Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Daniel & Stella ;; Family reunion

Little Prince EmptyStella Argent
Today at 7:54 pmElkészültem!

Little Prince EmptyDrew Lamarck
Today at 2:09 pmDrew Lamarck/Masanori

Little Prince EmptyDrew Lamarck
Today at 10:57 amAvatarfoglaló

Little Prince EmptyHugo Marlowe
Today at 2:09 amHugo

Little Prince EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 8:25 pmFawn & Ethan ;; you're so annoying

Little Prince EmptyFawn Olossë
Yesterday at 3:32 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég

Daniel Nicholson, Ethan Wayne, Hugo Marlowe, Julia Hunt-Kozma, Stella Argent, Stephen Hunt-Kozma


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Little Prince

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Csüt. Dec. 05, 2019 1:18 pm

Anthony Coleman
lidérc: komisz tündér lény, ki fényével megigéz
Anthony  Coleman
“We never really grow up, we only learn how to act in public.”


Becenév:
Nino, Tony
Születési hely:
New Orleans
Kor:
25
Nemi beállítottság:
Heteroszexuális férfi
Faj:
Lidérc
Play by:
Freddie Fox
Karakter típus:
Saját

Gotta Know Me Better

Meet Me Halfway:
Büszke vagyok, meglehetősen impulzív és mások szerint utálatos. Pedig szerintem kiváló a humorom. Jó, néha megesik, hogy túlzásokba esem, de… Eddig mindenki túlélte! Így, vagy úgy. Mondhatjuk, hogy annyira nem érdekelt a sorsuk. Mindenki azt kapta, amit megérdemelt, legalább is egyszerűbb ezt mondani. Soha nem ismerném be, hogy elcsesztem és Quinn miattam vált vámpírrá. Nem, az a vámpírok hibája, akik a közelben voltak! Én mindössze pár sebet okoztam neki azzal, hogy leesett a lépcsőn. Az, hogy a vére odacsalta őket… Még ha sejtettem is, hogy megérzik, nem tudhattam, hogy megitatják a vérükkel. Soha nem fogom elismerni, jobb is, hogy el kellett költöznünk. Ő is békésen éli majd az életét, és én is újra kezdhetek mindent az elejéről. Csak ezúttal majd elkerülöm az embereket, nagyon meglepett, hogy mennyire törékenyek is.

You're Still Have All Of Me:
Az nagyapám egy a Vének tanácsából. Egy rendkívül intelligens ember, aki már elérte azt a kort, hogy nem forr úgy a vére, mint egykoron. Tisztelem érte, amiért képes ennyire a Nemeton felé fordulni, és a sok fiatal lidérc szabályozásával foglalkozik, nehogy túllépjenek egy határt, de a szívem mélyéből még egyszer sem értettem meg őt.
Az apám már más tészta. Egyértelműen ráütöttem, ő is ugyanolyan heves vérmérsékletű, a csintalankodásnak él, hiába élt már le több, mint 100 évet. Egyértelműen későn érő típus, későn házasodott, későn lettek gyerekei, és a mai napig nem bírja megzabolázni őt a nagyapám.
Az anyám végtelen türelmű. Apám mellett szüksége is van rá, arról nem is beszélve, hogy a testvéreimmel hárman mind apánkra ütöttünk. Nevetséges, de még én vagyok a legnyugisabb mind közülünk, így anya kiskedvence is.
A nővérem és a bátyám ikrek, és igencsak különleges esetek. A nővérem folyton megtalálja a legtökéletesebb áldozatokat, a bátyám pedig a kreativitást adja hozzá. Ugyan még nem vagyunk túl hosszú ideje Beacon Hillsben, de ők ketten már biztosan elég sok borsot törtek mindegyik faj orra alá…When I Was Younger...


A Nemeton hívott. Pont, mint minden más természetfelettit, úgy minket is. Még ha a mi esetünk különleges is, hiszen mi a Nemetonból nyerjük az erőnket. Őrizzük, ő pedig éltet. Sokkal erősebbnek érzem magamat most, hogy minden héten magához hív minket és feltöltődünk belőle. Ha ugyanilyen erős lehettem volna korábban is… Quinn talán nem változott volna át. Bár a múlton felesleges merengeni, hiszen megváltoztathatatlan. Ő valószínűleg csatlakozott a New Orleans-i klánhoz, míg mi Beacon Hills-be költöztünk, az életemet a Nemetonnak szentelem. Bár ez egy kicsit úgy hangzik, mintha valami beteg szektához csatlakoztam volna… na mindegy. A lényeg, hogy mindegyikünk éli a maga kis életét.

