambert segítségével viszonylag hamar fel tudod dolgozni a történteket, azt ami lett belőled és megtanulod kontrollálni a bestiális éned.  :3: Ez utóbbihoz már csak azért is szorítok olyan nagyon, mert amíg nem sikerül, gyanítom sok időt fogsz eltőlteni a pincében. Razz
Alig várom már, hogy nyomon kövessem a sorsodat, talán részese is legyek (találkozunk órán Rolling Eyes ), szóval el vagy fogadva! Nyomás foglalózni, aztán futás játszani! Jó szórakozást nálunk! Szottyongatnow i'm stained by you

Stella Argent
Nathaniel Hart Tumblr_pvualzXxO51uek0c7o2_r1_250
SHE'S A DARK ROAD
Nathaniel Hart Tumblr_inline_orlgwlFN051r25xgk_540
WITH A LOT OF DANGEROUS CURVES
Age :
17
Tartózkodási hely :
beacon hills

Nathaniel Hart Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Nathaniel Hart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Lakosságunk :: Vérjaguár-
^
ˇ