Nekem jelenleg bőven elég, ha el tudok menekülni a vadászok elől, vagyis inkább, hogy nem kerültem célkeresztbe. Az előző eset után egyértelműen megtanultam, hogy óvatosan kell játszanom, mert nem mindig sül el jól egy tréfa… Valamint, amilyen feszült jelenleg a helyzet, bőven elég, hogy az ikrek randalíroznak a városban. Jobbnak érzem meghúzni magamat, és tényleg csak minimális trükkökkel elszórakozni. Nem mintha megijedtem volna a saját erőmtől, de… Elgondolkoztatott, hogy mennyire gyengék is az egyszerű emberek. Alapos fejmosást is kaptam otthon a papámtól, nem mintha úgy amúgy egyszerűen elfelejteném.

Mondhatni örök emlék marad, itt Beacon Hillsben is ugyanúgy bánni fogom, mint ahogy New Orleans-ben is tettem, de talán a legjobb, amit tehetek az az, hogy nem keresem őt. Biztos nem kíváncsi már rám, vagy talán pontosabb a kifejezés: soha többé nem akarja látni a pofámat. Ugyan soha nem árultam el neki, hogy azon az estén én kergettem a vámpírok karmaiba, de nem hülye… Azok a vámpírok meg talán még látták is az arcomat, még ha nem is ismernek, egy külső leírást ők is tudnak adni. Ha pedig Quinn megtudja, hogy én voltam az, csak még jobban meg fog utálni, mint eddig.

Nevezzük menekülésnek. Még ha hangosan soha nem is fogom kimondani, legalább mostanra már magamban be merem ismerni. Erre biztosan nem lettem volna képes 5 évvel ezelőtt, de mondhatjuk, hogy ez az új környezet jó hatással volt rám, a munkámról nem is beszélve. Tavaly befejeztem az egyetemet levelezőn, most pedig közgazdászként dolgozom egy banknál. Valamilyen szinten sikeresen asszimilálódtam, kezdem megtanulni, hogy hogyan kezeljem az embereket, és miképpen idegesítsem őket úgy, hogy tényleges kapcsolatba ne kerüljek velük. Például, a vízadagoló automatát a mai napig nem tudják megszerelni, valakinek mindig az arcába robban egy kis víz.

Az pedig, hogy egyre több és több természetfeletti lett a városban, nekem inkább csak szerencsés. A főnököm például egy vérfarkas, őt még kevésbé szoktam sajnálni. Neki volt, hogy az ölébe szakadt az asztal, ugyanis véletlenül elengedték a csavarok. Nos, legalább azokban a napokban nem kellett bennmaradni túlórázni… Valamint nem ő az egyetlen természetfeletti a cégnél, vannak más lidércek is, daimonok, egyszer láttam egy dicloniust is az irattárosok között. Rendkívül hatékonyan pakolássza a helyére a papírokat… Mégis hihetetlen, hogy mennyire bizalmatlanok, ha nem vagyok elég óvatos, akkor még kiadnak a vadászoknak.

Anthony Coleman
-
Age :
26
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Közgazdász

Little Prince Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pént. Dec. 06, 2019 10:45 pm

Daniel Nicholson
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló ôre
Gratulálunk, elfogadva
Teen Wolf FRPG

Nino *-*

Nagyon örülök, hogy egy újabb lidércet köszönthetek köreinkben, Gida felem bizonyára boldogan megismerkedne egy hozzá hasonló teremtménnyel! 95
Nos azt hiszem, az utálatosság a lidércek velejárója, így ezen annyira nem is lepődtem meg, mikor a jellemrészt olvastam. Azon viszont elcsodálkoztam, hogy sikerült ilyen nagy bajba keverned ezt a bizonyos Quinnt, szegény hölgyemén biztosan tarkón fog még érte csapni, ha rájön, hogy a te műved volt az ő átváltozása... Very Happy
A családod eléggé kíváncsivá tett, szívesen olvastam volna még róluk egy kicsit bővebben, de hát na... Talán majd a játéktéren kiderül róluk néhány apró részlet, mindenesetre kíváncsian várom már, mit hozol majd ki ebből az egészből. :3:
Annak pedig örülök, hogy megtaláltad a helyed szerény városunk közösségében, bár a téged körülvevő bizalmatlanság miatt nem lesz egyszerű megtalálnod a hangot a többiekkel... De én szurkolok neked, ha ez számít valamennyit is. *-*
Hát, azt hiszem eleget húztam az idődet, szaladj foglalózni, aztán irány a játéktér! <3red is the color of extremes; of love and lust,
seduction, violence, danger...


Daniel Nicholson
Little Prince Original
Little Prince Tumblr_pz84heFQKG1u96lrwo3_540
Tartózkodási hely :
Beacon Hills

Little Prince Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 

Little Prince

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Lakosságunk :: Lidérc-
^
ˇ